داداش ایشاالله دو باره وضعت خوب میشه و از این اینترنت لذت میبری.ایشاالله دو باره خوب شه.فقط مثل اینکه دارن دانلود شبانه رو محدود به دوبربر روزانه میکنن خاهش میکنم شما هم اعتراض کنید
داداش ایشاالله دو باره وضعت خوب میشه و از این اینترنت لذت میبری.ایشاالله دو باره خوب شه.فقط مثل اینکه دارن دانلود شبانه رو محدود به دوبربر روزانه میکنن خاهش میکنم شما هم اعتراض کنید
شما تاج سر ماییولی دوباره بدتر شد !! تایم میده در حد مدال های چین تو بازی های آسیایی
=========
والا ما که از شبانه مشکلی نداریم و تنها شکایت ما از مخابرات تبریز اینه که سرویس نامحدود فقط 2 تا داره !! سرویس 128 نامحدود رو میده ماهی 12400 تومن با 32 کیلو سرعت که عالیه ولی برای سرویس 512 بیشتر از نرخ سراسری پول میگیره !!!
======
از شبنه هم یکی از دوستان میگفت که قراره پهنای باند جدید اضافه کنن!!! البته من از صحتش اطلاعی ندارم ولی اون دوستم نمایندگی مخابراته و اون میگفت![]()
داستان چیه امروز یه تست هم نمیشه گذاشت وسط تست قطع میشه بس که سرعت پایین هست ! مخابرات و شاتل جفت داغانن
![]()
Last edited by isbn; 23-09-2014 at 20:32.
اینترنت من درست شد !!
پینگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپید تست :
تست مای
سرور آمریکا
3G
![]()
![]()
خدایا خواهش میکنم ما رو بگیر راحت کن.
![]()
از خارج پینگش چقدره ؟
بسته به مسیر داره. الان که هندوستانه جالب نیست ولی وقتی مسیر آذربایجان بود برای باکو پینگ 20 میداد برای اروپا 100
اینم الان که بچه ها اکثرا خوابن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)