تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1509 از 1746 اولاول ... 5091009140914591499150515061507150815091510151115121513151915591609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,081 به 15,090 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

قیمت ها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینی
    از سیلور 4 تا گولد 5 چیزی حدود 350 تومن میشه که من نصفش رو میگیرم
    Rofl داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

Rof
    l داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی

این الان اکانت خودته؟
    چون من یادمه یکبار تو یک عکسی از یکی از بازی هات گزاشته بودی اسمت worst rengar euw یک چیزی تو این مایه ها بود.. چریان جیه ؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان یعنی چی میگید من تا دایموند میرم؟
    پیش بینی میکنید؟قدرت ماورایی دارید؟ من خودمو کشتم فصل قبلی یه دست بعد گلد V ببرم بهم ادم نیوفتاد آدم میفهمید؟ آ _د _م
    یه گاو بیوفته تو تیم تمومه بازی رو باختید یعنی چی میرم تا دیاموند؟؟؟؟؟؟؟
    دو نفره رفته بودیم با دوستم هردو کاملا حرفه ای میرفتیم SUP و ADC اون شده بود 15/3 من شده بود 6/3/15 همین حدودا بازی رو باختیم دوستم lucian بود OVER feed کرده بودنش یکی تو تیم ما darius بر داشته بود ایتم بلد نبود برداره همینجور
    ثابت بود تو تیم فایت ها تکون نمیخورد فید هم داده بود عینه سگ باختیم
    حالا اگه مثلا CS go اگه تیم یکی داشته باشه بره یه چیزی ولی این بازی رو اصلا نمیشه پیش بینی کرد
    Last edited by pharm; 08-02-2015 at 18:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

Rofl داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی
    این اکانت رو خریدی؟
    اکانت کیه !
    همینجوری اسمه یه چلنجر رو پیدا کردی نوشتی!!
    worst rengar ir ات پس چرا هنوز سیلور 2 عه ؟
    میخوای بوستت کنم ؟
    Last edited by R.I.P; 08-02-2015 at 20:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

2 ثانیه دیلی لگ دارم . صبا دز مچکریم صبا دز کچکریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

2 ثانیه دیلی لگ دارم . صبا دز مچکریم صبا دز کچکریم
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم نت تون و به وابرلس تغییر بدین ، یکمی گرونتر در میاد و هزینه نصب اولیش حدود 450ت میشه ، از اونطرف من تو تمامی سرور های اروپایی پینگ بالاتر از 90 ندارم اصلا یه چی دیگست دانلود میکتی پینگ تغییر نمیکنه تازه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان چطوری بوست میکنید . یعنی وقت میزارید اکانت رو بوست میکنید یا کلکی چیزی در این وادی نهفته است ؟

دوست عزیز پیشنهاد میکنم نت تون و به وابرلس تغییر بدین ، یکمی گرونتر در میاد و هزینه نصب اولیش حدود 450ت میشه ، از اونطرف من تو تمامی سرور های اروپایی پینگ بالاتر از 90 ندارم اصلا یه چی دیگست دانلود میکتی پینگ تغییر نمیکنه تازه
    سپهرجان شما تهران هستی ؟ وایرلس منظورت وایمکسه ؟ حالا وایمکس ایرانسل یا مبین نت خوب پینگ میده ؟ چون میدونی تهران کلا قضیه اش فرق میکنه . بعد هم پینگ تا 300 هم تحمل ادم میکنه اما تایم اوت تحمل کردنی نیست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

والا قدیم اینطوری بود که وایرلس اصلا برای بازی خوب نبود
    داداشم وایرلس داره. مودمش رو آورده بود اینجا من تست کردم پینگ بدتر بود
    کلا منطقه ما هم پینگ بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سپهرجان شما تهران هستی ؟ وایرلس منظورت وایمکسه ؟ حالا وایمکس ایرانسل یا مبین نت خوب پینگ میده ؟ چون میدونی تهران کلا قضیه اش فرق میکنه . بعد هم پینگ تا 300 هم تحمل ادم میکنه اما تایم اوت تحمل کردنی نیست .
    بله تهرانم ، ولی شهر های بزرگ همه وایرلس ارائه میدن .
    نه عزیزم وایمکس با اینترنت وابرلس تفاوت داره ، وایمکس یک مودم کوچیک داره که با سیم کارت به دکل مخابرات وصل میشه ، پینگ و سرعت دانلودش افتضاحه ! اینترنت وایرلس یک دیش کوچیک میان بالای پشت بوم میزنن ، که دید مستقیم به دکل خاص خودش داره ، سیستک ، فراتر و ... هم میفروشن ، سرعت انتقال داده هاش نسبت به خط ADSL کمتره ، شاید بگم نصفه ! اما از اونطورف پینگ 8.8.8.8 ، بالای 60 نمیاد و تایم اوت اصلا نداره پهتای باندش نامحدوده ، یعنی با خط ADSL شما دانلود میکنین پینگ منفجر میشه ، اما با این با نهایت سرعت دانلود کنین 10 تا میره بالاتر فقط برای گیمر ها لازمه اصلا من الان guildwar 2 سرور اروپا یا کلی بازی دیگه سرور اروپا میزنم انگاری سرور ایرانه اصلا لگ نداره CS پینگم تا روسیه 30 هست و تا کشور های اروپایی 50 60 خوبی دیگه ای هم که داره تقریبا تمامی وابرلس ها کش دارند ، مثل تورنت ، یعنی من ماهی 81 میدم ، سرعت دانلودم 100 هست ، اما آپدیت بازی ها یا هر فایلی که قبل از من کسی دریافت کرده باشرو با 700 800 حتی بعضی وقتی تا 1مگ در ثانیه هم میگیرم البته دلیلی که هزینه من انقدر بالا شده چون نامحدود گرفتم سرویس های حجمی با سرعت های بسیاارررررررررر بالاتر، قیمتشون خیلی کمتر در میاد

والا قدیم اینطوری بود که وایرلس اصلا برای بازی خوب نبود
    داداشم وایرلس داره. مودمش رو آورده بود اینجا من تست کردم پینگ بدتر بود
    کلا منطقه ما هم پینگ بده
    شما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنه اینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .
    Last edited by cpt.sepehr; 09-02-2015 at 14:51.

10. 2 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنه اینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .
    این قسمت حرفت که می تونی شکایت کنی باحاله
    چون من شاید 10 سالی میشه از صبا دز میگیرم هرچی هم شکایت کردم این طرف اون طرف فرقی نکرد.
    والا این یک مودم اورده بود بعد من تست کردم پینگ بالا بود. نمیدونم بالا پشت بومشون حالا دیش گزاشته یا نه. ولی شاید اینکه شما میگی همون اینترنت ماهواره ای هستش :-؟ که سرعتش هم 1 مگ بر ثانیه میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •