تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 3195 اولاول ... 511011411471481491501511521531541551612012516511151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دوست من ظاهرا شما مشکل مالی نداريد. پس با این حساب من بازم پيشنهاد ميکنم ایکس باکس 360 مدل الايت با مادربرد فالکون يا زفير( با هيت سينک اضافه ) خريداری کنيد. سيستم شما خوبه اما بعد از مدتی بازی هايی خواهد آمد که این سيستم هم نميتونه اونارو با کيفيت خوب و بالا نشون بده اما ایکس باکس تا آخر عمرش يعنی حداقل 6 سال ديگه هر بازی که براش بياد رو ميتونه با حداکثر کيفيت نشون بده. مزيت ديگه اینه که دردسر بازی های پی سی برای نصب و..... رو نداره. اطلاعات بيشتری خواستی در خدمتیم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    من میخواستم کامپیوترم رو ارتقا بدم اما به فکر خریدن xbox360 افتادم. به نظرتون ارتقا بدم یا x360 بگیرم.
    سیستمی که می خواستم برا کامپیوترم بگیرم اینا بودن :
    vga : Ati 3870 x2
    cpu : 5000 x2 amd
    Motherboard : msi k9b cf
    Ram : 2GiG patriot bus 800 6400

حال با این حساب به نظرتون X360 بگیرم یا ارتقا.
    اگه x360 بگیرم چه ریجنی با چه مادربوردی و از کجا ؟ ضمنا Elite بگیرم یا Primium ؟
    (ببخشید که زیاد سوال کردم.)
    ببین ربط که چه انتظاراتی داری اگه فقط برای بازی میخوای 360 بهتره ولی به هر حال کامپیوتر امکانات خیلی بیشتری داره بعدش بازی های شاهکاره خاص خودشو داره مثل crysis,starcraft2 ,world of warcraft و...
    بعضی بازی های 360 هم بعد از مدتی برای pc میان مثل mass effect ,gears of war و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

دوست من ظاهرا شما مشکل مالی نداريد. پس با این حساب من بازم پيشنهاد ميکنم ایکس باکس 360 مدل الايت با مادربرد فالکون يا زفير( با هيت سينک اضافه ) خريداری کنيد. سيستم شما خوبه اما بعد از مدتی بازی هايی خواهد آمد که این سيستم هم نميتونه اونارو با کيفيت خوب و بالا نشون بده اما ایکس باکس تا آخر عمرش يعنی حداقل 6 سال ديگه هر بازی که براش بياد رو ميتونه با حداکثر کيفيت نشون بده. مزيت ديگه اینه که دردسر بازی های پی سی برای نصب و..... رو نداره. اطلاعات بيشتری خواستی در خدمتیم.
    سلام
    مشکل مالی که چه عرض کنم ، این سیستم رو هم می خواستم با فروختن سیستم کنونی خودم بخرم که کارت گرافیکش 8600 GT هست و رم 2 گیگ و ... که تقریبا در حد یک سیستم متوسط به بالا هست. در حدود 650 تومن بودجه دارم. حالا نمی دونم که با این پول می شه Xbox که شما گفتین رو بخرم یا نه ؟

ضمنا من گیمر هستم در سطح حرفه ای ، این سیستم بالایی رو برا گیم می خواستم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب پس گيمر حرفه ای هستی و ميدونم که خوراکت ایکس باکس الايت يا هيلو اديشن هست.
    الايت الان با 700 هم ميتونی بخری. تهران ميتونی پيدا کنی. هيلو رو هم با 600-650 ميتونی بخری. اگر فقط کامپيوتر رو برای گيم ميخوای اصلا ارتقا نده و فقط کنسول بخر که اگر نخری پشيمون ميشی 100%.
    اگر از رنگ هيلو خوشت مياد ( سبز تيره ) اونو بخر اما اگر ميخوای آنلاين هم بازی کنی و دوست داری کنسولت سياه باشه حتما الايت بخر.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

خوب پس گيمر حرفه ای هستی و ميدونم که خوراکت ایکس باکس الايت يا هيلو اديشن هست.
    الايت الان با 700 هم ميتونی بخری. تهران ميتونی پيدا کنی. هيلو رو هم با 600-650 ميتونی بخری. اگر فقط کامپيوتر رو برای گيم ميخوای اصلا ارتقا نده و فقط کنسول بخر که اگر نخری پشيمون ميشی 100%.
    اگر از رنگ هيلو خوشت مياد ( سبز تيره ) اونو بخر اما اگر ميخوای آنلاين هم بازی کنی و دوست داری کنسولت سياه باشه حتما الايت بخر.
    ممنون از راهنمایی تون.
    امروز قیمت الایت رو از تهران گرفتم . گفتن 665 تومن البته 680 هم گفتن. به امید خدا الایت رو خواهم گرفت . فقط چند مورد راهنمایی می خواستم. یکی اینکه از کدام دی وی دی ها برای گم استفاده کنم که استهلاک درایو دی وی دی به حداقل برسه و قیمتشون چنده؟ آیا برای خنک کردن دستگاه از فن اضافی استفاده کنم یا نه ؟ البته در الایت . با توجه به این که سیستم ADSL ندارم از شبکه live و سایر امکانات اینترنتی نخواهم توانست استفاده کنم(متاسفانه) ولی چون از تیپ هیلو ورژن خوشم نمی یاد بهتره که الایت بگیرم... اگه امکان داره چندتا از فاکتورهای مهم رو هم بگین که هنگام خریدن بتونم خرید موفقی داشته باشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون.
    امروز قیمت الایت رو از تهران گرفتم . گفتن 665 تومن البته 680 هم گفتن. به امید خدا الایت رو خواهم گرفت . فقط چند مورد راهنمایی می خواستم. یکی اینکه از کدام دی وی دی ها برای گم استفاده کنم که استهلاک درایو دی وی دی به حداقل برسه و قیمتشون چنده؟ آیا برای خنک کردن دستگاه از فن اضافی استفاده کنم یا نه ؟ البته در الایت . با توجه به این که سیستم ADSL ندارم از شبکه live و سایر امکانات اینترنتی نخواهم توانست استفاده کنم(متاسفانه) ولی چون از تیپ هیلو ورژن خوشم نمی یاد بهتره که الایت بگیرم... اگه امکان داره چندتا از فاکتورهای مهم رو هم بگین که هنگام خریدن بتونم خرید موفقی داشته باشم.
    سلام.
    بهترین دیسکها Vibertium و یا Playboxـه مالزی هست. البته قیمت Playbox حدود 1.5 برابر خواهد بود.
    اصلا اینترکولر نگیر چون بازدهی کمی داره و اگه هم میخوای فن ها رو 12 ولت کنی، در صورتی که الایت گرفتی اینکار رو نکن.
    برای Live اصلا اینترنت برود بند یا وایرلس با سرعت بالا اونطور که فکر میکنی لازم نیست و میتونی با اشتراک از یک ای اس پی خود براحتی توی XBL بازی کنی.
    اگر پول دارید که الیت بگیرید اما هیلو ادیشن:
    1- آرتوورک مستر چیف روش هست و شاید خوشتون نیاد.
    2- امکانش هست مادربردش launch بدون هیت سینک اضافه باشه.
    3- شاید توی پک توی ایران دستکاری کنن.
    پس بهترین انتخاب در حال حاظر الیت هست بدون شک.
    فاکتورها:

