شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...![]()
شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...![]()
برم بپرسم ببینم چه خبره
Last edited by reza_v66; 05-05-2022 at 14:05.
با پشتیبانی حرف زدم گفت حذف نشدن و سایت در حال بروزرسانیست
فعلانه که روی سایت نیست، البته اعتباری هم به حرفشونم نیست...
سرویس گلد رو حذف کردن (هرچند من الان تو قسمت تمدید دارم)
بلاخره اینا شرکت های خصوصی هستن و میلیارد ها سرمایه رو گذاشتن وسط که سود ببرن.. اگر قرار باشه که سود ناچیزی ببرن چرا سرمایه بزارن وسط؟
مدیر عامل شاتل همین نخجوانی اقتصاد خونده و چند تا مشاور داره که از اون زرنگ های روزگار هستن. خب معلومه سرشون کلاه نمیره و دنبال حداکثر کردن سود خودشون هستن
ترافیک اخر هفته تو پنلتون هست؟![]()
عملا شاتل زده به سیم آخر...سرویس هاش چک کردم الان فکر نکنم گرونتر از شاتل بشه پیدا کرد...ظاهرا چاره ای نمیذارن جز تخلیه خط ...
فکر کنم شاتل یوزرهاش زیاد هستن که ترسی از تخلیه نداره ...وگرنه حدودا سه برابر بودن قیمتش نسبت به های وب خیلی عجیبه
- از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه
- از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)