هیچچ مشکلی نیست گوشی خودمم یه چند باری اینتوری شد از فریمور که روش نصب کردی یه فریمور دیگه نسب کن مشکلت حل میشه
هیچچ مشکلی نیست گوشی خودمم یه چند باری اینتوری شد از فریمور که روش نصب کردی یه فریمور دیگه نسب کن مشکلت حل میشه
نه دوست عزیز نمی شه شما می تونی از hybrids ها یا همون دورگه ها استفاده کنی یا اینکه از سری a1200e که احتمالش بیشتر که رو گوشی های c2 کار کنه استفاده کنی ولی با این هال فریمور های c2 خیلی زیاده چرا از همونا استفاده نمی کنی ؟!!!
سلام ببخشید سوال مبتدیانه میکنما آقا فرق این c2 و h2 چیه ؟اگه میشه کامل توضیح بدید.
بعد این A1200e با A1200r چی هستن که تو بیشتر تاپیک ها هست؟
من که نفهمیدم اینا چی هستن اگه میشه کامل توضیح بدید مرسی.
صادق جان خسته نباشی من می خام این فریم وری گه شما گذاشته بودیو نصبش کنم ولی اصلا نمی خام مشکلی برام پیش بیاد چون به شدت به گوشیم نیاز دارم میشه بگی با همون روندی که گفته بودی برم جلو بازم ممکنه دچار مش کل بشم یا نه بعد اینکه این فریم ور صدا رو هم زیاد میکنه یا نه مرسییییی
با سلام
آیا کسی برنامه remote desktop که لینکشو پایین دادم رو نصب کرده می خوام ببینم با a1200 که کی برد نداره
میشه برنامه های کامپیوتر رو اجرا کرد . منظورم نوشتن کلمه تو کامپیوتری که بهش وصل می شوید است.
ممنون می شم اگه جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
a1200 چهار مدل یا نوع داره
اولین مدل
R532 or R532H2 : Original A1200
که مدل اصلی a1200 هست و دارای 2 نوع فریمور هست که شامل فریمورهای h2و standard هست
دومین مدل
R532C2 - A1200R
هست که بیشتر a1200 هایی که تو ایران به فروش میرسه از این مدل هست همونطور که از اسمش معلومه فقط یک نوع فریمور رو پشتیبانی میکنه که اونم c2 هست
سومین مدل
R532L4 - A1200I
هست که این مدل از فریمورهای l4 استفاده می کنه
آخرین مدل یا چاهارمین مدل a1200
R541 - A1200E
هست که در سال 2007 ارائه شده و از فریمور های که اینتوری که گفته میشه تمام ورژن های قبل رو پشتیبانی میکنه
و همچنین فریمورهای که با نام a1200e یا r541 هستن رو برای خودش داره
برای اینکه شما بدونید که گوشیتون کدوم مدل از مدا های بالا هست باید به قسمت شماره گیری برید و این رو تایپ کنید:WWW008W
برای نوشتن w به قسمت منو پایین گوشی برید و گزینه insert-->insert wait رو انخاب کنید
برای گوشی های A1200 همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R532_G_11.00.xxx" or"R532H2_G_11.20.xxx" (eg: R532_G_11.00.53P, R532H2_G_11.20.06P)"
برای گوشی های A1200r همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R532C2_G_11.31.xxx" (eg: R532C2_G_11.31.25P)
برای گوشی های A1200i همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R532L4_G_11.40.xxx" (eg: R532L4_G_11.40.0FR, R532L4_G_11.40.19FR, etc.)
برای گوشی های A1200e همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R541_G_11.51.xxx" (eg: R541_G_11.51.01P, R541_G_11.50.34P, etc.)
موفق باشید![]()
امیر جون اولا سلامت باشی .دوما کسی شما رو به زور وادار نکرده که گوشیتون رو فلش کنید که حالا یا مشکل به هم بزنه یا نزنه .سوما من روندی رو که خودم دنبال کردم براتون نوشتم (یعنی بدون هیچ مشکلی رو گوشی خودم نصب شده و جواب داده). منم به گوشیم زیاد نیاز داشتم اما ریسک کردم چون به برنامه ها وتم ها واقعا نیاز داشتم به خودم گفتم یا میشه یا اینکه پول یه فلش کردن میره تو پاچم ولی خدا رو شکر درت فلش شد والانم بدون هیچ مشکلی نصب شده.
به نظر من شما اصلا فلش نکن چون به گوشیت زیاد نیاز داری اگرم طوریش بشه می گی من گفتم. ولی از من میشنوی اصلا دستم بهش نزن.
بازم ممنون که با نظرت منو راهنمایی کردی.
آقایون و خانوم های محترم هر کس به برنامه ها و تم ها نیاز داره که رو گوشیش نصب نمیشه فریم ور گوشیش رو عوض کنه
وگرنه سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندید
در ضمن من هیچ تضمینی نمیکنم که گوشی که فلش میشه سالم از فلش بیاد بیرون پس مسئولیتش رو خودتون
به گردن میگیرید
مرسی از نظرات قشنگتون
آقا دستت درد نکنه واقعا که توضیحات کاملی بود
مرسی از راهنماییتون
اگر فيمروتون c2 هست نبايد به h2 ها تغيير داد !
سلام
آیا کسی برنامه remote desktop که لینکشو پایین دادم رو نصب کرده می خوام ببینم با a1200 که کی برد نداره
میشه برنامه های کامپیوتر رو اجرا کرد . منظورم نوشتن کلمه تو کامپیوتری که بهش وصل می شوید است.
ممنون می شم اگه جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی منو تحویل میگیره یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)