Rofl داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی![]()
Rofl داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی![]()
l داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندیRof
این الان اکانت خودته؟
چون من یادمه یکبار تو یک عکسی از یکی از بازی هات گزاشته بودی اسمت worst rengar euw یک چیزی تو این مایه ها بود.. چریان جیه ؟![]()
دوستان یعنی چی میگید من تا دایموند میرم؟
پیش بینی میکنید؟قدرت ماورایی دارید؟ من خودمو کشتم فصل قبلی یه دست بعد گلد V ببرم بهم ادم نیوفتاد آدم میفهمید؟ آ _د _م
یه گاو بیوفته تو تیم تمومه بازی رو باختید یعنی چی میرم تا دیاموند؟؟؟؟؟؟؟
دو نفره رفته بودیم با دوستم هردو کاملا حرفه ای میرفتیم SUP و ADC اون شده بود 15/3 من شده بود 6/3/15 همین حدودا بازی رو باختیم دوستم lucian بود OVER feed کرده بودنش یکی تو تیم ما darius بر داشته بود ایتم بلد نبود برداره همینجور
ثابت بود تو تیم فایت ها تکون نمیخورد فید هم داده بود عینه سگ باختیم
حالا اگه مثلا CS go اگه تیم یکی داشته باشه بره یه چیزی ولی این بازی رو اصلا نمیشه پیش بینی کرد
Last edited by pharm; 08-02-2015 at 18:39.
این اکانت رو خریدی؟
اکانت کیه !
همینجوری اسمه یه چلنجر رو پیدا کردی نوشتی!!
worst rengar ir ات پس چرا هنوز سیلور 2 عه ؟
میخوای بوستت کنم ؟![]()
Last edited by R.I.P; 08-02-2015 at 20:16.
2 ثانیه دیلی لگ دارم . صبا دز مچکریم صبا دز کچکریم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم نت تون و به وابرلس تغییر بدین ، یکمی گرونتر در میاد و هزینه نصب اولیش حدود 450ت میشه ، از اونطرف من تو تمامی سرور های اروپایی پینگ بالاتر از 90 ندارم2 ثانیه دیلی لگ دارم . صبا دز مچکریم صبا دز کچکریماصلا یه چی دیگست
دانلود میکتی پینگ تغییر نمیکنه تازه
![]()
دوستان چطوری بوست میکنید . یعنی وقت میزارید اکانت رو بوست میکنید یا کلکی چیزی در این وادی نهفته است ؟
سپهرجان شما تهران هستی ؟ وایرلس منظورت وایمکسه ؟ حالا وایمکس ایرانسل یا مبین نت خوب پینگ میده ؟ چون میدونی تهران کلا قضیه اش فرق میکنه . بعد هم پینگ تا 300 هم تحمل ادم میکنه اما تایم اوت تحمل کردنی نیست .
والا قدیم اینطوری بود که وایرلس اصلا برای بازی خوب نبوددوست عزیز پیشنهاد میکنم نت تون و به وابرلس تغییر بدین ، یکمی گرونتر در میاد و هزینه نصب اولیش حدود 450ت میشه ، از اونطرف من تو تمامی سرور های اروپایی پینگ بالاتر از 90 ندارماصلا یه چی دیگست
دانلود میکتی پینگ تغییر نمیکنه تازه
![]()
داداشم وایرلس داره. مودمش رو آورده بود اینجا من تست کردم پینگ بدتر بود
کلا منطقه ما هم پینگ بده
بله تهرانم ، ولی شهر های بزرگ همه وایرلس ارائه میدن .سپهرجان شما تهران هستی ؟ وایرلس منظورت وایمکسه ؟ حالا وایمکس ایرانسل یا مبین نت خوب پینگ میده ؟ چون میدونی تهران کلا قضیه اش فرق میکنه . بعد هم پینگ تا 300 هم تحمل ادم میکنه اما تایم اوت تحمل کردنی نیست .
نه عزیزم وایمکس با اینترنت وابرلس تفاوت داره ، وایمکس یک مودم کوچیک داره که با سیم کارت به دکل مخابرات وصل میشه ، پینگ و سرعت دانلودش افتضاحه ! اینترنت وایرلس یک دیش کوچیک میان بالای پشت بوم میزنن ، که دید مستقیم به دکل خاص خودش داره ، سیستک ، فراتر و ... هم میفروشن ، سرعت انتقال داده هاش نسبت به خط ADSL کمتره ، شاید بگم نصفه ! اما از اونطورف پینگ 8.8.8.8 ، بالای 60 نمیاد و تایم اوت اصلا ندارهپهتای باندش نامحدوده ، یعنی با خط ADSL شما دانلود میکنین پینگ منفجر میشه ، اما با این با نهایت سرعت دانلود کنین 10 تا میره بالاتر فقط
برای گیمر ها لازمه اصلا
من الان guildwar 2 سرور اروپا یا کلی بازی دیگه سرور اروپا میزنم انگاری سرور ایرانه اصلا لگ نداره
CS پینگم تا روسیه 30 هست و تا کشور های اروپایی 50 60
خوبی دیگه ای هم که داره تقریبا تمامی وابرلس ها کش دارند ، مثل تورنت ، یعنی من ماهی 81 میدم ، سرعت دانلودم 100 هست ، اما آپدیت بازی ها یا هر فایلی که قبل از من کسی دریافت کرده باشرو با 700 800 حتی بعضی وقتی تا 1مگ در ثانیه هم میگیرم
البته دلیلی که هزینه من انقدر بالا شده چون نامحدود گرفتم سرویس های حجمی با سرعت های بسیاارررررررررر بالاتر، قیمتشون خیلی کمتر در میاد
شما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنهوالا قدیم اینطوری بود که وایرلس اصلا برای بازی خوب نبود
داداشم وایرلس داره. مودمش رو آورده بود اینجا من تست کردم پینگ بدتر بود
کلا منطقه ما هم پینگ بدهاینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .
Last edited by cpt.sepehr; 09-02-2015 at 14:51.
این قسمت حرفت که می تونی شکایت کنی باحالهشما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنهاینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .
چون من شاید 10 سالی میشه از صبا دز میگیرم هرچی هم شکایت کردم این طرف اون طرف فرقی نکرد.
والا این یک مودم اورده بود بعد من تست کردم پینگ بالا بود. نمیدونم بالا پشت بومشون حالا دیش گزاشته یا نه. ولی شاید اینکه شما میگی همون اینترنت ماهواره ای هستش :-؟ که سرعتش هم 1 مگ بر ثانیه میشه
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)