تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 151 از 358 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بچه ها یادتون باشه که هیچ وقت هیچ وسیله ای نمیتونه بدون انرژی تو هوا واسته پس
    UFO:RUBBISH
    من نمیگن موجود فضایی وجود نداره ولی همونطور که کف دستمو میشناسم به اینم اطمینان دارم که جثه ی این موجودات حتما باید مثل ما باشن:
    منظورم اینه که تو هر جای عالم هستی موجودی با 46 کروموزوم اسم و جثه اش انسان هست و مثل آدم میتونه فکر کنه
    مگر اینکه جهش بده که یعنی:
    اگه توی فشار های خیلی بالا زندگی کنه اینطوری نیست که کلا از بین میره بلکه عادت میکنه همون طور که بعضی افراد میتونن توی
    دامنه های اورست زندگی کنن ولی بعضی دیگه میمیرند
    طبق آخرین نظریه ها که صادر شدن ما فعلا میدونیم که توی کهکشان ما 3-4 سیاره ممکنه وجود داشته باشن که حیات توشون ممکن باشه/وجود داشته باشه

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

طبق آخرین نظریه ها که صادر شدن ما فعلا میدونیم که توی کهکشان ما 3-4 سیاره ممکنه وجود داشته باشن که حیات توشون ممکن باشه/وجود داشته باشه
    ببخشید نظریه اش رو کی صادر کرده؟؟؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب seymour یک سوال ساده داشتم.
    آیا شما به موجودات فرازمینی اعتقاد دارید ؟؟؟
    همین
    نمی دونم... دوست دارم که باشه؛ امیدوارم که باشه؛ به نظرم خیلی محتمله که باشه ... اما باز اینها جواب نمیشه؛ نه؟! ..

متوجه هستم که شما فقط یه جواب بله/خیر میخواید؛ اما این میتونه یه بحث تئوریک خیلی خوب با سطحی بالا باشه: من (و شاید بعضی های دیگه) دچار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم... (فکر کنم کارل ساگان بوده که یه همچین چیزی گفته که: "اگه مشخص بشه که تنها کره زمین حاوی حیاته، اونوقت مقدار زیادی فضا هدر رفته!!") ...

آیا امکان داره که همونطور که ساگان طعنه زده و بعضی نظریات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح می کنن، زمین تنها سیاره حاوی حیات باشه؟ (فرضیه زمین کمیاب رو مطالعه کنید) .. آیا ممکنه که بیگانه ها باشند، اما علاقه ای به پی بردن ما نداشته باشن؟ (فرضیه باغ وحش رو مطالعه کنید)... نمی دونیم.
    روبروی ایشون(بین دوربین و شخص) سطح میز مانندی به رنگ تیره (كه قسمت بالاي يك قفسه مي تونه باشه)دیده میشه.اختلاف ابعاد بین این سه مولفه (در اثر حرکت دوربین) بخوبی مشهوده.حتی وسیله ای مثل قلم و کاغذ رو هم از داخل اون برمی داره.

//

ربطی به فضانورد مسن یاد شده که روس بوده اصلا نداشته.
    ساختگی بودن اون تکه واضحه ... اگه به فیلم دسترسی دارید، به رد شدن جزئیات پس زمینه از محل پای ایشون توجه کنید (یا اینکه میز هوشمنده و داره هر لحظه طرحش عوض میشه! – ردیف بالای عکس) ... یا مثلاً در عکس، ردیف دوم، فریم سمت راست رو ببینید؛ چطور ممکنه اون میز باشه، وقتی پشت لباس ایشونه؟!.. اگه میز بود، باید دارای لبه می بود، نه اینکه تا پشت لباسش ادامه پیدا کنه!

بازم برای اطمینان بیشتر، خیلی ساده، با فوتوشاپ در فریم های ردیف دوم-راست، رنگ مربوط به بخش زیر روپوش ایشون (بجای پای راست!) رو در مقابل رنگ کنار روپوش ایشون چک کنید؛ یکی هستند!

//

در مورد فرد ردیف اول که فرمودید روس هستش، میشه منبع ارائه بدید. ممنون. (چون فرمودید بیماری استخوانی هم داره ظاهراً-حتماً جایی این رو مطالعه کردید)

4. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در پست قبلی اشاره کوتاهی به انسانهای ناشناخته ای کردم که در پاره ای از نقاط زمین بصورت ناپیدا فعالیت میکنند و پاره ای از رخدادهای عجیب نظیر مشاهده یوفوهای نورانی در ایران و بعضی قسمتهای دیگر زمین را به آنها نسبت دادم . در اینجا قصد دارم توضیحات کاملتری ارائه کنم .همه چیز ازحدود ده سال پیش شروع شد و آن موقعی بود که من از چند سال قبل از آن ، تحقیق درباره موجودات فضایی و یوفوها را به دلیل بسیاری از فعالیتهای دیگری که داشتم رها کرده بودم . در آن موقع در بین اطلاعات گاه ضد و نقیض قرار داشتم و نمی توانستم فرضیه درستی از بین آنها ترسیم کنم . تا اینکه بطور غیر منتظره ای با فردی آشنا شدم که شاهد عینی انسانهایی بود که به طور پنهانی زندگی می کنند و از تمدن و تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند . آشنایی طولانی من با این فرد تاکنون چیزهای شگفتی به من نشان داده که اگر عنوان کنم در حد همان چیزی است که بعضیها به آن به عنوان داستانهای تخیلی می خندند . اما مایلم همه آن را همانطور که تجربه کرده ام برایتان بازگو کنم خواه آنرا داستان بنامید یا حقیقت ... شهری را که من از آن صحبت می کنم در دل کویر مرکزی ایران در مجاورت شوره زارها و باتلاقهای صعب العبور قرار دارد . منطقه ای است که هیچ جاده یا ده کوره شناخته شده ای از آن عبور نکرده است. تعدادانگشت شماری از اهالی بومی حواشی کویر گاه به گاه با شتر از سمت مزینان و طبس به سمت مرکز کویر حرکت می کنند تا به این شهر ناشناخته برسند . آنها از کنار باتلاقها و شوره زارها حرکت می کنند و در زمانی که طوفانهای کویری وجود نداشته باشد . آنها دو تا سه روز در این شرایط دشوار راه پیمایی میکنند . سپس آنهاشیی پرنده را می بینند که در آسمان به سمت آنها حرکت می کند . این شیی پرنده توسط ساکنان شهر مخفی برای راهنمایی مسافران فرستاده می شود . آنها همه چیز را از دور تحت نظارت دارند و کسانی را که به شهرشان نزدیک می شوند می بییند ، راهنمایی می کنند و اگر دچار مشکل شوند به کمکشان می روند . بعضی از این مسافران دو تا سه روز در آنجا می مانند و مورد آزمون قرار می گیرند و بر می گردند اما تعداد باز هم معدودتری تصمیم می گیرند که آنجا بمانند و زندگی رازآمیزی را تا انتها ادامه دهند . اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد . آنها بطور مداوم اوضاع ایران و جهان را تحت نظر دارند و در کوچکترین زمانی ماموریت پیدا می کنند و به سرعت در محل ظاهر می شوند و مشکل را حل می کنند . یکی از آنها را به اسم می شناسم که بیشتر به مازندران می رود . اما حوزه آنها به ایران محدود نمی شود . نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند . البته مدعی نیستم که آنها با طوفان شن شهرشان را مخفی کرده اند بلکه منظورم این است که آنها دستگاههای خارق العاده ای دارند که می توانند خودشان ، دستگاههایشان و شهرشان را کاملا از دید ماهواره ها و هواپیماها ناپدید کنند .همچنین من توصیه می کنم که کسانی که مایل هستند از روی کنجکاوی هم که شده با اینترنت پرسرعت و گوگل منطقه کویر ایران را کاملا جستجو کنند البته گمان نمی کنم آنها چیز خاصی را پیدا کنند. قسمت عمده شهر و تجهیزاتشان کاملا در زیر زمین استتار شده اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده ، اما در مجموع نمای شهرکاملا خشک و کویری است و جای زندگی کردن برای ما نیست . آنها برای مدت زیادی در آنجا نمی مانند و به زودی ازشهرشان خارج می شوند و الان در حال آماده باش قرار دارند . نکته ای که در مورد این شهر وجود دارد که آنها فقط از نیروی برق برای خودروهایشان استفاده می کنند منظورم خودروهای زمینی اشان است نه وسایل پرنده اشان . من حتی جزییات خودرو آنها را هم می دانم . حتی جزییات وسیله ارتباطی آنها را که شبیه موبایل ماست اما کاملا تصویری و زنده است و مثل ما اینهمه دکمه و بند و بساط ندارد . خودروهاشون چیزهایی مثل دنده و فرمان و کلاچ و ... از اینجور وسایل غیر پیشرفته ( از نظر آنها ) ندارد . داخل خودرو شان برای حرکت فقط از دکمه استفاده می شود .خودروهای آنان لاستیکهای پهنی دارد . آنها با این خودروها تا لبه کویر می آیند و کسانی از آنها که بخواهند وارد شهرهای ما بشوند تغییر لباس می دهند . بطوریکه اگر با یکی از آنها در خیابان مواجه بشوید اصلا آنها را نمی شناسید ، حتی ممکن است که فکر کنید آنها فقیر و بدبخت هستند و یا چیز دیگری ... اینهایی که نوشتم فقط مربوط به کویر ایران است اما شهرهای مخفی زیادند و بعضی از آنها بقدری پیشرفته اند که شهر مخفی کویر ایران در برابر آنها خیلی عقبتر است . حداقل در بیست منطقه زمین آنطور که من تحقیق کردم این شهرها وجود دارد . در منطقه ای نزدیک دریای ژاپن ، در نزدیکی برمودا ، در صحرای گوبی ، صحرای آفریقا و ... من قبلا نقشه هایی از مناطقی که در آنجا اختلالات الکترومغناطیسی زیادی وجود داشت داشتم اما در این زمینه نظری ندارم هرچند فکر می کنم این مناطق در اطراف همین شهرها هستند . آن دسته از یوفوهایی را که در شب می بینید که نورانی هستند ، رنگ به رنگ می شوند و به سرعت ظاهر و ناپدید می شوند توسط این عده به آسمان فرستاده می شوند . اینها سفینه های سرنشین دار نیستند بلکه وسایلی هستند که مثل موج به سرعت ارسال می شوند و در یک منطقه ناگهان ظاهر می شوند و سپس دوباره ناپدید می شوند . یوفوهای دیده شده در این اواخر توسط همین عده فرستاده شده اند و می شوند و من تعجب می کنم که چگونه عده ای این اشیاء نورانی رنگارنگ و با این حرکات پیچیده را مثلا به شهاب و یا ستاره زهره نسبت می دهند ! حتی استادان نجوم ایران هم همین ادعا را می کنند ، حداقل بگویید اشیاء ناشناخته . آیا این ادعاها خنده دار نیست ؟ آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟ ... شما به من می خندید من هم به این دنیا و به مدعیان دانشمندی آن می خندم ... در ضمن در پاسخ اینکه گفتم بعضی از موجودات فضایی از آب اقیانوسهای ما بردارند منظورم موجودات دوردست نبود . منظورم موجودات ساکن در سیارات منظومه شمسی است حتی ماه . این موجودات شهرهایی مثل ما ندارند ، آنها بیشتر در قسمت درونی سیاره زندگی می کنند تا در بیرون آن . من همچنان مشغول تحقیق در این زمینه هستم ...اما اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم...همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم...من برای شما مدرک فراهم می کنم ، مدرک دقیق و غیر قابل انکار ، قول می دهم ...
    ( قسمت انتهایی این پست را که به بحث مربوط نبود در ویرایش حذف کردم )
    Last edited by DATAGOSTAR352; 09-05-2010 at 16:52.

6. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند .
    اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد .
    این نقل قول ها تقریبا نشون میده که شما یا کسانی که این داستان ها رو براتون تعریف کردند چه انگیزه ای دارید
    البته من هم برای شما جواب دارم ولی چون ربطی به این بحث نداره و شاید باعث دردسر بشه چیزی نمیگم...

همچنین من توصیه می کنم که کسانی که مایل هستند از روی کنجکاوی هم که شده با اینترنت پرسرعت و گوگل منطقه کویر ایران را کاملا جستجو کنند البته گمان نمی کنم آنها چیز خاصی را پیدا کنند. قسمت عمده شهر و تجهیزاتشان کاملا در زیر زمین استتار شده اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده ، اما در مجموع نمای شهرکاملا خشک و کویری است و جای زندگی کردن برای ما نیست
    شما که اینقدر اطلاعات دارید، مختصات این شهر مخفی رو هم بگید لطفا

اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم
    همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم
    من برای شما مدرک فراهم می کنم ، مدرک دقیق و غیر قابل انکار ، قول می دهم ...
    بی صبرانه منتظر مدارک محکم شما هستم

آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟ ... شما به من می خندید من هم به این دنیا و به مدعیان دانشمندی آن می خندم ...
    حق با شماست هیچ چیز خنده دار تر از تکامل تدریجی نیست، به ویژه وقتی که با چند تا لگد زدن به گِل و بعد هم فوت کردن میشه آدم و حوا ساخت

8. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در ضمن من همچنان در این زمینه مشغول تحقیق هستم و اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم و ادامه نمی دهم . همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم .
    اگر خدا بخواهد من برای شما مدرک فراهم می کنم ، مدرک دقیق و غیر قابل انکار ، قول می دهم ...
    امیدوارم همینطور باشه ، به هر حال ما هم خوشحال میشیم این عناوین جذاب با مستندات ارائه بشه

نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند .
    قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد .
    این دوستان ما که اینقدر طرفدار جمهوری اسلامی هستند چرا زود تر از این ها ما رو به تکنولوژی هسته ای مزین نفرمودند ؟

من حتی جزییات خودرو آنها را هم می دانم .
    شما هیچ توضیحی در مورد اینکه خودتون چطور به نتایج رسیدین ندادین ، تا الان فقط گفتید همچین چیز هایی هست .

بنابراین اینکه من اینجا بنشینم و با فتوشاپ برایتان مدرک درست کنم کار خیلی خیلی راحتی است
    اشکالی نداره ، به همونش هم راضی هستیم

امیدوارم با پست های بعدیتون یه مقدار علمی تر برخورد کنید.

موفق باشید.
    Last edited by ali_3d; 11-04-2010 at 22:55. دليل: تکرر.

10. 4 کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

متاسفانه یک ادبیات خیلی بد
    حمله و بی اخلاقی بر این تاپیک حاکمه

12. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... به رد شدن جزئیات پس زمینه از محل پای ایشون توجه کنید (یا اینکه میز هوشمنده و داره هر لحظه طرحش عوض میشه...
    اون پس زمینه نیست ; بافت تیره رنگ قسمت بالای چیزی مثل قفسه هست , که در اثر حرکت دوربین تغییر موضع میده.
    ... یا مثلاً در عکس، ردیف دوم، فریم سمت راست رو ببینید؛ چطور ممکنه اون میز باشه، وقتی پشت لباس ایشونه؟!.. اگه میز بود، باید دارای لبه می بود، نه اینکه تا پشت لباسش ادامه پیدا کنه!
    1 - میز که نیست , سطح انتهایی بالای قفسه هست , که چون تیره رنگه با پس زمینه تاریک پشت سر شخص- از نظر بیننده- با هم ادغام شده.
    بازم برای اطمینان بیشتر، خیلی ساده، با فوتوشاپ در فریم های ردیف دوم-راست، رنگ مربوط به بخش زیر روپوش ایشون (بجای پای راست!) رو در مقابل رنگ کنار روپوش ایشون چک کنید؛ یکی هستند
    وضوح تصاویر کمتر از اون هست که به داده های فتو سنسوری بشه استناد کرد.
    در مورد فرد ردیف اول که فرمودید روس هستش، میشه منبع ارائه بدید.
    [مشکل این هست که بنده از نرم افزاری که از طریق دوستی از کشوری دیگر برام ارسال شده-و ف ی*تر *کن های در دسترس در مقایسه با اون باصطلاح نفت سوز(!) هستند- استفاده می کنم. شخص مذکور رو در پروفایل نیروی هوایی کشور متبوعش با اون مشخصات ترجمه کردم(google translate) ; شاید بشه بدون نرم افزار هم وارد شد , اما چنین کاری رو به هیچکس توصیه نمی کنم(ردگیری آی پی و شماره هارد و...). نرم افزار بموازات دانلود نصب هم میشه و shareware نیست].

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

حق با شماست هیچ چیز خنده دار تر از تکامل تدریجی نیست، به ویژه وقتی که با چند تا لگد زدن به گِل و بعد هم فوت کردن میشه آدم و حوا ساخت
    اگر کمی علمی تر مشاهده کنید و تکنیک چند ده ساله کلونینگ(Cloning) رو سرنخ قرار بدید ; " لگد زدن به گل " رو کاملا فراموش می کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9 انسان های خفن

قاره باستانی مو تنها مکانی در زمین هست که طبق آثار مکتوب بجا مانده ; افرادی با مشخصات مشابه این اجساد در آن می زیستند:

هر روز قاره های جدید کشف میشن...!!! حداقل یه قاره ای مثل آتلانتیس رو بگید یه چیزی... قاره ای که از تخیلات چند نفر نشأت گرفته که نشد مدرک...!!! بعدش اون قاره زیر آب رفته مردمش چی شدن...؟؟؟ مثلاً آتلانتیس گفته میشه که در طول زیر آب رفتنش مردمش مهاجرت کردن به اروپا و آمریکا و آفریقا...

