تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 616 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض معافیت پزشکی - بیماری گوش

سلام

من هر دو تا گوشام پرده ندارند یعنی گوش راستم که اصلا نداره و گوش چپم 20% داره و تا آب بره توش چرک میکنه برای همین وقتی میرم حمام باید پنبه چرب کنم بذارم توش استخر هم که اصلا نمیتونم برم !!!
    آیا با توجه به این بندها معاف میشم ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بند 8ـ عفونت مزمن گوش مياني كه سبب ايجاد پوليپ يا ضايعه در ناحيه شراپنل و يا استئيت و كولستئاتوم نمايد يكطرفه يا دو طرفه معاف دائم.
    --------------------------------------------------------------------------------
    بند 9ـ عمل جراحي راديكال ماستوئيدكتومي معاف دائم.
    --------------------------------------------------------------------------------
    بند 10ـ عفونت مزمن گوش مياني يا ترشح چركي و پارگي پرده تمپان در صورتي كه از نظر راديولوژي تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عكس العمل عفونت موجود باشد و يا همراه با كاهش شنوايي دو طرفه بيش از سي و پنج دسي بل در هر گوش باشد:

الف) در موارد دو طرفه معاف دائم.

ب) يكطرفه خدمات غير رزمي.
    بند 11ـ عفونت مزمن گوش مياني با ترشح چركي يك گوش كه همراه با تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عفونت باشد در صورتي كه با پارگي پرده گوش سمت ديگر همراه باشد (حتي بدون وجود تراكم استخواني) معاف دائم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من کف پام صافه.برای بررسی اینکه از نوع سخت هست باید برم ارتوپد؟؟؟؟کسی اینجوری معاف شده؟؟؟
    بستگي به ميزان صاف بودن داره ، به هر حال صاف بودن كف پا يكي از گزينه هاي معافيته ،
    اول با يه متخصص صحبت كن و اگر تاييد كرد كه مشكلي هست ، از طريق نظام وظيفه دنبال كار رو بگير تا به پزشك هاي خودشون معرفيت كنن واسه بررسي .

سلام دوستان

پدر من حدود 20 ماه توی جبهه بوده
    و من 6 ماه اضاف خدمت دارم
    میخوام برم سربازی ( 18هم )

اگه پدرم بره کارت سبز ایثارشو بگیره به نظرتون میتونم کسری خدمت بگیرم ( با توجه به اینکه 6 ماه اضاف خدمت دارم )

میدونید چیه
    من فقط میخوام به خاطر دانشگاه برم خدمت . از اونجایی که من 6 ماه اضاف خدمت دارم ، اگه در حین خدمت کنکور 90 رو قبول شم بازم نمیذارن من وسط خدمت برم دانشگاه ، و اگه 91 رو هم قبول شم دوباره نمیذارن
    و تا اونجایی که من اطلاع دارم کنکور تا سال 92 بیشتر پا برجا نیست و بعد از اون من بدبخت میشم .

میخوام ببینم اگه بتونم کسری خدمت بگیرم ، 20 ماه جبهمه رو چقدر کم میکنن ؟

معاف از رزم هم هستم

ممنون
    قبلا گفته بودن كساني كه غيبت دارن يا فراري هستند اول بايد برن دادگاه و بعد از اينكه مجازات شدند ( معمولا جزاي نقدي ) ميتونن از اين شرايط استفاده كنن.

اگر غيبت داشته باشي ، در صورت قبولي هم نميتوني بري دانشگاه تا وقتي كه خدمتت تموم بشه .
    60 درصد اين 20 ماه رو كم ميكنن .

شما يه اشنا اگر پيدا بكني تو نظام وظيفه ، خيلي راحت 6 ماه غيبت رو از طريق سيستم اينترنتي حذف ميكنه ، 3 دقيقه هم طول نميكشه .

موفق باشي

3. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S-M-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قبلا گفته بودن كساني كه غيبت دارن يا فراري هستند اول بايد برن دادگاه و بعد از اينكه مجازات شدند ( معمولا جزاي نقدي ) ميتونن از اين شرايط استفاده كنن.
    قبل از خدمت امکان پذیره ؟
    باید دقیقا چیکار کنم و کجا برم ؟
    لطفا راهنمایی کنید

اگر غيبت داشته باشي ، در صورت قبولي هم نميتوني بري دانشگاه تا وقتي كه خدمتت تموم بشه .
    اگه همین مجازات نقدی رو پرداخت کنم چی ؟
    بازم اگه قبول شم نمیتونم برم ؟

شما يه اشنا اگر پيدا بكني تو نظام وظيفه ، خيلي راحت 6 ماه غيبت رو از طريق سيستم اينترنتي حذف ميكنه ، 3 دقيقه هم طول نميكشه .
    ای بابا اگه آشنا داشتم که خودمو معاف میکردم
    وضعیت افسردگی من خیلی وخیم بود
    حتی ناراحتی قلبی هم داشتم که حدد4 سال دارو مصرف میکردم
    کلی آزمایش ازم گرفتن
    بازم نشد و منو فقط معاف از رزم کردن

حالا این آشنا رو چطور پیدا کنم. ؟

درضمن پدرم همین الان از خونه حرکت کرد که بره کارت سبزش رو از محلی که خدمت کرده بگیره ( از شیراز به اهواز )
    زیاد طول میکشه ؟

ممنون

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

پسر سردار هم باشی اینقدر کلفت نیستی .... باید بری خدمت

درضمن پدرم همین الان از خونه حرکت کرد که بره کارت سبزش رو از محلی که خدمت کرده بگیره ( از شیراز به اهواز )

در تهران اگر برگه مدت جبهه رو راحت بدن توی کمتر از 3 ساعت ... من آقام 9 صبح رفت ساعت 12 کارت دستش بود

بنده خداهایی که بجز تهران اقدام یم کنند بعضاً چند روز

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام

من هر دو تا گوشام پرده ندارند یعنی گوش راستم که اصلا نداره و گوش چپم 20% داره و تا آب بره توش چرک میکنه برای همین وقتی میرم حمام باید پنبه چرب کنم بذارم توش استخر هم که اصلا نمیتونم برم !!!
    آیا با توجه به این بندها معاف میشم ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بند 8ـ عفونت مزمن گوش مياني كه سبب ايجاد پوليپ يا ضايعه در ناحيه شراپنل و يا استئيت و كولستئاتوم نمايد يكطرفه يا دو طرفه معاف دائم.
    بند 9ـ عمل جراحي راديكال ماستوئيدكتومي معاف دائم.
    بند 10ـ عفونت مزمن گوش مياني يا ترشح چركي و پارگي پرده تمپان در صورتي كه از نظر راديولوژي تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عكس العمل عفونت موجود باشد و يا همراه با كاهش شنوايي دو طرفه بيش از سي و پنج دسي بل در هر گوش باشد:

الف) در موارد دو طرفه معاف دائم.

ب) يكطرفه خدمات غير رزمي.
    بند 11ـ عفونت مزمن گوش مياني با ترشح چركي يك گوش كه همراه با تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عفونت باشد در صورتي كه با پارگي پرده گوش سمت ديگر همراه باشد (حتي بدون وجود تراكم استخواني) معاف دائم.

شما با این اوصاف معاف میشین...

.

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما با این اوصاف معاف میشین...

.
    سلام دوست عزیز
    من با همین مشخصات یعنی پارگی پرده گوش معافم میشم یا مثلا باید تست شنوایی بدم و شنوایییم کم شده باشه یا مثلا این پارگی پرده به گوشم صدمه زده باشه تا معاف شم ؟

یعنی منظورم اینه که همین که من گوشم پرده نداره دلیل لازم و کافی برای معاف شدن من هست ؟؟؟

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در تهران اگر برگه مدت جبهه رو راحت بدن توی کمتر از 3 ساعت ... من آقام 9 صبح رفت ساعت 12 کارت دستش بود

بنده خداهایی که بجز تهران اقدام یم کنند بعضاً چند روز
    گفتن که اگه تا آخر سال 89 بتونید برید سربازی ، خدمتتون فقط 18 ماهه ولی اگه به 90 بره خدمت 24 ماهه
    این درسته ؟

ویرایش
    Last edited by ms368; 26-04-2010 at 17:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قبل از خدمت امکان پذیره ؟
    باید دقیقا چیکار کنم و کجا برم ؟
    لطفا راهنمایی کنید
    با توجه به مطلبي كه كمالي گفته ، خوشبختانه شما فراري به حساب نمياي .

کمالی افزود: اگر سه ماه غیبت داشته باشند سه ماه اضافه خدمت خواهند داشت و در صورتی که بیش از سه ماه غیبت داشته باشند ۶ ماه اضافه خدمت و کسانی که بیش از یکسال غیب داشته‌اند علاوه بر شش ماه اضافه به عنوان مجرم به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

اگه همین مجازات نقدی رو پرداخت کنم چی ؟
    بازم اگه قبول شم نمیتونم برم ؟
    اطلاعي ندارم

وضعیت افسردگی من خیلی وخیم بود
    حتی ناراحتی قلبی هم داشتم که حدد4 سال دارو مصرف میکردم
    کلی آزمایش ازم گرفتن
    بازم نشد و منو فقط معاف از رزم کردن

حالا این آشنا رو چطور پیدا کنم. ؟
    رفيق ، معافيت چيزي نيست كه با يه اشنا هم بتوني به راحتي بگيري ، چون بايد بري كميسيون پزشكي ، بعد حداقل توسط 2 تا پزشك كه بهت معرفي ميكنن معاينه بشي و ...
    بنا بر اين واسه معافيت با يه گروه از ادما سر و كار داري و نميشه همه رو خريد.

ولي اين حذف غيبت يه كار خيلي ساده هست كه با يه سفارش كوچيك كارت راه ميوفته و نيازي به پارتي بزرگ نداري . حتي اگر بري اونجا و چند روز بهشون گير بدي ، شايد كارت رو راه بندازن .

زیاد طول میکشه ؟
    اين ديگه بستگي داره ايشون دقيقا كجا خدمت كردن ، نميشه گفت چقدر طول ميكشه .

11. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

گفتن که اگه تا آخر سال 89 بتونید برید سربازی ، خدمتتون فقط 18 ماهه ولی اگه به 90 بره خدمت 24 ماهه
    این درسته ؟

ویرایش

بله تصویب شد

در اصل قرار بود که ماه بشه و مثلا لیسانس 6 ماه کم بشه و بشود 18 ماه یعنی یک ماه از الان بیشتر که 17 ماهه !

داره خودمونی میشه S-M-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوباره سلام

اینو من با پاینت درست کردم ( شبیه همون چیزی که به پدرم امروز دادن )
    بدین وسیله گواهی میشود منقظی خدمت آقای --------- فرزند --------- به شرح زیل در مناطق عملیاتی یا ماموریتهای جنگی به خدمت اشتغال داشته و برابر دستور عمل شماه ستاد1229/1/89/ی مورخ 5/3/88 ستاد کل قوا واجدالشرایظ برخورداری از معافیت یا کسر خدمت یک فرزند از خدمت سربازی و صدور کارت ایثار میباشد .
    ضمنا مدت محاصبه شده برای مناطق مختلف مطابق مصوبه مقام معظم رهبری میباشد .

میتونید بگید کسری خدمت رو روی 14 ماه محاسبه میکنن یا روی 21 ماه ؟
    گیج شدم به خدا

لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •