آقا چرا ؟ چرا خوب ؟ آخه . .. .
من برم به کی بگم ؟ چطوری توضیح بدم ؟ خیلی وضعیت بدیه این مملکت هیچ وقت درست نمیشه ب خدا .
به خدا زبونم بند اومده نمیدونم از کجا بهتون بگم .
طی صحبتایی که با 2020 داشتم اوپراتور بهم پیشنهاد داد برم مخابرات بخش خودم و ازشون بخوام برای گرفتن پهنای باند بیشتر کابلمو عوض کن و به مسی تغییر بدم بهم گفت من خودم واسه یکی از مشترکا تو سناباد این کارو کردم . منم شال به کمر بستمو گفتم میرم هر طور شده یک کاریش میکنم حالا یک هفته آقای رئیس مرکز که اصلا نیستن یا جلسه دارن کسیو به حضور نمیپذرن یا هزارتا چیز دیگه در نهایت با هزار بدبختی رفتم پیش (((((((مسئول نظارت بر شبکه ))))))) یک پیر مرد بدخلق که من دربارش توضیحی نمیدم فقط در همین حد میگم که از شیرینگ یک به هشت هر طرح خبر نداشت باورتون میشه ؟ واقعا !!!!
کلا من سوال میپرسیدم ایشون میگفت من با این همه تجربه بهت یکچیز میگم یا میفهمی میری بیرون یا نمیفهمی که بازم میری بیرون پس به نفعته بفهمی ((((((خدا شاهده اگر کمی حتی کلمه ای اغراق تو کلامم باشه ))))))))
من : پهنای بیشتر احتیاج دارم من کارم با نت هست و سرعت میخوام
مسئول : من با این همه سابقه پول گرفتم اینجا بشینم بگم همینه شما با هر طرحی با هر خطی اینترنت بگیری همینه سرعتت تغییر نمیکنه
من : 2020 به من گفته که کابلمو میتونم از نوری به مسی تغییر بدم
مسئول : بهش بگو بره برات تغییر بده ( با لحن خیلی بد )
من : قربان قصد جسارت ندارم ازتون راهنمایی میخوام تا بتونم مشکلمو حل کنم
مسئول : نشد دیگه سر صبح اومدی اینجا داری رو اعصاب من راه میری هرچی برات منطقی توضیح میدم نمیفهمی بعد راهنماییتم بکنم ؟
من : .......
یک عده آدم ........... که رفتن نشستن ......... که اندازه ....... حالیشون نیست . خدایا ظلمه به خدا ظلمه . یارو یک کلمه علمی نداشت که بگه کاملا داشت میپیچوند دید من دارم سوال پیچش میکنم به دعوا در کرد .
((( منم ول کن نیستم که نامه نوشتم به حراست مخابرات از این آقای به ظاهر متشخص شکایت کردم .علم ایشون و صلاحیتشونو واسه اون پست زیر سوال بردم ، پایین نامه هم نوشتم یک رونوشت از این متنو به حراست مخابرات مرکز هم فرستادم تا اگر پیگیری نشد . . . .)))
دارم فکر میکنم نکنه حراستم .....
موفق باشید .