سلام بچه ها من از آزمون برگشتم البته من آزمون سنجشم راستش به سوالا نگاه نکرم بق معمول همه رو شانسی زدم اخه حوصلم نیومد چون ترازم با اونی که فکر هم میکنم میزنم یک سانه
سلام بچه ها من از آزمون برگشتم البته من آزمون سنجشم راستش به سوالا نگاه نکرم بق معمول همه رو شانسی زدم اخه حوصلم نیومد چون ترازم با اونی که فکر هم میکنم میزنم یک سانه
سلام.
سر این آزمون پشتیبان های ما داشتند با همدیگه بازی چند نفره می کردند!!!(با بلوتوث موبایل!)
انصافاً بازی قشنگی بود(من صدای ویبره شو می شندیدم...مراقبمون از هیجان رنگش پریده بود!)
اما چند تا سوال داشتم:
1- سوالات هندسه قلمچی با کنکور چقدر فرق داره؟هندسه کنکور سخت تره یا قلمچی؟یک کلام یه کتاب آموزش هندسه خوب خوب خوب معرفی کنید(نه مبتکران جواب داد نه گاج)
2- نمی دونم چرا همیشه زبان فارسی(که لعنته الله علیه!) رو خراب می کنم؟عقده دیدن حداقل عدد 7 توی دهگان درصد زبان فارسی رو دلم مونده!یه کتاب خوب هم برای این سراغ دارید؟کتاب بانک سوال کانون رو بگیرم خوبه؟
3- الان من توی شیمی،دو تا غلط پیدا کردم که جواب رو عوض می کنه... دیگه حوصله "مراجعه به بخش پاسخگویی به اشکالات "رو ندارم..چون دفعه پیش تو شیمی یه سوال غلط بود...من گزارش دادم...وارد بود(خانم حنفی تایید کرد)..اما عین همون اشتباه رو دوباره تو این آزمون انجام دادن!!!(اصلاً به ما محل نمی کنن!)...منم دیگه به سوالهاشن اعتماد نمی کنم()...می خواستم بپرسم سابقه داره که قلمچی با پاسخ جدید(پس از برطرف کردن اشکال) ورقه ها رو تصحیح کرده باشه؟
4- شیمی 2 سفید گاج رو بگیرم یا شیمی 2 و آزمایشگاه سفید گاج یا شیمی 2 ده استاد یا یه چیز دیگه؟؟(مبتکران رو دارم)
5-این موسسه های گاج و قلمچی با هم قرارداد بستن؟؟ چون من تو هر آزمون حداقل 10 تا سوال تالیفی کتاب های سبز عمومی گاج و سفید آمار گاج پیدا می کنم که حتی گزینه هاش رو هم عوض نکردند!!(کپی کردن 90% سوالات تالیفی ریاضی مبتکران به عنوان ریاضی دشوار به کنار!!!!)
ممنونم
بهترین کتاب ها برای اندیشه سازان هستش. ولی الآن مبتکران داره راه اندیشه سازان رو میره چون امتیاز و مؤلفاشو گرفته. شیمی نوشته بهمن بازرگان بهترین کتابه تست و آموزش مفهومی شیمیه. اگه داری از همین استفاده کن.
این مؤلف های اندیشه سازان برای فیزیک کارشون عالیه، و به من خیلی کمک کردن کتاباشون:
محمد محتشم-رضا سبز میدانی-آرش زاهدی-فرین کمانگر-
موفق باشی
سلام ممنونم از راهنماییتون...
ولی من کتاب مهندس بازرگانی رو دارم..اما تست های سنجش رو ضمیمه نمی کنن...
-این موسسه های گاج و قلمچی با هم قرارداد بستن؟؟ چون من تو هر آزمون حداقل 10 تا سوال تالیفی کتاب های سبز عمومی گاج و سفید آمار گاج پیدا می کنم که حتی گزینه هاش رو هم عوض نکردند!!(کپی کردن 90% سوالات تالیفی ریاضی مبتکران به عنوان ریاضی دشوار به کنار!!!!)
معلم دیف ما همیشه یه کتاب تست میاره که از روش مثال بگه ...بیشتر مثال هاشم همون تست های مثلا تالیفی گاج هست ...
ولی اسم کتاب یه چیز دیگست ...
در کل فکر نکنم تست هایی که تو گاجه همشون تالیفی باشه ...
مبتکران هم دیگه نایاب شده فکر کنم امتیازش تموم شده اخه اول کتاباش نوشته بود که فقط تا مدتی معین حق امتیاز اندیشه سازان رو خریدن
من که هر چی گشتم کتابی از این موسسه پدا نکردم مگر این که از دست فروش یا جاهایی که کتاب دست دوم می فروشن باید پیدا کرد
در مورد فیزیک هم با هاتون کاملا موافقم
Last edited by masoudHnet; 22-02-2008 at 16:38.
به ماکه کوفت هم نمیدن !
تازه این دفعه از امتحانمون جاش فرق کرده بود ما رو بردن مهد کودک امتحان دادیم
واسه کارشناسی ارشد نمی تونستن امتحان رو تو دانشگاه گیلان بگیرن
این همه جا ولی رفتن مهد کودک امتحان گرفتن!
Last edited by masoudHnet; 22-02-2008 at 16:39.
این شاید بتونه کمکت کنه(پیک کتاب ایران):
66975443
در ضمن برای همیشه حق امتیاز اندیشه سازان به مبتکران داده شده![]()
واسه زبان فارسی هیچ کتاب خوبی پیدا نمیشه
منم هم همین مشکل رو دارم
اصولا باید ادبیات رو از راه حذف گرینه( مهندسی معکوس) با به عبارتی شانسی زد!
این این جمله تو کتاب فیزیک 1و2 توجه کن:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)