بچه ها اونايي كه 512 دارند بگيد بينم سرعت از ساعت 2تا7 چقدره تهران
مراكز مخصوصا چمران- نهري - حافظ - اشرفي اصفهاني - بهشتي - حيدري كي داره سرويس
بچه ها اونايي كه 512 دارند بگيد بينم سرعت از ساعت 2تا7 چقدره تهران
مراكز مخصوصا چمران- نهري - حافظ - اشرفي اصفهاني - بهشتي - حيدري كي داره سرويس
من مرکز بهشتی هستم!
سرعت که نوسان داره و تا 130 کیلوبایت هم میره!
ولی میانگین توی این 5 ساعت 1.5 گیگ دانلود میکنم.
اگر سرویسم تموم شد و دوباره شارژش کنم بازم سرعتم همینقدر هست یا همون 512 میشه؟
یه شب 2 گیگ دان کردم یه شب 200 مگ.
نوسان داره ولی خوبه.
من شارژ کردم تفاوتی نکرد.مثل قبل.
بچه ها من زنگ زدم فن آوا... یه مرد با حوصله گوشی رو برداشت به نام آقای خورشیدی. بعد به من گفت که میتونیم به شما 256 بدیم ماهی 25700 با 6 گیگ ترافیک. به نظر من پیشنهاد خوبی داده نسبت به بقیه ی شرکت ها فقط میخواسم بدونم فن آوا هم مثل بقیه شرک ها شبا سرعتش میریه بالاتر یا نه؟ یا اصلا توی مرکز آزادگان خوب سرویس میده؟
من الان 15 ماهه که از فن آوا اینترنت 512 میگیرم!
همیشه یا سرعت 512 رو داشتم یا پایینتر! یعنی هیچ وقت سرعتم بیشتر از 512 نمیشد.
ولی الان بیشتر از یکماهه که سرعتم از 512 بیشتر شده و به 1 مگ هم نمیرسه! یه چیزی بین این دو تا شده!
مثل اینکه توی بعضی از مراکز مخابراتی این اتفاق افتاده. نه علتشو میدونم و نه اینکه تا کی ادامه داره!
بهترین فردی که میتونه به شما کمک کنه جناب gtaexcess (افشین جان) هستن!
میشه صفحه ی کاربری شون رو بگین؟
همینجا واسش پیغام بذار ، سر میزنه!
پست 1502 رو ببین ، ایشون دادن!
سلام فن آوا هنوز تو منطقه چمران در حال زور گیری هست ؟ چون من چند ماهی هست که دیگه شارژ نکردم.
یا دری به تخته خورده و قیمت ها متعادل شدن ؟
یا شایدم معجزه شده تو این مرکز شرکت دیگری با قیمت مناسب ارائه میده ؟
دوستان چمرانی لطف کنن اطلاع رسانی کنن.
ممنون
جواب دادم خدمتتون ولي سرويس هاي فن اوا هيچ وقت مثل بقيه شركت ها سرعتش بالاتر از سرعت فروخته شده نميره الان البته بعد از تعميرات ماه گذشته ديده شده نرم افزار محدوديت سرعت در برخي مناطق قاطي كرده كه با شارژ مجدد همه چيز عادي ميشه ولي در كل سرعت شبانه بالا نميره توصيه من بشما همونطور كه قبلا هم گفتم و اقاي خورشيدي كه هم گفتند فعلا سرويس هاي 256 هست كه سرعتش به اندازه پولي كه ميديد هست
مهربون در حال زورگيريه ؟ يعني سرويست ناپايداره ؟
پس منظورتون از دري به تخته خورده چيه بالاخره الان وضعيت شما چطوره ؟
-----
بچه ها وضعيت شبانه ظارهرا فعلا خوبه در كل تهران اما در هفته اينده احتمالا بيشتر مناطق افت سرعت بديم . قن اوا حدود 1000 پورت جديد اضافه كرده اونم بدون افزايش پهناي باند به همين دليل افت سرعت خواهيد داشت براي يه مدتي اما گذراست ولي خواهشا روي سرويس شبانه گزارش بديد تند تند كه من وضعيت بدونم و انتقال بدم
من که شبانم خراب شده،قبلنا شبا فیکس 500 مگ میاوردم پایین،الان 400 تا هم به زور میگیره
Last edited by pooria-ir; 30-10-2010 at 20:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)