دو هفته!!!!
دو هفته!!!!
دوست عزیز از پاسخ شما کاملا مشخصه که منافع شخصی برای شما از همه چیز مهمتره. حتی اگر به قیمت برداشته شدن خدماتی مهم برای تعداد کاربران زیادی تمام شود.
وقتی کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره در ضمن اکانتینگ مخابرات خیلیهارو با قبضهای نجومی مواجه کرده. یادمون نره ما مجبور هستیم از مخابرات سرویس بگیریم وگرنه هیچوقت این سرویس رو نمی گرفتیم ولی شما مجبور به دانلود دائم نیستید
Last edited by birang1357; 19-04-2015 at 22:22.
من خودم مخابرات داشتم
ساعت 12 رفتم حضوری تخلیه صدا رو بردم بالا
ساعت 2:10 دقیقه ظهر تخلیه شد![]()
اینکه خیلی زیادهدو هفته!!!!
شما فکر کنم اصلا کامنت من رو نخوندید میگم کیفیت نت به دانلود امثال بنده زیاد مربوط نیست شما به راحتی راجع به بنده قضاوت میکنید !! خودتون دارید میگید کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره !!! الان هم که نامحدود رو برداشتند بخاطر کاهش درامد مخابرات هست ضمن اینکه وقتی تمام استانها نت مخابرات از نامحدود خارج میشه تهران هم همین اتفاق می افته.شما میخواهید تقصیر رو بندازید گردن امثال بنده ، حالا انشاله ببینید با برداشتن نامحدود پروتکل ssl درست میشه ! استریم میشه کرد ! انلاین میشه بازی کرد ! وبگردیتون بهتر میشه !دوست عزیز از پاسخ شما کاملا مشخصه که منافع شخصی برای شما از همه چیز مهمتره. حتی اگر به قیمت برداشته شدن خدماتی مهم برای تعداد کاربران زیادی تمام شود.
وقتی کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره در ضمن اکانتینگ مخابرات خیلیهارو با قبضهای نجومی مواجه کرده. یادمون نره ما مجبور هستیم از مخابرات سرویس بگیریم وگرنه هیچوقت این سرویس رو نمی گرفتیم ولی شما مجبور به دانلود دائم نیستید
من نمیفهمم بعضیا چی دارن میگن، مگه اینترنت نخود لوبیاس، مگه نون و آبه که الان قحطی باشه جیره بندی کنن؟ که کم مصرف کنیم تا قطع نشه؟
نمیفهمین که حق همه ماست اینترنت خوب با قیمت مناسب داشته باشیم؟
تو مجارستان گفتن که میخوان طرح ببرن مجلسشون که به اینترنت مالیات ببندن تظاهرات شده:
اونوقت اینجا مالیاتشو که میدیم، گرون هم پول میدیم تازه کمش هم میخوان بکنن یه عده میان یقه مردمو میگیرن که چرا زیاد مصرف کردی اینترنت من خراب شده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بعضی وقتا مثل الان فیسبوک واسه من فیلتر نیست.
واسه شما هم پیش میاد؟البته فقط فیسبوک اینجوریه
مودمو ریست که میکنم دوباره فیلتر میشه.
پارس آنلاین هستن ایشون:
128 نامحدود پارس انلاین
27000تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه وقتی با شما قرار داد می بندن نامحدود مفهوم قرار داد کاملا مشخصه چی هستش و نمیشه بعدا کسی رو به خاطر دانلود بیشتر یا کمتر مواخذه کردش ولی اینکه بعدا بیان بگین منصفانه و از این حرفا یعنی
دبه کردن یعنی اونی که با نیت دانلود شبانه روزی رفته سراغ این نوع اشتراک به خاطر حرف و قرار داد مخابرات رفته نه به خاطر اینکه بخواد حق بقیه رو بخوره ...
در ضمن اونی که داره شبانه روز دانلود میکنه سایر هزینه ها مثل روشن گذاشتن 24 ساعت کامپیوتر که استهلاک خودش رو داره / پول برق با این قیمت فضایی الان / پول هارد اضافه و ... رو داره پرداخت میکنه حالا کاری به اون عده خاص که دارن با دانلودر های خاص دانلود میکنند ندارم ...
اینکه اطراف شما به دلیل محدودیت و نبود سایر شرکت های خدمات دهنده اینترنت مجبور شدین به مخابرات روی بیارن مقصر بقیه افرادی که دارند از طریق مخابرات دانلود نامحدود میکنند نیستش و درسته که تر و خشک با هم میسوزند مثل خیلی از تصمیم های دیگه ایی نظیر این ولی بهتره که همدیگرو مقصر نکنیم و دنبال مقصر اصلی در جای دیگه باشیم ....
جایی که نگرانی مسئولینش رعایت کردن انصاف به خاطر دانلود شبانه روزی من و شما نیستش و بیشتر نگرانی از بابت جیبشون دارن و به جای اینکه هر روز نت پرسرعتر و ارزونتر در اختیار مردم بذارن و یا عرصه
رقابت رو طوری فراهم کنند که شما به دلیل محدودیت و امکانات وقتی می خوای صفحه ایی رو باز کنی نگران تموم شدن حجم نتت نباشی و از ناچاری دوستت رو مقصر کمبود حجم نت و محدودیت ها و شرایط بد تو این ضمینه بدونی ...
قرارداد؟ شکایت ؟
دوستان اینجا که اروپا نیست![]()
برای من چند روز پیش ابن وضعیت پیش اومد.یوتیوب هم حتی قیلتر نبوددوستان بعضی وقتا مثل الان فیسبوک واسه من فیلتر نیست.
واسه شما هم پیش میاد؟البته فقط فیسبوک اینجوریه
مودمو ریست که میکنم دوباره فیلتر میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)