سلام بچه ها خوبین
پس رزولیشن به کارت صدا مربوط میشه
سلام بچه ها خوبین
پس رزولیشن به کارت صدا مربوط میشه
دوست عزیز .... رزولیشن مربوط به اندازه ی تصویر و کارت گرافیک میباشد.
مربوط به سایز تصویر هست. تو صفحه قبل که توضیح دادم.کلا یه یکم پست های قبلی رو بخونی بد نیست رفیق.
به پیر به پیغمبر نمیشه دمای کنسول رو با تنظیمات کم و زیاد کنی
دوست عزیز هر کی بهت گفته اشتباه گفته
بابا من جاسپر دارم روزی8-9 ساعت روشنه.بدبخت اونقدر گرمای قابل توجهی تولید نمی کنه که اصلا بخوای کمش کنی.فنش خیلی قویه
و فروشنده هم گفت 24 ساعته روشن بزار اگه چیزیش شد بیار من عوض می کنم![]()
Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 12:59.
مرسی برادر دلاور. البته این تفاوت رو من خودم موقع خرید tv دیدم و واقعا میشد کیفیت رو احساس کردم.
جالبه. فقط مانیتور های ال جی خروجی DVI رو هم داره. مانیتور من سامسونگ هست و حتی جزو مدلهای جدید هم هست و هنوز هم فروش داره ( دیروز رفتم جمهوری تو نمایندگی مرکزی بغل مانیتورهای فول اچ دی حدید بود) ولی خروجی فقط خروجی معمولی داره! و خروجی DVi به صورت Cmpatible هست!
من این بحث ها رو میکنم میخوام ببینم بازم لازمه برم تو خرج یا نه!!!
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
راستی یه سیستم هم هست به نام HD READY . همون دیروز دیدم. کسی چیزی میدونه ازش؟
Last edited by Milad4171; 03-06-2010 at 12:58.
مانیتور من هم سامسونگه و ورودی DVI هم داره
منظورت اینه که مانیتورت ورودی DVI رو نداره؟مدل مانیتورت چیه؟
HD ready یعنی تلویزیونی که فقط تا رزولوشن(720HD) رو ساپورت می کنه و (full HD1080 )رو ساپورت نمی کنه.
![]()
Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 13:06.
سلام بچه ا خوبین
خوب حالا چرا میزنید من هم تو پست های قبل گفتم که همین جوری سوال برام پیش اومد و اینکه میدونم مشکلی واسش پیش نمیاد مخصصوصا جسپر - حالا با هم دعوا نداریم که
راستی اینو کسی بهم نگفته !!! از قبل بلد بودم .
یه سوال وقتی رزولیشن رو کم و زیاد می کنیم مربوط به کدوم قسمت کنسول میشه ؟
رم - سی پی یو - کارت گرافیک - کارت صدا - کابل برق
مرسی برادر. آره واقعا. فکر کنم بهش میگن ورودی crt معمولی.
مدل مانیتور من 2043 هست. الان سایز های بالاترش شده فول اچ دی!
خوب به نظر میرسه پولم رو ریختم تو جوب مانیتورم بدرد نمیخوره!!!
پشتش جاش هست ولی خوب خروجی نداره! حالا شاید لازم باشه زنگ بزنم و بپرسم از نمایندگی سامسونگ!
![]()
این که تو قسمت ایکس باکسش 4 تا بازی بیشتر نداره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم اگر ناراحت شدید من معذرت می خوام
مربوط میشه به کارت گرافیک / اگر دقت کرده باشی صفحه مانیتور یا تلویزیونت تشکیل شده از مربع مربع های ریز که بهش می گن پیکسل و حالا تعداد تمام این پیکسل ها رو در طول و عرض مانیتور یا تلویزیون رو میگن رزولوشن.
و وقتی رزولوشن کارت گرافیک رو تغییر میدی کارت گرافیک تعیین می کنه که از چند تا از این پیکسل ها برای تشکیل تصویر رو صفحه مانیتور یا تلویزیون استفاده کنه.هرچه قدر از پیکسل های بیشتری استفاده بشه تصویر واضح تری خواهید داشت
اگر مانیتور شما 2043NW باشه متاسفانه ورودی DVI نداره و شما باید کابل VGA رو تهیه کنی که کیفیتش پایین تره و هر موقع بخوای از Xbox استفاده کنی باید کابل کامپیوتر رو در بیاری !!!!!
مانیتور شما خیلی پیشرفته نیست البته از نظر داشتن ورودی و خروجی ولی تصویرش خوبه
در ضمن مانیتور ها اکثرا ورودی DVI دارن نه خروجی DVI چون اصلا یه مانیتور نیازی به خروجی تصویر نداره![]()
Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 13:25.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)