هورااا هورااا هورااا! از من درست شده! دیشب 16 مگ دانلود داشتم! اکو 512 اصفهان! دیگه دارم دیووونه میشم م م م !!!!آخه 16 مگ که برای 4 دقیقه دانلود باید باشه، من 6 ساعت کانکت بودم! فکر کنم با gprs ایرانسلم بودم بیشتر از این دانلود میکرد!!!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هورااا هورااا هورااا! از من درست شده! دیشب 16 مگ دانلود داشتم! اکو 512 اصفهان! دیگه دارم دیووونه میشم م م م !!!!آخه 16 مگ که برای 4 دقیقه دانلود باید باشه، من 6 ساعت کانکت بودم! فکر کنم با gprs ایرانسلم بودم بیشتر از این دانلود میکرد!!!
![]()
آقا به دیگه نمیشه کاری کرد، بریم دی وی دیش رو بخوریم حداقل از پول برقش کمتر میشه
ایول فکر نمیکردم به این زودی درست بشه
خوش به حال خودم که دیشب تا 2 وبگردی کردم و بعد هم کامپیوتر را خاموش کردم هم مودم بدبخت را![]()
![]()
میگم نکنه این طرح زمستانی شاتل همین بود، اسمش "طرح استراحت به کامپیوتر و مودم!" شایدم برای اینکه هی نریم هارد بخریم دیگه کلا در دانلود شبانه رو گل گرفتن!من که کلا صبح تا شب نیستم، فقط از شاتل از همین دانلود شبانه ش استفاده میکنم، هر 3 ماه هم دارم 42 تومن می ریزم تو حلقومشون، اگه ببینم اوضاع همین طور موند که 100% میرم درخواست جمع آوری میدم! مطمئنم همه همین کار رو میکنن. شاتل بد اشتباهی کرده خیلی ی ی ی بد! با این کار گور خودش رو کنده.
ایول
با کل متنی که نوشتی 100 % موافقم. ( طرح استراحت به کامپیوتر و مودم رو خوب اومدی )
منم موافقم . شاتل با این کار گور خودش رو کنده .
من پیشنهاد می کنم ، دوستان عزیز این 20 روز رو صبر کنید یا حداقل وایسید تا حجمتون تموم شه . اگر درست نشد اونوقت همه با هم از این شرکت می ریم .
پشتیبانیه صبانت ، هر وقت زنگ بزنی پا میشه میاد خونتون تا مشکلتون رو رفع کنه . با ز حداقل صبانت دلش برای کاربراش میسوزه . فقط مشکلش گرونیه سرویساشه .
من یه دوستی دارم که از صبانت سرویس میگیره . میگه سرعت دانلود 128 رویه 80 به بالاست با 10 گیگ محدودیت حجمی .
به نظر من افرادی که می خوان برن به سمت سرویسهای آرت ، این کار رو نکنن . شماها که می خواید پول بدید . حداقل برید یه شرکت بهتر .
من خودم عاشق صبانت م ولی مشکل مالی اجازه ی استفاده از سرویساش رو نمیده.
دوستان به اعتراضاتمون ادامه دهیم
سلام.
دوستان شاتلی کسی هست بتونه اکانت رپیدشیر رو برای 5 دقیق تست به من بده؟
آرت یک که سرعت الان خیلی عالیه از رپید هم با سرعت 115 کیلوبایت گرفتم. صفحات خیلی سریع باز میشن بخصوص با فایرفاکس 3.6
از کروم هم بنظرم سریعتر شده
شما اکانت داری؟
به علت تغييرات، سايت my.shatel.ir به مدت چند ساعت خارج از سرويس می باشد.
نه بدون اکانت گرفتم
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)