(شکاکین به اخبار بقایای مکشوفه در زیر اقیانوس آرام و نزدیکتر به آب های ژاپن مراجعه کنند):

در مورد این عکس بالا: توجه کنیم که عکس مذکور هیچ ربطی به بحث قاره افسانه ای مو نداره ..

این مربوط میشه به کشف یک بنای قدیمی، متعلق به 200 سال قبل از میلاد، در آبهای ساحلی مونته نگرو (مدیترانه).. که در مسیر یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجاری قدیمی یونانی-رومی قرار داشته و ظاهراً بر اثر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زیر آب رفته بوده...شاید دوستمون میخواسته به آرایش جالب صخره ها در ساحل یوناگنی ژاپن اشاره کنه.

موارد مشابه (عکس های نامرتبط) : اسکلت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا.. – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ماهی ها.
    ها... جفتتون اشتب گفتید... درواقع اوشون درست گفتن این مال سواحل ژاپنه ولی در واقع سمت ژاپنه نه سمت اون قاره کذایی که ایشون فرمودن...! و معلومه که قبلاً سواحل ژاپن اینجا بودن ولی پس از اون بالا اومدن احتمالی آب در 12-13 هزار سال پیش، این شهرا رفتن زیر آب...

توی تلویزیون ایران (!) یه برنامه ای بود که یه عده بودن روی واقعیت مسئله طوفان نوح ، زیر دریاها تحقیق میکردن و نقاط زیادی از زمین و بقایای زیر اب رو رفتن و از نزدیک نشون داد... که من یه بار دیدمش فرداشم تکرارشو دیدم... این مال سواحل ژاپنه و خیلی نسبت به سطح آب فاصله داره و طوری که توی اون مستند نشون میداد ، کاملاً واضح بود اینا ساخته دست بشرن که بعضی بناهای کاملاً منظم و هندسی هم اثباتش میکرد و قدمتشونم به همون 12 هزار سال پیش یعنی همون موقع که میگن طوفان نوح شده ، ارتباط داده میشه... اون فرد مخالف طوفان نوحم در این مورد کم آورده بود ولی آخرش گفت با اینکه خیلی اینا عجیبن ولی حرکات زمین و جریانات آبی ، هر گونه شکلی رو میتونه در سنگا ایجاد کنه... حتی این چیزایی که به وضوح خیابون و گرد و منظم و طراحی شده و هندسی هستن...!!! البته چیزای با قدمت مشابه رو توی مدیترانه و غیره هم نشون داد توی برنامه ـش (که گفته میشه مدیترانه قبلاً دریا نبوده و با بالا اومدن سطح آب، پر شده)... این برنامه به چیزایی استناد کرد که طبق اون دریاچه خزر و دریاچه کناریشم از بالا اومدن سطح آب در 12 هزار سال پیش به وجود اومدن...

در پست قبلی اشاره کوتاهی به انسانهای ناشناخته ای کردم که در پاره ای از نقاط زمین بصورت ناپیدا فعالیت میکنند و پاره ای از رخدادهای عجیب نظیر مشاهده یوفوهای نورانی در ایران و بعضی قسمتهای دیگر زمین را به آنها نسبت دادم . در اینجا قصد دارم توضیحات کاملتری ارائه کنم .همه چیز ازحدود ده سال پیش شروع شد و آن موقعی بود که من از چند سال قبل از آن ، تحقیق درباره موجودات فضایی و یوفوها را به دلیل بسیاری از فعالیتهای دیگری که داشتم رها کرده بودم (الان 36سال دارم) . در آن موقع در بین اطلاعات گاه ضد و نقیض قرار داشتم و نمی توانستم فرضیه درستی از بین آنها ترسیم کنم . تا اینکه بطور غیر منتظره ای با فردی آشنا شدم که شاهد عینی انسانهایی بود که به طور پنهانی زندگی می کنند و از تمدن و تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند . آشنایی طولانی من با این فرد تاکنون چیزهای شگفتی به من نشان داده که اگر عنوان کنم در حد همان چیزی است که بعضیها به آن به عنوان داستانهای تخیلی می خندند . اما مایلم همه آن را همانطور که تجربه کرده ام برایتان بازگو کنم خواه آنرا داستان بنامید یا حقیقت ... شهری را که من از آن صحبت می کنم در دل کویر مرکزی ایران در مجاورت شوره زارها و باتلاقهای صعب العبور قرار دارد . منطقه ای است که هیچ جاده یا ده کوره شناخته شده ای از آن عبور نکرده است. تعدادانگشت شماری از اهالی بومی حواشی کویر گاه به گاه با شتر از سمت مزینان و طبس به سمت مرکز کویر حرکت می کنند تا به این شهر ناشناخته برسند . آنها از کنار باتلاقها و شوره زارها حرکت می کنند و در زمانی که طوفانهای کویری وجود نداشته باشد . آنها دو تا سه روز در این شرایط دشوار راه پیمایی میکنند . سپس آنهاشیی پرنده را می بینند که در آسمان به سمت آنها حرکت می کند . این شیی پرنده توسط ساکنان شهر مخفی برای راهنمایی مسافران فرستاده می شود . آنها همه چیز را از دور تحت نظارت دارند و کسانی را که به شهرشان نزدیک می شوند می بییند ، راهنمایی می کنند و اگر دچار مشکل شوند به کمکشان می روند . بعضی از این مسافران دو تا سه روز در آنجا می مانند و مورد آزمون قرار می گیرند و بر می گردند اما تعداد باز هم معدودتری تصمیم می گیرند که آنجا بمانند و زندگی رازآمیزی را تا انتها ادامه دهند . اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد . آنها بطور مداوم اوضاع ایران و جهان را تحت نظر دارند و در کوچکترین زمانی ماموریت پیدا می کنند و به سرعت در محل ظاهر می شوند و مشکل را حل می کنند . یکی از آنها را به اسم می شناسم که بیشتر به مازندران می رود . اما حوزه آنها به ایران محدود نمی شود . نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند . البته مدعی نیستم که آنها با طوفان شن شهرشان را مخفی کرده اند بلکه منظورم این است که آنها دستگاههای خارق العاده ای دارند که می توانند خودشان ، دستگاههایشان و شهرشان را کاملا از دید ماهواره ها و هواپیماها ناپدید کنند .همچنین من توصیه می کنم که کسانی که مایل هستند از روی کنجکاوی هم که شده با اینترنت پرسرعت و گوگل منطقه کویر ایران را کاملا جستجو کنند البته گمان نمی کنم آنها چیز خاصی را پیدا کنند. قسمت عمده شهر و تجهیزاتشان کاملا در زیر زمین استتار شده اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده ، اما در مجموع نمای شهرکاملا خشک و کویری است و جای زندگی کردن برای ما نیست . آنها برای مدت زیادی در آنجا نمی مانند و به زودی ازشهرشان خارج می شوند و الان در حال آماده باش قرار دارند . نکته ای که در مورد این شهر وجود دارد که آنها فقط از نیروی برق برای خودروهایشان استفاده می کنند منظورم خودروهای زمینی اشان است نه وسایل پرنده اشان . من حتی جزییات خودرو آنها را هم می دانم . حتی جزییات وسیله ارتباطی آنها را که شبیه موبایل ماست اما کاملا تصویری و زنده است و مثل ما اینهمه دکمه و بند و بساط ندارد . خودروهاشون چیزهایی مثل دنده و فرمان و کلاچ و ... از اینجور وسایل غیر پیشرفته ( از نظر آنها ) ندارد . داخل خودرو شان برای حرکت فقط از دکمه استفاده می شود .خودروهای آنان لاستیکهای پهنی دارد . آنها با این خودروها تا لبه کویر می آیند و کسانی از آنها که بخواهند وارد شهرهای ما بشوند تغییر لباس می دهند . بطوریکه اگر با یکی از آنها در خیابان مواجه بشوید اصلا آنها را نمی شناسید ، حتی ممکن است که فکر کنید آنها فقیر و بدبخت هستند و یا چیز دیگری ... اینهایی که نوشتم فقط مربوط به کویر ایران است اما شهرهای مخفی زیادند و بعضی از آنها بقدری پیشرفته اند که شهر مخفی کویر ایران در برابر آنها خیلی عقبتر است . حداقل در بیست منطقه زمین آنطور که من تحقیق کردم این شهرها وجود دارد . در منطقه ای نزدیک دریای ژاپن ، در نزدیکی برمودا ، در صحرای گوبی ، صحرای آفریقا و ... من قبلا نقشه هایی از مناطقی که در آنجا اختلالات الکترومغناطیسی زیادی وجود داشت داشتم اما در این زمینه نظری ندارم هرچند فکر می کنم این مناطق در اطراف همین شهرها هستند . آن دسته از یوفوهایی را که در شب می بینید که نورانی هستند ، رنگ به رنگ می شوند و به سرعت ظاهر و ناپدید می شوند توسط این عده به آسمان فرستاده می شوند . اینها سفینه های سرنشین دار نیستند بلکه وسایلی هستند که مثل موج به سرعت ارسال می شوند و در یک منطقه ناگهان ظاهر می شوند و سپس دوباره ناپدید می شوند . یوفوهای دیده شده در این اواخر توسط همین عده فرستاده شده اند و می شوند و من تعجب می کنم که چگونه عده ای این اشیاء نورانی رنگارنگ و با این حرکات پیچیده را مثلا به شهاب و یا ستاره زهره نسبت می دهند ! حتی استادان نجوم ایران هم همین ادعا را می کنند ، حداقل بگویید اشیاء ناشناخته . آیا این ادعاها خنده دار نیست ؟ آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟ ... شما به من می خندید من هم به این دنیا و به مدعیان دانشمندی آن می خندم ... در ضمن در پاسخ اینکه گفتم بعضی از موجودات فضایی از آب اقیانوسهای ما بردارند منظورم موجودات دوردست نبود . منظورم موجودات ساکن در سیارات منظومه شمسی است حتی ماه . این موجودات شهرهایی مثل ما ندارند ، آنها بیشتر در قسمت درونی سیاره زندگی می کنند تا در بیرون آن ... در ضمن من همچنان در این زمینه مشغول تحقیق هستم و اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم و ادامه نمی دهم . همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم . چون من هیچگاه حقیقتا به دنبال این نبودم که بخواهم کشفیاتم را برای دیگران اثبات کنم . فقط برای خودم کار می کردم و می کنم . شاهدان عینی من افرادی کاملا مورد اطمینان هستند و اگر آنها اجازه بدهند و شما بخواهید می توانم آنها را به شما معرفی کنم . درباره داستانهای تخیلی هم بگویم که من کتابهای تخیلی زیادی نوشته ام که هرگز چاپشان نکردم . نه به دلیل اینکه قدرت آن را نداشتم یا آنها داستانهای ضعیفی هستند . چون من تولیدکننده و برنامه نویس آموزشی نرم افزار هستم و برای شرکتهای خودروسازی نظیر مزدایدک و ایران خودرو کار کرده ام . همینطور برای کودکان نرم افزارهای آموزشی می سازم . به شما بگویم که اولین آموزش فتوشاپ در ایران توسط من ارائه شد (فتوشاپ 5). البته آن موقع هنوز خیلی حرفه ای نبودم ولی هرچه راکه در توان داشتم عرضه کردم . بنابراین اینکه من اینجا بنشینم و با فتوشاپ برایتان مدرک درست کنم کار خیلی خیلی راحتی است. اما صداقت و راستی سرلوحه زندگیم بوده و به خاطر همین حتی راضی نشدم داستانهای تخیلی ام را جایی چاپ کنم . من معتقدم که حقیقت اگر شناخته شود از همه داستانهای تخیلی هم شگفت آورتر است .
    اگر خدا بخواهد من برای شما مدرک فراهم می کنم ، مدرک دقیق و غیر قابل انکار ، قول می دهم ...
    اوووووووففف...... چه تخیل عظیمی...! یه نکته: کلید Enter در حین تایپ کردن چیز خوبیه...!

شهری را که من از آن صحبت می کنم در دل کویر مرکزی ایران در مجاورت شوره زارها و باتلاقهای صعب العبور قرار دارد . منطقه ای است که هیچ جاده یا ده کوره شناخته شده ای از آن عبور نکرده است. تعدادانگشت شماری از اهالی بومی حواشی کویر گاه به گاه با شتر از سمت مزینان و طبس به سمت مرکز کویر حرکت می کنند تا به این شهر ناشناخته برسند . آنها از کنار باتلاقها و شوره زارها حرکت می کنند و در زمانی که طوفانهای کویری وجود نداشته باشد . آنها دو تا سه روز در این شرایط دشوار راه پیمایی میکنند .
    اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده
    خودروهای آنان لاستیکهای پهنی دارد . آنها با این خودروها تا لبه کویر می آیند
    بالاخره ما نفهمیدیم که اونجا شوره زار و باتلاق و بیابون برهوته و هیچ جاده ای نیست یا اینکه جاده کشیدن و اتوبان زدن اون وسط...!!!

تعدادانگشت شماری از اهالی بومی حواشی کویر گاه به گاه با شتر از سمت مزینان و طبس به سمت مرکز کویر حرکت می کنند تا به این شهر ناشناخته برسند . آنها از کنار باتلاقها و شوره زارها حرکت می کنند و در زمانی که طوفانهای کویری وجود نداشته باشد . آنها دو تا سه روز در این شرایط دشوار راه پیمایی میکنند . سپس آنهاشیی پرنده را می بینند که در آسمان به سمت آنها حرکت می کند . این شیی پرنده توسط ساکنان شهر مخفی برای راهنمایی مسافران فرستاده می شود . آنها همه چیز را از دور تحت نظارت دارند و کسانی را که به شهرشان نزدیک می شوند می بییند ، راهنمایی می کنند و اگر دچار مشکل شوند به کمکشان می روند . بعضی از این مسافران دو تا سه روز در آنجا می مانند و مورد آزمون قرار می گیرند و بر می گردند اما تعداد باز هم معدودتری تصمیم می گیرند که آنجا بمانند و زندگی رازآمیزی را تا انتها ادامه دهند . اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد .
    خوب اینا که انقدر مردمان باحال و پرقدرت و فول تکنولوژی ای هستن و انقدر مهمون نوازن پس چرا انقدر از مردم جهان فرارین و خودشونو مخفی میکنن و انقدر جلب مخفیانه رفتار میکنن...؟؟؟!!! خوب 100 سال پیش که هنوز بشر انقدر از لحاظ تسلیحاتی پیشرفته نشده بود، میتونستن در یه حرکت بسیار جلب مخفی، کنترل دنیا رو آشکارا به دست بگیرن... اگه انقدر باحال و قوی هستن که شما میگید پس چرا انقدر میترسن و خودشون رو نشون نمیدن و قبلاً کنترل زمین رو آشکار به دست نگرفتن...؟؟؟

حالا که انقدر اینا حافظ منافع نــــظــــــــــــام مقدس ما هستن پس موقع حملات ویرانگر و وحشیانه "اسکندر مقدونی"، "رومیان"، "اعراب"، "مغول ها" ، "محمود افغان " ، "ترک های عثمانی"، "پرتغال"، "انگلیس"، "روسیه" و "عراق" (به ترتیب تاریخی اومدم جلو) هیچ خبری از حضور غیورمندانه و همیشه در صحنه ـشون نبود...؟؟؟!!!!!!! حالا الان که به حول و قوه حضور نمایندگان خدا در کشورمون، اینطور ظلم برقراره چرا هیچ کاری برای حفظ ایران از گزند دشمنانی خطرناکتر از دشمنان خارجی که کنترل کشور رو دستشون گرفتن و با کاراشون امنیت ایران و مردمش رو در برابر دشمنان خارجی روز به روز کمتر میکنن، رو نمیگیرن...؟؟؟؟!!!!!! چون اصلاً وجود ندارن...!

آنها بطور مداوم اوضاع ایران و جهان را تحت نظر دارند و در کوچکترین زمانی ماموریت پیدا می کنند و به سرعت در محل ظاهر می شوند و مشکل را حل می کنند . یکی از آنها را به اسم می شناسم که بیشتر به مازندران می رود .
    خوب اینا که انقدر خفنن دیگه چه نیازیه برن اینور اونور تا کنترل کنن... یکی از اون ماشینای پرنده مخفی و باحالشون رو بفرستن جاسوسی کنه دیگه...!

نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت .
    aaaaaaaaaa.... القاعده و بروبکس تروریست انقدر خفن بودن ما خبر نداشتیم...؟؟؟!!! wow... ولی فکر نمیکنی سلاحی مثل RPG که عامل سقوط اکثر هلیکوپتراس، خیلی عقب مونده ـس و به کلاس Hi-Tech این موجودات نمیخوره...؟؟؟!!!

آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .
    HoLy S*h*i*T ... یاد این فیلمای سرخپوستی افتادم که ببر صورتی میشینه یه ورد خفن میخونه ییهو آسمون و زمین به هم میریزه و طوفان و رگبار و رعد و برق و سیل میاد...!!! یکمی نحوه تشکیل طوفان ـجات رو درموردشون تحقیق کن...!

در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند .

آنها دستگاههای خارق العاده ای دارند که می توانند خودشان ، دستگاههایشان و شهرشان را کاملا از دید ماهواره ها و هواپیماها ناپدید کنند .همچنین من توصیه می کنم که کسانی که مایل هستند از روی کنجکاوی هم که شده با اینترنت پرسرعت و گوگل منطقه کویر ایران را کاملا جستجو کنند البته گمان نمی کنم آنها چیز خاصی را پیدا کنند. قسمت عمده شهر و تجهیزاتشان کاملا در زیر زمین استتار شده اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده ، اما در مجموع نمای شهرکاملا خشک و کویری است و جای زندگی کردن برای ما نیست .
    از اول تا آخر این بخش، تناقضه... اگه میتونن خودشون و غیره رو ناپدید کنن خوب پس شما و یا منبعتون چجوری منظره و نمای زیبای این شهر رو دیدین...؟ اگه شهرشون رو مخفی میکنن پس دیگه چه نیازیه برن زیر زمین بسازن...؟ پس چرا چیز میزای روی زمینشون رو به خوبی مخفی نمیکنن...؟ اگه انقدر هردمبیله پس چرا هیچ کسی هنوز هیچ اثری ازشون با ماهواره و غیره ندیده...؟ کلاً چیز عجیبیه...!

نکته ای که در مورد این شهر وجود دارد که آنها فقط از نیروی برق برای خودروهایشان استفاده می کنند منظورم خودروهای زمینی اشان است نه وسایل پرنده اشان . من حتی جزییات خودرو آنها را هم می دانم . حتی جزییات وسیله ارتباطی آنها را که شبیه موبایل ماست اما کاملا تصویری و زنده است و مثل ما اینهمه دکمه و بند و بساط ندارد . خودروهاشون چیزهایی مثل دنده و فرمان و کلاچ و ... از اینجور وسایل غیر پیشرفته ( از نظر آنها ) ندارد . داخل خودرو شان برای حرکت فقط از دکمه استفاده می شود .خودروهای آنان لاستیکهای پهنی دارد .
    خوب به نظر میاد این بخش از تخیلاتت رو کاملاً بر اساس تکنولوژی موجود در داخل ایران نوشتی و متأسفانه اون آدمای خیالی هم اطلاعات زیادی از خارج از ایران ندارن...  آخی... بریم یه خط اینترنت براشون بخریم (شاتل 64 )...! 

خوب الان بشر وسایل پرنده برقی بسیار خوبی ساخته... یعنی اونا انقدر پیشرفت نکردن که وسایل پرنده ـشون رو برقی کنن...؟؟؟!!! خودروهای بشر امروزم الان خیلی خیلی پیشرفته تر از اینیه که شما میگی... الان بسیاری از خودروهای در دست تولید، دیگه کل یوم دکمه اینام ندارن و با صدا و صفحات لمسی کار میکنن و از مسیریاب های اتوماتیک به کمک GPS استفاده میکنن... فقط موبایلشون یکمی خفن تخیل شده که اونم مشکلی نیست چون بهترشو ساختن ولی هنوز به بازر نیومده...! تصویر رو هوا و یا رو دیوار...!!! این که خفن تره...!

حداقل در بیست منطقه زمین آنطور که من تحقیق کردم این شهرها وجود دارد . در منطقه ای نزدیک دریای ژاپن ، در نزدیکی برمودا ، در صحرای گوبی ، صحرای آفریقا و ... من قبلا نقشه هایی از مناطقی که در آنجا اختلالات الکترومغناطیسی زیادی وجود داشت داشتم اما در این زمینه نظری ندارم هرچند فکر می کنم این مناطق در اطراف همین شهرها هستند .
    دانشمندا و اینهمه زمین شناس بیکاری که صبح تا شب تو بیابون و دشت و صحرا ول میگردن و اینهمه دانشمند بیکارتر از اون زمین شناسا و اونهمه آدم خوشگذرون بیکارتری که صبح تا شب توی این مناطقی که شما میگی میچرخن پس بــــــــوقن...؟؟؟!!! نظرتون رو به نقشه ها، تصاویر، مستندها و خیلی چیزای دیگه ای که فقط درمورد همون مثلث برمودا هستن جلب میکنم (حتی TV ـیه ایرانم بعضی از مستندای طبیعت و آبزیان مثلث برمودا رو نشون داده)... مسلماً اون موقعی که این تخیلات به ذهنتون اومدن اطلاعات کافی از مثلث برمودا و اینکه اصلاً چی هست نداشتید (و ندارید) و احتمالاً فکر میکنید یه جزیره مثلثیه که یه سری موجود خفن و عجیب و فضایی و یکی که 1400 ساله غیبه رفتن توش دارن نقشه میکشن دنیا رو بخورن...!!! حتی جزیره خاصیم درکار نیست که انقدر درموردش تخیلات و کتاب های حجیم چرندیات نوشته شده...!!!!!!!

آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟ ... شما به من می خندید من هم به این دنیا و به مدعیان دانشمندی آن می خندم ...
    خوب دیگه معلوم شد مشکل از کجا نشأت میگیره... شما احتمالاً این قضایا با عقایدتون جور نبوده و روی آوردید به ساختن شخصیت های مجازی و افسانه های تخیلی و رفتید توی دنیای تخیلیتون که هر چی دلتون میخواد به دانشمندا و قضییه تکامل فحش بدید (حالا کی گفته بدون شعور تکامل پیدا کردن؟ هر سلولی به اندازه خودش عقل و شعور داره)... کی به کیه...؟؟!!! (به دل نگیر )

در ضمن در پاسخ اینکه گفتم بعضی از موجودات فضایی از آب اقیانوسهای ما بردارند منظورم موجودات دوردست نبود . منظورم موجودات ساکن در سیارات منظومه شمسی است حتی ماه . این موجودات شهرهایی مثل ما ندارند ، آنها بیشتر در قسمت درونی سیاره زندگی می کنند تا در بیرون آن ...
    مهم ترین قضییه ای که اینجا مطرح میشه اینه که اولاً ماه احتمالاً قطعه ای از زمین بوده که بر اثر برخوردی همون اوایل جدا شده و طولی نکشیده تا تمام آثار حیاتی که روش بودن ، بر اثر جاذبه کم و از دست رفتن جو و آب، نابود شدن و فقط آبی که در زیر سطحش مونده بوده یخ زده و باقی مونده که پس از موشکی که اخیراً NASA به نقطه ای در ماه زد ، شاهد فوران مقدای آب از زیر سطح ماه بودیم... مریخ هم که ابتدا شبیه به زمین بوده ولی کم کم به خاطر فاصله زیاد از خورشید، طبیعت و حیات اولیه ای که داشته نابود شدن و سیارات دیگه هم که که تقریباً کلاً تعطیلن (البته هنوز از اقیانوس زیر سطح قمر "اروپا" خبری نداریم)...

توی سیارات و اقمار مشکوک به وجود حیات (همچنین مهمترین ها یعنی ماه و مریخ) در نهایت شاید بشه فسیل های گیاه های کوچک گذشته و خیلی خیلی دیگه خفن تر، بقایای زنده یا منجمد شده بعضی انواع باکتری ها رو یافت (در آب ها و یخ های باقی مونده زیر سطحشون)...

ولی 100 درصد اگه چنین موجوداتی که شما میگید وجود داشتن، به هیچ وجه از چشم تیزبین ماهواره هایی که اون اطراف میچرخن و از سطح سیارات نقشه برداری میکنن و مهم تر از اون افراد بیکار بیشمای که تمام وقت به رصد آسمون و سیارات میپردازن (که احتمالاً منم در آینده به جمعشون و بیکاران اعظم اضافه میشم) ، نمیتونستن پنهان بمونن و مطمئناً در عکس های هوایی ، آثاری ازشون دیده میشد (همچنین مرحوم، مریخ نورد اسپریت )...

... تا اینکه بطور غیر منتظره ای با فردی آشنا شدم که شاهد عینی انسانهایی بود که به طور پنهانی زندگی می کنند و از تمدن و تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند . آشنایی طولانی من با این فرد تاکنون چیزهای شگفتی به من نشان داده که اگر عنوان کنم در حد همان چیزی است که بعضیها به آن به عنوان داستانهای تخیلی می خندند . اما مایلم همه آن را همانطور که تجربه کرده ام برایتان بازگو کنم خواه آنرا داستان بنامید یا حقیقت ...
    شاهدان عینی من افرادی کاملا مورد اطمینان هستند و اگر آنها اجازه بدهند و شما بخواهید می توانم آنها را به شما معرفی کنم .
    جدی میگم، ایرانیا واقعاً افراد خیال پردازی هستن... ناراحت نشیا، ولی به حرف ایرانیا نمیشه زیاد اعتماد کرد چون همین خیالپردازی بیش از حد باعث میشه خیلی خالی ببندن... نمونه ـش همین پسرخاله من قوه تخیلش از منم خفن تره و یه زمانی انقدر ماهرانه تخیلاتش رو پشت سر هم به زبون میاورد و داستانای علمی تخیلی و خالی بندی تعریف میکرد که همه کف میکردیم... البته الان دیگه بزرگ شده کمتر خالی میبنده...

یه پیشنهاد عالیم برای شما و دوستانتون دارم... یه شرکت مسافرتی بزنید و بیاید تو اتوبان رسالت تهران یه تبلیغ گنده بزنید " تور دور دنیا ، همراه با بازدید از موجودات خفن و انسان های عجیب و جلب مخفی و با هنرنمایی بازیگرانی از شهرهای مخفی این موجودات به نام های « آقا شیره » ، « خانوم اسبه » و برادر بسیجی « فیل »... بشتابید... بشتابید... تخفیف 220 درصد... " 

درباره داستانهای تخیلی هم بگویم که من کتابهای تخیلی زیادی نوشته ام که هرگز چاپشان نکردم .
    اینکه من اینجا بنشینم و با فتوشاپ برایتان مدرک درست کنم کار خیلی خیلی راحتی است. اما صداقت و راستی سرلوحه زندگیم بوده و به خاطر همین حتی راضی نشدم داستانهای تخیلی ام را جایی چاپ کنم . من معتقدم که حقیقت اگر شناخته شود از همه داستانهای تخیلی هم شگفت آورتر است .
    امیدوارم به حرفت پایبند باشی و سعی نکرده باشی (و نکنی) با یکی از همون داستانایی که نوشتی، ما رو سرکار بگذاری (تا تست کنی ببینی چقدر داستانات میتونن ملت رو سرکار بگذارن...!!!)...

در ضمن من همچنان در این زمینه مشغول تحقیق هستم و اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم و ادامه نمی دهم . همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم . چون من هیچگاه حقیقتا به دنبال این نبودم که بخواهم کشفیاتم را برای دیگران اثبات کنم . فقط برای خودم کار می کردم و می کنم .
    ما به شدت از هر گونه بحث تخصصی و مطالب و مدارک با ارزش و واقعی (و نه ساختگی) که بتونه حرفات رو اثبات کنه استقبال میکنیم و بسیار خوشحال میشیم از بحث کردن...

اگرم چیزی میگیم از دستمون دلخور نشو... به هر حال بحثه دیگه...

Last edited by Cleeev; 12-04-2010 at 02:55.

16. 5 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •