تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1506 از 4105 اولاول ... 506100614061456149615021503150415051506150715081509151015161556160620062506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,051 به 15,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

خوب بالاخره بعد 5روز مطالعه مستمر خوندن تاپیک رو تموم کردم واسه خاطر همین تصمیم گرفتم:
    یه پست جامع و تقریبا کامل از نتایجی که از این 1500 صفحه گرفتم براتون بزارم تا هم جواب زحمت دوستان رو داده باشم و هم مورد استفاده بقیه قرار بگیره(امیدوارم مفید باشه)
    اول از همه در مورد پادگانی که من اونجا افتادم یعنی:
    پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه(ناجا)
    این نظراتی که در پایین میبینید نظرات 4،3 تا از دوستانمون هست که یا تو این پادگان بودند و یا تو مرز هستن
    فک کنم اگه این ها رو بخونید یه نتیجه گیری کلی از وضعیت خدمت در این پادگان از شروع تا زمانی که تقسیم میشین و یکم بعد تقسیم شدن بدست میارین...
    خیلی جالب بود برام که تو این تاپیک فقط ما 3نفر هستیم که تو این پادگان افتادیم و بقیه اکثرا 01 یا 02 یا 06 ویا مالک اشتر اراک بودن(البته از همه جا بود ولی اینا زیاد بودن)
    منم اولین مرخصیم رو اومدم. مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی
    روز اول به معنای واقعی پدر مارو در آوردن! نهار ندادن شام هم یه دونه تخم مرغ! روز دوم و سوم اینقدر ما رو دواندن که کلا دلم از زندگی سیاه شد! از روز چهارم خوب بود چون بارون اومد و دویدن و .. تعطیل شد و مستقیم رفتیم سر کلاس. سر صف جم خیلی اذیتمون کردن.
    غذاشون افتضاحه
    برخورد فرمانده ها بد نیست زیادم خوب نیست
    مرخصی خوبه
    امکانات خوب نیست
    سختی نسبتا زیاد

در کل سه روز اولش بسیار سخت بود ولی بعدش خوب شد. روز آخر هفته هم قبل مرخصی حسابی ما رو ورزش دادن!
    من سومین مرخصی خودمو اومدم. همونطور که قبلا گفته بودم مرزبانی شهید رجایی هستم.
    هفته ی سوم خوب شروع شد. شنبه زیاد بهمون سخت نگرفتن. یکشنه بعد از صبحگاه ورزش داشتیم. با اسلحه ی ژ3 نیم ساعت دویدیم. بعدش تمرین هایی بهمون دادن که فیل هم نمیتونست انجامش بده! روزهای بعدش آسان گذشت تا 5 شنبه که امروز باشه!!! واقعا پوستمون رو کندن! فکر کنم حس کردن شل شدیم. همین الان پاهام بی حس شده و موقع برگشتن نمیتونستم راه برم! با بدبختی راه میرفتم. موقعی که میومدیم هم دژبان ها کلی اذیت کردن. نیم ساعت گیرمون دادن و اذیت میکردن.
    در کل به نظر من هرکی میگه آموزشی دوره ی خوبیه سخت در اشتباهه.
    دوستان یه سوال. تقسیم ناجا (مرزبانی) از تهران صورت میگیره یا توی پادگان هم میشه تغییرش داد؟
    میگن هرکی گواهی آمادگی دفاعی مدرسه‌شو ببره دو ماه کسری میگیره. توی پادگان ما هم شایعه شده.
    کاش میشد آدم اصن فکر نکنه ولی مگه میشه. شب و روز سختی بکشی و فشار و زور رو تحمل کنی ولی فکر نکنی. هرکی میگه من فکر نمیکنم دروغ میگه
    درسته اگه بیفتم تو شهر اینطوره ولی شنیدم توی مرز زمان اصن نمیگذره .
    چرا دوست عزیز
    حق داری انتظار داشته باشی ولی حق انتقاد نداری
    عزیزم اینجا ایرانه پشتیبانی و راهنمایی و اینا نداریم
    بالاخره یک ماه از آموزشی ما توی مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی ناجا گذشت. این چهارمین مرخصی منه. توی هفته گذشته ما میدان تیر رفتیم. خود میدان تیر خوب بود و یه جور زنگ تفریح بود ولی مسیر طولانیش همه‌مون رو خسته کرد. روزای دیگه هم همش عادی بود. صبحگاه + صف جم تقریبا راحت (چون همه چیزو یاد گرفتیم) و کلاس های درس. سه شنبه هم توی صبحگاه عمومی از فرمانده پادگان خیلی خوب گرفتیم و قرار شد اگه هفته بعد هم خیلی خوب بگیریم یه روز بهمون تشویقی بدن خلاصه یکی دو بار بدو بایست داشتیم. کلی بشین پاشو داشتیم و ... ولی دیگه همش برامون عادی شده.
    یه توصیه هم دارم برای کسایی که میخوان بعد از این برن آموزشی. روزای اول و دو هفته اول بهیچ وجه پا رو محکم زمین نکوبید چون فقط خودتون ضرر میکنید. زانوتون داغون میشه. خود من الان یه هفتس زانو درد بدی گرفتم.
    والا جواد جون به خاطر جو نبود اینا میگفتن پا نکوبید فلان میکنیم و بهمان میکنیم ما هم ساده لوح بودیم و میترسیدیم. الانم داریم چوبشو میخوریم.
    کاش قبل اینکه برم میگفتی بهم الان وقتی میدوم زانوم میخاد بشکنه
    بنظر من اگه توش قید بشه معاف از استفاده از سلاح خوبه ارزش داره. باقیش نه.
    برا منم گفتن یه هفته قبل از اعزام میاد. من بهش گفتم اشکال نداره تو المثنی منو بده! وقتی داد کدم توش بود.
    بدترین حالتش اینه که باید با اسلحه بدو رو برید. اینش فوق العاده سخته. از کت و کول و گردن میفتید.

من سراغ دارم کسی که موقع رژه لگنش در رفت! ولی از من به شما نصیحت. پا محکم نکوبید

ما گردانمون از میدان صبحگاه یه کیلومتری فاصله داره. توی این فاصله دوش فنگ میریم. توی میدان هم باید کلی دوش فنگ باشیم. در کل دوش فنگ سخت نیست و بدنت عادت میکنه. من شخصا اینقدر دست فنگ و بدو رو بهم فشار میاره که دوس دارم همیشه دوش فنگ باشم
    دوست عزیز شاید شما هنوز این واقعیت رو باور نکردی که میخوای بری خدمت سربازی! اینکه وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم در مورد خدمت خیلی مسخره هست. شما یک روز هم غیبت کنی باید جریمه بشی. شما با این همه غیبت فکر نکنم راه انتخابی هم داشته باشی. ما که یه روز هم دیرکرد نداشتیم نتونستیم سپاه یا ارتش بیفتیم حالا با اوضاع شما ...
    توی همین گروهانی که من دارم خدمت میکنم دور قبل یکی مادرش سکته کرده بود بهش مرخصی نداده بودن بره مادرشو ببینه. روی برجک موقع پاسداری با کلاشینکف خودشو کشته بود. نظام اهمیتی نمیده کسی زنش مریض باشه یا ....
    الان هم حتما میدونید که نیروی انتظامی از همه جا بیشتر میگیره. ارتش نیرو میگیره اما کمتر. من دعا میکنم شما ارتش بیفتی. و اگه هم اوضاع جسمی خانمتون خیلی بده شاید بتونی معافی بگیری.
    دوستان من مرزبانی هستم و دو هفته تا تقسیمم مونده. بنده اگه مثلا مرزبانی آذربایجان غربی بیفتم (خدا نکنه) بعدش باید آشنا کجا گیر بیارم که منو بیاره استان خودم یا لااقل یه جای امن؟
    افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه
    بچه ها اگه کسی اطلاعاتی ازین پادگان داره دریغ نکنه
    آدرس تایپیک توی امضام هم فعاله
    ای بابا ترکوندی که مارو
    یعنی چی به فکرش باشم؟مگه کاری میتونم بکنم ؟!
    من خودمم محل سکونتم کرمانشاست,مرزبانی بهتره یا پاسگاه و کلانتری و اینا ؟
    کلا بد و خوبش واسه یگان چیه ؟!
    داداش من رفیقم 2 ماه پیش اونجا خدمت کرد تو همون پادگان الان افتاده داخل شهر ولی میگه آموزشیی خیلی سخت بوده امکانات رفاهی و ایناش سخته واسه وسیله بردن و اینا یه خورده بیشتر دقت کن بعدشم اینکه میگفت 5 شنبه جمعه ها مرخصی بودن ...
    یگان 5شنبه جمعه ها مرخصی بودن دیگه ؟! آموزش که نمیشه

مرسی دوست عزیز
    من الان توی شهید رجایی هستم. توی پست های قبلیم کامل در مورد این پادگان توضیح دادم. هر هفته پنجشنبه جمه مرخصی میدن. روزای تعطیل هم مرخصی میدن. خود من تا حالا بیشتر از 20 روز مرخصی بودم!
    به نظر من انتظامی از مرزبانی بهتره. لااقل چشمت توی چشم انسان میفته. توی مرز خطر مرگ زیاده! خطر روانی شدن هم زیاده. اما کلانتری اقلا میدونی زنده میمونی!
    هر سوالی داری من در خدمتم.
    توی مرز (به خصوص شمال غرب) به صورت هفتگی کشته میدن! تا سختی های مرز رو با چشم خودت نبینی قبول نمیکنی و نمیفهمی. به شخصه (هم مرز رو دیدم هم کلانتری) کلانتری رو واقعا ترجیح میدم
    داداش رفتم همه پستهاتو خوندم,با اینکه اکثرشو خونده بودم
    چندتا سوال
    1-اول دی اعزام شدی چندم آموزشی تمومه ؟
    2-واسه روز اعزام رفتی پادگان ؟ توی برگ سفید آدرس پادگان رو زده
    3-بچه کجایی ؟
    4-تو پادگان با کی رفیق بشم ازین کادری و اینا ,اگه کسی رو میشناسی ؟
    5-شهید رجایی رو تو یه جمله توصیف کن
    6-واسه تقسیم یگان چیکار کردی؟
    7-کلی خوشم اومد ازت,دمت گرم
    1. والا یا 26 یا 29 تمامه. هنوز مشخص نیست
    2. آره برو پادگان. ساعت 10 اینا برو. زود نرو چون اونجا علاف میشی. وسیله زیاد با خودت نبر چون 1 اسفند سه شنبه هست احتمال زیاد میفرستنتان خانه تا شنبه. ما شنبه تاریخ اعزاممون بود تا پنج شنبه گیرمون دادن ولی شما رو میفرستن
    3. کرمانشاه
    4. اینو توی پیام خصوصی بهت میگم
    5. برای تحصیل کرده ها بد نیست. ولی برای خود من تجربه ی بدی بوده تا حالا
    6. هیچی. آشنا از تهران گیر بیار یا آشنای نزدیک توی پادگان.
    7. مخلصیم
    من خودم مرزبانی خدمت میکنم به نظر من بر خلاف تمام تصورات منفی از مرز،خدمت تو مرز از همه جا بهتره.
    به 3 دلیل
    1-کسری خدمت از 1 ماه تا 3 ماه
    2-مرخصی هر 45 روز 10 روز(تازه این قانونیشه ولی تو پاسگاه ها بسته به فرمانده پاسگاه به ازای هر 45 روز بین 11 تا 14 روز مرخصی میدن یعنی تقریبا 3 ماه خدمت کن یک ماه برو مرخصی)که به این ترتیب اگر 3 ماه به خاطر منطقه عملیاتی کسری داشته باشی حدود 4 ماه هم میتونی مرخصی بگیری یعنی 7 ماه از خدمت پر.
    3-خدمت تو مرز اینقدر سریع میگذره که فکرشم نمیتونی بکنی
    در ضمن به نظر من اگه رفتی مرز سعی کن تو خود هنگ نمونی چون هم خدمتش بیشتر هم مرخصی کمتر.بعد اگه رفتی گروهان سعی کن تو خود گروهان نمونی برو پاسگاه چون از دردسر تشریفات و بازدید و... و کلا گیر دادن نظامی و نظامی گری راحتی.داشتیم افرادی که تو پاسگاه با شلوار کردی و دمپایی و یک نخ سیگار پست میدادن تازه با موبایلشونم به دوست دخترشون زنگ میزدن.البته این قسمتش به فرمانده پاسگا ربط داره.تازه اگه رفتی پاسگاه اگه تونستی برو تو پایگاه چون اونجا دیگه فرمانده پاسگاهم نیست خودتی و 4 نفر دیگه عشق و حال.کلا هر کار دوست داری میتونی انجام بدی
    من خودم سیستان نبودم ولی دوستانی که سیتان خدمت کردن تعریف کردن اونجا خیلی خیلی بی در و پیکره .ما درسته لب مرز موبایل داشتیم(در صورتی که اونجا خود کادری ها هم نباید داشته باشن) ولی هر وقت حفاظت میامد موبایلارو میذاشتیم تو پلاستیک زیر خاک میکردیم .ولی سیستان یکی از دوستام میگفت با خود حفاظت میرفتن گشت با گوشی لنز دار آهنگ میذاشتن.کلا چون سیستان درگیری عملیاتی زیاد داره اونجا کسی وقت نمیکنه بره دنبال گیر دادن به سرباز و بازدید و آموزش و آی چرا تو کلاه نداری و تو چرا نمیدونی طول فشنگ گرینف چقدره و ....سیستان از تمام مرز ها بــــــــــــــــــوق خونه تره.اما فقط میمونه یک مسئله اونم درگیری.مرز سیستان درگیر ترین مرز کشوره.اما یک چیزی رو همیشه بدونید.در99٪موارد افغانی قاچاقچی به شما کاری نداره.چرا؟چون هدف اون کشتن سرباز ایرانی نیست.هدفش رد کردن مواده.بنابر این تا وقتی مجبور نشه و شما به سمتش تیر اندازی نکنید کاری با شما نداره چون میخواد با کمترین هزینه جنسش رو رد کنه.من نمیگم تو مرز و تو درگیری شهید نمیدیم ولی چون خودم از نزدیک شرایط درگیری رو دیدم(با اینکه واقعا ترسناکه)ولی احتمال کشته شدن تو درگیری 1٪ چون قبل از درگیر شدن شما تو بهترین مکان ممکن و با آمادگی کامل کمین زدید و عملا اون قاچاقچی هست که یا باید کشته بشه یا فرار کنه و اکثر کسایی که تو درگیری ها کشته میشن تقصیر خودشونه مثلا میان رشادت به خرج میدن ایستاده تیراندازی میکنن خوب معلومه میمیره دیگه.در کل اولین بار خیلی وحشتناکه ولی وقتی طبیعی شد خیلی هم حال میده.تازه کسایی که تک پسرن و یا معاف از رزم و کسایی که کمتر از 2 ماه خدمت در یگان دارن و کسایی که 2 ماه مونده به پایان خدمتشون نباید برن کمین.در کل شما به هزاران بهانه میتونید کمین نرید تا تو درگیری هم نباشید.
    ه شخصه حاضرم 18 ماه تو مرز خدمت کنم ولی 21 ماه تو شهر و کار دفتری نباشم چون اواخر خدمت میفهمی 1 روز هم 1 روزه چه برسه 3 ماه.
    در کل به هیچ وجه از مرز نترسید و از مزایای بسیار زیادش استفاده کنید.باور کنید تو پاسگاه های مرزی که معمولا بین 15 تا 25 سرباز دارن اینقدر جو صمیمی و باحاله که وقتی یکی از بچه هارو میخواستن بفرستن یه پاسگاه دیگه گریه میکرد چون واقعا همه مثل یک خانواده هستن.کلا خیلی خوش میگذره .به نظر من که مرز بهتره
    در ضمن یه چیز دیگه بگم واقعا الان مرزها خیلی امکانات داره.چند تا از امکاناتشو میگم که پاسگاه تو شهر نداره
    1-تلوزیون led برای آسایشگاه سربازها(فلش هم میخوره تا دلتون بخواد فیلم و شو و آهنگ میذاشتیم البته این موردش بستگی به فرمانده پاسگاه داره و نبود دوستان بــــــــــــــوق مال)
    2-کولر گازی از نوع سرمایش/گرمایش اسپلیت برای آسایشگاه سرباز ها
    3-کمد مجزا برای هر سرباز(توجه داشته باشید تو خود هنگ بعضا سربازا کمد ندارن)
    4-آبگرمکن برقی و حمام مناسب
    5-ماشین لباسشویی با خشک کن
    6-اتو بخار (عملا کسی استفاده نمیکرد مگر موقع بازدید سالی یک بار)
    7-تنور نانوایی برای پخت نان
    8-آب آشامیدنی لوله کشی
    9-وسایل بدن سازی(البته خیلی محدود ولی بازم دمشون گرم)
    10-زمین والیبال و فوتبال(هرچند خاکی و در فضای باز ولی واقعا خیلی حال میداد)
    و...
    منم روز اولی که میخواستم برم مرز و بدتر از اون بار اولی که با اشرار مواجه شدم و درگیری و ... واقعا وحشت کردم ولی بعدا دیدم شهید شدنم به این آسونی نیست.درسته خطر هست نمیگم نیست.سختی هست همه اینا قبول.ولی به مظر من به مرخصی و کسر خدمتش میارزه.بعدشم منطقه خود ما منطقه درگیر عملیاتب هست ولی حدود 2 سال هست که شهید نداشتیم فقط کشتیم و تازه اون 1 دونه شهیدم کادری بوده
    منم شرق خدمت میکنم منم درگیری دیدم.ما هم هفته ای 15 تا کشته داریم البته افغانی.
    آقا راه نداره من جای شما معاف پزشکی شم و شما جای من برید یکی از مرز های آذربایجان - کردستان و کرمانشاه؟به خدا جدی میگم

خوش خبر باشید! ممنون
    یه سوال. من الان مرزبانی هستم و اگه خدمتم ایست بخوره بعدا دوباره دفترچه بفرستم و از شهر دیگه ای مثل تهران بفرستم ممکنه بازم همین مرزبانی کرمانشاه بیفتم؟ یا ممکنه مالک اشتر اراک بیفتم؟
    آقا دارین میرین خدمت میخاین چهار تا تنبیه هم نشین؟! خداوکیلی این 01 و 02 و ... سربازا رو تنبل و پررو کرده (شوخی) بیاین پادگان ما تا دلتون از دنیا سیا شه
    دیگه چیزی نمونده به یک اسفند
    یه سوال:
    میگن با ماشین 4 بزنید منظورشون شانه 4 هست یا آخرین درجه خود ماشین موزر؟
    واسه لیسانس و پایینتر فرق داره ؟!
    به سلامتی
    منم میرم یواش,موهارو چطوری زدی ؟! شماره 4 با شانه ؟! یا بدون شانه ؟!
    خرما خشک یادت نره
    فقط گفتن شلوار نبرید پس اونجا چی میپوشیم ؟! فوری بهمون شلوار گرم میدن ؟!

و در آخر موفق باشی
    همه اونایی هم که این مدت کمک کردن اطلاعاتشونو در اختیارم گذاشتن دستشون درد نکنه
    برگشتم یه خلاصه وضعیت میدم واسه بچه های اعزامی بعد
    ما هم بالاخره بعد از 61 روز - یکم اسفند- ترخیص آموزشی شدیم. دو سه روزه آخر بدترین جنگ روانی رو داشتیم با پرسنل کادر. ما قرار بود شنبه ترخیص بشیم اما چون میگفتن تقسیمات نیومده (دروغ محض! فقط میخواستن تقسیمات رو دستکاری کنن و پارتی بازی کنن چون خود من پنجشنبه فهمیدم کجا افتادم!) روز بعد از روز ما رو الاف میکردن. دو روز آخر برای اینکه ساکتمون کنن گفتن پادگان پاسدار میخاد و هرکی کوچیکترین شلوغی هم بکنه اسمش بعنوان پاسدار رد میشه تا توی پایان دوره پاسداری بده. دو روز آخر بشدت بچه ها افسرده شدن و همه عصبی شدن و حتی به پرسنل کادر میپریدن.
    ما لیسانس بودیم. توی گردان به نزدیک 30 نفر ستوانسوم دادن. کسانی که نمیتونن حتی دو قدم رژه درست برن! واقعا بر چه اساسی درجه دادن خدا داند! من خودم استواریکم شدم. توی تقسیمات افتادم مرزبانی استان کرمانشاه (استان خودم). بقیه ایلام و خوزستان و کردستان و کیش و قشم و بوشهر افتادن. یه نفر هم گیلان و 4 نفر (عند بدشانسی) آذربایجان غربی افتادن! در کل تقسیمات خوب بود چون برخلاف همیشه تعداد کمی برای آذربایجان برداشته بودن.
    خلاصه اینکه بهمون 5 روز پایاندوره دادن و من باید دوشنبه صبح خودمو به ستاد مرزبانی کرمانشاه معرفی کنم تا مشخص بشه برای 17 ماه آینده کدوم مرز خدمت کنم. شنیدم توی مرز همه از جمله سرباز صفر و درجه دار باید مثل هم پست بدن :( خلاصه اینم سرنوشت ماست دیگه.
    منم که مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه بودم امروز رفتیم پادگان
    با کلی معطلی پذیرش شدیم و تا صبح روز بعدش مرخصی دادن
    بازم مرخصی بیام اطلاعات بیشتری میزارم
    برعکس تقسیمات ما عالی بود. (مرزبانی شهید رجایی)
    کرمانشاه و ایلام (مرزهای امن) حدود 70 درصد بچه ها رو برداشته بودن. بقیه کردستان و خوزستان افتادن. درصد کمی هم بوشهر و کیش افتادن و متاسفانه 4 نفر آذربایجان غربی افتادن. 1 نفر هم استان گیلان! در کل تقسیمات خوبی بود.
    سعی کن پوتین بهمن بگیری. یه مدت واکسش بزنی نرم نرم میشه.
    سلام مجدد دوستان
    همونطور که بعضی از دوستان اطلاع دارن من سرباز آموزشی پادگان آموزشی مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه هستم
    امروز اولین مرخصی بود
    تا اینجا که برخورد پرسنل کادر باهامون خوب بوده
    البته لیسانس هستم
    دوست عزیز استخدام سپاه حتی بصورت پیمانی 5 ساله بهیچ وجه کار راحتی نیست.
    سلام دوستان عزیز
    دیروز چهارشنبه واسه دومین بار بهمون مرخصی دادن
    پایه خدمتی اسفند-شهید رجایی-مرزبانی
    پیچیده تو پادگان که از 25 تا اخر عید مرخصی و ماموریته
    کسی میدونه چطوریاست ؟ ماموریتش چیه ؟!
    احتمالا تو کرمانشاه هم همون ماموریت واسه راهور باشه !

منظورم این بود که هفت روزش مرخصیه باقیش ماموریت !
    یک ماه از یگان ما هم گذشت. توی این مدت خیلی تجربه به دست آوردم. 15 روز اول توی پاسگاه مرزی خدمت کردم. فقط پست میدادم و شاید بشه گفت حتی از سردوشی ها هم ارزشم کمتر بود اونجا! بعدش اومدم توی قرارگاه هنگ مرزی. اینجا هم پست میدم ولی روحیم خیلی بهتره. شلوغتره و گاهی میشه توشهری مرخصی گرفت و روحیه ای عوض کرد. در کل خدمت توی نیروانتظامی بخصوص مرزبانی عین برده داریه و ظلم بزرگیه.
    آقا منم یعنی استوار یکم نسبت به استوار دو و گروهبان های کادر ارشد ترم؟! توی ناجا!!؟

با تشکر از دوستان عزیز: آقا شهاب، آقا کیهان ، آقا حسام و آقا هادی
    همونطور که دیدن آقا شهاب 1دی 91 اعزام شد و 1 اسفند آموزشی رو تموم کرد و به یگان رفت و آخرین پستش هم مربوط به 92/1/1هستش که 92/1/31خدمتش 5 ماه تموم میشه و امیدوارم که موفق باشه
    آقا کیهان هم که 1 اسفند رفت به این پادگان و 1 اردیبهشت که من میرم به این پادگان ایشون میرن یگان که امیدوارم ایشون هم موفق باشن
    آقا حسام هم که تو مرزهای شرقی تشریف دارن و دارن یکی یکی کلک افغانها رو میکننایشون هم موفق باشن!!!!

میرسیم به توضیحات کلی:
    اول از همه باید از کاربران زیر تشکر کنم که با حوصله جواب تمام دوستان رو دادن و راهنماییشون کردن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و چند تای دیگه که یادم نموندن!!!(شرمنده)

نتیجه گیری ها:
    وسایلی که باید ببرین:
    همون وسایلی که در پست اول این تاپیک اومده مورد تاکید همه ی دوستان بود و فقط تعداد اندکی با توجه به شرایط پادگانشون گفته بودن خیلی هاشون اضافه هستن و یا چند موردشون رو نمیذارن ببری تو و چند نفر هم 2 الی 3 قلم اضافه کرده بودن به اونها مانند چسب کاغذی و قرص جوشان و دستمال کاغذی و پنبه و چراغ قوه و ....
    مقایسه یگان های بکار گیرنده:
    1-ناجا: ناجا با اکثریت آرا رتبه ی اول رو بدست آورد(و به مرحله ی بعدی صعود کرد) به قول یکی از دوستان {برده داری نوین هستش}که البته انواع مختلف داره مانند راهور ، کلانتری ، یا مثل ما مرزبانی که از همه سخت تر و خرناک تره ولی خوب دیگه شاید بیشترین مرخصی رو تو کل یگان ها داره(اونطور که گفتن بستگی به جایی که میوفتی واسه 30 الی 45 روز 11 الی 15 روز مرخصی میدن و کسر خدمت هم داره!!!
    2-ارتش:بله این ارتش بود که بعد ناجا تونست مقام دوم رو کسب کنه(و به مرحله پلی آف صعود کنه)که البته این هم انواع مختلفی داشت که بعضی هاشون سخت و بعضی هاشون آسون بودن ولی در کل آسون تر از ناجا بود و بهترین پادگانشون هم 01 و 02 تهران شد.
    3-سپاه: متاسفانه سپاه نتونست امتیازات لازم رو کسب کنه و با مقام سومی از دور مسابقات کنار رفت. بله سپاه بهترین ارگانی انتخاب شد که میتونید خدمت کنید و البته فعلا تقریبا دست نیافتنی برای لیسانس به بالا ها. بهترین پادگانشم شهید مدرس(تهران یا کرج)بود.
    معافیت ها:
    با توجه به خونده های من تمامی معافیت ها برداشته شدن و یا خیلی سخت شدن، معافیت هایی که میتونین بگیرین و اکثر کاربران رو درگیر کرده بود اینا بودن:
    1-جبهه و جانبازی: نتیجه این شد که مجموع امتیاز ها حتما باید 30 رو کامل پر کنه یعنی اینکه 29 ماه و 29 روز جبهه بدون جانبازی هیچی تعلق نمیگیره و باید حتما 30 ماه تموم باشه و یا اینکه مجموع امتیاز ها به30 برسه مگر اینکه قبل از قانون جدید در سیستم ثبت کرده باشین و پاک نشده باشه!!!...
    2-معافیت معمولی:به این صورت شد که اگه شما تک فرزند و پسر باشینشاید بهتون کفالت بدن وگرنه میوفتین شهر خودتون و ....
    3- معافیت پزشکی: باید وضعت خیلی خراب باشه تا بدن و در اکثر موارد معاف از رزم میخوری که خودش انواع مختلفی داره و بسته به پادگانتون بیشتر بدرد نمیخوره!!!!ولی از هیچی بهتره...
    4- معافیت چاقی و لاغری کلا حذف شده و اگه قددت زیر 150سانت باشه معاف دائمی و البته معاف 2برادری و 3 برادری هم کلا حذفه مگر اینکه قبل از قانون جدید در سیستم ثبت کرده باشین...
    5-کفالت : تنها فرزند ذکور بالای 18 سال اگه پدرت 65 رو تموم کرده باشه بهت تعلق میگیره یعنی اگه از خودت بزرگتر داشته باشی و حتی ایشون خارج از کشور باشن نمیتونی بگیری....
    6-کفالت پزشکی: یعنی پدرت زیر 65 یاشه ولی بطور کامل(به طور کامل)از کار افتاده بشه و شما سرپرست خانوار باشی میتونی بگیری ولی همه ی اینها رو باید تو کمیسیون ها ثابت کنی!!!
    7-و....
    تاریخ اعزام ها:
    برای فوق دیپلم به پایین 19 هر ماه و برای لیسانس به بالا 1 ماهای زوج هستش.
    اگه امروز درخواست رو ثبت کنین 24 ساعت بعد از پلیش+10 میتونین المثنی کارت سبز رو بگیرین و تاریخش رو بدونین ولی برای برگ سفید باید صبر کنین تا بیاد....
    اگه خواستین زود برین باید تعجیل بزنین و اگه خواستین تمدید کنین باید دلیل داشته باشین وگرنه سخته موافقت کردنشون...
    کسر خدمت و مدت خدمت:
    فعلا تا امروز تمام اخبار مبنی بر افزایش به 24 ماه شایعه هستش(مطمئن باشین کاهش نداریم!!!!)
    تا امروز:
    الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاه‌هاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
    ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
    پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بد‌آب‌وهوا: 19 ماه
    ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه

همه میگن با توجه به کاهش موالید ذکور خدمت از سال 92 ، 24 ماه میشه که مطمئن باشین فعلا چنین تصمیمی نگرفتن و به احتمال زیاد امسال نمیگیرن(به دلیل و جود انتخابات و اینکه تازه 21 ماه شده) شایدم گرفتن و لی احتمالش خیلی کمه بابا یکم تفکر سیاسی داشته باشین!!!!...
    کسر خدمت بسیج هم فعلا همون حداکثر 6 ماه هستش و مطمئن باشین به طور کل حذف نمیشه(بابا یکم تفکر سیاسی داشته باشین آخه اگه حذف بشه کی میره بسیج؟هان؟؟؟)فقط من شنیدم قبلا که واسه هر سال فعال 45 روز بود سال 91 کرده بودن 30 روز و 92 قراره بشه 20روز که این امکانش زیاده برای اینکه مجبور بشن خیلی زود به پایگاه برن...
    نحوه رفتارها:
    در طول خدمت بنابه توصیه دوستان:
    1-یکم مرموز باشین.(اونطور که گفتن باید طوری باشی که هیچ کس از کارات و به شخصیتت پی نبره!!!(در عین حالی که نسبت به یه چیزی در یه موقعیتی ناراحت نشون میدی به همون چیز در یه موقعیت دیگه هیچ عکس العملی نشون نده تا به شخصیتت پی نبرن و نقطه ضعفت رو ندونن!!!)
    2-به رده های بالای خود احترام بگذارید
    3-با رده های پایین خود بد رفتار نکنین و البته پر روشون نکنین
    4-مواظب کادری ها باشین حتی اگه ردشون از شما پایینه و در صورت اذیت های خیلی بی جا به بازرسی خبر بدین
    5-هر کاری رو میگن بدون چون و چرا انجام بدین و انتظار تشکر نداشته باشین
    6-سعی کنین مرتب باشین
    7-زیر آب کسی رو نزنین
    8-خبرای آسایشگاه رو بیرون نبرین
    9-و....
    اگه یادم اومد باز اضافه میکنم.

خوب از این به بعد هر کس هر سوالی داشته باشه اول این پست رو بخونه و بعد مطرح کنه ...
    من هر بار که جواب میدم این پست رو هم آپدیت خواهم کرد...
    دوستان اگه اشکالی داشت حتماٌ بهم بگین...
    ممنون...
    Last edited by bloodsky; 09-04-2013 at 17:01.

2. 20 کاربر از bloodsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان امسال من میخوام واسه کاردانی بخونم مردکم دیپلم کامپیوتر هست. به نظرتون چون شنیدم تو سپاه با دیپلم راحت تر پذیرش میشی ,امسال برم دنبال بسیجی فعال و تکمیلی به جای ادامه تحصیل که شانس واسه پذیرش تو سپاه داشته باشم؟(همین که تو شهر خودتی + اموزشی نداری کافیه واسه پذیرش تو سپاه)
    عاغا یه نفر بگه پست من دیده میشه یا نه!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.
    می خواستم ببینم به نظر تو چقدر ممکنه شهر خودم بیافتم. با توجه به اینکه خدمت قبلیم هم تو استان خودم بودم( ولی نه شهر خودم)
    همچنین گفتی که 80 درصد از فوق ها معمولا تا ساعت 2 هستن و کار اداری. خواستم ببینم اگه اینطوری هم نصیب ما شد به امید خدا، بعد از ساعت اداری می ذارن بیام خونه به نظرت؟
    نها خوبی ناجا اینه که خیلی خیلی گستردست. شما احتمال 95% به بالا شهر خودت هستی و به احتمال خیلی بالا ساعت اداری تعطیل میشی( یا 2 یا 4) و آماده باش و .... هم داری مگر اینکه سرباز عقیدتی بشی. بله بعد از ساعت اداری اجازه میدن بری خونه. شیفت هم احتمالا نداری یا اگر هم داشته باشی ماهی 3 نوبت.

5. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

1-یکم مرموز باشین.
    میشه توضیح بدی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

اونطور که گفتن باید طوری باشی که هیچ کس از کارات و به شخصیتت پی نبره!!!(در عین حالی که نسبت به یه چیزی در یه موقعیتی ناراحت نشون میدی به همون چیز در یه موقعیت دیگه هیچ عکس العملی نشون نده تا به شخصیتت پی نبرن و نقطه ضعفت رو ندونن!!!

8. این کاربر از bloodsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

سلام آقا شهاب مثل اینکه پستم حکمتش جوری شد که همزمان با اومدن 2باره شما به مرخصی هستش(آخه دارم میبینم که آنلاین هستین)
    اگه هستین یه چند تا سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدین.
    1-اینکه تمام وسایلی رو که تو پست اول گفتن اجازه دارم ببرم؟؟؟
    2-وضعیت امکانات و غذاهای اون پادگان چطوریه؟
    3-من 1 اردیبهشت از تبریز اعزام میشم یعنی باید شب به اونجا برسم، مشکلی که نیست؟؟؟
    4- از پادگان شهید رجایی تا خود ترمینال کرمانشاه ماشین هستش؟؟؟
    5-شبا خاموشی رو کی میزنن و صبح ها کی بیدار میشین؟؟
    6- آقا به دادم برس اگه امکانش هست یه شماره بهم پیام خصوصی کن تا اگه موردی بود ازت کمک بخوام، ممنون میشم

Last edited by bloodsky; 09-04-2013 at 16:12.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عاغا یه نفر بگه پست من دیده میشه یا نه!!!!!!!!!
    دوست عزیز کسی که میخواد بیاد خدمت فرق اقا با عاغا (اغا) رو میدونه! اگر هم روی شما با عاغا ها هست نمیتونن در زمینه خدمت راهنماییت کنن! چون از دم معاف هستن دوست گرامی.
    در ضمن فکر نمیکنم بتونید طی یک سال هم فعالی بسیج بگیرید هم کفایت از آموزش و هم پذیرش سپاه!. ...
    در صورتی که پارتی دارید اقدام کنید بدون بسیج هم امکان داره بیفتید سپاه.
    همچنین در صورتی که به رشتتون علاقه دارید بهتره تا به محیط خدمت وارد نشدید ادامه تحصیل بدید .

11. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال؟من اول اردیبهشت اعزامم،قراره نتایج ارشد 15 اردیبهشت بیاد،میخواستم بدونم اجازه میدن موقغ اعلام(2هفته بعد از شروغ اموزشی) نتایج چند روز مرخصی بدن تا با خیال راحت بیام خونه انتخاب رشته کنم؟
    سوال دیگه،من افتادم نیروی انتظامی،یه اشنا دارم توی نیروی انتظامی، میخواستم بدونم میتونه محل اموزشی من رو تغییر بده وبیاردم محل سکونتم تهران؟بهش رو بندازم؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز کسی که میخواد بیاد خدمت فرق اقا با عاغا (اغا) رو میدونه! اگر هم روی شما با عاغا ها هست نمیتونن در زمینه خدمت راهنماییت کنن! چون از دم معاف هستن دوست گرامی.
    در ضمن فکر نمیکنم بتونید طی یک سال هم فعالی بسیج بگیرید هم کفایت از آموزش و هم پذیرش سپاه!. ...
    در صورتی که پارتی دارید اقدام کنید بدون بسیج هم امکان داره بیفتید سپاه.
    همچنین در صورتی که به رشتتون علاقه دارید بهتره تا به محیط خدمت وارد نشدید ادامه تحصیل بدید .
    عاغا شوخی بود دیگه!
    تو بسیج اشنا دارم اما سپاه نه!تو رشتم اکسپرت هستم ,علاقه ای هم دیگه به محیط کسل کننده دانشگاه هم ندارم چون تجربش رو داشتمو انصراف دادم.
    پس فکر میکنم فقط دو راه میمونه یا تن به این کابوس بدمو با همین مدرک برم بیگاری و ... خلاصه جهنم! یا بیخیال سربازی و تخصصم رو به خدمت جامعه بگیرم درسته؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال؟من اول اردیبهشت اعزامم،قراره نتایج ارشد 15 اردیبهشت بیاد،میخواستم بدونم اجازه میدن موقغ اعلام(2هفته بعد از شروغ اموزشی) نتایج چند روز مرخصی بدن تا با خیال راحت بیام خونه انتخاب رشته کنم؟
    سوال دیگه،من افتادم نیروی انتظامی،یه اشنا دارم توی نیروی انتظامی، میخواستم بدونم میتونه محل اموزشی من رو تغییر بده وبیاردم محل سکونتم تهران؟بهش رو بندازم؟
    بستگی به پادگانتون داره ولی طبق گفته دوستان معمولا بله میزارن....
    شما اول مطمئن شو که قبول شدی بعد بنداز به یه روز مثلا 4شنبه رو مرخصی بگیر که با 5شنبه و جمعه بشه 3روز اونوقت بیا راحت انتخاب کن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •