تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1506 از 1746 اولاول ... 5061006140614561496150215031504150515061507150815091510151615561606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,051 به 15,060 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    Last edited by Fiddle; 01-02-2015 at 21:55.

2. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

فکر نکنم التیمیت باشه
    لجنداریه احتمالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یکی از دوستان لطف میکنه در مورد تمام ایتم های کاشتنی ( مثل چشم یا ward و...) توضیح بده ؟

یا اگر میتونید یه لینک معرفی کنید که این موارد رو توش توضیح داده باشه ؟

ضمناً چه آیتمی هست که وقتی hp خیلی کم میشه برای چند ثانیه هیرو رو به صورت فیریز در میاره ؟(که از attack دشمن در امان بمونه)
    این ایتم برای تمام هیرو ها میتونه مفید باشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

یکی از دوستان لطف میکنه در مورد تمام ایتم های کاشتنی ( مثل چشم یا ward و...) توضیح بده ؟

یا اگر میتونید یه لینک معرفی کنید که این موارد رو توش توضیح داده باشه ؟

ضمناً چه آیتمی هست که وقتی hp خیلی کم میشه برای چند ثانیه هیرو رو به صورت فیریز در میاره ؟(که از attack دشمن در امان بمونه)
    این ایتم برای تمام هیرو ها میتونه مفید باشه ؟
    کاشتنی فقط ward با اون آیتم جدیدی که اومده و یونیت میده بیرون تا به دشمن حمله کنه.
    ward سه مدل داره یکی همونی که مجانیه و یک دقیقه محیط رو نشون میده
    یکی سه دقیقه محیط رو نشون میده
    و pink ward که هم ward دشمن رو نشون میده و هم champ هایی که مخفی میشن مثل shaco و akali و twith و evelynn و... بازیکنها می بیننش و با اتک دادن از بین میره. معمولا تو بازی های حرفه ای ساپورت باید هی از این wardها بخره چه برای بارون زدن چه برای دیده شدن چمپها.
    سایت mobafire.com آیتم بندی و لول گرفتن رو یاد میده البته چیز خاصی نداره وقتی با اصطلاحاتش آشنا بشید میدونید چه آیتم هایی برای چه کسی ببندید و خود بازی بهترین آیتم های پیشنهادی رو بهتون میگه.
    آیتمی هم که میگید hourglass یک آیتم برای champ های AP هست و برای همه کاربرد نداره.
    Last edited by Apollo; 02-02-2015 at 02:21.

6. 3 کاربر از Apollo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این Aatrox رو امروز دیدم عجب چیزیه خدایی

هم Heal داره . هم Damage اولیه خفنی داره . هم یه اسکیل واسه فارم کردن . هم CC داره . هم بعد از مرگ زنده میشه . هم یه Ult با دمیج زیاد و AS بالا داره . دیگه چی میخواد ادم . اینو باید حتما بخرم .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان میشه یکی مراحل پیشرفت تو این بازی رو بگه ؟ منظورم به لحاظ لول و سطح بازی هستش .

الان فکر کنم ماها که تازه شروع کردیم Unranked حساب میشیم . اما بعضی وقتها چیزایی مثل Ranked و Challenger و Silver و ... هم میبینم که نمیدونم چیه اینا ؟ یا مثلا همین مسابقاتی که توی کلاینت صفحه اولش تبلیغاتش رو میزاره که برگزار میشه چطوریه ؟ یا گروه هایی که تشکیل میدن چطوریه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان میشه یکی مراحل پیشرفت تو این بازی رو بگه ؟ منظورم به لحاظ لول و سطح بازی هستش .

الان فکر کنم ماها که تازه شروع کردیم Unranked حساب میشیم . اما بعضی وقتها چیزایی مثل Ranked و Challenger و Silver و ... هم میبینم که نمیدونم چیه اینا ؟ یا مثلا همین مسابقاتی که توی کلاینت صفحه اولش تبلیغاتش رو میزاره که برگزار میشه چطوریه ؟ یا گروه هایی که تشکیل میدن چطوریه ؟
    ببین شما اول باید 30 بشی و 15 تا چمپ هم خریده باشی
    و البته سعی کن رونه و مستریت هم تکمیل بشه. رونه رو فقط تایر 3 بخر ( یعنی وقتی لول 20 به بالا شدی ) و به خودم بعدا بگو بهت بگم چه جور ببندی که به درد همه چمپ ها بخوره

وقتی 30 شدی 10 تا بازی بازی می کنه که جایگاهت رو در لیگ برنز سیلور گلد پلات دیاموند مستر چلنجر مشخص می کنه
    شما اگر 10 تا بازیت رو ببری که غیر ممکنه میشی گلد 5 فکر می کنم.
    و بعد مثلا ما فرض می کنیم شما شدی سیلور 5 مثلا ( چون هر لیگ خودش 5تا داره مثلا برنز 1 2 3 4 5 سیلور 1 2 3 4 5 و .... )
    بعد شما دوباره بازی رنگ بازی می کنی. هر بازی که ببری 20 امیتاز میگیری ببیازی هم مثلا 16 تا کم میشه. خلاصه وقتی امتیازت به 100 رسید. 3 تا بازی می کنی. اگر 2 تا از 3 تا رو بردی. میری درجه بعدی یعنی میشی سیلور 4. بعد دوباره همینطور سیلور 3 2 1 و بعد مثلا می خوای بشی گلد.اینجا وقتی از سیلور مثلا بخوای بری لیگ بعدی باید 3 تا از 5 تا ببری ( قبلی 2 از 3 تا میبردی )

حالا چه جوری بازیت خوب میشه

1.شما باید یاد بگیری همه نقش ها رو بازی کنی مثلا ای دی سی جنگل و .... ( البته هیچ وقت تو همش نمی تونی خوب بشی. ببین کدوماش بهتری. مثلا من خودم جنگل تاپ مید بهترم )

2. سعی کن اتک آخر کنی مینیوز ها رو و گلد در بیاری. هر چی تو این قضیه قوی تر بشی. گلد بیشتر ایتم بیشتر و کیل بیشتر = برد بیشتر ( البته تیمت هم باید خوب باشند ) به تعداد یونیتی که میکشی میگن CS

3. سعی کن هر چند ثانیه به مثلا 2 ثانیه یک نگاه کوچیک به مینی مپ بندازی که اگر جنگلرشون میخواد بیاد بکشتت تو زود برگردی ( این چیزی هستش که حتی بعضی از بازی کنای سطح گلد هم ندارند ) بهش میکن map awarnes

4.سعی کن روی چند تا چمپ تمرکز کنی. یعنی مثلا اگر قرار ای دی سی بازی کنی ببین با کیا خوبی؟ mf jinx graves vayne cait بعضی از چمپ ها یکمی سختر هستند. مثلا ای دی سی رو با miss fortune tristana ashe cait می تونی تمرین کنی. این 4تا برات خوبند
    یا مثلا اگر قرار بالا بری می تونی با pantheon dariush olaf gnar اینجور کسا یاد بگیری. البته باید ببینی خودت با کی حال می کنی و خوب بازی می کنی. مثلا من با رنکتون خیلی مالی بازی نمی کنم ولی با داریوش معمولا لنه رو میبرم
    اگر مید هستی مثلا ziggs گزینه خوبی هستش برات
    اگر جانگل میری yi vi udyr wukong گزینه های خوبی هستند
    اگر ساپورت بازی می کنی alistar bilitz leona soraka گزینه های خوبی هستند

5. که خیلی مهم هستش. مثلا شما دوست داری با ziggs بازی کنی. خوب بشین بازی های خارجی ها رو با زیگز اسپک کن. بازیشون رو ببین. ببین تو موقعیت های مختلف در برابر چمپ های مختلف چه جوری بازی می کنن چی ایتم میخرند.مثلا فلش میگیرن یا گوست میگیرن یا پرتال و کلا روزی چند بار بازی اسپک کن. تو ضمیر ناخودآگاهت اثر میزاره و هم حرکت های خوبی میزنی و هم بازی رو یاد میگیری و ....

البته بازم میگم بستگی به خودت داره. الکی هم از خودت توقع نداشته باش که چند ماهه حرفه ای بشی. یواش یواش

موفق باشی

10. 4 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببین شما اول باید 30 بشی و 15 تا چمپ هم خریده باشی
    و البته سعی کن رونه و مستریت هم تکمیل بشه. رونه رو فقط تایر 3 بخر ( یعنی وقتی لول 20 به بالا شدی ) و به خودم بعدا بگو بهت بگم چه جور ببندی که به درد همه چمپ ها بخوره

وقتی 30 شدی 10 تا بازی بازی می کنه که جایگاهت رو در لیگ برنز سیلور گلد پلات دیاموند مستر چلنجر مشخص می کنه
    شما اگر 10 تا بازیت رو ببری که غیر ممکنه میشی گلد 5 فکر می کنم.
    و بعد مثلا ما فرض می کنیم شما شدی سیلور 5 مثلا ( چون هر لیگ خودش 5تا داره مثلا برنز 1 2 3 4 5 سیلور 1 2 3 4 5 و .... )
    بعد شما دوباره بازی رنگ بازی می کنی. هر بازی که ببری 20 امیتاز میگیری ببیازی هم مثلا 16 تا کم میشه. خلاصه وقتی امتیازت به 100 رسید. 3 تا بازی می کنی. اگر 2 تا از 3 تا رو بردی. میری درجه بعدی یعنی میشی سیلور 4. بعد دوباره همینطور سیلور 3 2 1 و بعد مثلا می خوای بشی گلد.اینجا وقتی از سیلور مثلا بخوای بری لیگ بعدی باید 3 تا از 5 تا ببری ( قبلی 2 از 3 تا میبردی )

حالا چه جوری بازیت خوب میشه

1.شما باید یاد بگیری همه نقش ها رو بازی کنی مثلا ای دی سی جنگل و .... ( البته هیچ وقت تو همش نمی تونی خوب بشی. ببین کدوماش بهتری. مثلا من خودم جنگل تاپ مید بهترم )

2. سعی کن اتک آخر کنی مینیوز ها رو و گلد در بیاری. هر چی تو این قضیه قوی تر بشی. گلد بیشتر ایتم بیشتر و کیل بیشتر = برد بیشتر ( البته تیمت هم باید خوب باشند ) به تعداد یونیتی که میکشی میگن CS

3. سعی کن هر چند ثانیه به مثلا 2 ثانیه یک نگاه کوچیک به مینی مپ بندازی که اگر جنگلرشون میخواد بیاد بکشتت تو زود برگردی ( این چیزی هستش که حتی بعضی از بازی کنای سطح گلد هم ندارند ) بهش میکن map awarnes

4.سعی کن روی چند تا چمپ تمرکز کنی. یعنی مثلا اگر قرار ای دی سی بازی کنی ببین با کیا خوبی؟ mf jinx graves vayne cait بعضی از چمپ ها یکمی سختر هستند. مثلا ای دی سی رو با miss fortune tristana ashe cait می تونی تمرین کنی. این 4تا برات خوبند
    یا مثلا اگر قرار بالا بری می تونی با pantheon dariush olaf gnar اینجور کسا یاد بگیری. البته باید ببینی خودت با کی حال می کنی و خوب بازی می کنی. مثلا من با رنکتون خیلی مالی بازی نمی کنم ولی با داریوش معمولا لنه رو میبرم
    اگر مید هستی مثلا ziggs گزینه خوبی هستش برات
    اگر جانگل میری yi vi udyr wukong گزینه های خوبی هستند
    اگر ساپورت بازی می کنی alistar bilitz leona soraka گزینه های خوبی هستند

5. که خیلی مهم هستش. مثلا شما دوست داری با ziggs بازی کنی. خوب بشین بازی های خارجی ها رو با زیگز اسپک کن. بازیشون رو ببین. ببین تو موقعیت های مختلف در برابر چمپ های مختلف چه جوری بازی می کنن چی ایتم میخرند.مثلا فلش میگیرن یا گوست میگیرن یا پرتال و کلا روزی چند بار بازی اسپک کن. تو ضمیر ناخودآگاهت اثر میزاره و هم حرکت های خوبی میزنی و هم بازی رو یاد میگیری و ....

