دوستان یه سایت بود که علاوه بر نمایش تاریخچه بازی ها و رون ها و چمپ ها , اسکین های خریداری شده رو هم نمایش می داد.کسی ادرس سایتو میدونه ؟
دوستان یه سایت بود که علاوه بر نمایش تاریخچه بازی ها و رون ها و چمپ ها , اسکین های خریداری شده رو هم نمایش می داد.کسی ادرس سایتو میدونه ؟
مستر که قبلاها یا AD میرفتی یا AP که خودم AP میرفتم . که در حالت اول بهتر بود Bot یا جنگل بری و در حالت دوم بهتر بود یا mid بری یا top . حالا AP اش رو ورداشتن و کاملا AD شده . من با این مستر جدید اولش جنگل میرفتم تا اینکه توی mobafire دیدم گاید جدید و بهتر واسه mid زدن . یه چند باری هم با یی mid رفتم خیلی خوب بود . راحت از پس چمپهای mid بر میاد و فارم خوفی میکنه . هر چند تقریبا فکر کنم رده های بالاتر که بری این روش گند میزنه به بازی و باعث میشه اخرای بازی AP کری خوبی تو تیم نداشته باشی .
جالبه جنگل چقدر از اون موقعها عوض شده . اون موقعها پدرت در میومد جنگل کنی . باید خوب یاد میگرفتی تا جنگلت خراب نشه . تازه اون هم باید هم تیمی هات واسه blue بهت کمک میکردن . الان که کلی ایتم مخصوص اضافه شده و smite هم پیشرفت کرده و blue و red هم سختیشون مثل قبل نیست و کلا راحت تر شده . البته در عوض فکر کنم با این ward های جدید راحت نمیشه گنگ کرد . جالبه با یک نوبهایی هم تیمی میشم که اصلا نمیفهمن ward چیه . طرف لول 20 شده هنوز نمیدونه ward چیه ؟ چنان حرصت میدن که نگو .
از حالا سعی میکنم بیشتر جنگل برم ببینم بهتره از mid یا نه ؟
هر رولی که بلد باشی خوبهمستر که قبلاها یا AD میرفتی یا AP که خودم AP میرفتم . که در حالت اول بهتر بود Bot یا جنگل بری و در حالت دوم بهتر بود یا mid بری یا top . حالا AP اش رو ورداشتن و کاملا AD شده . من با این مستر جدید اولش جنگل میرفتم تا اینکه توی mobafire دیدم گاید جدید و بهتر واسه mid زدن . یه چند باری هم با یی mid رفتم خیلی خوب بود . راحت از پس چمپهای mid بر میاد و فارم خوفی میکنه . هر چند تقریبا فکر کنم رده های بالاتر که بری این روش گند میزنه به بازی و باعث میشه اخرای بازی AP کری خوبی تو تیم نداشته باشی .
جالبه جنگل چقدر از اون موقعها عوض شده . اون موقعها پدرت در میومد جنگل کنی . باید خوب یاد میگرفتی تا جنگلت خراب نشه . تازه اون هم باید هم تیمی هات واسه blue بهت کمک میکردن . الان که کلی ایتم مخصوص اضافه شده و smite هم پیشرفت کرده و blue و red هم سختیشون مثل قبل نیست و کلا راحت تر شده . البته در عوض فکر کنم با این ward های جدید راحت نمیشه گنگ کرد . جالبه با یک نوبهایی هم تیمی میشم که اصلا نمیفهمن ward چیه . طرف لول 20 شده هنوز نمیدونه ward چیه ؟ چنان حرصت میدن که نگو .
از حالا سعی میکنم بیشتر جنگل برم ببینم بهتره از mid یا نه ؟
چنگل خیلی مهمه. اگر جنگل اول بازی خوب گنگ کنه. دشمن روحیش تضعیف میشه و اگر اسنو بال کنه یعنی کیل ها رو به لنه های دیگه بده بازی رو 100% بردی.مگر اینکه تیمت گاو باشه
اقا ما که سیزن قبلی رونمون کامل نبود رفتیم رنک و شدیم سیلور 3
ایندفعه رونه کامل بود منتهی ماشالا 3 تا فری لوز داشتم. مخصوصا یکیش یارو دیاموند 2 بود یکجوری نیدالی بازی میکرد که بابای چلنجر بازی نکنه. خلاصه 7تای دیگه رو سعی کردیم کری کنیم بردیم
بعد از 7 تا وین بهمون سیلور 4 داد
باز خوبه مثل قدیم مارو برنز 5 ننداخت
خدارو شکر![]()
ultimate skin ها از همون اول که release میشن 3250 RP هستن یا 1625 ؟
کسی یادش نیست spirit guard udyr که اولش اومد چقد بود rp ش ؟
Last edited by Fiddle; 04-02-2015 at 23:45.
سلام دوستان،[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک روبرو یه ایده ی جدید و داغ برای ranked هستش:
لطفا به این لینک مراجعه کنید و به اشتراک بگذاریدش... هم چنین با کامنت ها و لایک هاتون می تونید به موندن این تاپیک در بخش hot کمک کنید...
با تشکر
بابا این اینترنت صبا دز از ظهر یا قطعه یا وقتی وصله پینگ 778 این حدوداست. ما هم معتاد این لول هستیم. کسی دیگه هم اینجوریه؟![]()
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)