تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1509 از 4105 اولاول ... 509100914091459149915051506150715081509151015111512151315191559160920092509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,081 به 15,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من خوزستاني هستم، همه دوستام و البته خودم شهيد رجايي كرمانشاه افتاديم!!!
    آقاي Sha7ab اطلاعاتتون واقعا بدردمون خورد. فقط منم مثل ساير دوستان چند تا سوال دارم:
    1- اونجا تقسيمات به چه صورته يعني همه لب مرز ميفتيمو بايد با اشرار دستو پنجه نرم كنيم؟!!!
    2- من كه خوزستانيم امكانش هست خوزستان بيفتم يا اصلا مشخص نيست؟
    3-آقا اونجا دارو هاي خاص مثل اسپري آسم رو اجازه ميدن ببرم؟!!! من اصلا دنبال معاف از رزم نرفتم
    4-چه مسئوليتي رو اونجا قبول كنم بهتره و اين كه از چه مسئوليتي بايد دوري كنم؟!!!
    5-من آموزشيم از اول ارديبهشت شروع ميشه، ميشه بگيت وضعيت مرخصي دادنش به چه صورته يعني اين كه مثلا روز 29 ارديبهشت ميتونم 5 روز مرخصي بگيرم؟‌ممنون ميشم كمكمون كنيد

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام دوستان من خوزستاني هستم، همه دوستام و البته خودم شهيد رجايي كرمانشاه افتاديم!!!
    آقاي Sha7ab اطلاعاتتون واقعا بدردمون خورد. فقط منم مثل ساير دوستان چند تا سوال دارم:
    1- اونجا تقسيمات به چه صورته يعني همه لب مرز ميفتيمو بايد با اشرار دستو پنجه نرم كنيم؟!!!
    3-آقا اونجا دارو هاي خاص مثل اسپري آسم رو اجازه ميدن ببرم؟!!! من اصلا دنبال معاف از رزم نرفتم
    5-من آموزشيم از اول ارديبهشت شروع ميشه، ميشه بگيت وضعيت مرخصي دادنش به چه صورته يعني اين كه مثلا روز 29 ارديبهشت ميتونم 5 روز مرخصي بگيرم؟‌ممنون ميشم كمكمون كنيد
    سلام
    1. 90٪ مرز میفتن. اما مرزهای غربی همشون امن هستن. مرزهای کرمانشاه ایلام خوزستان و رو به پایین همه امن هستن. فقط مرز های آذربایجان غربیه که درگیری زیاد داره. شما اگه شرایط خاص باشی ممکنه استان خودت بیفتی چون خوزستان مرز داره.
    3. اجازه که میدن ولی بنظرم مشکلت رو بهشون بگو همون اول. ممکنه برات دردسر درست بشه توی دویدن ها و رژه ها
    4. فقط مسئول غذا نشو! بقیش خوبه
    5. شما چون راهت دوره مگه به تعطیلات خوبی بخوری که بتونی بری. آخر هفته ها که نمیتونی بری.

3. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

کتاب برای آموزشی نبر ولی دفترچه خاطرات ببر
    هوای کرمانشاه خوبه. برج 2 زیاد گرم نیست
    کمد داره
    سوزن ببر.
    چراق قوه نه نبر

پ.ن: تا وقتی که مرخصی هستم هر سوالی داشتی بپرس من جواب میدم
    قربونت داداش خيلي كمك كردي...
    وقتي آواتارت رو ميبينم دلم يه حال ديگه اي ميشه...
    كي مرخصيت تموم ميشه؟؟؟
    امروز؟؟
    Last edited by bloodsky; 10-04-2013 at 14:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

خوش به حال شما كه با دوستات مياي..
    من تنها دارم ميام
    مدركت چيه؟
    اسمت چيه؟
    بگو اگه يه جا افتاديم اگه افتخار بدي باهم باشيم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

سلام
    1. 90٪ مرز میفتن. اما مرزهای غربی همشون امن هستن. مرزهای کرمانشاه ایلام خوزستان و رو به پایین همه امن هستن. فقط مرز های آذربایجان غربیه که درگیری زیاد داره. شما اگه شرایط خاص باشی ممکنه استان خودت بیفتی چون خوزستان مرز داره.
    3. اجازه که میدن ولی بنظرم مشکلت رو بهشون بگو همون اول. ممکنه برات دردسر درست بشه توی دویدن ها و رژه ها
    4. فقط مسئول غذا نشو! بقیش خوبه
    5. شما چون راهت دوره مگه به تعطیلات خوبی بخوری که بتونی بری. آخر هفته ها که نمیتونی بری.
    پس داداش دارو ها رو بدون نسخه هم ميزارن ببري تو ديگه؟
    در ضمن ژيلت ببرم يا نه؟
    اردو روكجاها برگزار ميكنن؟
    به تيراندازي زياد گير ميدن؟(با توجه به اينكه چندين سال اول بودن)
    پسر وضعيت چاي چطوره؟ من معتاد چاي هستم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس داداش دارو ها رو بدون نسخه هم ميزارن ببري تو ديگه؟
    در ضمن ژيلت ببرم يا نه؟
    اردو روكجاها برگزار ميكنن؟
    به تيراندازي زياد گير ميدن؟(با توجه به اينكه چندين سال اول بودن)
    پسر وضعيت چاي چطوره؟ من معتاد چاي هستم

دوست عزیز لطفا رعایت کنید

مجموع سوالاتتون رو در یک پست بنویسید لازم نیست برای هر سوالی یک پست ارسال کنید تاپیک به اندازه کافی شلوغ هست چند صفحه اخیر
    پرشده از ارسال های شما

لازم نیست برای هر نقل قول یک پست ارسال کنید میتوانید از امکان نقل قول چند گانه در زیر هر پست استفاده کنید

8. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

دوست عزیز لطفا رعایت کنید

مجموع سوالاتتون رو در یک پست بنویسید لازم نیست برای هر سوالی یک پست ارسال کنید تاپیک به اندازه کافی شلوغ هست چند صفحه اخیر
    پرشده از ارسال های شما

لازم نیست برای هر نقل قول یک پست ارسال کنید میتوانید از امکان نقل قول چند گانه در زیر هر پست استفاده کنید
    به خدا از قصد نيست..
    بعضي هاش رو كه اول نميبينم بعدا ميبينم جواب ميدم...
    ولي يه چيزي بگم!!!
    تا نمياي اين فروم ها ، هي هي زرت و زرت بهت ايميل ميدن كه اي واي ، اي هوار، كجا موندين ، يه سر به فروم بزنين...
    وقتي هم كه مياي فعاليت ميكني اين طوري ميكنن...
    به زودي ميرم و از دستم راحت ميشين...
    نميدونم چرا اينجوريم يا وارد يه فروم نميشم يا وارد شدم مثل آفت ميمونم...
    شوخي كردم ،چشم دقت ميكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان چند تا سؤال؟

1. فوق‌ليسانس توي نيروي انتظامي، درجه‌ش چي مي‌شه؟
    2. حقوق فوق‌ليسانس‌ها چقدره؟
    3. در صورتي كه متأهل باشند حقوق چقدره؟
    4. بيمه مي‌كنند و دفترچه بيمه داريم يا نه؟ آيا همسر و بچه را هم بيمه مي‌كنند؟

ممنون از جواب‌هاتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ناظر انجمن اخه مارو درک کن دیگه ...........استرس داریم والاهیچی تفریح نداریم تو این مملکت،دلمون خوشه بیاییم اینجا یه چی بگیم صبحمون رو شب کنیم اخه کجا درد دل کنیم هان؟ الان 25 سالمه، تازه میخوام برم سربازی(ایشالا که ارشد قبول شم)، بهترین دوران عمرم رو یا درس خوندم یا باید سربازی باشم،حالا سربازیم تموم شه تازه رسیدیم اول خط،پیدا کردن کار!!!! خیلییییی زور داره سربازی رفتن به خدا

12. این کاربر از mmuud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

دوستان چند تا سؤال؟

1. فوق‌ليسانس توي نيروي انتظامي، درجه‌ش چي مي‌شه؟
    2. حقوق فوق‌ليسانس‌ها چقدره؟
    3. در صورتي كه متأهل باشند حقوق چقدره؟
    4. بيمه مي‌كنند و دفترچه بيمه داريم يا نه؟ آيا همسر و بچه را هم بيمه مي‌كنند؟
    ممنون از جواب‌هاتون.
    بستگي داره بسيجي فعال داشته باشي يانه ولي معمولا ستوان 2 يا 3
    حدوداي 50تومن
    فك كنم واسه حقوق فرقي نداره فوقش 10 تومن بيشتر
    فقط خودت 24 ماه بيمه هستي كه يه جا خوندم بعد تموم شدن بايد حق بيمه بدي (شايدم اشتباه بود)
    ناظر انجمن اخه مارو درک کن دیگه ...........استرس داریم والاهیچی تفریح نداریم تو این مملکت،دلمون خوشه بیاییم اینجا یه چی بگیم صبحمون رو شب کنیم اخه کجا درد دل کنیم هان؟ الان 25 سالمه، تازه میخوام برم سربازی(ایشالا که ارشد قبول شم)، بهترین دوران عمرم رو یا درس خوندم یا باید سربازی باشم،حالا سربازیم تموم شه تازه رسیدیم اول خط،پیدا کردن کار!!!! خیلییییی زور داره سربازی رفتن به خدا
    خودت رو ناراحت نكن، تموم ميشه ميره
    بيچاره ناظم هم راس ميگه وقتي اسپم زياد باشه كسي كه ميخواد دنبال يه مطلب بگرده دير پيدا ميكنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •