تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 208 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دورود بر تو چرا Htc Touch اینقدر گرونه ؟ گوشی شاپ قیمت زده بدون گارانتی 400 ؟ حالا واقا چنده ؟ خیلی ممنون

سبز باشید و شاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1- گوشی Touch 3G قیمت بدون ضمانتش 360 هست. قیمتی که من گفتم با ضمانت بود. اختلاف قیمت گوشی های ضمانت دار HTC با اونایی که ضمانت ندارن خیلی زیاده. در مواردی حتی تا 80-90 تومان! مثلا قیمت Touch HD با ضمانت 670 ولی بدون ضمانت 605 بود. من خودم تو بازار نیستم که قیمت گوشی های مختلف رو بدونم، فقط چون قصد داشتم یه گوشی برای خودم بخرم، قیمت این گوشی ها رو گرفتم و اینجا هم نوشتم. البته فروشنده آشناست یعنی قیمت هایی که به من می ده قیمت های مناسبی هست.

2- قیمت این چند مدل رو هم پرسیدم: (ظاهرا سری pro بدون ضمانتش اصلا موجود نیست.)
    HTC Touch Pro + Guarranty = 635
    HTC Touch Pro2 + Guarranty = 745
    HTC Touch Diamond2 + Guarranty = 580
    HTC Touch Diamond2 (no Guarranty) = 470-490

3- سایت 3Jokes مال خودمه. اگر کاری بود، ایمیل بزن به:
    3Jokes.com (اَت) Admin

4- بررسی گوشی ها:
    من می خواستم در محدوده قیمت 450 خرید کنم، در نتیجه در مورد گوشی های زیر تحقیق کردم:
    Sony Xperia X1
    HTC Touch Diamond
    HTC Touch Diamond2
    HTC Touch 2

Touch2 که تازه وارد بازار شده و قیمتش به نظر من کاذبه، رزولوشن صفحه نمایشش هم به طور عجیبی پایینه. (نصف مال بقیه)

در مقایسه بین Diamond1 و Xperia X1 مطمئنا برتری کامل با Sony هست.
    سونی هم باتریش بهتره هم رمش بیشتره هم مموری می خوره، هم جک استاندارد 3.5mm داره، هم LCD بزرگتر، هم کیبور سخت افزاری، هم رزولوشن بسیار بالا داره.
    HTC Touch Diamond رو به دلیل طراحی ناهموار پشتش، نمی تونی روی میز بذاری و باهاش کار کنی. ضمنا همین ناهمواری باعث می شه در لبه های برآمده پشتش رنگش زودتر بره و ظاهر گوشی خیلی زود مثل یه گوشی کهنه می شه. استعداد خش افتادن صفحه نمایشش هم شدیدا بالاست. البته صفحه نمایشش زیر نور آفتاب، بهتر از سونی عمل می کنه و وزنش هم کمتره. ولی در مجموع اگر این دو گوشی دقیقا هم قیمت رو با هم مقایسه کنید، HTC هیچ حرفی برای گفتن نداره. (قیمت سونی بدون ضمانت هم 400 هست.)

پس نتیجه این شد که Diamond و Touch2 از مسابقه حذف شدند و انتخاب بین Sony و Diamond2 انجام شد. من Diamond2 رو ترجیح می دم. البته در این مقایسه اختلاف قیمت 70-90 هزار تومانی رو هم باید در نظر داشته باشیم.
    مهم ترین مزایا Htc Diamond2 اینه که دوربین 5 مگاپیکسلی و بسیار با کیفیتی داره (دوربین سونی 3 هست با کیفیت متوسط). صفحه نمایشش هم 3.2 اینچ هست(مال سونی 3 هست). رزولوشن صفحه هردو 800x480
    رم HTC یه کمی بیشتره. (288 در مقابل 256)
    اشکال HTC اینه که باتری ضعیفی داره (زمان مکالمه 5 ساعت در مقابل زمان مکالمه 10 ساعته سونی!)
    اشکال سونی هم اینه که زیر نور آفتاب ضعیف تر از HTC هست. (هیچی تو صفحه پیدا نیست.)
    سونی وزنش به خاطر کیبورد سخت افزاری بیشتره.
    کار با گوشی سونی (با دست) یه کمی سخته به خاطر ریز بودن بعضی از آیکون ها. (البته من خودم باهاش کار نکردم توی سایت GSMARENA اینو نوشته بود.)
    سونی شتابسنج نداره. سنسور قفل شدن صفحه هنگام نزدیک شدن گوشی به صورت رو هم نداره. هر چند توی سایت GSMARENA نوشته LCD این گوشی 1mm پایین تر از قابشه، و به همین دلیل احتمال برخورد صفحه LCD با صورت کمه.

?Any Thoughts?
    نظر، تحلیل، بررسی، پیشنهاد، انتقاد؟

پاورقی: تمام مطالب فوق برگرفته از سایت GsmArena بود و من کار با هیچ کدوم از این گوشی ها رو خودم تجربه نکردم.
    Last edited by 3jokes_x; 19-10-2009 at 02:18.

3. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اصلا من يادم نمياد وقتي با x1 در حال مكالمه حستم مشكلي داشته باشه
    چون صفحه در اين حالت فوري خاموش ميشه
    نور افتاب هم حساب كني در كل صفحه اي نداريم كه در چنين شرايطي عالي باشه
    پس همشون مثل هم هستند و فقط يه ذره فرق ميكنه ....
    البته منظور از همشون گوشيها رده بالا را ميگم

5. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

1- گوشی Touch 3G قیمت بدون ضمانتش 360 هست. قیمتی که من گفتم با ضمانت بود. اختلاف قیمت گوشی های ضمانت دار HTC با اونایی که ضمانت ندارن خیلی زیاده. در مواردی حتی تا 80-90 تومان! مثلا قیمت Touch HD با ضمانت 670 ولی بدون ضمانت 605 بود. من خودم تو بازار نیستم که قیمت گوشی های مختلف رو بدونم، فقط چون قصد داشتم یه گوشی برای خودم بخرم، قیمت این گوشی ها رو گرفتم و اینجا هم نوشتم. البته فروشنده آشناست یعنی قیمت هایی که به من می ده قیمت های مناسبی هست.

2- قیمت این چند مدل رو هم پرسیدم: (ظاهرا سری pro بدون ضمانتش اصلا موجود نیست.)
    HTC Touch Pro + Guarranty = 635
    HTC Touch Pro2 + Guarranty = 745
    HTC Touch Diamond2 + Guarranty = 580
    HTC Touch Diamond2 (no Guarranty) = 470-490

3- سایت 3Jokes مال خودمه. اگر کاری بود، ایمیل بزن به:
    3Jokes.com (اَت) Admin

4- بررسی گوشی ها:
    من می خواستم در محدوده قیمت 450 خرید کنم، در نتیجه در مورد گوشی های زیر تحقیق کردم:
    Sony Xperia X1
    HTC Touch Diamond
    HTC Touch Diamond2
    HTC Touch 2

Touch2 که تازه وارد بازار شده و قیمتش به نظر من کاذبه، رزولوشن صفحه نمایشش هم به طور عجیبی پایینه. (نصف مال بقیه)

در مقایسه بین Diamond1 و Xperia X1 مطمئنا برتری کامل با Sony هست.
    سونی هم باتریش بهتره هم رمش بیشتره هم مموری می خوره، هم جک استاندارد 3.5mm داره، هم LCD بزرگتر، هم کیبور سخت افزاری، هم رزولوشن بسیار بالا داره.
    HTC Touch Diamond رو به دلیل طراحی ناهموار پشتش، نمی تونی روی میز بذاری و باهاش کار کنی. ضمنا همین ناهمواری باعث می شه در لبه های برآمده پشتش رنگش زودتر بره و ظاهر گوشی خیلی زود مثل یه گوشی کهنه می شه. استعداد خش افتادن صفحه نمایشش هم شدیدا بالاست. البته صفحه نمایشش زیر نور آفتاب، بهتر از سونی عمل می کنه و وزنش هم کمتره. ولی در مجموع اگر این دو گوشی دقیقا هم قیمت رو با هم مقایسه کنید، HTC هیچ حرفی برای گفتن نداره. (قیمت سونی بدون ضمانت هم 400 هست.)

پس نتیجه این شد که Diamond و Touch2 از مسابقه حذف شدند و انتخاب بین Sony و Diamond2 انجام شد. من Diamond2 رو ترجیح می دم. البته در این مقایسه اختلاف قیمت 70-90 هزار تومانی رو هم باید در نظر داشته باشیم.
    مهم ترین مزایا Htc Diamond2 اینه که دوربین 5 مگاپیکسلی و بسیار با کیفیتی داره (دوربین سونی 3 هست با کیفیت متوسط). صفحه نمایشش هم 3.2 اینچ هست(مال سونی 3 هست). رزولوشن صفحه هردو 800x480
    رم HTC یه کمی بیشتره. (288 در مقابل 256)
    اشکال HTC اینه که باتری ضعیفی داره (زمان مکالمه 5 ساعت در مقابل زمان مکالمه 10 ساعته سونی!)
    اشکال سونی هم اینه که زیر نور آفتاب ضعیف تر از HTC هست. (هیچی تو صفحه پیدا نیست.)
    سونی وزنش به خاطر کیبورد سخت افزاری بیشتره.
    کار با گوشی سونی (با دست) یه کمی سخته به خاطر ریز بودن بعضی از آیکون ها. (البته من خودم باهاش کار نکردم توی سایت GSMARENA اینو نوشته بود.)
    سونی شتابسنج نداره. سنسور قفل شدن صفحه هنگام نزدیک شدن گوشی به صورت رو هم نداره. هر چند توی سایت GSMARENA نوشته LCD این گوشی 1mm پایین تر از قابشه، و به همین دلیل احتمال برخورد صفحه LCD با صورت کمه.

?Any Thoughts?
    نظر، تحلیل، بررسی، پیشنهاد، انتقاد؟

پاورقی: تمام مطالب فوق برگرفته از سایت GsmArena بود و من کار با هیچ کدوم از این گوشی ها رو خودم تجربه نکردم.
    خوب من یه حرفه ای مثل دوستان نیستم ولی بر اساس توصیه دوستان پیشنهاد میکنم که اولویت هارو تو انتخاب در نظر بگیر در مورد diamond باهات موافقم ضعف هاش زیاده . سونی الان خریدش با آمدن مدل دومش زیاد خوب نیست .در مورد رزولوشون Touch2 به قول بچه های سایت رزولوشن بدی نیست لنگ نمیزارت کلاً Touch2 گوشی هست بر پایه مولتی مدیا و قیمت متوسط گوشی خوش دست و شیک امکانات خوبی هم داره با قیمت خوب هم می تونی گیر بیاری البته باید بگردی پس یکم روش تأمل کن. امکانات HTC تویه گوشی هایه قیمت متوسطش نمی دونم چرا بر خلاف برندهای دیگه مثل سونی کامل نیست.Diamond2 هم گوشی پر طرفداری بوده امکاناتش هم خوبه مثل همون زرولوشن و کیفیت دوربین بالاش نگران باطریش هم نباش.HTCسابقه فعالیتش تویه بازارppc بالاست.سعی کن HTC رو با گارانتی بگیری که هم خیالت راحته هم نرم افزار GPS داخل پک بصورت رایگانه. موفق باشی

7. این کاربر از adib197 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1- من گوشی HTC DIAMOND2 رو خریدم. البته بدون ضمانت. دلیل اینکه بدون ضمانت خریدم و پیشنهاد می کنم شما هم بدون ضمانت بخرید، اینجا نوشتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- به درخواست دوستان یه سری عکس با گوشی Diamond2 در شرایط نوری مختلف گرفته بودم، گفتم لینکش رو اینجا هم بذارم شاید برای کسانی که قصد خرید این گوشی رو دارن ولی به خاطر نداشتن فلاش در انتخابشون دودل هستن مفید باشه. عکس های مقایسه دوربین گوشی های Nokia 5800 و HTC Diamond2 (یکی با فلاش هست و یکی بدون فلاش) رو در اینجا ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین جوری:
    من این لینک رو الان توی 3 تا پست مختلف ارسال کردم! البته تقصیر من نیست! توی این فوروم برای هر گوشی یه کلوپ هست، بعد یه تاپیک کلی برای مشاوره خرید هست، و ضمنا کاربران به صورت موردی هم برای گرفتن مشاوره ی خرید، تاپیک می زنند... احتمال اینکه یه تازه وارد بعضی از این بخش ها رو از دست بده خیلی زیاده.

9. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خوب مبارک باشه.از کجا خریدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه پاکت پی سی خوب با امکانات خوب مثل دوربین 5 - ال سی دی بزرگ (در حد ایفون و نوکیا 97 ) و شیک می خواستم
    حداکثر قیمت 500 .
    مرسی از لطفتون که وقت گذاشتین و خوندین

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه پاکت پی سی خوب با امکانات خوب مثل دوربین 5 - ال سی دی بزرگ (در حد ایفون و نوکیا 97 ) و شیک می خواستم
    حداکثر قیمت 500 .
    مرسی از لطفتون که وقت گذاشتین و خوندین
    اگر 60-70 بالاتر بتونید برید، بهترین گزینه در این حدود رو میتونید بگیرید، یعنی touch HD ،با lcd بزرگتر از آیفون و همچنین رزلوشن بهتر و به عقیده ی بنده ظاهر بسیار زیبا تر.

ولی خوب اگر اصلا بالاتر از 500 براتون امکان نداره، دایموند2 گزینه ی مناسبی هست که قیمتش حدود 450ست، دوربین 5 ، lcd کوچکتر 3.2 اینچی، سبک تر و کوچکتر. (البته متاسفانه مشکل باقی موندن اثر انگشت روی بدنه رو داره)

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

کسی از دوستان جایی مورد اعتماد تو شیراز برای خرید PPC سراغ داره؟ من می خوام یه Diamond2 بگیرم

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان با سلام می خواستم ببینیم توی رنج قیمت 600-700 هزار تومان چه گوشی پیشنهاد میدین برای یکی از دوستام می خوام

من خودم آیفن 3g و HTC Hero مد نظرم هستش و می خواستم در این رابطه توضیح بدید و

یه سوال دیگه هم اینه که سیستم عامل اندروید Android برای آپدیتش اینا به مشکل بر نمی خوره ؟ کلا اگه کسی تجربه کار با HTC Hero داره خشحال میشم تجربشو بگه ...

با تشکر فراوان از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •