جالبه دیشب با 3 جی 3مگ سرعت دانلود داشتم
حالا نمیدونم مشکلم و حل کردن یا شانسی بوده
شایدم به خاطر برداشته شدن شبانه باشه
جالبه دیشب با 3 جی 3مگ سرعت دانلود داشتم
حالا نمیدونم مشکلم و حل کردن یا شانسی بوده
شایدم به خاطر برداشته شدن شبانه باشه
کدوم ساعت.کدوم شهر هستید دوست عزیز
بسته های حذف شده روی *7# هنوز هست !
کسی میدونه کار میکنه یا نه ؟
مثلا سه ماه 50 گیگ 75 تومن حذف نشده از ستاره هفت![]()
فک نکنم کار کنه چون کد هاش کلن از سرور سایت حذف شدن
اقا ینی بسته های شبانه برداشته شد؟
من همین اخرای ماه رمضون هم داشتم استفاده میکردم ...
بسته ماهانه 24 گیگ ده هزار تومن ،دو تا هشت صبح ...
ینی دیگه برداشتننش؟
در مورد سرعت هم بگم که شبا حدود 100-150 هست ولی صب ساعت 6 تا 8 به 250 -300 میرسید ...کلا راضی بودم با توجه به قیمت و حجمی که میداد ...
سلام
من مشترک ایرانسل نیستم
ولی اینو یادتون باشه که در ایران
هر سرویس دهنده ی گسترده ای که دست به اقدام سرویس های حجمی بسیار ارزان/نامحدود کرده با کله مشترکینش به زمین خوردند در باب کیفیت !
در صورتی که این تعرفه هارو ورداشته باشند مطمن باشید کیفیت شبکه ی ایرانسل بهتر خواهد شد .
والا از وقتی که برداشتند هم سرعتم پایین اومده و هم انتن دهیش ضعیف شده.
اینجا ایرانه و همه چی برعکسه
بنده سالهاست که مشترک ایرانسل بوده ام همیشه هم سعی کردن بدون تعصب تمامی نیازهامو براورده کنم
ولی با توجه به کیفیت دیگر اپراتور ها مثل رایتل رو بهتر دونستم که استفاده کنم و سرعت پایداری رو تجربه میکنم.
ولی در باره ی این افت سرعت مقطعی میتونه باشه و شک نکنید که با برداشته شدن طرحهایی که منجر به دانلود های نامتعارف میشه سرعت سرویس دهی همه ی شما بهتر خواهد شد.
بنده دوستانی میشناسم که با همین طرح ها هارد های ۲ ترابایتی پر کردند ! فکر کنم خودتون دیگه باید تا اخرش بفهمید...
سلام دوستان
من از بسته ۳۰ گیگ ۳ ماهه استفاده میکنم و خوبیش برام این بود که حجم را یکجا در مدت سه ماه میداد و تقسیم بندی نمیکرد در نتیجه در طول سه ماه هر وقت میخواستم از این سی گیگ استفاده میکردم.
ظاهرا این بسته هم برداشته شده و یک بسته جدید مشابه یعنی ۳۰ گیگ ۶ ماهه گذاشته شده. حالا سوالم اینه که مدت و حجم مانند بسته قبلی یکجا تعلق میگیره یا اینکه تقصیم بندی میکنه؟
Sent from my iPad Air
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)