تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1507 از 4751 اولاول ... 507100714071457149715031504150515061507150815091510151115171557160720072507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,061 به 15,070 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هورااا هورااا هورااا! از من درست شده! دیشب 16 مگ دانلود داشتم! اکو 512 اصفهان! دیگه دارم دیووونه میشم م م م !!!! آخه 16 مگ که برای 4 دقیقه دانلود باید باشه، من 6 ساعت کانکت بودم! فکر کنم با gprs ایرانسلم بودم بیشتر از این دانلود میکرد!!!

2. 5 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

هورااا هورااا هورااا! از من درست شده! دیشب 16 مگ دانلود داشتم! اکو 512 اصفهان! دیگه دارم دیووونه میشم م م م !!!! آخه 16 مگ که برای 4 دقیقه دانلود باید باشه، من 6 ساعت کانکت بودم! فکر کنم با gprs ایرانسلم بودم بیشتر از این دانلود میکرد!!!
    آقا به دیگه نمیشه کاری کرد، بریم دی وی دیش رو بخوریم حداقل از پول برقش کمتر میشه

4. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

ایول فکر نمیکردم به این زودی درست بشه
    خوش به حال خودم که دیشب تا 2 وبگردی کردم و بعد هم کامپیوتر را خاموش کردم هم مودم بدبخت را

6. 3 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ایول فکر نمیکردم به این زودی درست بشه
    خوش به حال خودم که دیشب تا 2 وبگردی کردم و بعد هم کامپیوتر را خاموش کردم هم مودم بدبخت را
    میگم نکنه این طرح زمستانی شاتل همین بود، اسمش "طرح استراحت به کامپیوتر و مودم!" شایدم برای اینکه هی نریم هارد بخریم دیگه کلا در دانلود شبانه رو گل گرفتن! من که کلا صبح تا شب نیستم، فقط از شاتل از همین دانلود شبانه ش استفاده میکنم، هر 3 ماه هم دارم 42 تومن می ریزم تو حلقومشون، اگه ببینم اوضاع همین طور موند که 100% میرم درخواست جمع آوری میدم! مطمئنم همه همین کار رو میکنن. شاتل بد اشتباهی کرده خیلی ی ی ی بد! با این کار گور خودش رو کنده.

8. 5 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میگم نکنه این طرح زمستانی شاتل همین بود، اسمش "طرح استراحت به کامپیوتر و مودم!" شایدم برای اینکه هی نریم هارد بخریم دیگه کلا در دانلود شبانه رو گل گرفتن! من که کلا صبح تا شب نیستم، فقط از شاتل از همین دانلود شبانه ش استفاده میکنم، هر 3 ماه هم دارم 42 تومن می ریزم تو حلقومشون، اگه ببینم اوضاع همین طور موند که 100% میرم درخواست جمع آوری میدم! مطمئنم همه همین کار رو میکنن. شاتل بد اشتباهی کرده خیلی ی ی ی بد! با این کار گور خودش رو کنده.
    ایول
    با کل متنی که نوشتی 100 % موافقم . ( طرح استراحت به کامپیوتر و مودم رو خوب اومدی )
    منم موافقم . شاتل با این کار گور خودش رو کنده .
    من پیشنهاد می کنم ، دوستان عزیز این 20 روز رو صبر کنید یا حداقل وایسید تا حجمتون تموم شه . اگر درست نشد اونوقت همه با هم از این شرکت می ریم .
    پشتیبانیه صبانت ، هر وقت زنگ بزنی پا میشه میاد خونتون تا مشکلتون رو رفع کنه . با ز حداقل صبانت دلش برای کاربراش میسوزه . فقط مشکلش گرونیه سرویساشه .
    من یه دوستی دارم که از صبانت سرویس میگیره . میگه سرعت دانلود 128 رویه 80 به بالاست با 10 گیگ محدودیت حجمی .
    به نظر من افرادی که می خوان برن به سمت سرویسهای آرت ، این کار رو نکنن . شماها که می خواید پول بدید . حداقل برید یه شرکت بهتر .
    من خودم عاشق صبانت م ولی مشکل مالی اجازه ی استفاده از سرویساش رو نمیده .
    دوستان به اعتراضاتمون ادامه دهیم

10. 2 کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ONE PIECE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان شاتلی کسی هست بتونه اکانت رپیدشیر رو برای 5 دقیق تست به من بده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرت یک که سرعت الان خیلی عالیه از رپید هم با سرعت 115 کیلوبایت گرفتم. صفحات خیلی سریع باز میشن بخصوص با فایرفاکس 3.6
    از کروم هم بنظرم سریعتر شده

داره خودمونی میشه ONE PIECE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آرت یک که سرعت الان خیلی عالیه از رپید هم با سرعت 115 کیلوبایت گرفتم. صفحات خیلی سریع باز میشن بخصوص با فایرفاکس 3.6
    از کروم هم بنظرم سریعتر شده
    شما اکانت داری؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

به علت تغييرات، سايت my.shatel.ir به مدت چند ساعت خارج از سرويس می باشد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه بدون اکانت گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •