سلام دوستان.من بازی spider man shatterd رو گرفتم تو بازی دکمه ها دیر عمل می کنن...چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام دوستان.من بازی spider man shatterd رو گرفتم تو بازی دکمه ها دیر عمل می کنن...چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام من بازي 2 mercenaries رو خريدم به ايكون بازي ميزنم بعد از نمايش ea بازي گير ميكنه!!
!! help please !!
بازی IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover چطوری اجرا میشه؟؟؟
من تو کاپیوتر میزی ام هر بازی که تا الان ( بازی های مدرن ) مثل مافیا2 و کرایسیس 2 و ... نصب کردم این مشکل رو داشتند .
مشکلم اینه که تو بازی که هستم یه چند دقیقه خوبه اما یه دفعه آهسته می شه و پر از باگ . نمی دونم چش شده :پرانتز بسته
ممنون می شم کمکم کنید ، در ضمن بعد از اینکه آهسته می شه دوباره بعد از چند دقیقه درست می شه و این روند زنجیر وار ادامه داره .
با تشکر فراوان
سلام بالام جان های عزیز
من دسته بازی گرفتم و میخوام با لپ تاپ باهاش IGI2 بازی کنم. ولی نمیدونم چرا دسته عمل نمیکنه؟
تنظیمات خاصی داره؟
اگه میشه یه کم زودتر کمکم کنید ممنون میشم!
کوروش جان احتمالش زیاده که مشکلت سخت افزاری باشه...................
با نرم افزارهای نشان دهنده ی درجه قطعات سیستم ببین سخت افزارات درست کار میکنن یا نه؟؟؟؟
بازی IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover چطوری اجرا میشه؟؟؟
سلام...
دوستان کسی میدونه که چطوری این بازی رو روی گرافیک با pixle shader 02 میشه اجرا کرد؟
هاااااا ای که الان وگفتی یعنیییی چه ؟![]()
من بازي دراگون ايج رو دانلود كردم اما موقع نصب شماره سريال ميخواد ، تو سايتي كه دانلود كرده بودم رفتم و ديدم هيچي نذاشته ، فقط رمز فايل هاي زيپ بود كه اونم نيست .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)