سلام دوستان...خوبین؟آقا یه یکی دو هفته ای هست که پینگ خیلی بالا رفته...الان پینگ گوگل رو گرفتم بالا300 بودم در حالی که قبلا 120 بیشتر نمیشد.تایم اوت هم زیاد شده....شما ها هم این مشکل رو دارین؟
سلام دوستان...خوبین؟آقا یه یکی دو هفته ای هست که پینگ خیلی بالا رفته...الان پینگ گوگل رو گرفتم بالا300 بودم در حالی که قبلا 120 بیشتر نمیشد.تایم اوت هم زیاد شده....شما ها هم این مشکل رو دارین؟
به تازگی سرعت دانلود شبانه رایگان از ساعت 1 تا 3 - 3.30 حدود 90 هستش (طرف که استخدام کردن واسه اینکار شبرفلکه رو میبنده یکم) و بعد از اون میره رو همون 240- 250 ( گناباد . طرح پاییز 2 MB) . مشهد چطوره ؟!
باز جای خیلی شکر داره که گناباد هم اینترنت بی دردسر و دانلود شبانه داره!
مدل دقیق مودم؟
اگر حل نمیشه بگو از طرف خودشون یکی بیاد خط رو رانژه و مودم رو درست و حسابی تنظیم کنه
یک عکس از تنظیماتی که توی مودم وارد کردی بذار تا اگه اشتباه بود بگیم
سلام
چرا نمیشه تو پنل کاربری تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شد؟!
هر وقت که میخای لاگین کنی میگه امکان ورود به سیستم وجود ندارد. !!
یه نرم افزار گذاشتن اونم دانلود کردم بازم نشد!
سرعت دانلود شبانه چرا انقدر مسخرست؟!
من 2 مگ کمپین پاییز دارم
سرعت شبانه 764 هست!
چرا همون 2 مگ رو نمیده حداقل؟
حدود 1 ماه پیش سرعت شبانم 8 مگ بود!
Last edited by tabletbaz.com; 15-02-2015 at 13:17.
چند روزیه خط 2 مگ در وقت غروب تا چندین ساعت وضعیتش اینجوری عالی میشه طوریکه خاموش و روشن کردن مودم و.... بیفایدست. یکبار حتی snr شده بود 0 !!! و سرعت روی 128 قفل شده بود و خود اوپراتور خنگ مخابرات هم هنگیده بود اینقدر احمق بود که قطع کردم
عجیبتر اینکه درون وقت ، 3G ایرانسل هم به همین وضع میفته!
فکر کنم ناشی از ترافیک عبور و مرور یوفوها در منطقه ی ما در اون ساعات باشه
![]()
Last edited by HardwareMaster; 15-02-2015 at 18:46.
دوستان اخه چه فایده ای داره هی میام اینجا میگیم مشکل سرعت اینه پینگ اینه فقط داریم اعصاب خودمون رو خرد میکنیم
تورو خدا بیان بریم این این سایت 195 ثبت شکایت کنیم بخدا اگه تعداد زیاد باشه جواب میده............
یه دست هم صدا نداره تو رو خدا بیان بریم شکایت تنظیم کنیم جواب میده...زیاد هم وقت نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک سایت هم گذاشتم نذارید این شرکتی حصوصی که این طرح ها رو میفروشی اینجوری به حقمون ظلم کنه ( اینجا ایرانه حق هم دادنی نیست باید به زور بگیری)
دم همه بچه های مشهد گرم
مشهدی ها پرچــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم بالا
بچه ها ممنون از پاسخ گویی تون
دوستم شب تا صبح مودم رو روشن گذاشته و صبح بلند شده اینترنت وصل شده بوده و دوباره صبح ساعت ۸ قطع کرده و حدودا ساعت ۹ وصل شده الان مشکل از کییه؟؟؟
سلام آیا راهی هست که مودم رو تنظیم کنیم ساعت 1 ریست بشه؟مودم زایکسل؟
اره. الارم گوشی تون رو برای ساعت 12:59 تنظیم کنید. و پس از زنگ موبایل با انگشت اشاره مودم رو خاموش و روشن کنید.
لعنت به این مخابرات( و کل اینترنت ایران) که یه بار نشد ملت بدون دغدغه دانلود کنن. قدیم یادم میاد یه مدتی صبانت نت شبانه شو هر یه ساعت قطع میکرد باید نصف شب دستی وصل میکردی. بعد شاتل لیست سیاه پر مصرف ها درست کرد و.... اخرش هم که امید به همین مخابرات بود اینم خصوصی شد گند زد به همه چی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)