البته بازم میگم بستگی به خودت داره. الکی هم از خودت توقع نداشته باش که چند ماهه حرفه ای بشی. یواش یواش

موفق باشی
    ممنون اطلاعات خوبی بود
    البته من قبلا لول زیاد زدم و این اکانت رو الان بعد دو سال جدید ساختم و به قول معروف از نوبی در اومدم . الانم فقط واسه لول گرفتن پدرم در میاد با نوب ها هم تیم باید بشم .

حالا دو تا سوال دیگه :
    الان این مسابقات Ranked که میگی امتیاز داره و ... از طریق همون مسابقات Draft حساب میشه ؟ یا وقتی به لول 30 برسی مسابقات جدیدی واست باز میشه ؟ اون زمان که فکر کنم چیزی نبود . فقط یه Classic بود و Dominion .
    سوال دوم اینکه بعضی هیروها به نظر خیلی مورد علاقه مسابقات رده بالا نمیان . مثلا مستر رو میگن نوب چمپ . در حالی که از وقتی Ramake شده به نظر بهترم شده . الان من شاید با مستر تقریبا 200 یا 300 تا بازی کرده باشم و باهاش وارد شدم . بعد خوب رده های بالا که بری با مستر به مشکل میخوری ؟
    الان در حال حاضر ساپورتم الیستره و تاپ هم موندو و تیمو و با مستر و ویگار هم مید میرم . adc خیلی نمیرم چون انتظارات زیادی بالاست غیر از مستر . ولی مثلا با الیستر تقریبا تو هر بازی بالای 30 تا assists دارم که باهاش نسبتا وارد شدم .
    کلا دلیل اینکه ملت از یه سری هیرو بیشتر استفاده میکنن چیه ؟ مثلا توی این سایتهای امار فکر کنم Jarvan جزو هیروهای محبوب بود .

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون اطلاعات خوبی بود
    البته من قبلا لول زیاد زدم و این اکانت رو الان بعد دو سال جدید ساختم و به قول معروف از نوبی در اومدم . الانم فقط واسه لول گرفتن پدرم در میاد با نوب ها هم تیم باید بشم .

حالا دو تا سوال دیگه :
    الان این مسابقات Ranked که میگی امتیاز داره و ... از طریق همون مسابقات Draft حساب میشه ؟ یا وقتی به لول 30 برسی مسابقات جدیدی واست باز میشه ؟ اون زمان که فکر کنم چیزی نبود . فقط یه Classic بود و Dominion .
    سوال دوم اینکه بعضی هیروها به نظر خیلی مورد علاقه مسابقات رده بالا نمیان . مثلا مستر رو میگن نوب چمپ . در حالی که از وقتی Ramake شده به نظر بهترم شده . الان من شاید با مستر تقریبا 200 یا 300 تا بازی کرده باشم و باهاش وارد شدم . بعد خوب رده های بالا که بری با مستر به مشکل میخوری ؟
    الان در حال حاضر ساپورتم الیستره و تاپ هم موندو و تیمو و با مستر و ویگار هم مید میرم . adc خیلی نمیرم چون انتظارات زیادی بالاست غیر از مستر . ولی مثلا با الیستر تقریبا تو هر بازی بالای 30 تا assists دارم که باهاش نسبتا وارد شدم .
    کلا دلیل اینکه ملت از یه سری هیرو بیشتر استفاده میکنن چیه ؟ مثلا توی این سایتهای امار فکر کنم Jarvan جزو هیروهای محبوب بود .
    30 بشی رنک مد جدید برات باز میشه
    مستر منظورت مستر یی هستش؟ شما اگر بخوای به حرف مردم زندگی کنی باید سرت رو بزاری بمیری. برای خودت زندگی کن حال کن. من خودم یی برمیدارم تنهایی بازی رو کری می کنم یک موقع. اصلا هم نوب چمپ نیست. با یک استان میمیره
    شما اگر چلنجر که آخرین درجه هستش رو هم ببینی با مستر یی بازی می کنن. این حرفها برای برنز سیلور گلد هستش. اینها نوبن خیلی اهمیت نده. هر چی حال می کنی بازی کن
    بعد وسط با مستر یی میری؟؟؟؟ با یی باید برای جنگل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •