راست میگه ها به نظر دعوا خوبه
دمت گرم ممد حال کردم با این قسمت پایینیش معلومه کلی فحش بهت دادم تا حالا![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
راست میگه ها به نظر دعوا خوبه
دمت گرم ممد حال کردم با این قسمت پایینیش معلومه کلی فحش بهت دادم تا حالا![]()
امروز یکم دلم گرفته بود گفتم بیام باهات حال کنم![]()
ببینم چند میگیری بخارونی ؟
عجله نکن گفتم که عکساش رو میذارم(البته اگه قبلش زندگینامه ما رو نذاری کف دستش که صد در صد گذاشتی) مثل عکس دوئل خودت با من که بهش دادی طرف بره تنظیمات رو انجام بده یا اسکیلای من و ...
در هر حال این مهم نیست که من رنک 1 دوئلم مهم اینه که اون 15 لول از من بالاتره و تو که 25 لول بالاتر بودی و کتک خوردی !!
منتظر من باش بزودی میام . ببینم وقتی هم لول شدیم بازم میتونی جایی فرار کنی ؟ البته شاید به اونجا ها هم نرسه و همین امروز فردا اومدم
برو آدم جمع کن این یک تهدید بود![]()
جرقه يه دعوا زديم الان توي يه ساعت 3 صفحه رفتيم جلو در صورتي كه اگه دعوا نميشد تا 1 ماه ديگه 3 صفحه ميرفتيم جلو !!
اون سه صفحه هم همه ي پست هارو سعيد ميداد و عكس از پيدا كردن آيتم ميزاشت يا ميگفت به اينجا رسيدم و ... :دي
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
علي رنك يك دوئل هستي ؟بارك الله
![]()
اون "asemoon" توی تاپیک تریبال رو میشناسی ؟ اونم هم اسم توئه و تو هم دقیقاً رفتارت مثل اونه .امروز یکم دلم گرفته بود گفتم بیام باهات حال کنم![]()
ببینم چند میگیری بخارونی ؟
غرور سر تا پات رو گرفته .
) ای تو روحت ممد
من بودم تاپیک رو زیاد میبردم جلو و تازه تمرین اسپم هم میکردم اما الان زدن تو ذوق ما اینجا هم ریپورت میدن![]()
من مطمئن باش به هیچ وجه عکس دوئل براش ندادم اگه بهش عکس دوئل داده باشم و اونم یک عکس از تلگرامی که بهش دادم بده اینجا بگم 100 % ویتامین را پاک می کنم
من حتی در مورد تو باهاش تا قبل دوئلی که باهات بکنه صحبت نکرده بودم
من منتظرت هستم برام فرقی نمی کنه ترسی هم از هیچ کسی ندارم فقط مواظب باش 4 راندی پس اوت نشی![]()
ضمنا من بهت تو لباس دوئلت آتاک دادم پس نگی که لباس کار اینا بودم آتاک دادم بهت![]()
علي a3moon هست يا a3m00n درست نميدونم ولي asemoon نيست !!
من نه توي علي ناجونمردي ميبينم نه توي سعيد ! هر 2 تا بچه ي گلي هستن ...شما چرا انقدر به هم گير ميدين ؟
![]()
ای بابا همچین میگه انگار چی هست . از آب دهن بز بی ارزش ترهعلي رنك يك دوئل هستي ؟بارك الله
![]()
![]()
ما مثل بعضی ها نیستم واسه رنک خودشونو بکشن اونم رنک 3 . به خیال خودش اولین ایرانی هم هست !![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)