1- الیت اصلا به اون صورت سه چراغ نمیشه و میتونید بالای 4 ساعت به طور مداوم بازی کنید در حالی که با Premium یا کور یا هیلو ادیشن اصلا نمیتونید بدون آسیب بالای سه ساعت بازی کنید حتی با 12 ولت کردن فن خروجی یا ایکس کلمپ.(در مورد این دوتا توضیح میخواید کامل در خدمتتون میگم)
    2- استهلاک درایوش کمتره.
    3- و آپشنهای عالی داره و مخصوصا قابش سیاهه.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلام.
    بهترین دیسکها Vibertium و یا Playboxـه مالزی هست. البته قیمت Playbox حدود 1.5 برابر خواهد بود.
    اصلا اینترکولر نگیر چون بازدهی کمی داره و اگه هم میخوای فن ها رو 12 ولت کنی، در صورتی که الایت گرفتی اینکار رو نکن.
    برای Live اصلا اینترنت برود بند یا وایرلس با سرعت بالا اونطور که فکر میکنی لازم نیست و میتونی با اشتراک از یک ای اس پی خود براحتی توی XBL بازی کنی.
    اگر پول دارید که الیت بگیرید اما هیلو ادیشن:
    1- آرتوورک مستر چیف روش هست و شاید خوشتون نیاد.
    2- امکانش هست مادربردش launch بدون هیت سینک اضافه باشه.
    3- شاید توی پک توی ایران دستکاری کنن.
    پس بهترین انتخاب در حال حاظر الیت هست بدون شک.
    فاکتورها:

1- الیت اصلا به اون صورت سه چراغ نمیشه و میتونید بالای 4 ساعت به طور مداوم بازی کنید در حالی که با Premium یا کور یا هیلو ادیشن اصلا نمیتونید بدون آسیب بالای سه ساعت بازی کنید حتی با 12 ولت کردن فن خروجی یا ایکس کلمپ.(در مورد این دوتا توضیح میخواید کامل در خدمتتون میگم)
    2- استهلاک درایوش کمتره.
    3- و آپشنهای عالی داره و مخصوصا قابش سیاهه.
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون.
    چندتا سوال :
    یکی اینکه قیمت دیسکهایی که فرمودید الان در چه حدیه ؟ من از یکی از فروشگاههای معروف در این زمینه قیمت Game ها پرسیدم گفتن 5 تومن ، حالا نمی دونم چه مارکی هست . یه سوال هم در مورد مدت زمان استفاده از گیم داشتم، در صورتی که بعد از یک دوره ی 4 ساعت بازی یک وقفه ی 4 الی 5 ساعت بیفته و بازم 4 ساعت استفاده بشه آیا بازم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
    یک سوال هم در مورد این فن های 12 ولتی داشتم که قضیه اش چیه و هزینه اش چه قدره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی تون.
    چندتا سوال :
    یکی اینکه قیمت دیسکهایی که فرمودید الان در چه حدیه ؟ من از یکی از فروشگاههای معروف در این زمینه قیمت Game ها پرسیدم گفتن 5 تومن ، حالا نمی دونم چه مارکی هست . یه سوال هم در مورد مدت زمان استفاده از گیم داشتم، در صورتی که بعد از یک دوره ی 4 ساعت بازی یک وقفه ی 4 الی 5 ساعت بیفته و بازم 4 ساعت استفاده بشه آیا بازم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
    دوست من ، بهترين مغازه از نظر بنده و خيلی های ديگه فروشگاه نکست جن هست. این فروشگاه بازی هارو با کيفيت بسيار بالايی عرضه ميکنه که تاحالا بهترين هماهنگی رو با درايو ها داشتن. پس پيشنهاد ميکنم از این فروشگاه خريد کنيد تا به مشکلی بر نخوريد. قيمت هم حدود 5-6 هست. در مورد ساعت مورد استفاده هم اصلا مشکلی نيست. نگران نباش. در مدل های جديد کنسول ها این مشکلات کاملا رفع شده. اما اینو يادتون باشه که بازم بايد از کنسول درست نگاه داری کرد. در اینصورته که مشکلی پيش نمياد.
    فن 12 ولت : ببين دوست من در کنسول های قبلی که اصلی ترين مشکل گرمای بيش از حد بود آمدن کنسول رو باز کردن و فنهارو از 8-10 ولت به 12 ولت تغيير دادن، این کار باعث ميشه که فن ها با دور بيشتری بچرخن و در نتيجه تحويه بهتری صورت ميگيره. در حال حاضر با عرضه کنسول های جديد و البته مادربرد های جديد این مشکل گرما کاملا رفع شده و ديگه لازم نيست این کار صورت بگيره و بهتره که در کنسول باز نشه و دستکاری کمتری روش انجام بشه. قيمتش هم حدود 30-40 ميشه. دقيق نميدونم.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی تون.
    چندتا سوال :
    سلام دوست عزیز.

ببینید دیسک Verbatim الان چند وقتی هست که کمیاب شده و بعضی جاها اصلا نمیتونید این دیسک رو پیدا کنید. پیشنهاد من استفاده از دیسکهای AOne و MaxTec هست که از لحاظ کیفیت ساخت بعد از دیسک Verbatim قرار میگیرن. برای متوجه شدن مارک دیسک ( در صورتی که دیسک دارای لیبل بود )، میتونید دیسک رو جلوی نور بگیرید و مارکی رو که حک شده رو بخونید. در مورد استراحت دادن به کنسول هم در بیشتر موارد همینطور هست، یعنی برای جلوگیری از سه چراغه شدن، باید بعد از چند ساعت بازی کنسول رو استراحت بدید. ( برای این کار از پنکه و ... استفاده نکنید . ) در اینصورت مشکلی پیش نمیاد.
    12 ولت کردن فن ها هم توصیه نمیشه، چون اگر اهل انجام بازیهای آنلاین باشید، مایکروسافت سریعا متوجه این موضوع میشه که کنسول شما Mod یا اصطلاحا دستکاری شده و اون رو بن میکنه. البته بنده این روش رو قبلا توضیح دادام در همین انجمن. میتونید با یک جست و جوی کوچک پیداش بکنید. در آخر متذکر میشم که 12 ولت کردن فنها هزینه ی بسار پایینی داره یعنی اگر چند سانتی متر سیم تلفن و یک دستگاه هویه داشته باشید، کار تمام هست و عملا هزینه ای برای شما بر نمیداره. اما همانطور که گفتم، توصیه نمیشه.

موفق باشید دوست عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

ببینید دیسک Verbatim الان چند وقتی هست که کمیاب شده و بعضی جاها اصلا نمیتونید این دیسک رو پیدا کنید. پیشنهاد من استفاده از دیسکهای AOne و MaxTec هست که از لحاظ کیفیت ساخت بعد از دیسک Verbatim قرار میگیرن. برای متوجه شدن مارک دیسک ( در صورتی که دیسک دارای لیبل بود )، میتونید دیسک رو جلوی نور بگیرید و مارکی رو که حک شده رو بخونید. در مورد استراحت دادن به کنسول هم در بیشتر موارد همینطور هست، یعنی برای جلوگیری از سه چراغه شدن، باید بعد از چند ساعت بازی کنسول رو استراحت بدید. ( برای این کار از پنکه و ... استفاده نکنید . ) در اینصورت مشکلی پیش نمیاد.
    12 ولت کردن فن ها هم توصیه نمیشه، چون اگر اهل انجام بازیهای آنلاین باشید، مایکروسافت سریعا متوجه این موضوع میشه که کنسول شما Mod یا اصطلاحا دستکاری شده و اون رو بن میکنه. البته بنده این روش رو قبلا توضیح دادام در همین انجمن. میتونید با یک جست و جوی کوچک پیداش بکنید. در آخر متذکر میشم که 12 ولت کردن فنها هزینه ی بسار پایینی داره یعنی اگر چند سانتی متر سیم تلفن و یک دستگاه هویه داشته باشید، کار تمام هست و عملا هزینه ای برای شما بر نمیداره. اما همانطور که گفتم، توصیه نمیشه.

موفق باشید دوست عزیز
    پیمان جان فکر نکنم چون افراد زیادی هستند که ولتاز فنها رو بالا بردند اما مشکلی براشون پیش نیومده.
    Live به این طور چیزها کار نداره فقط کافیه اکانتت رو با کردیت هک شده نخریده باشی و بازیها استیلث پچ داشته باشن امکان بن شدنتون از ایران خیلی کمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •