عمرا...اسمشو بگم چنان می ریزید دانلود می کنید که دو روزه شبانشو جمع می کنه
![]()
عمرا...اسمشو بگم چنان می ریزید دانلود می کنید که دو روزه شبانشو جمع می کنه
![]()
سرعت دانلود که بستگی به کیفیت خط تون داره
ولی توی سرعت شبانه آسیاتک الان بهتر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من پس از کلی پیگیری و شکایت و سماجت آخر دعوت حضوری به جلسه با شرکت صبانت شدم که البته متاسفانه همزمان با یک جلسه بسیار مهمتر برای من شد و نتوانستم در این جلسه شرکت کنم و در آخر نیز این پاسخ برای من ارسال گردید :
مشترك گرامي، باسلام احتراماً به استحضار مي رساند جنابعالي در جلسه حضوري حل اختلاف كه در تاريخ 26/09/93 برگزار شد علي رغم اطلاع رساني پيامكي وتلفني در جلسه حضور نيافتيد ، علي ايحال شركت صبانت موظف گرديد من بعد :1- ميزان مصرف منصفانه را در مبادي اطلاع رساني مثل سايت پورتال و ...خود بصورت دقيق وكمي بطور شفاف بيان نمايد.2- به محض اختمام سرويس رايگان مشتري ، روي سرويس اينترنتي وموبايل مشترك باذكر ساعت ، اتمام سرويس رايگان شبانه ، تشويقي و... را اطلاع رساني نمايد.
خسارت درخواستی به من داده نشد با اینکه از ظاهر جواب به نظر می رسد که شرکت کوتاهی داشته است . جهت اطلاع سایرین بعید به نظر می رسد اینگونه شکایت ها راه به جایی ببرد و لذا پیشنهاد می شود در صورت مواجه با مشکل مسئله را از ریشه بخشکانید
در پایان جواب من به جوابیه شرکت در حدود چند صفحه و با در نظر گرفتن تک تک کلماتی بود که به کار برده بودند و پر از قانون شکنی بود . به نظر همین شکایت دقیق و جزء به جزء (حدود 17 بند تشریح قانون شکنی و تناقض از 10 خط جوابیه شرکت) وادارشون به تشکیل جلسه کرد (شاید هم مشترکانی دیگر نیز دعوت شده بودند) . متاسفانه حق کامل به من پرداخت نگردید و یکسری الزامات را برای آنها ایجاد کرد
من حس ششم قویه،حتما: عصر انتقال و می گی![]()
من یه بار تو این جلسه ها بودم وقتی یکی از طرفین نیاد به نفع طرف مقابل تموم میشه و اگر خوش شانس باشی مثل شما میشه
8kb![]()
دوستان خدایی اینجا کسی صبانت خوزستان رو نداره!!!
اگه کسی داره لطفا پ.خ بده چند تا سوال دارم
با تشکر
دهنتو![]()
![]()
سلام
یه سوال صبانت تا چن مگ پهنای باند رو برای یوزرهاش باز میزاره ؟
اگه مثلا 512 بگیری، پهنای باندی که برات ست میشه حدودا چه قده ؟
حدودا یکسال پیش اولین بار 512 برام روی 4 مگ بستن
بعد چن وقت هم مسئول نمایندگی که ادم باحالی بود روی 6 مگ بست
ولی مدت چند ماه سرعت روزانه ام روی 200 بود با اینکه پروفایلم روی 4 مگ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)