قابل شما رو نداشت.البته اگه کشور ایران هم تو لیست بود حتما لینک میدادم برید ایمیلتون رو وارد کنید![]()
قابل شما رو نداشت.البته اگه کشور ایران هم تو لیست بود حتما لینک میدادم برید ایمیلتون رو وارد کنید![]()
آقا یکی بیاد تکلیف مارو روشن کنه من Gpsام الن فعال شده ولی تو نقشه خیابئنارو نشون نمیده فقط خودمو نشون میده با سرعت حرکت و جهت و این جور چیزا میشه
یکی بگه خیابونها و این چیزای اضافی رو چه جوری باید بهش اضاف کنم ضمنا اون نقشه ایرن رو هم روش نصب کردم
نصف بیشتر بحث های این تاپیک در مورد اینه که صدای n73 بیشتره یا n95 !! جای این چیزا یکی بگه جی پی اسش رو چطور راه بندازیم . نقشه از کجا بیاریم . چه جوری بریزیم . از کی تا حالا GPS احتیاج به بلوتوث داشته که n95 میگه بلوتوث رو فعال کن ؟؟
نصفه دیگه مباحث هم در مورد GPS هست![]()
به قول یکی از بچه های فروم باز
و خداوند سرچ را افرید !!!![]()
نسخه ی جدید نقشه ها رو نوکیا ارا/ه
کرد
به نقل از gsmarena.com
دوستان من میخوام N95 بخرم ام تو شک افتادم که چرا قیمتش یهو اینجوری شکست .یه سرم کلاه نره بعد ازاین همه صبر کردن؟لطفا راهنمایی کنید
دوستان من map جدید رو دانلود و روی گوشی نصب کردم (یک برنامه sis حدود 3 مگ) بعد از آن دیگر نقشه های قبلی را که با map loader ورژن 1 روی گوشی نصب کرده بودم دیگر نشان نمی داد ولی یک سیم کارت ایرانسل دارم آن را داخل گوشی گذاشتم و به اینترنت وصل شدم و با دانلود حدود 300 کیلو بایت نقشه جدید که کمی خوشگل تر از قبلی و سریعتر از آن است نصب شد.
سلام...دوستان اندازه لنز n95 and K850 چنده؟ 5.18؟5.20یا 5.60 mm؟
نه عزیزم
باید از قاچاقچیان محترم که جهت رفاه مردم هر کاری میکنند تشکر کنی !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)