تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1509 از 1805 اولاول ... 5091009140914591499150515061507150815091510151115121513151915591609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,081 به 15,090 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی حجت جون؛ ارزون ترین طرحی که دانلود رایگان شبانه داره کدومه؟ من اهل وبگردی نیستم فقط یه سری موضوعات گاهی پیش میاد که باید دانلود کنم......... لطفا راهنمایی کنید.
    والا منو ک کسی ادم حساب نمیکنه جوابمو بدهچون این سوال منم هست ولی تو سایت مخابرات قسمت سوال و جواب فقط بهار تا بهار و کمپین هایی که مثل این میزارن شبانه رایگان داره که یک سالم هست قراردادش!حالا اینکه امکان فسخش هست یا نه نمیدونم

2. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مرسی حجت جون؛ ارزون ترین طرحی که دانلود رایگان شبانه داره کدومه؟ من اهل وبگردی نیستم فقط یه سری موضوعات گاهی پیش میاد که باید دانلود کنم......... لطفا راهنمایی کنید.
    فعلا فقط طرح بهار تا بهار شبانه رایگان داره اونم به صورت یکساله که یکی از دوستام با ۱۲۰ گیگ و ۲مگ را ۲۸۷ هزار تومان خرید که ماهی ۵گیگش رایگان است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من از یک نفر دیگه که از مخابرات اینترنت نداره پرسیدم در مرورگر های توی بدون افزونه adblock plus صفحات تبلیغاتی مستحجن باز می شه گفت نه ولی برای من این صفحات باز میشه و روی اعصابم است می خواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارید یا نه مثلا همین عکس در لینک زیر جا های پایین سمت راست ،وسط بین دو تبلیغ ،بالا سمت چپ که در کامپیوتر نشون می ده عکس ها رو ولی در گوشی چون فلش پلیر نداره عکس ها رو نشون نمی ده و می نویسه no flash player
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان این صفحات رو چی جوری حذف کنم ؟؟؟؟
    وآیا کس دیگه ام مشکل من رو داره یا نه؟؟؟
    Last edited by M-H2013; 21-02-2015 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من که این سایت رو تایید نمی کنم چون سامانه قبلی فعاله زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت نه سامانه اینترنتی تازه ای برای شارژ و مشاهده ریز کارکرد و.... ساخته نشده و هنوز که هنوزه غیر از اون گلدنت همونtci-khorasan.it است
    ir

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام دوستان اصلا از این لینک برای مشاهده ریزکارکرد نگاه نکنید
    این سایت اصلا معلوم نیست چی هست فقط میتونه یوزر پس شما رو ضبط کنه
    من خودم زدم بعد چند وقت دیدم تو ریز اتصالات زده بود اتصال بیش از حد مجاز سپس زنگ زدم گفتم مورد -- قرار گرفته اید فقط بگم تنها این سایت زدم رمز خودم رو
    خواهشا اطلاع رسانی کنید به مدیر انجمن هم بگید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا تایید نمیشه

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

داغان داغان
    آقا این چه وضعشه باز یه بارون اومد فقط

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش اصلا اگه یکم برنامه نویسی خونده باشید یا اصلا به قیافه سایت نگاه کنید معلوم میشه که سایت دروغی است و به اینم توجه کردید چرا مدتی بعد از حذف گلدنت در صورتی که همه برای اولین بار فقط سایت خود مخابرات رو می دونستند و اوناییی که یکم کهنه کار مخابرات بودند فقط از گلدنت خبر داشتن پس باید قبول کنیم که همه مشترکین از سایت tci-khorasan.ir خبر دارن ولی مدتی است که هی افرادی هستند که می پرسند چی جوری ریز کارکردم و حجم باقی مونده ام رو ببینم (از وقتی که این سایت قلابی به وجود آمد) ودر پاسخ هم پاسخ داداه می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس می فهمیم عده ای دارن ذهن مردم را به شیوه کار وهابیت به این سایت بکشن ورمزشون رو بدزدن الانم این دزد ها به تایپیک من پاسخ می دن که نه این سایت درسه خوب اگه ام درست باشه به شما چه .
    از تمام هم شهری های عزیز خواهشمندم داخل گوگل سرچ کنن مخابرات خراسان رضوی و داخل سایت بشن(tci-khorasan.ir) بعد قسمت ADSL و از اون جا وارد حساب کاربری شون بشن به این دلیل می گم که توی گوگل سرچ کنن که برای بعضی سایت به صورت مستقیم باز نمی شه و باید حتما داخل گوگل سرچ کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من که این سایت رو تایید نمی کنم چون سامانه قبلی فعاله زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت نه سامانه اینترنتی تازه ای برای شارژ و مشاهده ریز کارکرد و.... ساخته نشده و هنوز که هنوزه غیر از اون گلدنت همونtci-khorasan.it است
    ir
    با سلام دوستان اصلا از این لینک برای مشاهده ریزکارکرد نگاه نکنید
    این سایت اصلا معلوم نیست چی هست فقط میتونه یوزر پس شما رو ضبط کنه
    من خودم زدم بعد چند وقت دیدم تو ریز اتصالات زده بود اتصال بیش از حد مجاز سپس زنگ زدم گفتم مورد -- قرار گرفته اید فقط بگم تنها این سایت زدم رمز خودم رو
    خواهشا اطلاع رسانی کنید به مدیر انجمن هم بگید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا تایید نمیشه
    مهم نیست که شما تایید بکنید یا نکنید. این سایت در رنج خصوصی قرار داره و دست مخابرات ایرانه و اکانتینگ اصلی شهرستان هست حالا شما میخواهید تایید کنید یا نکنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اونایی که هنوزم می گن این ای پی سایت برای مشاهده اطلاعات کاربری درست است خوب یک عکس اطلاعات کاربری شون و ریز اطلاعاتشون بزارن به صورتی که معلوم باشه از این آی پی است
    نه نه نمی خواد عکس بزاری چون می خوای من با فتوشاپ ۱۰۰ تا عکس بزارم که نشان دهنده ریزکارکرم و اطلاعاتم باشه به طوری که نشان دهنده باشه ریز کارکردم از این سایت است
    کلا یک کلمه سری رو که درد نمی کن دستمال نمی بندن همه از خود سایت مخابرات فقط اطلاعاتشون رو نگاه کنن نه این آی پی که چهارتا بچه ........درو هم جمع شدن و ساختن و می خوان دزدی کننن
    راستی امنیت مخابرات داره خوب می شه مثل قدیم که تا رمز رو از یک جای دیگه می زدن خود شرکت رمز رو تغییر می داد خودکار

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مهم نیست که شما تایید بکنید یا نکنید. این سایت در رنج خصوصی قرار داره و دست مخابرات ایرانه و اکانتینگ اصلی شهرستان هست حالا شما میخواهید تایید کنید یا نکنید.
    ههههههخ
    هههههههه
    خصوصی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •