مشکل شما خیلی دیگه عجیبه
من تا راه حل مشکل رو ریست مودم می دونم رمز رو هم عوض کن
شاید یکی به مودم وصل شده و اون مودم به این مودم وصله و شاید به خاطر اینکه دو تا مودم به هم وصلن و از آدرس 192.168.1.1 استفاده می کنن ارور ip میده
مشکل شما خیلی دیگه عجیبه
من تا راه حل مشکل رو ریست مودم می دونم رمز رو هم عوض کن
شاید یکی به مودم وصل شده و اون مودم به این مودم وصله و شاید به خاطر اینکه دو تا مودم به هم وصلن و از آدرس 192.168.1.1 استفاده می کنن ارور ip میده
شما یکبار وایفای را خاموش کن و امتحان کن. روی لپتاپها معمولاْ دکمه ای برای قطع وایفای و بلوتوث هست. (یعنی خاموش کردن سخت افزاری)
دوستان خواهشا به این سوالم جواب بدید.من امروز رفتم به مخابرات بابلسر (مازندران) درخواست ای دی اس ال بدم.وقتی شماره ام چک کرد گفت فیبر نوری هست نمیتونیم بدیم.و گفتش برو از شاتل بگیر
4 تا سوال دارم.خواهشا به هر تعداد سوالی که میدونید پاسخ بدید
1:امکان تعوضی خط وجود داره؟؟؟
2:امکان داره با پارتی بازی مخابرات به من روی همین فیبر نوری ای دی اس ال بده؟؟؟
3:ایا شاتل ای دی اس ال روی فیبر نوری ارائه میده؟؟؟
4:ایا شاتل اینترنت نامحدود داره؟حدود قیمت 512 یا 1 مگ نامحدود چقدر هست؟پینگش در وضعیتی هست که بشه انلاین بازی کرد؟؟
سلام.............. مودم لینکسیس مدل 120 رو گرفتم....به حالت pppoe کانفیگ شده....مگه نباید وقتی مودم به خط تلفن وصل میشه چراغ DSL ثابت بشه و خودش به اینترنت وصل شه و چراغ internet هم روشن بشه؟؟!!! DSL روشن میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه....
Last edited by m_sport; 22-06-2013 at 23:40.
چند دلیل می تونه داشته باشه
اگر شما اطمینان دارید که مودم رو درست تنظیم کردید:
شما قبلا مودم دیگه ای داشتی و این مودم رو گذاشتی وصل نمیشه
شاید از isp مک آدرس مودم قبلی قفل شده باشه و باید تماس بگیرید تا آزاد شه
الان یه دی-لینک 2520 دارم و باهاش وصل میشم....خود شرکتی که خریدم برام کانفیگ کرد فکر نکنم اشتباه تنظیم کرده باشه!..........isp مک چیه؟
ببینید هر وسیله ای یک شناسه به نام مک آدرس داره که انگلیسیش میشه Mac Addressالان یه دی-لینک 2520 دارم و باهاش وصل میشم....خود شرکتی که خریدم برام کانفیگ کرد فکر نکنم اشتباه تنظیم کرده باشه!..........isp مک چیه؟
بیشتر isp ها واسه اینکه امینیت خودشون و مشترکاشون بره بالا میرن مک رو قفل می کنن
یعنی شما با یک مودم می تونید وصل شید
حالا شما مودم قبلیت رو خط بوده و مک اون قفل شده و مودم جدید رو بزنی سیستم اجازه دسترسی نمی ده و isp باید مک رو قبلی حذف کنه تا جدید متصل شه
با پشتیبانی تماس بگیر و بگو وصل نمی شم خودش مشکلت رو حل می کنه
سلام
در استان خوزستان شرکت پارس ماناماد روی فیبر نوری اینترنت ADSL مخابرات را میده.
سلام من سی دی همراه مودمو گم کردم .آیا در هنگام نصب مشکلی پیش میاد؟
(مودم d-link)
فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
شما می تونید با وارد شدن به مودم تنظیمات رو انجام بدید
به سایت دی لینک برید و آموزش نصب به صورت pdf رو دانلود کنید
تمام اطلاعات اونجا نوشته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)