تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1507 از 1746 اولاول ... 5071007140714571497150315041505150615071508150915101511151715571607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,061 به 15,070 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان یه سایت بود که علاوه بر نمایش تاریخچه بازی ها و رون ها و چمپ ها , اسکین های خریداری شده رو هم نمایش می داد.کسی ادرس سایتو میدونه ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

30 بشی رنک مد جدید برات باز میشه
    مستر منظورت مستر یی هستش؟ شما اگر بخوای به حرف مردم زندگی کنی باید سرت رو بزاری بمیری. برای خودت زندگی کن حال کن. من خودم یی برمیدارم تنهایی بازی رو کری می کنم یک موقع. اصلا هم نوب چمپ نیست. با یک استان میمیره
    شما اگر چلنجر که آخرین درجه هستش رو هم ببینی با مستر یی بازی می کنن. این حرفها برای برنز سیلور گلد هستش. اینها نوبن خیلی اهمیت نده. هر چی حال می کنی بازی کن
    بعد وسط با مستر یی میری؟؟؟؟ با یی باید برای جنگل
    مستر که قبلاها یا AD میرفتی یا AP که خودم AP میرفتم . که در حالت اول بهتر بود Bot یا جنگل بری و در حالت دوم بهتر بود یا mid بری یا top . حالا AP اش رو ورداشتن و کاملا AD شده . من با این مستر جدید اولش جنگل میرفتم تا اینکه توی mobafire دیدم گاید جدید و بهتر واسه mid زدن . یه چند باری هم با یی mid رفتم خیلی خوب بود . راحت از پس چمپهای mid بر میاد و فارم خوفی میکنه . هر چند تقریبا فکر کنم رده های بالاتر که بری این روش گند میزنه به بازی و باعث میشه اخرای بازی AP کری خوبی تو تیم نداشته باشی .
    جالبه جنگل چقدر از اون موقعها عوض شده . اون موقعها پدرت در میومد جنگل کنی . باید خوب یاد میگرفتی تا جنگلت خراب نشه . تازه اون هم باید هم تیمی هات واسه blue بهت کمک میکردن . الان که کلی ایتم مخصوص اضافه شده و smite هم پیشرفت کرده و blue و red هم سختیشون مثل قبل نیست و کلا راحت تر شده . البته در عوض فکر کنم با این ward های جدید راحت نمیشه گنگ کرد . جالبه با یک نوبهایی هم تیمی میشم که اصلا نمیفهمن ward چیه . طرف لول 20 شده هنوز نمیدونه ward چیه ؟ چنان حرصت میدن که نگو .
    از حالا سعی میکنم بیشتر جنگل برم ببینم بهتره از mid یا نه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مستر که قبلاها یا AD میرفتی یا AP که خودم AP میرفتم . که در حالت اول بهتر بود Bot یا جنگل بری و در حالت دوم بهتر بود یا mid بری یا top . حالا AP اش رو ورداشتن و کاملا AD شده . من با این مستر جدید اولش جنگل میرفتم تا اینکه توی mobafire دیدم گاید جدید و بهتر واسه mid زدن . یه چند باری هم با یی mid رفتم خیلی خوب بود . راحت از پس چمپهای mid بر میاد و فارم خوفی میکنه . هر چند تقریبا فکر کنم رده های بالاتر که بری این روش گند میزنه به بازی و باعث میشه اخرای بازی AP کری خوبی تو تیم نداشته باشی .
    جالبه جنگل چقدر از اون موقعها عوض شده . اون موقعها پدرت در میومد جنگل کنی . باید خوب یاد میگرفتی تا جنگلت خراب نشه . تازه اون هم باید هم تیمی هات واسه blue بهت کمک میکردن . الان که کلی ایتم مخصوص اضافه شده و smite هم پیشرفت کرده و blue و red هم سختیشون مثل قبل نیست و کلا راحت تر شده . البته در عوض فکر کنم با این ward های جدید راحت نمیشه گنگ کرد . جالبه با یک نوبهایی هم تیمی میشم که اصلا نمیفهمن ward چیه . طرف لول 20 شده هنوز نمیدونه ward چیه ؟ چنان حرصت میدن که نگو .
    از حالا سعی میکنم بیشتر جنگل برم ببینم بهتره از mid یا نه ؟
    هر رولی که بلد باشی خوبه
    چنگل خیلی مهمه. اگر جنگل اول بازی خوب گنگ کنه. دشمن روحیش تضعیف میشه و اگر اسنو بال کنه یعنی کیل ها رو به لنه های دیگه بده بازی رو 100% بردی.مگر اینکه تیمت گاو باشه

4. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا ما که سیزن قبلی رونمون کامل نبود رفتیم رنک و شدیم سیلور 3
    ایندفعه رونه کامل بود منتهی ماشالا 3 تا فری لوز داشتم. مخصوصا یکیش یارو دیاموند 2 بود یکجوری نیدالی بازی میکرد که بابای چلنجر بازی نکنه. خلاصه 7تای دیگه رو سعی کردیم کری کنیم بردیم
    بعد از 7 تا وین بهمون سیلور 4 داد
    باز خوبه مثل قدیم مارو برنز 5 ننداخت
    خدارو شکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ultimate skin ها از همون اول که release میشن 3250 RP هستن یا 1625 ؟
    کسی یادش نیست spirit guard udyr که اولش اومد چقد بود rp ش ؟
    Last edited by Fiddle; 04-02-2015 at 23:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان،
    لینک روبرو یه ایده ی جدید و داغ برای ranked هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا به این لینک مراجعه کنید و به اشتراک بگذاریدش... هم چنین با کامنت ها و لایک هاتون می تونید به موندن این تاپیک در بخش hot کمک کنید...
    با تشکر

9. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بابا این اینترنت صبا دز از ظهر یا قطعه یا وقتی وصله پینگ 778 این حدوداست. ما هم معتاد این لول هستیم. کسی دیگه هم اینجوریه؟

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی از دوستان اینجا تو کار Boost کردن اکانت هست ؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

تا چه رنکی می خوای؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •