تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 641 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

pop جان راستی گوشیتو گفته بودی که بدون گارانتی گرفته بودی مگه نه؟اوخی حسابی پس کفرت در اومده
    آره تازه بدون گارانتی انقدر

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از شما به خاطر جواب دادن به مشکله من ممنونم و خیالم راحت شد فقط میخام بدونم که قیمت فلش گوشی p990iچقدره آیا همون 25000تومنه یا نه ممنونم به امید سلامتیه همگیه شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها اين كه ميگن مخابرات مي خواد يه كارايي روي گوشي هايي كه سريال اصل نيستند بكنه قضيه اش چيه؟

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره تازه بدون گارانتی انقدر
    آقا راست میگه من شاهدم !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چاکرتم

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

1- از بازیها، فقط quadra pop رو میشه از سایت سونی اریکسون (البته با خود گوشی) دانلود کرد و تمها و عکسها هم همونجا هستن، ولی باید تک تک دانلود بشن و قبلش باید تو سایت عضو بشی و دردسرش زیاده. ولی بازی گلف رو کاریش نمیشه کرد. بنابراین، راحت تر اینه که از طریق آپدیت این کار رو انجام بدی. البته یه راه دیگه هم هست که نمیدونم جواب میده یا نه و اون اینه که وارد service menu بشی و format internal disk رو انتخاب کنی. این کار گوشی رو مثل روز اول میکنه، و احتمالا اون محتویات پاک شده خود گوشی رو هم برگردونه، ولی 100% مطمئن نیستم. البته امتحانش ضرری نداره. ولی به هیچ وجه فلش کردن رو توصیه نمیکنم.
    2- اگه اینطور که میگی تمام تنظیمات رو درست انجام دادی، من این موارد به ذهنم میرسه:
    الف) تنظیمات مربوط به AP اولی رو پاک کن و فقط تنظیمات دومی باشه.
    ب) به تنظیم نوع شبکه توجه کن: shared یا open. و همچین Ad-hoc.
    ج) wlan گوشی p990 از نوع 802.11b هست، مطمئن بشو با AP باهاش سازگاری داره.
    اگه امتحان کردی و درست شد، لطفا اینجا بگو. اگه نشد باز هم بگو تا یه کاریش بکنیم.
    سلام
    1-ديروز من و دوستم گوشي اونو كه نوكيا 5500 sport بود رو از روي سايت نوكيا آپديت كرديم چون اون هم بعد از خريد مستر ريست كرده بود و برنامه massage reader و يكسري بازيهاي روي گوشي پاك شده بود و ما به اميد اينكه بعد از آپديت اين نرم افزار و بازيها برمي گرده حدود يك ساعت وقتمونو گذاشتيم ولي متاسفانه بعد ازاينكه آپديت تموم شد ديديم نه تنها اون برنامه ها برنگشته بلكه هيچ تغييري هم توي گوشي ايجاد نشده حتي contact ها هم پاك نشده بود...
    تنها تغييري كه ديديم اين بود كه وقتي كد #0000#* رو ميزديم قبلا 3.15 نشون مي داد الان 3.55 نشون ميده.
    حالا من هم تو شك افتادم كه نكنه سايت سوني اريكسون هم همينطور باشه يا بهتر بگم شما كه آپديت كردي مطمئني كه نرم افزارهاي روي گوشي مثل اون روز اولي ميشه كه خريدم؟؟
    2-الف)من تمام connectionهايي رو كه ساخته بودم حتي اون connection پيشفرضي رو كه خودش داره رو هم حذف كردم و وقتي كه ap رو ميشناخت آيكن ستاره كنار اسم ap نبود.
    ب)من تمام تنظيماتي رو انجام دادم كه روي يك ap-client انجام دادم يعني open و security شماره يك .
    مدل شبكه ما اينجا infrastructure هست كه يعني به يك ap وجود داره و همه client ها به اون متصل ميشن ولي در حالت ad-hoc يك شبكه دونفرست مثل كراس در كامپيوتر.
    من حتي ip هم براي گوشي ست كردم و dns سرور رو هم بهش دادم.
    ج)من با senoa زياد كار نكردم ولي مطمئنم كه امكانات ap مدل senoa از مدل Dlink بيشتر نباشه . كمتر نيست!!!(يعني من با dlink وصل شدم ولي با senoa نه!)
    Last edited by ms7dj; 18-07-2007 at 22:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من یه مشکل دارم وقتی دارم تو بازیasphalt2 برای بار دوم بازی میکنم میاد بیرون و error زیر رو میده کسی میدونه مشکل کجاست aplication:asphalt2
    reason code:KERN-EXEC
    REASON number:0

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

tanx
    ye soale dige
    tedad barnamehaye bahale p990 kame ya ziyad
    man kheyli barname baz hastam, p990 begiram ya ye nokia seri n
    ببين دوست من قبلا من n73 داشتم الن هم پي 990 به نظر من پي 990 بهتره ولي اميدوارم جدال نشه اونم توكلوپ پي 990

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73
    نظر من در پست قبل هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •