تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1507 از 1903 اولاول ... 5071007140714571497150315041505150615071508150915101511151715571607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,061 به 15,070 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اون کسی که ریپورت داده بود خواسته بود خیار و ویتامین بن بشه ولی دید به جز اونا چند تا یوزر دیگه بن شد
    اون ريپورت خيار و ويتامين رو داد !!
    7-8 تا يوزر بن شدند !! بجز خيار و ويتامين !! :دي

خيار هم عجب اسم باحاليه ها ... اسمشو جهاني كردم :دي الان همه تو ورلد 9 ميشناسنش :دي

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اون ريپورت خيار و ويتامين رو داد !!
    7-8 تا يوزر بن شدند !! بجز خيار و ويتامين !! :دي

خيار هم عجب اسم باحاليه ها ... اسمشو جهاني كردم :دي الان همه تو ورلد 9 ميشناسنش :دي
    تا حال 5 نفر ریپورت ویتامین را داده برو تاپیک وست ورلد 9 تازگی ها یک نفرم ریپورت داده بهش جواب اومده که بررسی شد ولی چیزی پیدا نشد تاپیک گفت که یوزرای معمولی را بن می کنند این بن نمی شه با اینکه مولتی هست میگه چون از مدیرای ساپورت هست بن نمی شه و گفت به ادمین ریپورت می دم که فقط این پستش تو فروم 7 ساعت دووم آورد زود پاکش کردند ( همکارای فروم ) الانم 2 تا پست داده پری روز که بازم می گه این ویتامین اکانت دیگری داره و از اونا استفاده می کنه برای جنگ های فورت طرف داره سرش را می کوبه دیوار ولی چیزی نصیبش نمی شه

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون کسی که ریپورت داده بود خواسته بود خیار و ویتامین بن بشه ولی دید به جز اونا چند تا یوزر دیگه بن شد
    شرمنده ولی واقعا شعورت در اون حدی نیست که بخوام جواب این مزخرفاتت رو بدم و الکی کار همکار انجمن رو زیاد کنم .
    با توهماتت خوش باش .
    راستی لول 99 شدنت به واسطه مولتی اکانت داشتن + پرمیوم + خیانت به دوستان + سوء استفاده از دیگران تبریک میگم .
    خدا رحم کرد این فقط یه بازی بود و اونم فقط یه وردش ...

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شرمنده ولی واقعا شعورت در اون حدی نیست که بخوام جواب این مزخرفاتت رو بدم و الکی کار همکار انجمن رو زیاد کنم .
    با توهماتت خوش باش .
    راستی لول 99 شدنت به واسطه مولتی اکانت داشتن + پرمیوم + خیانت به دوستان + سوء استفاده از دیگران تبریک میگم .
    شرمنده من تو را نمی گفتم چون وقتی تو ریپورت داده بودی جوجوک و ممد و ... بن شده بودند پس تو را نمی گفتم
    لول 99 شدن چه ربطی به مولتی داره ؟ مگه هر کی مولتی داشته باشه تجربه زیاد می گیره ؟؟
    لول 99 شدن چه ربطی به خیانت به دوستان داره ؟ ( البته به نظر تو خیانت ... می شه بگی چه خیانتی ؟؟!! من که تا حال نفهمیدم !! )
    منظور از سوء استفاده چیه ؟ ( آشکار بگو )
    مگه من چی گفتم ؟؟ تو دنیای خودت باش هر کی به لول 99 رسیده من تو فروم وست تبریک گفتم بهشون. برای ایرانی ها هم برای هر کدومشون که می شناختم تبریک گفتم الانم با یکیشون جون جونی هستم

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

شرمنده ولی واقعا شعورت در اون حدی نیست که بخوام جواب این مزخرفاتت رو بدم
    پس این پست چی بود که دادی ؟
    Last edited by vitamin2002; 18-02-2010 at 20:39.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لول 99 شدن چه ربطی به مولتی داره ؟ مگه هر کی مولتی داشته باشه تجربه زیاد می گیره ؟؟
    فارم کردن میدونی چیه ؟

لول 99 شدن چه ربطی به خیانت به دوستان داره ؟ ( البته به نظر تو خیانت ... می شه بگی چه خیانتی ؟؟!! من که تا حال نفهمیدم !! )
    اون موقعی که ما مثل اسکل ها داشتیم واسه شهر تو میجنگیدیم و ازش دفاع میکردیم تو با مولتی هات یه جایی داشتی واسه خودت حال میکردی .
    بعد هم که exp کم میاوردی کی بهتر از من ؟!
    یعنی واقعا فکر میکنی من همون موقع نمیتونستم بیام دوئل کنم و نذارم لول آپ کنی ؟ حتی همین الانش تا قبل لول 99 شدنت به جرئت میتونم بگم با اینکه 25 لول پایینترم میتونم باهات دوئل کنم ! نمونش هم همین چند روز پیش که دوباره اومدی که شانس آوردی خون کم آوردم و پاس اوت شدم وگرنه هم دمیج بیشتر زده بودم هم یه ضربه کمتر (860 به 840 یادته که ... ) !! تازه دوئلر مهاجم هستم و تو دفاع بودم . ولی همون موقع که لول 60 بودی گفتم نامردیه طرف کلی پول خرج کرده واسه بازی و داره سعی خودشو میکنه .

پس این پست چی بود که دادی ؟
    کاملا مشخصه منظورت چیه و کیه ! حتی به اینجا هم بسنده نمیکنی و توی تاپیک های دیگه هم همین موضوع رو مطرح میکنی !
    منم مولتی داشتم با این تفاوت که خودم و مولتی هام برای این بود که بچه ها سریعتر پیشرفت کنن نه مثل تو که به جز مولتی ها بقیه رو هم برای رسیدن به هدفت زیر پا گذاشتی . مولتی های من بن شدن من یقه کسی رو چسبیدم ؟ خلاف قوانین عمل کردم حقم بود .

این بحث رو بیشتر از این کش نده قضاوت باشه به پای بقیه .

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فارم کردن میدونی چیه ؟
    اگه منظورت اینه که من به مولتی هام آتاک می دادم تا تجربه بگیرم کلا در اشتباهی چون مطمئن باش تا حال بن شده بودم
    اون موقعی که ما مثل اسکل ها داشتیم واسه شهر تو میجنگیدیم و ازش دفاع میکردیم تو با مولتی هات یه جایی داشتی واسه خودت حال میکردی .
    منظور از شهر تو !!! من وقتی اومدم سیلور بود !! من هیچ شهری نزدم فقط من یک فورت با تلاش خودم و بقیه زدم تا فورت اول ورلد 9 بشه از لحاظ زود ساخته شدن
    شرمنده مولتی هام که قبلا مولتی های من نبودند من فقط یک ویتامین را داشتم بعدا حاجی خیار و مشنگ را داد بهم به صورت امانت که حاجی از من پس نخواست من چون هر کار را با حیار می کردم ( روابط عمومی با دیگران ) خودمم نمی خواستم حاجی پس بگیره
    ویتامین را هم من از اول گفته بودم که هدفم رسیدم به رنک بالا هست به خاطر اون هر کار را با حیار می کردم و ویتامین داشت کار خودش را می کرد
    بعد هم که exp کم میاوردی کی بهتر از من ؟!
    شرمنده ولی فکر نکنم من بیشتر از 5 بار باهات دوئل کرده باشم !!!
    یعنی واقعا فکر میکنی من همون موقع نمیتونستم بیام دوئل کنم و نذارم لول آپ کنی ؟
    مطمئن باش هیلست نمی رسه تا دوئل دوم را بکنی
    حتی همین الانش تا قبل لول 99 شدنت به جرئت میتونم بگم با اینکه 25 لول پایینترم میتونم باهات دوئل کنم ! نمونش هم همین چند روز پیش که دوباره اومدی که شانس آوردی خون کم آوردم و پاس اوت شدم وگرنه هم دمیج بیشتر زده بودم هم یه ضربه کمتر (860 به 840 یادته که ... )
    من فکر نمی کردم اسکیلات را برگردوندی به شوتینگ اینا ( البته فکر کنم بازم رزیستانس داری ) به خاطر اون از سلاح دمیج کم بهت آتاک دادم تا پس اوت نشی و بتونم یک بارم دوئل کنم چون خوب تجربه می دی وگرنه مطمئن باش مثل قبلیا به راند 5 هم نمی رسیدی تا بتونی 860 تا بزنی
    از benben7 چه خبر
    نامردیه طرف کلی پول خرج کرده واسه بازی و داره سعی خودشو میکنه
    ببین کی داره بهم رحم می کنه
    مثل تو که به جز مولتی ها بقیه رو هم برای رسیدن به هدفت زیر پا گذاشتی
    منظور از این را نفهمیدم !! کی را زیر پا گذاشتم !! نگو من را که غش می کنم
    مولتی های من بن شدن من یقه کسی رو چسبیدم ؟
    من مگه یقه کسی را چسبیدم ؟؟
    قبل ریپورت تو اونا بن شده بودند تو می خواستی ویتامین بن بشه که نشد مثل چند نفر دیگه که ریپورت دادن و همون جوابی که به تو داده شده به اونا هم داده شد
    بررسی شد ولی چیزی پیدا نشد
    این بحث رو بیشتر از این کش نده قضاوت باشه به پای بقیه .
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ضمنا من اون همه راه را به خاطر تو نیومده بودم آپدیت جدید یک کویست داره که فقط سکتور شهر تو بود اومده بودم اون را بکنم گفتم یک 600 تجربه هم از تو بگیرم که نشد 300 تا گرفتم
    ضمنا چرا رفتی اون همه دور و داری از یک گوشه با اون حیوونکی ها دوئل می کنی ؟ بیا نزدیکشون دیگه فکر کنم نامردی باشه تو بهشون حی آتاک بدی از دور
    Last edited by vitamin2002; 18-02-2010 at 21:16.

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باز دعوا.....

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

مشت اول تو دماغ یک بسته کوانتم

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

کوانتم همون نرم افزاری هست که تازه پی سی ورلد داره پیش فروششو تبلیغ میکنه

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ای بابا بس کنید دیگه !! کندشو ر اوردید با این همه دعوا !! همینه که دیگه هیشکی اینورا نمیاد دیگه

راستی حاج عمو ازش کسی خبری داره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ای بابا بس کنید دیگه !! کندشو ر اوردید با این همه دعوا !! همینه که دیگه هیشکی اینورا نمیاد دیگه

راستی حاج عمو ازش کسی خبری داره ؟؟؟
    من که چیزی نگفتم خودش به قول یک نفر خارش داشت خودش یهویی پرید وسط تا منم جوابش را بدم
    حاجی آخرین بار که باهاش صحبت کردم بازم نگفت برای چی رفت !!

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

لوگو من آخر نفهمیدم این چاقال چرا اینقدر عصبانی از ما ها.
    تو بازی هم جواب مارو نمیده.راستی مشخصات یوزرت این بود:
    user: MortalWarrior
    pass: پ.خ بده بگم
    Last edited by Baltaza; 18-02-2010 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •