خوب بالاخره بعد 5روز مطالعه مستمر خوندن تاپیک رو تموم کردم واسه خاطر همین تصمیم گرفتم:
یه پست جامع و تقریبا کامل از نتایجی که از این 1500 صفحه گرفتم براتون بزارم تا هم جواب زحمت دوستان رو داده باشم و هم مورد استفاده بقیه قرار بگیره(امیدوارم مفید باشه)
اول از همه در مورد پادگانی که من اونجا افتادم یعنی:
پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه(ناجا)
این نظراتی که در پایین میبینید نظرات 4،3 تا از دوستانمون هست که یا تو این پادگان بودند و یا تو مرز هستن
فک کنم اگه این ها رو بخونید یه نتیجه گیری کلی از وضعیت خدمت در این پادگان از شروع تا زمانی که تقسیم میشین و یکم بعد تقسیم شدن بدست میارین...
خیلی جالب بود برام که تو این تاپیک فقط ما 3نفر هستیم که تو این پادگان افتادیم و بقیه اکثرا 01 یا 02 یا 06 ویا مالک اشتر اراک بودن(البته از همه جا بود ولی اینا زیاد بودن)
با تشکر از دوستان عزیز: آقا شهاب، آقا کیهان ، آقا حسام و آقا هادی
همونطور که دیدن آقا شهاب 1دی 91 اعزام شد و 1 اسفند آموزشی رو تموم کرد و به یگان رفت و آخرین پستش هم مربوط به 92/1/1هستش که 92/1/31خدمتش 5 ماه تموم میشه و امیدوارم که موفق باشه
آقا کیهان هم که 1 اسفند رفت به این پادگان و 1 اردیبهشت که من میرم به این پادگان ایشون میرن یگان که امیدوارم ایشون هم موفق باشن
آقا حسام هم که تو مرزهای شرقی تشریف دارن و دارن یکی یکی کلک افغانها رو میکننایشون هم موفق باشن!!!!
میرسیم به توضیحات کلی:
اول از همه باید از کاربران زیر تشکر کنم که با حوصله جواب تمام دوستان رو دادن و راهنماییشون کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چند تای دیگه که یادم نموندن!!!(شرمنده)
نتیجه گیری ها:
وسایلی که باید ببرین:
همون وسایلی که در پست اول این تاپیک اومده مورد تاکید همه ی دوستان بود و فقط تعداد اندکی با توجه به شرایط پادگانشون گفته بودن خیلی هاشون اضافه هستن و یا چند موردشون رو نمیذارن ببری تو و چند نفر هم 2 الی 3 قلم اضافه کرده بودن به اونها مانند چسب کاغذی و قرص جوشان و دستمال کاغذی و پنبه و چراغ قوه و ....
مقایسه یگان های بکار گیرنده:
1-ناجا: ناجا با اکثریت آرا رتبه ی اول رو بدست آورد(و به مرحله ی بعدی صعود کرد) به قول یکی از دوستان {برده داری نوین هستش}که البته انواع مختلف داره مانند راهور ، کلانتری ، یا مثل ما مرزبانی که از همه سخت تر و خرناک تره ولی خوب دیگه شاید بیشترین مرخصی رو تو کل یگان ها داره(اونطور که گفتن بستگی به جایی که میوفتی واسه 30 الی 45 روز 11 الی 15 روز مرخصی میدن و کسر خدمت هم داره!!!
2-ارتش:بله این ارتش بود که بعد ناجا تونست مقام دوم رو کسب کنه(و به مرحله پلی آف صعود کنه)که البته این هم انواع مختلفی داشت که بعضی هاشون سخت و بعضی هاشون آسون بودن ولی در کل آسون تر از ناجا بود و بهترین پادگانشون هم 01 و 02 تهران شد.
3-سپاه: متاسفانه سپاه نتونست امتیازات لازم رو کسب کنه و با مقام سومی از دور مسابقات کنار رفت. بله سپاه بهترین ارگانی انتخاب شد که میتونید خدمت کنید و البته فعلا تقریبا دست نیافتنی برای لیسانس به بالا ها. بهترین پادگانشم شهید مدرس(تهران یا کرج)بود.
معافیت ها:
با توجه به خونده های من تمامی معافیت ها برداشته شدن و یا خیلی سخت شدن، معافیت هایی که میتونین بگیرین و اکثر کاربران رو درگیر کرده بود اینا بودن:
1-جبهه و جانبازی: نتیجه این شد که مجموع امتیاز ها حتما باید 30 رو کامل پر کنه یعنی اینکه 29 ماه و 29 روز جبهه بدون جانبازی هیچی تعلق نمیگیره و باید حتما 30 ماه تموم باشه و یا اینکه مجموع امتیاز ها به30 برسه مگر اینکه قبل از قانون جدید در سیستم ثبت کرده باشین و پاک نشده باشه!!!...
2-معافیت معمولی:به این صورت شد که اگه شما تک فرزند و پسر باشینشاید بهتون کفالت بدن وگرنه میوفتین شهر خودتون و ....
3- معافیت پزشکی: باید وضعت خیلی خراب باشه تا بدن و در اکثر موارد معاف از رزم میخوری که خودش انواع مختلفی داره و بسته به پادگانتون بیشتر بدرد نمیخوره!!!!ولی از هیچی بهتره...
4- معافیت چاقی و لاغری کلا حذف شده و اگه قددت زیر 150سانت باشه معاف دائمی و البته معاف 2برادری و 3 برادری هم کلا حذفه مگر اینکه قبل از قانون جدید در سیستم ثبت کرده باشین...
5-کفالت : تنها فرزند ذکور بالای 18 سال اگه پدرت 65 رو تموم کرده باشه بهت تعلق میگیره یعنی اگه از خودت بزرگتر داشته باشی و حتی ایشون خارج از کشور باشن نمیتونی بگیری....
6-کفالت پزشکی: یعنی پدرت زیر 65 یاشه ولی بطور کامل(به طور کامل)از کار افتاده بشه و شما سرپرست خانوار باشی میتونی بگیری ولی همه ی اینها رو باید تو کمیسیون ها ثابت کنی!!!
7-و....
تاریخ اعزام ها:
برای فوق دیپلم به پایین 19 هر ماه و برای لیسانس به بالا 1 ماهای زوج هستش.
اگه امروز درخواست رو ثبت کنین 24 ساعت بعد از پلیش+10 میتونین المثنی کارت سبز رو بگیرین و تاریخش رو بدونین ولی برای برگ سفید باید صبر کنین تا بیاد....
اگه خواستین زود برین باید تعجیل بزنین و اگه خواستین تمدید کنین باید دلیل داشته باشین وگرنه سخته موافقت کردنشون...
کسر خدمت و مدت خدمت:
فعلا تا امروز تمام اخبار مبنی بر افزایش به 24 ماه شایعه هستش(مطمئن باشین کاهش نداریم!!!!)
تا امروز:
الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاههاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگانهاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بدآبوهوا: 19 ماه
ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه
همه میگن با توجه به کاهش موالید ذکور خدمت از سال 92 ، 24 ماه میشه که مطمئن باشین فعلا چنین تصمیمی نگرفتن و به احتمال زیاد امسال نمیگیرن(به دلیل و جود انتخابات و اینکه تازه 21 ماه شده) شایدم گرفتن و لی احتمالش خیلی کمه بابا یکم تفکر سیاسی داشته باشین!!!!...
کسر خدمت بسیج هم فعلا همون حداکثر 6 ماه هستش و مطمئن باشین به طور کل حذف نمیشه(بابا یکم تفکر سیاسی داشته باشین آخه اگه حذف بشه کی میره بسیج؟هان؟؟؟)فقط من شنیدم قبلا که واسه هر سال فعال 45 روز بود سال 91 کرده بودن 30 روز و 92 قراره بشه 20روز که این امکانش زیاده برای اینکه مجبور بشن خیلی زود به پایگاه برن...
نحوه رفتارها:
در طول خدمت بنابه توصیه دوستان:
1-یکم مرموز باشین.(اونطور که گفتن باید طوری باشی که هیچ کس از کارات و به شخصیتت پی نبره!!!(در عین حالی که نسبت به یه چیزی در یه موقعیتی ناراحت نشون میدی به همون چیز در یه موقعیت دیگه هیچ عکس العملی نشون نده تا به شخصیتت پی نبرن و نقطه ضعفت رو ندونن!!!)
2-به رده های بالای خود احترام بگذارید
3-با رده های پایین خود بد رفتار نکنین و البته پر روشون نکنین
4-مواظب کادری ها باشین حتی اگه ردشون از شما پایینه و در صورت اذیت های خیلی بی جا به بازرسی خبر بدین
5-هر کاری رو میگن بدون چون و چرا انجام بدین و انتظار تشکر نداشته باشین
6-سعی کنین مرتب باشین
7-زیر آب کسی رو نزنین
8-خبرای آسایشگاه رو بیرون نبرین
9-و....
اگه یادم اومد باز اضافه میکنم.
خوب از این به بعد هر کس هر سوالی داشته باشه اول این پست رو بخونه و بعد مطرح کنه ...
من هر بار که جواب میدم این پست رو هم آپدیت خواهم کرد...
دوستان اگه اشکالی داشت حتماٌ بهم بگین...
ممنون...