تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1507 از 1667 اولاول ... 5071007140714571497150315041505150615071508150915101511151715571607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,061 به 15,070 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام دوستان

نمیدونستم این مشکلم رو کجا مطرح کنم واسه همین گفتم کجا بهتر از اینجا

اول لطف کنید عکس زیر رو دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من ترینر بازی شانک(shank) رو بعد هزارتا دانلود ترینر خراب دانلود کردم که هزارویکمی سالم بود ولی یه مشکلی هست

همونطور که تو عکس میبینید قسمت EXE GAME VERSION با ورژن من مطابقت داره و تیک سبز خورده ولی قسمت XLIVE VERSION مطابقت نداره با ورژن من و تیک قرمز خورده

اصلا این XLIVE چی هست؟مشکل از کجاست؟من باید چیکار کنم تا درست بشه؟

منتظرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این آخرین نسخه کارت گرافیکت همخوان با ویندوز سون هستش ؟

بله دیگه الان دارم تمام بازیهارو اجرا میکنم اون درایور اصلی که تو سی دی گرافیکم بود رو هم نصب میکنم همینطوره البته با این ورژن نسبتا مشکل کمتر شده...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان

نمیدونستم این مشکلم رو کجا مطرح کنم واسه همین گفتم کجا بهتر از اینجا

اول لطف کنید عکس زیر رو دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من ترینر بازی شانک(shank) رو بعد هزارتا دانلود ترینر خراب دانلود کردم که هزارویکمی سالم بود ولی یه مشکلی هست

همونطور که تو عکس میبینید قسمت EXE GAME VERSION با ورژن من مطابقت داره و تیک سبز خورده ولی قسمت XLIVE VERSION مطابقت نداره با ورژن من و تیک قرمز خورده

اصلا این XLIVE چی هست؟مشکل از کجاست؟من باید چیکار کنم تا درست بشه؟

منتظرم
    فکر کنم منظظورش همون برنامه Game for windows live باشه احتمالا ورژن نرم افزارت قدیم هست نسخه_ی به روزش رو از اینجا دانلود کن ببین درست میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض مشکل در نصب NFS Hot Pursuit !

سلام دوستان

من الان می خواستم بازی NFS Hot Pursuit رو نصب کنم. بازی وقتی کامل نصب میشه آخرش یه چیزای اضافی
    می خواد نصب بکنه که واسه این یکی که فکر می کنم Visual C++ 2008 هستش این مشکل پیش میاد (تصویر زیر)
    و همینجوری یه مدت می مونه ! ببینید :

کد:
    که بعد از اون یه مدت همون اخطاری که توی تصویر بالا بود رو میده و وقتی که من OK می کنم اینجوری میشه ! :

کد:
    ویندوزم رو تازه عوض کردم و اتفاقا همین مشکل رو توی نصب نرم افزار AutoCAD 2011 داشتم همینطور توی یکی
    دیگه از محصولات Autodesk که اونجا هم دقیقا موقع نصب روی همین عبارت Publishing product information گیر میکنه
    و همون اخطار بالا رو میده و نصب نرم افزار هم کنسل میشه !

تورو خدا راهنمایی کنید ! چکار باید بکنم؟! سر این چیز مسخره همه کارهام ریخته به هم ! نه می تونم بازی کنم نه
    کارهای رو انجام بدم !

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان

من الان می خواستم بازی NFS Hot Pursuit رو نصب کنم. بازی وقتی کامل نصب میشه آخرش یه چیزای اضافی
    می خواد نصب بکنه که واسه این یکی که فکر می کنم Visual C++ 2008 هستش این مشکل پیش میاد (تصویر زیر)

کد:
    که بعد از اون یه مدت همون اخطاری که توی تصویر بالا بود رو میده و وقتی که من OK می کنم اینجوری میشه ! :

کد:
    ویندوزم رو تازه عوض کردم و اتفاقا همین مشکل رو توی نصب نرم افزار AutoCAD 2011 داشتم همینطور توی یکی
    دیگه از محصولات Autodesk که اونجا هم دقیقا موقع نصب روی همین عبارت Publishing product information گیر میکنه

تورو خدا راهنمایی کنید ! چکار باید بکنم؟! سر این چیز مسخره همه کارهام ریخته به هم ! نه می تونم بازی کنم نه
    کارهای رو انجام بدم !
    خوب بازی که به طور کامل نصب شده شما بعد از کنسل شدن ببین توی بازی میره یا نه....اگر هم منظورت اینه که نصب ناقص این نرم افزار باعث میشه که setup ناقص شده وبازی رو پاک کنه یا یه چیزی شبیه این کلا دقیقا وقتی بازی نصب شد و در حین نصب ++VisualC اخطار اول رو داد pc رو به صورت سخت افزاری(منظورم کلید reset کیس هست)ریست کن بعد که بازی بالا اومد ببین توی بازی میره یا نه و اگه نمیره دقیقا چه اخطاری میده....
    Last edited by mehdy.z; 29-08-2011 at 08:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

سلام دوستان

کد:

کد:

کارهای رو انجام بدم !

شاید بهتر باشه که یه ورژن دیگه از این برنامه رو نصب کنی تا وقتی ریست می کنی و بر میگردی ارور نبود این برنامه رو بهت نده.

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب بازی که به طور کامل نصب شده شما بعد از کنسل شدن ببین توی بازی میره یا نه....اگر هم منظورت اینه که نصب ناقص این نرم افزار باعث میشه که setup ناقص شده وبازی رو پاک کنه یا یه چیزی شبیه این کلا دقیقا وقتی بازی نصب شد و در حین نصب ++VisualC اخطار اول رو داد pc رو به صورت سخت افزاری(منظورم کلید reset کیس هست)ریست کن بعد که بازی بالا اومد ببین توی بازی میره یا نه و اگه نمیره دقیقا چه اخطاری میده....
    آخه فقط که این بازی نیست ! من اون دو تا نرم افزار هم نمی تونم نصب کنم !؟ حتما باید این مشکل رو حل کنم !

شاید بهتر باشه که یه ورژن دیگه از این برنامه رو نصب کنی تا وقتی ریست می کنی و بر میگردی ارور نبود این برنامه رو بهت نده.
    منظورت c++ visual هستش ؟ اخه چه ورژنی دیگه !؟ یه دونه 2005 داشتم که وقتی هم جدا نصب کردم نصب نمیشه
    توی نصبش گیر میکنه. اون 2008 ش هم نصب نمیشه !

مشکل از ویندوز نیست !؟ من می خواستم خیر سرم ویندوز سرویس پک یک داشته باشم برداشتم 7 معمولی رو پاک
    کردم ! این ویندوزه تا حالا خیلی اذیت کرده !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نقل قول:
    این آخرین نسخه کارت گرافیکت همخوان با ویندوز سون هستش ؟

بله دیگه الان دارم تمام بازیهارو اجرا میکنم اون درایور اصلی که تو سی دی گرافیکم بود رو هم نصب میکنم همینطوره البته با این ورژن نسبتا مشکل کمتر شده...اما هنوز فریز میکنه

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من Gears Of War رو نصب میکنم و کامل نصب میشه بدون هیچ مشکلی
    وقتی میخواد بره توی بازی ارور زیر رو میده

روی ویندوز های 7 و XP نسخه های 64 و 32 بیتی امتحان کردم همین مشکل رو داره

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

فکر کنم منظظورش همون برنامه Game for windows live باشه احتمالا ورژن نرم افزارت قدیم هست نسخه_ی به روزش رو از اینجا دانلود کن ببین درست میشه:
    کد:
    دوست عزیز من الان کافی نتم و سرعت هم 2mb هست

با دانلود منیجر دانلود کردم و تا 50مگ که رسید دیگه دانلود نکرد و قطع شد

شما لطف کن خودت دانلودش کن و یجا دیگه آپلود کن تا من دانلود کنم یا یه لینک دانلود دیگه بهم بده

ممنون_منتظرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •