گفتم که ، این مشکل از طرف مخابرات و Adsl ای هست که بهت داده ، زنگ بزن پشتیبانی و مشکلت رو بگو . آی پی ای که به شما در شبکه توسط مخابرات داده شده بصورت اشتباه با دو نفر بصورت اشتراکی هست . شما زنگ بزنی مشکلت رو حل میکنن .
گفتم که ، این مشکل از طرف مخابرات و Adsl ای هست که بهت داده ، زنگ بزن پشتیبانی و مشکلت رو بگو . آی پی ای که به شما در شبکه توسط مخابرات داده شده بصورت اشتباه با دو نفر بصورت اشتراکی هست . شما زنگ بزنی مشکلت رو حل میکنن .
من همین 10 دقیقه پیش تو ایمیل یاهو بودم
دقیقا همینطوره...ســه روزه میخوام قسمت دوم TopGear رو دانلود کنم هنوز موفق نشــدم ! :|
شما جی میل و فیس بوک رو هم امتحان کن و نتیجه رو بگو مرسی
متاسفانه از صبح نه میتونم تو هیچکدام از ایمیل هام برم نه یاهو مسنجر بالا میاد ! نمیدونم چه شکری دارن میخورن
من الان رفتم داخل حسابم داخل سایت پارس آنلاین.من حدودا 3 ماه پیش از پارس اشتراک داشتم.
میخواستم بدونم میتونم با اینکه 3 ماه از اتمام قراردادم گذشته و خطم از رانژه در آمده دوباره تمدید کنم؟؟!
Last edited by Hi5; 09-02-2012 at 13:05.
نه دیگه دوست عزیز ، شما باید دوباره مراحل ثبت نام رو انجام بدی ! اون حساب رو هم یادشون رفته پاک کنن .
دوستان 1 سوال
پارس آنلاين با كارت دانشجويي يا مدرك ليسانس سرويس 512 ميده يا فقط 256؟
دوست عزیز کدوم شهر هستی و چطور اینقدر سرعتت زیاد هست؟ من پروفایلمو رو بستن هروز دارم زنگ میزنم پستیبانی برای کم بودن سرعتم
اقا من یک ماه هشت گیگ دارم 30 تومن با اینکه اصلا دانلود فیلم نمیکنم و دانلودام در حد موزیک هست 30 چل مگ .ولی 4 روز قبل از ماه تموم میشه گیگم البته وب گردی میکنم. انتی ویروس اصل هم دارم .چیکار باید کنم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)