من که یه هفته است اصلا تو اینترنت هم نرفتم . فقط همین p30world . مگه وقت میزاره واسه ادم این lol . شبا تایم اوت مخابرات زیاد میشه واسه همین خوب نمیتونم بازی کنم . هر چند با همون تایم اوت هم خودمو ارضا میکنم![]()
من که یه هفته است اصلا تو اینترنت هم نرفتم . فقط همین p30world . مگه وقت میزاره واسه ادم این lol . شبا تایم اوت مخابرات زیاد میشه واسه همین خوب نمیتونم بازی کنم . هر چند با همون تایم اوت هم خودمو ارضا میکنم![]()
باباااااااااااااااااااااا اا
اینترنتم پینگ تو بازی که نزدیک 700 تقریبا. حالا اسپک هم نمی تونم بکنم. اصلا صفحه اول که بازی میشه اسپک کرد یا چیزهای دیگس نمیاد
مواد لول بهم نرسیده 2 روزه
کمک
تا چه Tier می تونی ببری ؟
من تا دایموند میتونم بوست کنم البته اگه mmr رو نترکونده باشی![]()
دوستان این smurf یعنی چی بعضی وقتها میگن
یعنی کسی که خیلی با تجربس لول 30 عه بعد میاد یه اکانت میسازه با لول پایینا بازی میکنه
من اکانت بوست میکنم تا هر جایی که بخواین و نصف قیمت سایت lolboosters میگیرم
چمپایی ام که باحاش بوست میکنم riven top و yasuo mid و یک هفته هم هست که با nidalee jungle بوست میکنم
Last edited by R.I.P; 07-02-2015 at 18:49.
بعضی از بازیکن ها اول بازی یه سری حرکات با چمپشون انجام میدن.یه سری حرکات تکراری پشت سر هم ( منظورم dance و joke و ... نیست.)
میخواستم ببینم کسی میدونه با کدوم کلید های ترکیبی باید انجامش داد ؟ خیلی وقت پیش یکی از دوستان بهم گفته بود ولی الان یادم رفته ( فکر میکنم توش alt+shift+ctrl داشت)
ممنون
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. منظور از gank توی بازی چیه ؟ یه چیز تو مایه های tanke ؟
وقتی میگن این چمپ پسیو ی بالایی داره یعنی چی ؟
Last edited by arash347; 07-02-2015 at 21:37.
دو سیزن قبل تا گلد چهار و پنج رفته
سیزن قبلی هم سیلور 1
الان هم سیلور 4
در چه حدیه ؟ امیدی بهش هست ؟
تا دایموند بخواد بره چند در میاد ؟
قیمت پ. خ کنید
ممنون
Last edited by babak2002; 07-02-2015 at 21:15.
قیمت ها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینی
از سیلور 4 تا گولد 5 چیزی حدود 350 تومن میشه که من نصفش رو میگیرم![]()
Last edited by R.I.P; 07-02-2015 at 21:37.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)