نه شایعه است نه گمانه زنی
چاووشی واقعا مجوز گرفت
و سرانجام هم شایعات و وعده ها و گمانه زنی ها به تحقق پیوست و مجوز محسن چاووشی صادر شد . ان هم نه برای یک البوم ، بلکه برای سه البوم !
اولین البومی که تا چندی دیگر از محسن چاووشی به صورت رسمی و مجوز دار منتشر خواهد شد ، همان البوم یه شاخه نیلوفر است . این البوم با موسیقی خود محسن و ترانه های حسین صفا و امیر ارجینی خیلی زود روانه بازار خواهد شد . خود محسن چندان دوست ندارد درباره این البوم و شرایط دریافت مجوزش توضیح بدهد اما همین قدر بدانید که چاووشی دیگر ممنوع الفعالیت نیست و پس از گذشت 4 سال از شهرتش میتواند تبدیل به یک خواننده رسمی شود .
ترانه ماه - شهریور 87
شماره جدید ترانه ماه همین امروز منتشر شد ... جلدش خیلی باحاله یه عکس باحال از محسن یگانه و فرزاد فرزین کنار هم ... با هردوشون هم مصاحبه شد ... یه سوالش که مربوط به محسن چاووشی بود :
ترانه ماه : اسم تو رو بارها در کنار اسم محسن چاووشی و البته گاهی حامد هاکان شنیده ایم و کارهای مشترکی از شما در بازار غیرمجاز ها منتشر شده ایا شما یک تیم کاری بودید یا ماجرا شکل دیگری داشت ؟
محسن یگانه : نه ما تیم نبودیم و گروه خاصی را هم تشکیل ندادیم من کار خودم را میکردم و محسن هم همینطور . اما چون با هم دوستانی صمیمی و نزدیک بودیم کارهای مشترکی هم انجام میدادیم الان هم با هم دوست هستیم اما گرفتاریهای کاری بین ما فاصله انداخته است خدا رو شکر هم من مجوز گرفته ام هم محسن چاووشی اما قضیه حامد هاکان فرق میکرد او قرار نبود در کنار ما باشد و ورودش خیلی چیزها را خراب کرد
ترانه ماه : پس تو با حضور حامد هاکان مخالف بودی ؟
محسن یگانه : بله اما هیچگاه این مخالفت را ابراز نکردم به هر حال ان زمان امکانات محدودی داشتیم که به همراه محسن چاووشی و هاکان از ان ها استفاده میکردیم
در ضمن شاید خیلی هاتون نمیدونستید تا الان « البته من میدونستم
.gif)
» که اهنگ سال کبیسه محسن یگانه رو محسن چاووشی ملودیشو ساخته بود تو این مصاحبه محسن یگانه گفت : این را هم بگویم که ملودی این کار را محسن چاووشی ساخته که واقعا دستش درد نکند .
===================================
منبع : masoud908