می شه گیم زد با 4 جی؟
می شه گیم زد با 4 جی؟
دوستان این فشفشهها به نظرتون مهلتش خيلي کم نيست؟ مثلا 18 گيگ رو دو هفته مهلت ميده يا 70 گيگ رو يه ماه!![]()
چرا تخليه کرديد ؟ مشکلش چي بود ؟ مشکل هزينه يا سرعت و اينا داشت ؟
خوب واسه کسانی که مصرفشون بالاست خوبه دیگه
دوستان واقعن های وب به دردکسائی میخوره که مصرف بالادارند ایاشرکت دیگه ای هم هست که برای مصرف بالا باشه
راستش من اهل باری آنلاین نیستم ، اما پینگم ۱۷۰-۱۸۰ هست ، از های خیلی بهتره ،اما فکر نکنم برای بازی مناسب باشه.
اشتباه کردم های وب تخلیه کردم الان سخت پشیمون هستم! پینگ شاتل از های وب بدتر هست
سرعت هم محدود کردن روی 2 مگابیت با اینکه ماهی 43 هزار تومان برای سرویس art3 دادم!
قدر های وب بدونید هیچی های وب نمیشه
70 گیگ ماهیانه از های وب میگرفتم با سرعت 12 مگابیت 40 هزار تومان![]()
۱۷۰ تا ۱۸۰ بخوای مورتال کمبت آنلاین بزنی وارد بازی که چه عرض کنم همون دمه در دیپورتت میکنهبازی های دیگه شاید شرایط بهتر باشه . برای مورتال اگه بخوای حریف خارجی بازی کنی باید زیر ۱۰۰ پینگ داشته باشی . تازه اونم تک و توک . یارو خونش ایالت میشیگانه خوابیده رو سرور بازی با پینگ زیره ۲۰ ، من که اصلا سمت های وب نمیام
نه به نظر من که زمان و حجمشون خیلی خوبه مخصوصا 70 گیگ یک ماهه برای کسی که مصرفش بالاست
اولا با پینگ 300 هم می شه توی کنسول ها.البته رقابتی خیر.حالا شما نظرت چیه.در ضمن بهترین گزینه فیبر نوری هست که در بعضی جاهای ایران که هست مثل اصفهان پینگ 80 میده با امریکا.ولی فعلا در همه جا نیست و در انحصار مخابراته!
یعنی از خده ترکیدم اروپا به امریکا پینگ بالای 100 میلی ثانیه هست بعد از ایران به امریکا 80 رویایی فکر میکنی داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)