چرا مردم رو می ترسونی!؟ ببین تو الان تو روند رشد این بازی تاثیر منفی گذاشتی.. به TW ریپورتت رو می دیم تا ازت خسارت بگیره (:
چرا مردم رو می ترسونی!؟ ببین تو الان تو روند رشد این بازی تاثیر منفی گذاشتی.. به TW ریپورتت رو می دیم تا ازت خسارت بگیره (:
خب یه تصمیم جامع بگیرین دیگه
صفا هم که اومد صفا بچه هات چطورن؟
راستی قدم نورسیده مبارک ورد14 را میگم
پدرام بیشترش تقصیر خودت بود وقتی رو هیچ کی سیتر نمی کنی و میزاری میری همین میشه دیگه
وای نگو جون بچه هات نه
ولی مهم هم نیست ما که داریم از این ورد میریم اگه خدا بخواد من فردا تو ورد آخرت هستم
چون امشب دوباره تا یک و نیم ساعت دیگه گازمون میره و از سرما جناب عزراییل میاد منو نوبل میکنه
تو ورد آخرت می بینمتون
مصطفی برا تو کنار خودم یه جا رزرو کردم
بدبخت شدم بیچاره شدم به خاک سیاه نشستم
9000 تا شمشیرزن لول 3 پرید
به احتمال زیاد امشب 3 تا روستام میپره
فکر کنم بهترین گزینه الان عضو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن باشه!
اگه 20 از قویترین های فایت برن اونجا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنک 3 و 4 میشه
و با توجه به اینکه این ترایب با 24/7 دوستهای خیلی خوبی هستند.. وضعیتون خوب میشه
الان منتظر نظر نهاییه فری هستم... و همینطور اوکی آخر دوک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود
نامهارو رو بخون
Last edited by alizshah; 09-01-2008 at 22:43.
من الان هستم
واقعا شرنده که دیر به دیر سر میزنم
راست میگه مگه دسته خودته ؟
اصلا دست سبان و هم بگیر بیار
یادش بخیر من تو 9 یه مدت کوتاه توش عضو بودم ولی چون خیلی دور بودم از اون ترایب اومدم بیرون
خوش به حالتون من که یک روزم تعطیل نشدم
همش کار همش کار همش کار .................
نه حاجی اگه توبخوای اونا از خداشونه
من هستم حاجی
وحید جان من میتونم فعلا 5 پوینت برات بفرستم ,بعدا که کمال گرف برام پسش بفرست
چند بار بگم تو مسائل خونوادگی من کاری نداشته باش
حسودیت میشه من 14 تا بچه دارم ؟
حسود حسود .............
خوب تصمیم جامع رو کی باید بگیره ؟
این قضیه اش چی است؟![]()
کمال کجایی بابا.دارم از خماری میمیرم دیگه کار ما از تریاک(تریبال)گذشته.اگه بهم پریمیوم(کوکائین) نرسونی میمیرم.هر چقدر پول بخوای میدم داداژ.دارم از خماری میمیرم کمک.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کمال جان اینا ضد ایرانی هستن که
اسمشون که سیصده ,اواتورشونم که عکس فیلمه سیصده
مطمعنی میتومنیم باهاشون ادغام بشیم ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)