دوستان یه سایتی نیست که بشه تو ساعات رایگان ازش با سرعت خوب فیلم دانلود کرد؟ هرچی سایت امتحان کردم شبا بین 10 تا 30 کیلوبایت دانلود میکنه اما روزا با 140!
آخه به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سایتی نیست که بشه تو ساعات رایگان ازش با سرعت خوب فیلم دانلود کرد؟ هرچی سایت امتحان کردم شبا بین 10 تا 30 کیلوبایت دانلود میکنه اما روزا با 140!
آخه به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبل از تغییر قیمتها من یک مگ داشتم که همون یک مگ بود.قبلش هم که دو مگ داشتم هم دو مگ بسته شده بود.250-260 تا در روز.شب هم با تعداد لینک بالا همین سرعت رو میداد.
البته طرحهای من یکماهه بود و شاید یک مگ سه ماهه بالاتر بسته شده باشه(طبق تجربه)
یه مگ سه ماهه که نداره!
باید 6 ماهه بگیرم
دو مگ الان شبانش خوبه؟
من که 512 یک ساله دارم بعد یک ماه دیگه بالای 30 نمی ره ... . بتون پیشنهاد می کنم اصلا سمت مدت دار 6 ماه نیاین ک اون موقع مثل من نمی تونید ب خاطر پولی ک دادین برین سمت شرکت های دیگه .مجبورین بسوزید و بسازید ولی تا اونجا ک می شه نمی زارم کسی از تو این فروم دیگه گول این شرکت رو بخوره .![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش عالیه من با نهایت سرعتم(95 برا 512)دانلود میکنم.فقط باید ماهس 3500 بدی.
Last edited by osta_ali; 04-05-2013 at 01:37.
مثال گفتمچون طبق تستهایی که دیدم،طرحهای بلند مدت سرعت بالا میبندند.الان دو مگ ندارم ولی اونموقع 3-4 گیگ میدانلودیدم
![]()
تشکر دوست عزیز
بزنم به تخته دیشب سرعت خوب بود
بالاخره برای اولین بار تونستم از 1 مگ نوروزی نزدیک به 2.5 گیگ دانلود کنم
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , و رپیدباز استفاده می کنم. اشوک سایتش فیلت.ر هست ولی لینک های دانلودش نه.
برا من که ساعت دو افتضاح بود!!20 30 تا بود ولی احتمال میدم برنامه ضد تبلیغات سایت که فعال شده بود نمیذاشت سرعت خوب بشه! سیستمو خاموش کردم و ساعت 6دوباره تست کردم سرعت میانگین رو 150 بود ولی احتمال میدم برنامه ضد تبلیغات سایت که فعال شده بود نمیذاشت سرعت خوب بشه!
دوستان چرا ip من عوض شده؟؟ هیچ برنامه v**n یا کریو و... اجرا نکردم اما isp عوض شده! مودم و کامپیوترم ریست کردم اما باز همین isp برام میاد! ّبرا بقیه هم همینطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)