تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 413 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یك پیروزی چیره مندانه با عطش گلزنی كه بازیكنان بارسلونا در مقابل یاران اتلتیكو مادرید نشان دادند و همچنین آمار و ارقامی كه این بازیكنان از خود به جا گذاشتند، تنها گوشه ای از توانایی بازیكنان پپ گواردیولا برای انجام یك بازی خوب است.

پنج گلی كه تا دقیقه 28 بازی از تور دروازه حریف بارسا عبور كرد، ركوردی است كه بارسا از سال 1942 به آن دست نیافته بود. ضربه آزادی از تاریخ نوامبر 2007 برای بارسا گل نشده بود، كه توسط لیونل مسی زده شد. این برد ششمین برد پیاپی یاران بارساست. تمام این ركورد ها، وحتی دیگر ركورد ها، تنها گوشه ای از تبعات ماجرای لذت بخش رویارویی مقابل راه راه پوشان اتلتیكو بود.

چهار گل از نقطه كرنر

اولین گل مقابل اتلتیكو، از ارسال یك ضربه كرنر برای رافا ماركز به دست آمد كه او با ضربه سر توپ را وارد دروازه كرد. بارسا از ابتدای فصل از 64 ضربه كرنری كه به دست آورده، چهار گل را به ثمر رسانده است. این به معنی متوسط یك گل در هر 16 كرنر است. فصل پیش كلا در طول فصل دو ضربه كرنر را به ثمر رساندیم.

اولین گل ضربه آزاد

پس از اینكه دیوار دفاعی هنوز مشغول چینش یاران خود بود، مسی به طور ناگهانی ضربه آزاد مستقیم بدست آمده را وارد چهارچوب كرد. این اولین گل این فصل یاران بارسا از روی یك ضربه آزاد مستقیم است، که در واقع بارسا را پس از دو ضربه رونالدینیو كه هر دو را در بازی با رئال بتیس، در تاریخ 4 نوامبر 2007 گل كرد، به گل از روی ضربه آزاد مستقیم رسانده است.

100 درصد بازدهی شوت

برخلاف بازیهای پیش كه بارسا با شوت های فراوان و گلهای كم لیگ را شروع كرد و از ضرباتی كه زده می شد، تعداد كمی به گل می نشست، در این بازی پنج شوتی كه در اول بازی از سوی هر دو تیم زده شد، به تور دروازه ها چسبید. در دقیقه 17 ام بازی بارسا گل چهارم خود را به ثمر رساند و اتلتیكو هم در اولین تلاش خود به گل رسید. پنجمین شوت، ضربه ای بود كه اینیستا آن را به تیر عمودی دروازه كوباند تا در بازگشت موقعیت ایدور گودیانسن برای گلزنی بسیار راحت باشد و او هم گل بعدی تیمش را به ثمر رساند.

بهترین بازی 2007/2008

برد مقابل اتلتیكو، ششمین برد پیاپی بارسا در تمامی رقابت ها بوده است و خرد و خمیر كردن تمامی موانع راه بارسا، شروعی است كه تیم از آن خشنود است. اگر بخواهیم چشمه ای هم ردیف با این اتفاق پیدا كنیم، می توانیم سری به سال 2005/2006 بزنیم كه تیم فرانك رایكارد، 19 برد پیاپی را رقم زد.

ركورد تماشاگران

این بازی از نظر تعداد تماشاگر تا این لحظه از فصل بی سابقه بوده است. این مسابقه با پوشش 75،232 تماشاگر، بهترین بازی از این حیث هم بوده است، در حالیكه بیشترین مقدار تماشاگر تا قبل از این، ركوردی معادل 58،534 نفر را در بر داشته است.

پنج گل در 1942

بار قبلی كه بارسا توانست در کمتر از 28 دقیقه، پنج گل به ثمر برساند، بر می گردد به 8 نوامبر سال 1942. در آن سال، بارسا با شكست دادن 8-0 سلتا توانست ظرف 28 دقیقه بازی را 5-0 به سود خود تمام كند. با یادی از گلزنان آن زمان، واله (2 بار)، مارتین، تروجیلو، و یك گل به خودی از موناگوئیلو. تیم یوهان كرایف هم با گلی كه خولیو سالیناس مقابل تیم 7-1 شكست خورده رایو وایكانو، به عنوان گل پنجم در دقیقه 28 زد، بسیار نزدیك شده بود.

ركورد گلزنی اتوو

ركورد گلزنی بسیار خوب ساموئل اتوو همچنان به طور موثر ادامه دارد. پنج گل در لیگ، یك گل در لیگ قهرمانان و دو گل در مقدماتی لیگ قهرمانان مقابل ویسلا كراكو. بنابراین در مجموع، ساموئل اتوو هشت گل برای بارسا به ثمر رسانده است كه هفت گل آن در نیوكمپ بوده است و تنها گل خارج از خانه او، در بازی مقابل اسپورتینگ گیخون بوده است.

بدون ضربه آزاد

پیش از شكست مقابل بارسلونا، شاگردان خاویر آگیره ضربه شروع مجددی را در پرونده خود ثبت نكرده بودند. تنها در یك بازی توانستند سه ضربه شروع مجدد را به دست بیاورند، یك كرنر، یك پنالتی و یك ضربه آزاد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در مراسمي باشكوه و به همت ماركا
    بهترين هاي فوتبال اسپانيا معرفي شدند
    خبرگزاري فارس: روزنامه ماركا جايزه بهترين هاي فوتبال اسپانيا را به برگزيدگان مردم، كارشناسان، فدراسيون فوتبال، داوران و مربيان رسمي اهدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ايكر كاسياس روز گذشته جايزه بهترين دروازبان تاريخ اسپانيا(زامورا) را دريافت كرد.
    در اين مراسم بر حق كاسياس براي دريافت توپ طلاي امسال تاكيد شد.
    دني گيسا در اين مراسم جايزه سارا، بهترين بازي ساز و مهاجم را گرفت.
    مانوئل پيگريني سرمربي ويارئال نيز جايزه بهترين مربي سال را دريافت نمود.
    در اين مراسم جايزه پي چيچي (بهترني گل زن) به داويد ويا رسيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در جمع خبرنگاران ايتاليايي
    لاپورتا: رفتن رونالدينيو به نفع بارسلونا بود
    خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه بارسلونا معتقد است جدايي رونالدينيو به سود باشگاه اسپانيايي بوده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا درباره نحوه جدايي مهاجم برزيلي از جمع بازيكنان بارسا اظهار داشت: نبايد فراموش كنيم كه رونالدينيو براي ما چه كرده او بازيكن بزرگي بوده و هست و براي ما زحمت زيادي كشيده است.
    وي افزود: رونالدينيو افت شديدي در تركيب بارسلونا داشت و همه ما به خاطر اين مسئله ناراحت و نگران بوديم،‌اما بايد از اينجا مي‌رفت.
    مدير عامل باشگاه بارسلونا تاكيد كرد: يك شوك جدي زندگي حرفه اي رونالدينيو را نجات مي‌داد و ميلان برايش مشتري خوبي به حساب مي آمد اگر چه اين جدايي به سود بارسا بود.
    لاپورتا قصد دارد طي مراسمي با شكوه در تعطيلات به دست آمده از رونالدينيو قدرداني كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسا سهم دار اصلي تيم منتخب هفته ششم لاليگا

اسامي نفرات تيم منتخب هفته ششم رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي دسته اول اسپانيا اعلام شد که در ميان اين نفرات چهار بازيکن از بارسلونا حضور دارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجيب ترين نتيجه هفته ششم پيروزي 6-1 بارسلونا مقابل اتلتيکو مادريد بود. همين تعداد گل کافي بود تا چهار بازيکن آبي و اناري پوشان که همگي مربوط به فاز تهاجمي اين تيم بودند،در ترکيب تيم منتخب هفته قرار بگيرند. از ديگر نتايج جالب توجه اين هفته از بازي ها توقف رئال مادريد برابر اسپانيول در ورزشگاه "سانتياگو برنابئو" و همچنين برد دلچسب والنسيا و ويارئال بود. اسامي نفرات تيم منتخب هفته ششم به شرح زير است: دروازه بان : رنان بريتو(والنسيا) مدافعان : داميا (بتيس) – دانيل خارکه(اسپانيول) – گونزالو رودريگوئز(ويارئال) – خوان والرا(راسينگ سانتاندر) هافبک ها : ژاوي هرناندز(بارسلونا) - فرناندس(والنسيا) – امانا (بتيس) مهاجمان : ليونل مسي (بارسلونا) – ساموئل اتوئو (بارسلونا) – آندرس اينيستا (بارسلونا) همچنين نفراتي همچون "رائول گونزالس" از رئال مادريد،"کارلوس کامني" و "لوئيس گارسيا" از اسپانيول،"تيري هانري" از بارسلونا و "آريل ايباگازا" از ويارئال ديگر نفراتي بودند که شايستگي حضور در اين تيم را داشتند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

منچسترسیتی به دنبال جذب آنری باشگاه منچسترسیتی خواستار به خدمت گرفتن تیه‌ری آنری در فصل نقل و انتقالات زمستانی شد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، منچسترسیتی هفته گذشته در حالی که میزبان لیورپول بود بازی 2 برصفر برده را با شکست 3 بر2 عوض کرد که این موضوع نارضایی سران من سیتی را از عملکرد مارک هیوز سرمربی این تیم به همراه داشته است.

آنری فصل گذشته از آرسنال به بارسلونا پیوست اما هنوز نتوانسته جایگاه مطلوبی در نیوکمپ پیدا کند. او تا به حال 22 گل برای این تیم اسپانیایی به ثمر رسانده با این حال از عملکرد خود رضایت ندارد ضمن اینکه دوری از دخترش که در حال حاضر به همراه مادرش در لندن زندگی می کند، ناراحتی این مهاجم را به همراه داشته است.
    این بازیکن می تواند به همراه روبینیو زوج خطرناکی در خط حمله تیم فوتبال من سیتی به حساب بیاید. هیوز همچنین در نظر دارد یک دروازه بان جدید به خدمت بگیرد. کاسپر اشمایکل به احتمال فراوان در ماه ژانویه از من سیتی جدا می شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوي: من از جنس توپ طلايي نيستم
    ژاوي هرناندز هافبك توانمند تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا كه در كنار درخشش در مسابقات يورو ‪ ۲۰۰۸‬در رقابت‌هاي باشگاهي نيز عملكرد خوبي داشته است،اعتقاد دارد تا پايان امسال هيچ جايزه‌اي دريافت نخواهد كرد.
    به گزارش سايت گل، ژاوي تاكنون در مسابقات فصل جديد باشگاه‌هاي اروپا بازي‌هاي خوبي از خود به نمايش گذشته است به طوريكه بسياري معتقدند، وي يكي از مدعيان كسب جايزه توپ طلايي خواهد بود، اما خود اين بازيكن ‪ ۲۸‬ساله چنين احتمالي را رد كرد و با تواضع گفت: من شايسته چنين جايزه‌اي نيستم.
    وي در مراسم روزنامه ماركا كه به افتخار بهترين بازيكنان فصل گذشته و قهرمانان تيم ملي فوتبال اسپانيا در مسابقات يورو ‪ ۲۰۰۸‬برپا شده بود، گفت : حقيقت اين است كه فكر نمي‌كنم شايسته توپ طلايي باشم، اين را نه از روي تواضع بلكه با توجه به توانايي‌هايي كه دارم، مي‌گويم.
    ژاوي گفت: من از آن دسته بازيكناني هستم كه بازي ام وابسته به تيم و اطرافيانم است، بدون هم تيمي هايم، من هيچكسي نيستم، به اين وابستگي ادامه خواهم داد چون روش فوتبال من اين است، اما اگر به موفقيتي برسم آن را مديون تيم مي‌دانم.
    وي افزود: جايزه توپ طلايي بيشتر به بازيكناني مثل كريستيانو رونالدو يا مسي داده مي‌شود كه عملكرد انفرادي بسيار خوبي دارند و مي‌توانند به تنهايي مسابقات را ببرند.
    اين بازيكن خاطر نشان كرد: اما اميدوارم يك بازيكن اسپانيايي اين جايزه را ببرد يا حداقل جز گزينه‌ها باشد چون به خاطر دستاوردهايي كه اخيرا داشتيم، لياقت آن را دارند.
    ژاوي در جريان مسابقات يورو ‪ ۲۰۰۸‬به عنوان بهترين بازيكن اين رقابت ها انتخاب شد با وجود اين رونالدو، مسي و ايكر كاسياس از مدعيان كسب جايزه امسال توپ طلايي هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

لیونل مسی : این یک روز بزرگ بود. .
    منبع: سایت رسمی باشگاه

بازیکنان بارسا پس از پیروزی مقتدرانه مقابل اتلتیکو بسیار خوشحال به نظر می رسیدند. آنها بر این باورند که اعتماد هواداران نسبت به آنها بیشتر از گذشته شده است.

لینول مسی نیز معتقد است این روز بزرگی برای آنها بوده...

گلهای فراوان و نشان دادن قدرت واقعی، چیزهایی بودند که بازیکنان بارسا مقابل اتلتیکو در نوکمپ به نمایش گذاشتند.

بازیکنان بارسا بعد از پیروزی مقابل اتلتیکو توضیح دادند:

لیونل مسی" ما میدانستیم که این یک بازی بزرگ و بسیار سخت خواهد بود، ما صاحب یه پیروزی بزرگ شدیم و من از این بابت بسیار خوشحالم. امروز هواداران همواره همراه ما بودند".

اینیستا" این فوق العاده است زیرا ما توانستیم طی یک هفته سخت دو بار به پیروزی برسیم و امتیازات لازم را کسب کنیم. امیدوارم روند پیروزی های ما همچنان حفظ شود. در نیمه اول بسیار عالی و تهاجمی بودیم ولی ما هنوز در ابتدای راه هستیم، و برای رسیدن به هدف نهایی راهی طولانی در پیش داریم".

جرارد پیکه" ما میتوانیم همواره به این شکل بازی کنیم، امروز بسیار خوب بازی کردیم و این اعتماد به نفس خوبی به ما بخشید که باعث میشود باز هم اینگونه نتیجه بگیریم زیرا راه موفقیت را پیدا کرده ایم".

سرجیو بوسکتس" بسیار خوشحالم زیرا موفق شدیم در مقابل هواداران یه بازی زیبا ارائه دهیم. هدف ما همواره همین بوده که با ارائه بازیهای زیبا، موفقیت کسب کنیم.من از تیم زیر 21 سال بارسلونا به تیم اصلی راه پیدا کرده ام و این برای من یک پیروزی بزرگ محسوب میشود. از اعتماد مربیان نیز ممنونم و میخواهم همواره بازیهای خوبی از خود به نمایش بگذارم".

ژاوی" میخواهم از تمام هوادارانی که ما را تشویق کردند تشکر کنم. هم اکنون احساس بسیار خوب و اعتماد به نفس بالایی دارم. تیم واقعا هر لحظه در حال پیشرفت است و این پیشرفت فوق العاده است".

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در مصاحبه ای عجیب؛ سسک آرزوی بازگشت به نیوکمپ را دارد.

به گزارش بارسابست، به نقل از رادیو بارسا RAC1، سک فابرگاس در مصاحبه ای درباره ی احتمال بازگشت خود به بارسلونا سخن گفت: «این یک رویا است که روزی در لباس آبی و اناری به میدان بروم. اما در این لحظه من تصمیم دارم تا همه چیز خود را در آرسنال به نمایش بگذارم. می خواهم جام های زیادی با آرسنال فتح کنم، اما ما خواهیم دید که سال بعد چه اتفاقی خواهد افتاد.»
    وی ادامه داد: «مطمئنا فوق العاده است که ببینیم تعداد بسیاری از بازیکنان آکادمی بارسا، که واقعا بر اساس فلسفه ی بارسا بازی می کنند، اتلتیکو را در هم بکوبند. برای من، مسی هنوز بهترین بازیکن دنیا است و اگر او مشکلات مصدومیت را نداشته باشد، آینده ای درخشان منتظر او خواهد بود. من امیدوارم او همین طور عالی ادامه دهد. من از کار های او متعجب نمی شوم، چون او را سال هاست که می شناسم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مارکا جوايز بهترين هاي فوتبال اسپانيا را اهدا کرد

روزنامه ورزشي "مارکا" روز گذشته در هتل"ريتز" جوايز ساليانه بهترين هاي فوتبال اسپانيا را به نفرات برگزيده اهدا نمود.

بهترين هاي فوتبال ليگ دسته اول و دوم اسپانيا روز گذشته جوايز فصل 2007/2008 را دريافت کردند. جايزه "پي چي چي" يا همان بهترين گلزن فصل به "دانيل گويزا" مهاجم کنوني فنرباغچه و فصل گذشته مايورکا رسيد که موفق شد 27 گل به ثمر برساند.
    همچنين "يوري" مهاجم "خرز" نيز در دسته دوم 20 گل وارد دروازه حريفان کرد و بهترين گلزن اين ليگ لقب گرفت.
    همچنين "ايکر کاسياس" دروازه بان ملي پوش رئال مادريد به دليل دريافت کمترين گل، جايزه "زامورا" را از آن خود کرد. او در فصل قبل و طي 36 بازي 32 گل خورد. در دسته دوم نيز "کارلوس سانچز" از تيم کاستلون با دريافت 27 گل در 33 بازي عنوان بهترين دروازه بان اين ليگ را به خود اختصاص داد. در بخش بهترين مربيان نيز "مانوئل پلگيريني" جايزه "ميگوئل مونوز" يا همان "تچيکو" را از آن خود کرد و "مانوئل پرسيادو"سرمربي فصل قبل اسپورتينگ گيخون نيز اين عنوان را در دسته دوم کسب کرد. همچنين "مگيا داويلا" و "پرز ليما" جايزه بهترين داوران فصل را دريافت نمودند.
    مارکا در بخش آخر برنامه هاي خود به کاسياس،"ديويد ويا" و "ژاوي هرناندز" به عنوان بهترين دروازه بان،مهاجم و بازيکن رقابت هاي يورو 2008 جوايزي را اهدا کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دفاع پویول از رونالدینیو و تشویق مسی

کاپیتان غولهای کاتالان در برنامه هت تریک که از شبکه TV3 پخش می شود شرکت کرد و پس از روبرو شدن با بدلی که بسیار خوب خود را به شکل پویول در آورده بود، در مورد تیمش صحبت کرد.

زمانی که از او سئوال شد آیا بارسا اکنون که رونالدینیو رفته است، بهتر بازی می کند، پویول علاقه ای به بدگویی از هم تیمی سابقش نشان نداد: "این حرف بسیار سنگینی است چون او هم در زمین و هم بیرون از آن یک ستاره بود و همواره ما را بالا برد. عادلانه نیست که اکنون رفتار بدی در مورد او داشته باشیم."

"وقتی اوضاع بد شد، مردم فقط روی او تمرکز کردند و این اصلا خوب نیست چون ما به عنوان یک تیم می بریم و می بازیم."

این فصل با گلزنیهای دیرهنگام و نمایشهای بسیار خوب، مسی در صدر اخبار قرار دارد و به عقیده پویول، او بهترین بازیکن موجود است: "او بازیکنی بی نظیر است. هیچ کس مانند او نیست. من بهتر از همه می دانم چون در تمرینات بسیار عذاب کشیده ام! به عقیده من او مهترین مهاجم دنیاست و سالهای سال اینگونه خواهد بود چون محکم حرکت می کند."

پویول همچنین عقیده دارد که روحیه جدید که زیر نظر پپ گواردیولا در تیم ایجاد شده است در نتایج خوب اخیر کلیدی است و تیم باید آن را حفظ کند تا به موفقیت برسد: "تیم گرسنه است و ما، همانطور که نشان داده ایم، می خواهیم تا انتها همینگونه باشیم.روحیه در به دست آوردن نتایجی که ما می خواهیم حیاتی است و ما باید در همین خط حرکت کنیم و به انچه انجام می دهیم، ایمان داشته باشیم."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •