تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1507 از 2605 اولاول ... 507100714071457149715031504150515061507150815091510151115171557160720072507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,061 به 15,070 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از پاسخ شما کاملا مشخصه که منافع شخصی برای شما از همه چیز مهمتره. حتی اگر به قیمت برداشته شدن خدماتی مهم برای تعداد کاربران زیادی تمام شود.
    وقتی کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره در ضمن اکانتینگ مخابرات خیلیهارو با قبضهای نجومی مواجه کرده. یادمون نره ما مجبور هستیم از مخابرات سرویس بگیریم وگرنه هیچوقت این سرویس رو نمی گرفتیم ولی شما مجبور به دانلود دائم نیستید
    چه جالبه این اقایی که داره بنده رو باعث وضع کنونی میدونه در این پستشون که برای چند صفحه قبل هست به محض اینکه فهمیده مخابرات میخواد سیاست مصرف منصفانه بگذاره میگه : بزن بریم تخلیه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اگر دانلود زیاد نداشتید پیپس برای چی میخواهید تخلیه کنید !!
    اصلا مگر شما فیبر نوری نبودید و مجبور به استفاده از نت مخابرات نبودید پس چه جوری میخواهید تخلیه کنید ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه جالبه این اقایی که داره بنده رو باعث وضع کنونی میدونه در این پستشون که برای چند صفحه قبل هست به محض اینکه فهمیده مخابرات میخواد سیاست مصرف منصفانه بگذاره میگه : بزن بریم تخلیه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اگر دانلود زیاد نداشتید پیپس برای چی میخواهید تخلیه کنید !!
    اصلا مگر شما فیبر نوری نبودید و مجبور به استفاده از نت مخابرات نبودید پس چه جوری میخواهید تخلیه کنید ؟!!
    گفتم تخلیه واسه این که کیفیتش خیلی پایین اومده. این که تصمیم من چی هست فکر نکنم به شما ارتباطی داشته باشه. تا شما و امثال شما هست وضع این مملکت همینه که هست

3. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

از اونجایی که تنها من و یکی دو تا از دوستان شات مصرفشون رو قرار داده بودند پس میتونم استنباط کنم که روی صحبت این دوستان با بنده هم هست.
    اول بگم من نه تنها از دانلود زیاد ناراحت نیستم بلکه الان با این وضع مخابرات بسیار خوشحالم که این حساب و کتاب رو انجام داده بودم.
    دوم اینکه وضعیت وبگردی با دانلود با چند کانکشن بوسیله نرم افزار کاملا فرق میکنه.شما در وبگردی به انواع سرورها کانکت میشید ، پینگ تاثیر میگذاره ، لاست پیج تاثیر میگذاره در صورتی در دانلود شما اینها رو متوجه نمیشید.من هم که میخواستم وبگردی کنم با اینکه متوقف کرده بودم مشکل داشتم.
    سوم اینکه وقتی شما سرویس نامحدود میگیرید حتما متوجه این موضوع هم بودید که این سرویس مورد توجه دانلود کننده هاست ، اگر شما دانلود کننده نبودید بهتر بود میرفتید سرویس حجمی میگرفتید که کیفیت مطلوبی میداشت.
    نه زمانی که کیفیت سرویس خوب میشد دانلود کردن ما باعثش بود (چون در زمان کیفیت خوب هم ما دانلود میکردیم) نه زمانی که کیفیت بد میشد دانلود کردن ما باعثش بود (بارها خودتون دیدید که مسئولان هم راجع به وضعیت بد بدلیل مشکل در زیرساخت توضیحاتی دادند).در اصل الان که نظرات بچه ها رو میخونم میبینم تعداد دانلودرهایی مثل من در میان مشترکین مخابرات خیلی کم بوده پس ما نمیتونستیم تاثیر انچنانی رو وضعیت نت شما بگذاریم.
    اینکه وقتی با شما قرار داد می بندن نامحدود مفهوم قرار داد کاملا مشخصه چی هستش و نمیشه بعدا کسی رو به خاطر دانلود بیشتر یا کمتر مواخذه کردش ولی اینکه بعدا بیان بگین منصفانه و از این حرفا یعنی

دبه کردن یعنی اونی که با نیت دانلود شبانه روزی رفته سراغ این نوع اشتراک به خاطر حرف و قرار داد مخابرات رفته نه به خاطر اینکه بخواد حق بقیه رو بخوره ...

در ضمن اونی که داره شبانه روز دانلود میکنه سایر هزینه ها مثل روشن گذاشتن 24 ساعت کامپیوتر که استهلاک خودش رو داره / پول برق با این قیمت فضایی الان / پول هارد اضافه و ... رو داره پرداخت میکنه حالا کاری به اون عده خاص که دارن با دانلودر های خاص دانلود میکنند ندارم ...

اینکه اطراف شما به دلیل محدودیت و نبود سایر شرکت های خدمات دهنده اینترنت مجبور شدین به مخابرات روی بیارن مقصر بقیه افرادی که دارند از طریق مخابرات دانلود نامحدود میکنند نیستش و درسته که تر و خشک با هم میسوزند مثل خیلی از تصمیم های دیگه ایی نظیر این ولی بهتره که همدیگرو مقصر نکنیم و دنبال مقصر اصلی در جای دیگه باشیم ....

جایی که نگرانی مسئولینش رعایت کردن انصاف به خاطر دانلود شبانه روزی من و شما نیستش و بیشتر نگرانی از بابت جیبشون دارن و به جای اینکه هر روز نت پرسرعتر و ارزونتر در اختیار مردم بذارن و یا عرصه

رقابت رو طوری فراهم کنند که شما به دلیل محدودیت و امکانات وقتی می خوای صفحه ایی رو باز کنی نگران تموم شدن حجم نتت نباشی و از ناچاری دوستت رو مقصر کمبود حجم نت و محدودیت ها و شرایط بد تو این ضمینه بدونی ...

من فقط میگم یکم باهم دوست باشیم همین فرمایش همه دوستان متین و قابل احترام هست همه هم حق داریم مشکل اصلی مخابرات هست ولی اونا دلشون به حال ما نمیسوزه اگه ما خودمون یه مقدار خیلی کمی کوتاه بیاییم و همدیگرو درک کنیم خیلی بهتر میشه

5. 2 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفتم تخلیه واسه این که کیفیتش خیلی پایین اومده. این که تصمیم من چی هست فکر نکنم به شما ارتباطی داشته باشه. تا شما و امثال شما هست وضع این مملکت همینه که هست
    یعنی الان که مصرف منصفانه رو اورده کیفیتش پایین اومده ؟!!! این همه مدت کیفیتش خیلی عالی بود ، اگر عالی بود پس چرا میگفتید افرادی مثل من باعث میشن کیفیت بیاد پایین نتونید صفحه وب باز کنید ؟ !!!
    وقتی میاید و راجع به دانلود بنده نظر میدید و دروغ تحویل ملت میدید من هم مچ شما رو از روی پست خودتون میگیرم.اتفاقا مملکت ما بخاطر افرادی مثل شما اینجوری هست ، کسانی که بجای اینکه به اصل مشکل بپردازن و نوک انتقادشون رو به مخابرات و سیستم ارتباط بگیرند میان به مایی گیر میدن که نه تنها کار غیرقانونی انجام ندادیم بلکه فقط حق خودمون رو خواستیم.

7. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من واقعاً بعید میدونم کیفیت اینترنت بقیه ارتباط خاصی با دانلود افراد دیگه داشته باشه. حالا اون کسی که روزی 10 گیگ دانلود داره قضیه ـش فرق میکنه، ولی کسی که داره با سرعت 60،70 دانلود میکنه واقعاً آسیبی به بقیه نمیزنه.
    خیلی ها سرگرمی ـشون دیدن فیلم و سریال یا بازی کردن هست. یعنی به جای اینکه هر شب با ماشین برن گشت بزنن یا پاساژ متر کنن، وقت آزادشون رو با این چیزا میگذرونن. اگه طرف بخواد توی یه ماه 3،4 تا فیلم و هفته ای چند تا سریال با کیفیت مناسب (حتی 1080p هم نه) دانلود کنه، حداقل 6،7 گیگ حجم میبره. یه بازی هم بخوای دانلود کنی، دیگه از اون محدودیت 20 گیگ هم فراتر میره. حالا اگه بخوای برای رفع خستگی، روزی چند دقیقه هم به جاهایی مثل 9GAG سر بزنی و عکس ها و gifهای خنده دار ببینی تا روحیه ـت عوض بشه، دیگه اوضاع بدتر هم میشه و کلهم چیزی از حجم باقی نمیمونه.
    واقعاً نمیشه با این 20 گیگ محدودیت کار خاصی کرد و همچین اینترنتی فقط به درد کسی میخوره که هیچ دانلودی نداره و فقط دنبال صفحه های متنی هست یا از صبح تا شب توی فیــس بوک و این جور چیزا میچرخه. این دوستان شاید 8 گیگ هم براشون کافی باشه و سرعت 256 هم براشون زیاد باشه. مصرف منصفانه زمانی معنی داره که سرعت دانلودت 10 مگ بر ثانیه باشه و در طول ماه انقدر دانلود کنی که چیزی توی اینترنت باقی نمونه، نه ماها که به همین سرعت های زیر 100k هم راضی هستیم و فقط محدودیت نمیخوایم، ولی گویا همین خواسته ساده هم دست نیافتنی هست.

9. 10 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی الان که مصرف منصفانه رو اورده کیفیتش پایین اومده ؟!!! این همه مدت کیفیتش خیلی عالی بود ، اگر عالی بود پس چرا میگفتید افرادی مثل من باعث میشن کیفیت بیاد پایین نتونید صفحه وب باز کنید ؟ !!!
    وقتی میاید و راجع به دانلود بنده نظر میدید و دروغ تحویل ملت میدید من هم مچ شما رو از روی پست خودتون میگیرم.اتفاقا مملکت ما بخاطر افرادی مثل شما اینجوری هست ، کسانی که بجای اینکه به اصل مشکل بپردازن و نوک انتقادشون رو به مخابرات و سیستم ارتباط بگیرند میان به مایی گیر میدن که نه تنها کار غیرقانونی انجام ندادیم بلکه فقط حق خودمون رو خواستیم.
    شما اونقدر سرگرم دانلودی که چند هفته اخیر حتما وقت نکردی چندتا براوز داشته باشی. عرض کردم کیفیتش اومده پایین نه اینکه دلیلش فقط دانلود شما بوده. در ضمن هنوز که این طرح مسخره اجرا نشده که نتیجه اش مشخص باشه.
    وقتی اشتراک ۱ به ۸ باشه دانلود جنابعالی سرعت ۷ نفر بقیه رو به شدت کاهش میده. فکر می کنی چرا از صبح تاظهر کیفیت بالا میره؟ چون تعداد کاربرها کم هست. پس وقتی اشتراک وجود داشته باشه اونم با این کیفیت مزخرف مخابرات طبیعتا دانلود روی سرعت بقیه تاثیر داره.
    من نمیگم کسی دانلود نکنه یا اینکه کار مخابرات درسته. اینترنت نامحدود حجم محدود نباید داشته باشه. ولی باید قبول کرد که فرهنگ استفاده هم باید داشته باشیم و به هم احترام بذاریم. چون چه بخوایم و چه نخوایم اینترنت اشتراکی بهمون میدن

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

یکم با هم دوست باشیم همین
    رو ادرسایی که گذاشتم حتما اقدام به اعتراض کنید تا بلکه یه جوابی بگیریم ازشون
    رو خود تالار گفتگو که تیکت میشه گذاشت خیلی اعتراض کردن اگه همینطور ادامه بدیم عالیه

12. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مصرف منصفانه برای اینترنتی مثل 512 یا حتی 1 و 2 مگ بیشتر شبیه یه جکه!

مخابرات هیچگونه مشکل پهنای باندی نداره، اگه بخواد راحت تامین میکنه. هدف فقط دزدی بیشتر خالی کردن بیشتر جیب ملت هست.

مصرف منصفانه برای اونهایی هست که اینترنت 50~60 مگ یا بالاتر دارن، هزار جور سایت مثل یوتوب و نتفلکس و فیسبوک و غیره استریم می کنن، پینگ و تایم اوت ندارن برای انواع و اقسام گیم ها، برای اونهایه که مجبور نیستن برای باز کردن دوتا دونه سایت به هزار جور نرم افزار و ترفیلشکن داخلی و خارجی متوسل بشن.

14. 8 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان مرسی از تمامی شما که حالا یا فقط جوابی که به تیکت بنده دادن رو سایت مخابرات کپی کردین یا یه جوری تو این اطلاع رسانی شرکت داشتید خوشحال شدم دیدم این همه ادم پیگیر وضعیت سرویسشون هستن
    بنده رو فروم پرشین تولز این مطلب قرار دادم تا اطلاع رسانی بشه و خوب دوستان زحمت کشیدن اینجا هم کپی کردن

از همه خواهش میکنم خطوط تخلیه نکنن و دست نگه دارن و حداقل اول اعتراض کنن نصبت به این عمل کثیف مخابرات تا ببینیم اصلا جوابی میده یا نه چون تخلیه خط یعنی اینکه ما عقب نشستیم و مشکلی با این حرکت مخابرات نداریم یه جورایی به نفع مخابراتم هست که دیگه با خیال راحت سرویس حجمی به درد نخورش بفروشه پس ما نباید بذاریم این اتفاق بیوفته حالا چه جوری؟؟

دوستان اگر میخوان اعتراض کنند رو این ادرس میشه براشون تیکت گذاشت تو قسمت ارتباط با ما ،تالار گفت و گو هم جوابشو حدودا 24 ساعته میدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حداقل اینه بنویسید که اخه چرا این کارو کردید و بنویسید چرا دیگه 1و2 مگ نامحدود نمیدن الان پر شده از پیام های با این مضمون

اینجا هم برید تو پروفایلتون اون پایین سمت چپ نظر سنجی گذاشتن که ایا راضی هستید یا خیر میتونید براشون بنویسیم که نه راضی نیستیم دارن این کارو میکنن

اینا حداقل کارهایی هست که میشه انجام داد اگه به کس دیگه ای هم که میشناسید نت مخابرات داره بگید حتما انجام بده شاید شاید به جایی رسیدیم

این مهم ترین کاری هست که باید انجام بشه و اونم انتقال اعتراض به بازرسی هست!امیدوارم که جواب بده هر چند اگر واقعا پای سازمان تنظیم وسط باشه عملا مخابرات تقریبا هیچ کارس(حداقل تو کوتاه مدت)

از همه خواهش میکنم این کارو بکنن چون واقعا زمانی نمیبره باید بفهمن که اینجا سر گردنه نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیمی بگیرن اونم چه تصمیمی؟40 گیگ 1 مگ؟؟؟من زمانی که تیکت میزدم گفتم حداقل 100 گیگ میدن دیروز هم یه تیکت دیگه زدم که اگر کسی این حجم تموم کنه چی میشه ولی هنوز جواب ندادن اونم بچه ها میتونن از همونجا پیگیری کنن به اسم گیوه

یه چیز مهم هم اضافه کنم اونم این که به جز جوابی که به من دادن به صورت رسمی هنوز هیچی اعلام نکردن رو سایت ،باید دید که واقعا جدی هست این مساله و اینکه چقدر جدیه؟مثلا پهنای باند محدود میشه؟یا حجم ازاد حساب میشه؟یکم با حوصله پیگیری کنیم خوبه تا اخر ماه بعد همه چیز مشخص میشه تقریبا

مرسی برای همکاری
    همین الان از بازرسی مخابرات ایران که شکایت ثبت کرده بودم تماس گرفتن
    متوجه نشده بود موضوع شکایت چیه توضیح دادم
    گفت هنوز اتفاقی نیافتاده که شما شکایت کردید..هنوز رسمی نیست...و گفت بیشتر ما به شکایات کندی سرعت و عدم واگذاری رسیدگی میکنیم
    گفتم که برخلاف قرارداد دارن اینکارو میکنن گفت قراردادتون مدتش چقدره؟(کسی میتونه اینجا عکس متن قراردادو بذاره؟ من ندارم اصلا!!)
    نظر کلی شو پرسیدم گفت: اگر اعلام عمومی کرده باشند حتما موافقت مدیرعامل و مجمع رو گرفتن و احتمالا اتفاق میافته
    پیشنهاد داد از طریق سازمان تظیم مقررات پیگیری کنیم (همین لینک اولی که دادم)

16. 5 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قرارداد من رو هم بهم ندادند چیزی ازش نه کپی و نه غیره، یه نسخه بود امضا کردم و گزاشتند تو پرونده. ولی فکر کنم قرارداد ها یک ساله باشه.

اگه این قانون رو جداً پیاده سازی کنند، باید برنامه بگزاریم از این به بعد هر ماه یکی دوبار جمع بشیم یک جا و هارد هامون رو بیاریم و دیتا رد و بدل کنیم و مشخص کنیم کی چی دانلود کنه

18. 2 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •