آقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
آقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
عزیز جواب شما رو یه دفه آقا حمید در پستای قبلی دادند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام، شرمنده اون پست و ندیده بودم.
ضمن تشکر از آقا حمید می خواستم بدونم در مورد برند هرتز نظر دوستان چیه؟ نمایشگاه مرکزی اش توی خیابون فردوسی، پاساژ 26 هست.
اگه فرض کنیم پخش 8019 باشه یا 9650 و برای عقب کامپ هرتز hsk 165 بگیرم و برای جلو هم کواکس هرتز hcx 130 بگیرم(چون فکر کنم جلوی سورن 13 بخوره) و آمپ هم هرتز hcp 4 باشه چطوره؟
اگه کواکس جلو رو بدون آمپ به پخش وصل کنیم و از دو کانال باقی مونده از آمپ برای ساب استفاده کنم چطوره؟
راستی 8019 الان چنده و آیا میشه پیدا کرد یا کمیاب شده؟
ممنون میشم سریع جواب بدین آخه می خوام توی این دو سه روز تعطیلی جمع کنم سیستمو.
Last edited by روشنیک; 02-06-2014 at 11:42.
دوستان وظیفه اصلی و کامل این قطعه چیه؟؟
چرا کامپ mx165 این قطعه رو نداره؟؟
ممنونم
سلام مارک فیوز Audio quart پک سیمو از کجا نگاه کنم ببینم اسمش چیه؟؟؟ باطری فکر کنم 55 آمپر باشه ... آمپی لی هم توی صندوق عقب هست تحوه هوای خوبی فکر کنم نداشته باشه...این گرم شدن به آمپیلی آسیب میرسونه؟؟؟+++نظر شما در مورد ساب باکس چیه؟ که عکسشو توی پست های قبلی گذاشتم نمیدونم مدلش چیه
این قطعه اسمش کراس آور هستش وظیفش اینه که فرکانس های مربوط به ووفر رو جدا و فرکانس های مربوط به تیوتر رو هم جدا کنه و هر کدوم رو بفرسته به قطعه ی خودش
کامپ mx165 هم این قطعه رو داره ولی نه به این صورت بلکه به صورت خطی هستش و به سیم خود کامپ وصله
ممنونم دوست عزیز
یه سوال,ویژگی کراس اور کامپِ mx165 کمتر از این کراس اور که عکسشو گذاشتم نیست؟؟؟
کدوما بهترن؟
آقا با 700 تومن یه هد یونیت و یه اسپیکر خوب بهم معرفی کنید. آمپیلی رو ماه دیگه میذارم. ترجیحا هد یونیت 2 جفت خروجی داشته باشه چون تو خونه یه ساب دارم ک بعد ک آمپیلی گذاشتم اونم اضاف کنم.
دوستان سلام
راستش امروز سیستمم رو بستم
پخش 3650
باند 690
آمپلی فایر 5602
خداییش صداش محشره ینی محشر بود قبل اینکه من دستکاریشون کنم
اون دوستانی هم که میگن 690 خوب نیست فک کنم مال آمپلی فایر شون آمپلی فایر 5602 150 وات بهش میده و زرت باند رو میکشه بیرون
حالا من یه کار کردم
راستش افتادم تو تنظیمات اکولایزرش و کلا صداش ریخته بهم آخه صداش عالی بود ولی خلاصه یه کم کنجکاوی تنظیمات رو ریست کردم
حالا باسش خیلی کم شده نمیدونم چیکار کنم؟ میشه تنظیمات اکولایزرش رو بهم بگین ممنون میشم
سلام
عکسها رو دیدم.کلا باکسهای لوله ای درشون از ساب ووفرهای مرغوب استفاده نمیشه.ولی اگر جنس صداش رو میپسندی بگیر.من صدای باکسهای جی بی ال رو شنیدم ولی ساند رو خیر.
در مورد پروتکت به سوالهای حسین عزیز پاسخ دهید.آمپتون زیر بار سنگسن هست و در اثر گرمای بالا و عدم توانائیه دفع گرما توسط هیت سینک برای جلو گیری از صدمه دیدن پروتکت کرده. پخشتون فکر کنم 4 ولت باشه. تو منوال پخشتون قسمت مشخصات میزان ولتاژ خروجی رو زده. Pre Amp ش ببینید چقدره؟
خواهش میکنم.
برند هرتز متاسفانه تقلبیش بسیار زیاده.ولی اگر از شرکت تهیه میکنید سریه های انرژی به بالا ش رو انتخاب نمائید. سریه انرژی و دایچی رو اصلا فکرشم نکنید.
آمپ HDP4 هم آمپ خوبیه ولی حیف که کلاس D هست. بیشتر برای درایو کردن ساب ووفر مناسبه.
8019 حدود 700 هست اگر مایل بودید میتونم براتون تهیه کنم.
بله میتونید در استیج جلو از اسپیکر سبک که نیاز به آمپلیفایر نداشته باشه بهره ببرید و همون ایده ای که دارید رو اجرا نمائید.
هیچ تفاوتی درشون تیست جز تغییر شیب کات آف. هر دو 12dB/oct هستند.در کراس اوورهای داخل باکس اغلب امکان تغییر شیب مثلا از 12 به 6 یا از 12 به 18 هست. همچنین امکان تغییر در فرکانس تیوترها نیز هست. که از طریق یک کلید که در داخل باکس کراس اوور تعبیه شده میتونیم منیزان dB تیوتر رو به +3 و یا -3 دسیبل افزایش(کاهش) دهیم.
در کراس اوورهای خطی مثل Mx 165 برای اینکه هم هزینه رو کاهش بدن و هم تو نصب فضای کمتری اشغال شود کراس اوورها رو روی مدار اسپیکر طراحی و میسازند.
پخش رو X400 با 350 تومن و اسپیکر هم آلپاین spg-69c3 با قیمت 270 تومن تهیه نمائید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)