باید طبق این تاپیک عمل کنم برای انلاین بازی کردن؟
باید طبق این تاپیک عمل کنم برای انلاین بازی کردن؟
Last edited by بردیا; 09-02-2009 at 14:26.
برای آنلاین بازی کردن به xfire نیاز داری تا از سرورهای کرک شده استفاده کنی البته برای بازی باید آپدیت پچ ها رو دانلود و نصب کن که فکر کنم بارها توی تاپیک اشاره شده اگه چیزی دستگیرت نشد و مشکلی داشتی بپرس تا کامل راهنمایی کنم البته شما یه پا استادی توی زمینه آنلاین ولی روی من می تونی حساب کنی
بازی انلینو تو سرور ما تجربه کنید :
Persia-clan.blogfa.com
البته باید پچ 1.7 رو نسب کنید و با PB بازی رو اپدیت کنید.
وایه کمک در مورد بازی انلاین به اینجا برید
CoD4.blogfa.com
برای انلاین بازی کردن باید وضعیت و سرعت اینترنت چقدر باشه؟
چطوری باشه؟
برای آنلاین بازی کردن حداقل باید adsl 128 داشته باشی .
هرچی بیشتر بشه گیر کردن بازی هم کمتر میشه .![]()
در تکمیل صحبت دوستان باید بگم شما بعد از آپدیت بازی از ورژن 1.6 به 1.7، باید پانک باستر رو آپدیت کنید. حالا میتونید با سرورهای کرک شده بازی رو انجام بدید که پیشنهاد میکنم نزدیک ترین سرورها به ایران رو انتخاب کنید که لگ کمتری داشته باشید (سرورهای آلمان، روسیه، استرالیا، ترکیه و اکراین خیلی خوب هستن)
برای پیدا کردن سرورهای کرک به این سایت برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Last edited by p3yman_xl; 11-02-2009 at 00:00.
البته ایده آل ترین هاش (سرور های غیر وطنی) مال ترکیه هست چون فاصله کم باعث میشه پینگ خوبی برای آنلاین پلی داشته باشید من اکثرا به سرور های ترکیه میرم
سلام.
آقا دوتا سوال خیلی ضروری.
یک اینکه: چجوری میشه بازی رو در یه جایی از مرحله سیو کرد و خارج شد و بعد که دوباره اومدیم تو بازی از همونجا بازی رو شروع کنیم؟ ( تو خود بازی یه سیو و خروج داره، ولی من نمیدونم وقتی سیو کردم بعدا چجوری لودش کنم! از کجا؟ )
دوم اینکه: تو مرحله J One Shot, One Kill با این کاپتان مک میلان، من تا آخراش رفتم ( یعنی اونجا که منتظر رسیدن هلیکوپترن، ولی لعنتیا خیلی زیادن! اونجا رو باید چیکار کرد، بهترین تاکتیک چیه؟ اصلا راه نجاتی هست؟
جون من زود جواب بدید دارن میان!!!
هلیکوپترهاشونو با rpg های خودشون بزن قبل از سنگرگیری هم هر چی c4 دمه دست داری بکار
هلیکوپتر اومد هرچی فلش و نارنجک داری بنداز چون مک میلان رو به دوش میگیری واسه همین عین لاک پشت باید از بین همشون رد شی!
بابا آر پی جی از کجا بیارم؟ من الان رفتم تو یکی از کیوسکا قائیم شدم، مک میلانم گذاشتم اونطرف نزدیک چرخ و فلک و درختا، هلیکوپترهای دشمنم زرت و زرت نیرو پیاده میکنن! از جلو هم مدام نارنجک پرت میشه. اون سی 4 ها و اون یکی اسلحه که مثل مین میمونه رو همه رو کاشتم جایی که اول نیروهای دشمن وارد میشن و مک میلان دستور آتش میده، همونجا همرو میترکونم. ولی بازم میان دیگه. اه کلافه شدما!
راجب سیو بازی نگفتی؟ چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)