تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1506 از 2199 اولاول ... 50610061406145614961502150315041505150615071508150915101516155616062006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,051 به 15,060 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تورنت خیلی سرعتش پایینه ، در حد 2 ، 3 کیلوبایت ، همه اینطور شدن ؟ نکنه پورت تورنت ها رو بسته باشن ؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

امروز رفتم جیمیل(مبین نت) پیج گوگل و جیمیل مثل همیشه نیست بوی پیج فیک (تقلبی) میاد این رو به همه بگید! به همه ...
    یعنی فک میکنید مثل او قضیه سال پیش اتفاق افتاد " دز*دی پسورد ایمیل ها "؟!
    چطور؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

یه چیزه دیگه دوستان من کلا نت رو زیرو رو کردم مودم های مبین نت به هیچ عنوان وجود خارجی نداره (یعنی بی ریشه)
    به همیم دلیل سایت رسمی برای آپدیت نداره

کلا تا جایی که میتونید از آپدیت پرهیز کنید چون این آپدیت ها معلوم نیست از کجا اومدن و چه دست کاری هایی ممکنه توش انجام داده شده

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

2 ساعت اخر واسه من که سرعت خوب شده بود و 120 بود

سرعت جیمیل و https هم خوبه

یه چیزه دیگه دوستان من کلا نت رو زیرو رو کردم مودم های مبین نت به هیچ عنوان وجود خارجی نداره (یعنی بی ریشه)

کلا تا جایی که میتونید از آپدیت پرهیز کنید چون این آپدیت ها معلوم نیست از کجا اومدن و چه دست کاری هایی ممکنه توش انجام داده شده

مودم های مین نت و ایرانسل هردو مال یه شرکت چینی هستند. اگه بگردی مجوز وارداتشون از گمرک تو نت هست.

چون این مودم های چینی به سفارش این دوتا شرکت ساخته میشن پس تو سایت های دیگه ای برای فروش پیداشون نمی کنی ولی اگه بگردی مدلهای دیگه ای شبیه همین مودم ها هست رو پیدا می کنی

چند ماه پیش پیداش کردم ولی الان اسم شرکت یادم نیست ولی یه سری از مودم ها مال شرکت هاوایی بودند.
    Last edited by arash59b; 03-05-2013 at 11:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اون هایی که با BM شروع میشن مال هواوی هستند، DX350 هم مال Green Packet هست، بقیه را هم تحقیق نکردم. CPE های وایمکس سفارشی تولید میشن مثل مودم ADSL نیستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

باور کنید جیمیل فیک هست! من نمیدونم رو چه مکانیسمی داره کار میکنه؟ شما لاگین کردید کار کرد؟ یعنی ایمیل هایی که داشتید رو نشون داد؟ روزهای قبل لاگین کردید تو جیمیل؟ ممکنه اطلاعات یه ماه گذشته کاربرا Save شده باشه و الان برای هر کدوم روی یه سرور Mirror دیتابیس ساخته باشن! این رو به همه بگید! تمام یوزرها در خطرند!

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تورنت خیلی سرعتش پایینه ، در حد 2 ، 3 کیلوبایت ، همه اینطور شدن ؟ نکنه پورت تورنت ها رو بسته باشن ؟
    سرعت تورنت حسابی محدود شده با چیز پی ان درست کار میکنه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باور کنید جیمیل فیک هست! من نمیدونم رو چه مکانیسمی داره کار میکنه؟ شما لاگین کردید کار کرد؟ یعنی ایمیل هایی که داشتید رو نشون داد؟ روزهای قبل لاگین کردید تو جیمیل؟ ممکنه اطلاعات یه ماه گذشته کاربرا Save شده باشه و الان برای هر کدوم روی یه سرور Mirror دیتابیس ساخته باشن! این رو به همه بگید! تمام یوزرها در خطرند!
    برای من مشکلی نداره

9. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

برای من هم مشکلی نداشت.شما کلا چه مشکلی با جیمیل داری؟شاید توی ساعاتی که دسترسی به سرورهای خارجی مسدود شده بود داشتی لاگین میکردی.با یه سرویسی غیر از مبین نت تست کن.

11. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان همه طرح های 1مگ مبین نت رو 2مگ بسته شدن یا فقط 1مگ نوروزی اینطوریه؟؟

دومگ روزا چقدر دانلود میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •