سلام دوستان مرسی از تمامی شما که حالا یا فقط جوابی که به تیکت بنده دادن رو سایت مخابرات کپی کردین یا یه جوری تو این اطلاع رسانی شرکت داشتید خوشحال شدم دیدم این همه ادم پیگیر وضعیت سرویسشون هستن
بنده رو فروم پرشین تولز این مطلب قرار دادم تا اطلاع رسانی بشه و خوب دوستان زحمت کشیدن اینجا هم کپی کردن
از همه خواهش میکنم خطوط تخلیه نکنن و دست نگه دارن و حداقل اول اعتراض کنن نصبت به این عمل کثیف مخابرات تا ببینیم اصلا جوابی میده یا نه چون تخلیه خط یعنی اینکه ما عقب نشستیم و مشکلی با این حرکت مخابرات نداریم یه جورایی به نفع مخابراتم هست که دیگه با خیال راحت سرویس حجمی به درد نخورش بفروشه پس ما نباید بذاریم این اتفاق بیوفته حالا چه جوری؟؟
دوستان اگر میخوان اعتراض کنند رو این ادرس میشه براشون تیکت گذاشت تو قسمت ارتباط با ما ،تالار گفت و گو هم جوابشو حدودا 24 ساعته میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل اینه بنویسید که اخه چرا این کارو کردید و بنویسید چرا دیگه 1و2 مگ نامحدود نمیدن الان پر شده از پیام های با این مضمون
اینجا هم برید تو پروفایلتون اون پایین سمت چپ نظر سنجی گذاشتن که ایا راضی هستید یا خیر میتونید براشون بنویسیم که نه راضی نیستیم دارن این کارو میکنن
اینا حداقل کارهایی هست که میشه انجام داد اگه به کس دیگه ای هم که میشناسید نت مخابرات داره بگید حتما انجام بده شاید شاید به جایی رسیدیم
این مهم ترین کاری هست که باید انجام بشه و اونم انتقال اعتراض به بازرسی هست!امیدوارم که جواب بده هر چند اگر واقعا پای سازمان تنظیم وسط باشه عملا مخابرات تقریبا هیچ کارس(حداقل تو کوتاه مدت)
از همه خواهش میکنم این کارو بکنن چون واقعا زمانی نمیبره باید بفهمن که اینجا سر گردنه نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیمی بگیرن اونم چه تصمیمی؟40 گیگ 1 مگ؟؟؟من زمانی که تیکت میزدم گفتم حداقل 100 گیگ میدن دیروز هم یه تیکت دیگه زدم که اگر کسی این حجم تموم کنه چی میشه ولی هنوز جواب ندادن اونم بچه ها میتونن از همونجا پیگیری کنن به اسم گیوه
یه چیز مهم هم اضافه کنم اونم این که به جز جوابی که به من دادن به صورت رسمی هنوز هیچی اعلام نکردن رو سایت ،باید دید که واقعا جدی هست این مساله و اینکه چقدر جدیه؟مثلا پهنای باند محدود میشه؟یا حجم ازاد حساب میشه؟یکم با حوصله پیگیری کنیم خوبه تا اخر ماه بعد همه چیز مشخص میشه تقریبا
مرسی برای همکاری