آقا مال منم لیمیت شد دیشب مث اینکه قاط زده بود![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا مال منم لیمیت شد دیشب مث اینکه قاط زده بود![]()
خداوکیلی سانجینمیذاشت بخوابم. البته نه اینکه حسودی کنما نه........... من اسمش رو میذارم غبطه!
امروز طوری سرویسا رو قطع و وصل کردن که فکر کردم می خوان همه چیز رو برگردونن سر جای اول!
نه آقا من دیشب جدی با پشتیبانی حرف زدم ، گفت که این لیمیت دیگه همیشگی هستش ، گفتم خیلی خوب پس دیگه این 40 روز اعتبار باقی موندم هم مال شما ، شما رو به خیر مارو به سلامت ، چند روز دیگه میرم سرویس بلوط میگیرم ، فقط دعا کنین سرعت دانلود شبانش خوب باشه که اگه خوب نباشه پشیمونی دیگه فایده نداره اونوقت !!!
آقا منم الان دارم میرم همارا درخواست جمع آوری بدم بعد از اونجا یه راس میرم بلوط
باز هم قطعی چند ساعته
توی طرف ما مکس نت نمی تونیم استفاده کنیم !
راستی این بلوط چیه ؟؟![]()
دمت گرم منم قرار اول آبان برم بلوط
کدوم سرویس بلوط رو میگیری ؟
3 یا 4.5 ؟
رفتم همارا نیم ساعت مسئولش داشت مخمو میخورد که نرم شرکت دیگه میگفت مشترک قدیمی هستی چرا میخوای بری گفتم دانلود شبانه رو لیمیت کردید چاره دیگه ای واسم نذاشتید گفت با 220 کارت را نمیفته گفتم نه چون قبلاً با 440 دانلود میکردم!!! میگه بیا جشنواره رو بهت بدم با همون سرعت گفتم نه نمیخوام جمعش کنین برهرفتم سرویس الیت 4.5 بلوط رو گرفتم امیدوارم شبانه حداقل 400 بهم بده به گفته خودشون که 500 میده، حالا ما 400 بده راضی هستیم 500 پیشکششون!
نه آقا، یه قاعده کلی تو این مملکت هست اونم اینه که چیزی که به گند کشیده بشه دیگه درست بشو نیست.
نمونه ش اینکه دوباره تا 16 آذر سرویس جشنواره مفتی ریختن رو سیستم.
میگم آقا یه نفر به 220 شما راضی نباشه و بخواد پول اضافه بده چه جایگزین دیگه ای دارید واسش؟ میگه دو تا خط بخرید دو تا جشنواره بگیرید!
اولا که مبارکه.
بله دقیقا تو طبقه دوم اون فردی که مسئول جمع آوری ـه یه نیم ساعتی مخ آدمو میخورن که اله بله...
فقط آقا یه چند تا سوال دارم،
مگه میشه اون لحظه که درخواست جمع آوری رو میدیم قبل اینکه رسما جمع بشه یه راست بریم با اون یکی شرکت قرارداد ببندبم؟
چون وقتی من همارا رو جمع کردم و مخابرات گرفتم کارشناسای همارا به من گفتن باید صبر کنی تا تاییدیه جمع آوری از مرکز مخابراتی تون بیاد که این تاییدیه تا فرداش طول کشید.
در ضمن واسه بلوط شما به نمایندگی رفتید یا به دفتر مرکزیشون تو جنب ساختمان سامان؟
یعنی من 300 بیشتر ندیدم
500 یعنی واقعا امکان پذیره ؟![]()
همارا چون مال خود مخابرته برای من یک روزه وصل کردند
جمع آوری که خلی راحتر از وصل کردنه
تازه بلوط هم یک روزی طول میکشه وصل شدنش تا اون موقع همارا رفته پی کارش
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)