تا اونجا که من میدونم امریه ها فقط 2 ماه آموزشی میگذرونن
وسلام...
تا اونجا که من میدونم امریه ها فقط 2 ماه آموزشی میگذرونن
وسلام...
سلام
کد بخوری که چی بشه؟
وقتی شما بعد از آموزشی نیروی ارتش نیستی، دیگه چرا هزینه اضافی برات صرف کنن؟
کسی جواب منو نمیده؟![]()
آموزشی که هر هفته مرخصی میدادن. به هر کی دلش میخاست میدادن هر کی هم نمیخواست همون جا میموند. من الان هنگ مرزی قصرشیرینه خدمتم. قانونی باید یکی دو ماه وایسی تا بهت 3-4 روز مرخصی بدن. منم که میبینی بعد یه ماه اومدم با بند پ بوده! تا فقط 48 ساعت بهم دادن.
توی آموزشی خوبه
یه نصیحت برادرانه: اصلا فکر کن مدرک نداری! توی ناجا و به خصوص مرزبانی مدرک و درجه هیچ معنی نداره!!!
اکثرا کرمانشاهی هستن
نه چون فکر کنم شما یکشنبه اونجایید گیرتون میدن. آخر هفته میگن برید. شما اگه راهت دوره نرو. همونجا بمون.
وای پسر این حرف هات نمیدونی چه حالی داره بهم میده...
آخه خیلی خوبه قبل از اینکه بری یه جایی از اوضاع و احوالش خبر داشته باشی...
آره راهم دوره و اصلا صرف نمیکنه که برگردم، نگران این بودم که زوری بگن باید برگردین که خوب اینطوری بهتر شد...
کتاب به نظرت ببرم؟؟؟ اصلا وقت میشه؟؟؟
هوای کرمانشاه تو تابستون خیلی گرم میشه یا چون کوهستانی هستش همیشه تقریبا سرده؟؟؟
کمد و این چیزا که دارن وسایل رو بزاریم هان؟؟
شرمنده اینقدر سوال میکنم آخه تو نت هیچ اطلاعاتی در مورد این پادگان نیست!!!
گفتی تیزی نبر، سوزن هم نبرم؟؟؟ آخه چون چاقم لباس زود پاره میکنم!!!
چراغ قوه لازم میشه؟
پسر خيلي باحالي.
حدس زدم رشتهت كامپيوتره كه اينقدر خفن نشستي تمام اين فوروم را زير و رو كردي. بعد كه گفتي مطمئن شدم.
منم اول ارديبهشت پادگان شهيد دستغيب جهرم (نيروي انتظامي) افتادم. (ليسانس كامپيوتر، فوقليسانس مهندسي پزشكي، متأهل، معاف از رزم)
كاش در مورد اين پادگان هم دوستايي بودن كه توضيح بدن.
طبق چيزايي كه منم توي وبلاگا و فورومها خوندم، قيچي تاشو و سوزن و نخ مشكلي نداره. من ديشب رفتم يك سري از اين خنزل پنزلهايي كه بايد ببريم را خريدم.
من يه زنجير 40 سانتي هم گرفتم با قفل، چون يه جايي خوندم كمدها يه سوراخ رو درش داره يه سوراخ هم كنارشه كه ميشه زنجير را ازش رد كرد و قفل808 به كار نمياد.
دو تا قفل ساك هم گرفتم، البته يه قفل 808 هم گرفتم. يه جايي هم گفته بود پيچ و پيچگوشتي يادتون نره ببرين.
آقا اين كه ميگن شورت و زيرپوش سفيد و ساده، يعني چي؟![]()
[QUOTE=Sha7ab;7575445]اگه منظورت مرزن آباد چالوسه اونجا مرکز آموزش مرزبانیه. شما میفتی مرز به احتمال 98٪[
نههههههههههههه !!!!! جدی میگی؟؟؟؟؟از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوریه برم خودکشی کنم
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی![]()
Last edited by mmuud; 10-04-2013 at 12:36.
جدی پیچ و پیچ گوشتی هم نوشته بودن ؟
بعضی وقتا به همو قیچی و سوزن هم گیر میدن ، کلا چیزهای تیز و برنده رو گیر میدن ، حتی لیوان های شیشه ای
شورت و زیرپوش سفید رو من هم از یه نفر شنیده بودم که میگفت غیر از اون نباید باشه و همه باید یه شکل باشن حتی تو لباس زیر (میگفت چک میکنن !!)، که البته جیره استحقاقی هم واسه همین این لباس هاش سفید رنگه
ولی از ما این طور نبود فقط لباس نظامی باید یه شکل میبود و لباس های زیر رو کاری نداشتن
کتاب برای آموزشی نبر ولی دفترچه خاطرات ببر
هوای کرمانشاه خوبه. برج 2 زیاد گرم نیست
کمد داره
سوزن ببر.
چراق قوه نه نبر
پ.ن: تا وقتی که مرخصی هستم هر سوالی داشتی بپرس من جواب میدم
مرزن آباد مرکز آموزش مرزبانیه دوست عزیزنههههههههههههه !!!!! جدی میگی؟؟؟؟؟از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوریه برم خودکشی کنم
Last edited by Sha7ab; 10-04-2013 at 13:19.
افرادی که دوره های پیش مازاد بودن، لطفا بگن کجا ها افتادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه. اصولا میدون سپاه چه جوری تقسیم نیرو می کنه برای مازد ها. هر کی تجربه شو بگه بی زحمت.
با تشکر
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)