تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1509 از 1635 اولاول ... 5091009140914591499150515061507150815091510151115121513151915591609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,081 به 15,090 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با تشکر از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- من بین NEX f3 , G15 , nikon D3100 که همگی در یک رنج قیمت هستند موندم
    از لحاظ کیفیت عکس که بین g15 و NEX مطمونا nex انتخابمه.

ولی بین نکس و D3100 واقعا موندم. ولی اگه نکس از لحاظ کیفیت عکس با نیکون فرقی نداره چون کوچک تره اینو بگیریم. چون قصد خرید لنز در آینده رو ندارم و با لنز 18-55 خودش برام کافیه. ممنون میشم راهنمایی کنین
    F3کمی بهتر از d3100میباشد,ولی با این لنز نمیتونید از کیفیت لنز لذت واقعی ببرید ,نه به این معنی که این لنز بد باشه بعد از مدتی کار کردن با دوربین متوجه این نیاز خواهید شد .

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خانم مفیدی عزیز
    اگر خاطرتون باشه چند هفته پیش مدل SX 260 رو به بنده معرفی کردید. حالا میخواستم بپرسم این مدل بهتره یا SX 280 ؟
    با توجه به اینکه تو مدل SX 280 پردازشگر جدید Digic 6 به کار رفته، فیلمبرداری 60fps و ... اما ظاهرا ساخت ژاپن نیست.
    با این تفاسیر کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟

از وقتی که میذارید ممنونم.
    قطعا 280از امکانات به روزتری استفاده میکنه و انتخاب بهتریه,الان apple هم ت
    چین تولید میشه,نگران نباشید.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان .
    من بتازگی دوربینWX50خودمو فروختم از کیفیت عکسهاش زیاد راضی نبود خیلی آبرنگی بودولی فیلم برداری فوقالعده ای داشت مخصوصا صدابرداری عالی وبی نظیری.
    ولی همون طور که از اسمش پیداست دوربین عکاسی وبیشتر باهاش عکس میگیرم تا فیلم .حالا به نظر شما تو پایه قیمتی 400الی 500کنون ایکسوز چیزی خوبی گیرم میاد مثلاایکسوز125یا135یا500یا230.
    یااصلا ایسکوزهی کنون باسریAکنون تفاوت زیادی ندارن مثلاA2400ISاگه اینطوری پول اضافه ندم.
    یه چیز دیگه که یادم افتادبگم اینه کهWX50توشب عکاسی بی نظیری داره نمیدونم بخاطر حسگرCMOSیا نه کلا سونی ها توشب خوب عکس میگیرن از طرفی هم نمیدونم این آبرنگی شدن تصاویر بازم به خاطر حسگر
    CMOSاگه اینطور باشه حسگرایکسوز125هم CMOSهست امکان داره اونم توشب عکسهای خوبی بگیره ولی توروز آبرنگی باشه؟؟؟؟
    اولین نفری هستید که میبینم ازش نا راضیه همیشه از این مدل تعریف بوده,فکر نمیکنم با این بو جه تفاوت محسوسی ببینید به ixus132hsهم یه نگاهی بندازید ولی فکر تمیکنم فرق خاصی داشته باشند!فقط به نمونه عکسهای سایتها اعتماد نکنید ممکنه برای اون دوربین نباشه.به هر حال اگه دوربین رو تعویض کردید نظرتون رو لطف کنید اینجا بزارید تا متوجه شیم اشتباه از کجاست ?!بنده wx50رو خیلی قبول دارم .

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

صف
    امروز تو فروشگاه سامسونگ دیدم که قیمت samsun NX1000 تا پایان شهریور از 2میلیون و 100 با 505 هزار تومان تخفیف تابستانه به 1600 رسیده. به نظر شما خرید این دوربین با این قیمت ویژه نسبت به sony nex Fبه صرفه است یاخیر؟؟
    بستگی به این داره که سامسونگ تو ایران چقدر تنوع لنز داره,بهتره اول درباره این موضوع مطمین شوید تا بعدا به مشکل نخورید,سامسونگ در صنعت عکاسی تا,ه کا ه ه چند که سری nxخوب از آب در اومده.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

Canon EOS M لنز فابریکش چیه؟
    18- 55mm ؟
    22mm؟

فلاش جداگانه براش چند قیمته؟
    منظورتون از فابریک کیت همراهشه?18-55میباشد البته اگه اشتباه نکنم با هر دو لنز هم میتونید پیدا کنید .در مورد فلاش هم اطلاعی ندارم.

6. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[QUOTE=ebiii1000;7850102]دوستان خسته نباشید من یه سوال دارم میخوام دوربین 60Dکانن رو بخرم لطفا توضیح بدید انتخاب خوب و به صرفه اتی هست یا نه در ضمن با چه لنزی بهتره 135-18 و یا 200-18 واینو بگم که فیلم برداری خوب وحرفه ای برام مهمه[/

سوال رو در بخش دوربینهای حرفه ای بپرسید تا به جواب بهتری برسید.لنز هم بسته به نوع استفادتون داره ولی از نظر کیفی فکر کنم 18-135بهتره.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین نفری هستید که میبینم ازش نا راضیه همیشه از این مدل تعریف بوده,فکر نمیکنم با این بو جه تفاوت محسوسی ببینید به ixus132hsهم یه نگاهی بندازید ولی فکر تمیکنم فرق خاصی داشته باشند!فقط به نمونه عکسهای سایتها اعتماد نکنید ممکنه برای اون دوربین نباشه.به هر حال اگه دوربین رو تعویض کردید نظرتون رو لطف کنید اینجا بزارید تا متوجه شیم اشتباه از کجاست ?!بنده wx50رو خیلی قبول دارم .
    نه دوست عزیز من اولین نفر نیستم اگه یه سرچی کنی راجب این مسئله حرف منون تایید میکنی.
    من گفتم تو فیلم برداری حرف اولو میزنه ولی عکاسیش اصلا طبیعی نیست .یه راهنمایی میکنم شماروی عکسی که با این دوربین گرفتی کلیلک راست کن سر برگ summaryتو قسمت program namاسم
    برنامه رو wx50نوشته این همون برنامه ای اگه با فتوشاپ این عکس و رو توش کنی اینجا نوشته میشه .تمام عکسهای دوربینهای سری wxروتوش شده هستند .ساده تر ازاون اگه عکسهاتونو یکمی زوم کنید خودتون متوجه میشد چقدر ازهم زود میپاشه اصلا زوم نمیشه آبرنگی میشه . من زیاد بادوربینها کار کردم واین مسئاله رو واقعا حس کردم.
    دوستانی که بامن موافق هستند واین دوربینو داشتند خواهشم میکنم نظر خودشونو بدن؟

حالا از این حرفها که بگذریم کسی راجب cmosواینکه مخصوص عکاسی تو نور کم باشه یا اینکه همه دوربینهایی که این حسگرو دارن مثل wx50عکس میگرن چیزی میدونه؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[QUOTE=najee;7854588]نه دوست عزیز من اولین نفر نیستم اگه یه سرچی کنی راجب این مسئله حرف منون تایید میکنی.
    من گفتم تو فیلم برداری حرف اولو میزنه ولی عکاسیش اصلا طبیعی نیست .یه راهنمایی میکنم شماروی عکسی که با این دوربین گرفتی کلیلک راست کن سر برگ summaryتو قسمت program namاسم
    برنامه رو wx50نوشته این همون برنامه ای اگه با فتوشاپ این عکس و رو توش کنی اینجا نوشته میشه .تمام عکسهای دوربینهای سری wxروتوش شده هستند .ساده تر ازاون اگه عکسهاتونو یکمی زوم کنید خودتون متوجه میشد چقدر ازهم زود میپاشه اصلا زوم نمیشه آبرنگی میشه . من زیاد بادوربینها کار کردم واین مسئاله رو واقعا حس کردم.
    دوستانی که بامن موافق هستند واین دوربینو داشتند خواهشم میکنم نظر خودشونو بدن؟

حالا از این حرفها که بگذریم کسی راجب cmosواینکه مخصوص عکاسی تو نور کم باشه یا اینکه همه دوربینهایی که این حسگرو دارن مثل wx50عکس میگرن چیزی میدونه؟؟

تمام دوربینها در این قیمت با فرمت JPEGعکس میگیرند که این فرمت عکسها رو فشرده و تغییر میدهد .یه سوال از شما دارم ده ها دوربین با حسگر cmosوccdدریک اندازه تولید میشن ایا خروجی شون یکسانه,کیفیت عکس یک دوربین بغیر از حسگر بعوامل دیگری وابسته هست که برای من و شما قابل تشخیص نیست.شما که انتظار بالایی از یک دوربین دارید حتما باید دوربینی بقیمت 1ت به بالا بگیرید.s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من بین این دو دوربین موندم کدومو بخرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نیکون خوبه آیا؟
    این مدل نیکون زومش بالاتره.
    واقعا نمیدونم.اگه میشه راهنماییم کنید.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من بین این دو دوربین موندم کدومو بخرم.
    نیکون خوبه آیا؟
    این مدل نیکون زومش بالاتره.
    واقعا نمیدونم.اگه میشه راهنماییم کنید.
    با تشکر
    سلام
    Ixus125بهتره,ixus132hsهم شبیه این مدل میباشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •