سلام کسی آدرس ورود به پنل کاربری اینجا قرارمیده من بعد از چند ماه میخوام اینترنت خودم شارژ کنم آدرس پایین برای من باز نمیشود ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی آدرس ورود به پنل کاربری اینجا قرارمیده من بعد از چند ماه میخوام اینترنت خودم شارژ کنم آدرس پایین برای من باز نمیشود ممنون
معلوم نیست دارن چکار میکنن.اینترنت مشهد کلا بی ثبات شده
سلام، اطلاعاتی در مورد طرح 2m سه گیگ میخام
قیمتش گفتن 14 تومنه و دانلود شبانش هم رایگانه
آیا این طرح یک ماهه هست؟ میشه تمدید کرد؟ هزینه تمدیدچقده؟ چجوری باید اقدام کنیم؟
دوستان کسی از تعرفه بهار تا بهار استفاده میکنه؟سرعت روزانه و شبانه را لطفا بگید ممنون میشم![]()
نه نمیشه.
دو هفتست هر موقع خواستم لاگین کنم نشده!
الان اصلا نمیدونم وضعیت پهنای باندم چطوره!
اینا با اینکار میخان راه دزدیشون باز باشه و کسی نتونه گزارش بگیره و بفهمه چطوری داره پهنای باندش مصرف میشه!
واقعا مسخره شده این اینترنت مخابرات
اشتباه بزرگی کردم که سرویس 1 ساله از اینا گرفتم...
من تونستم لاگین کنم.
البته من شهرستانم و برا خط خودم باید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم. اما برا خط دوستام که مشهدن از لینک 2020 وارد شدم و مشکلی نداشته
2مگ 3 گیگ هست که 17 تومنه رو قبضم میاد!تا جاییم که میدونم شبانه رایگان نداره! قسطی بخواید میاد رو قبض تلفن . زنگ بزن 2020
من تا امروز نمیتونستم تو سامانه وارد بشم فقط میتونستم شارژ سریع انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما امروز تونستم تو سامانم وارد بشم و ریز کارکردم رو هم بگیرم
مثل سامانه قبلی گزارش ریز میده
از بخش میزان روز و ترافیک باقی مونده
همونطور که دوستان گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. بازم اگر نشد میتونید از این آدرس لاگین کنید:
مرسی حجت جون؛ ارزون ترین طرحی که دانلود رایگان شبانه داره کدومه؟ من اهل وبگردی نیستم فقط یه سری موضوعات گاهی پیش میاد که باید دانلود کنم......... لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)