دوستان مثه که سرعت من امشب بعد از اخرین تماسم به طرز عجیبی درست شد الان با تورنت رو 60 دانلود دارم که اون 4کمبود تاش هم همیشه همینجوری بوده چون به هر حال تورنت هست نه لینک مستقیم بقیه هم بیان اعلام وضعیت کنن ببینیم درست شده یا نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان مثه که سرعت من امشب بعد از اخرین تماسم به طرز عجیبی درست شد الان با تورنت رو 60 دانلود دارم که اون 4کمبود تاش هم همیشه همینجوری بوده چون به هر حال تورنت هست نه لینک مستقیم بقیه هم بیان اعلام وضعیت کنن ببینیم درست شده یا نه
از ظهر تا حالا فکر میکنم اواتار تو رو کجا دیدم! الان یادم اومد کاریکاتور یکی از بچه های مجله بازی نما بود
بعد از 2 شب که سرعت عادی بود امشب دوباره سرعت از 16 بالاتر نمی ره
احتمالا هر چند شب به یکی از مراکز مخابراتی حال میدن
یعنی واقعا شاتل ر ی د ه.
از ساعت 1 تا الان میانگین سرعتم رو با Du Meter گرفتم شد 23 کیلوبایت.
تایید میشه
شورش را در آورده دیگه
200 بازم خوبه. 1 شب به بعد واسه من میره رو 400-500 . در حد Auto Kick
بعد از امتحانات قرار میذاریم.
23هم باز خوبه. صحبت سر 4-5 کیلوئه.عنی واقعا شاتل ر ی د ه.
از ساعت 1 تا الان میانگین سرعتم رو با Du Meter گرفتم شد 23 کیلوبایت.![]()
Last edited by *Batman*; 22-01-2010 at 07:24.
دیگه معلوم شد سرعت مشکلی نداره و آپلودسنترها رو دستکاری کردن.
طی چند روز آینده اگه رسیدگی نکن بنظرم همگی یه تیم بشم و شکایت کنیم.
دقیقا همینطوره!!!!
آسان دانلود هست ها لینک هاش را شب ها تست کنید ببنید! سرعتش رو 60 هست براحتی ولی سرورهای دیگه نه
اگه آپلود سنتر یا هاستی پیدا کردید که از دستشون در رفته بود حتما بگید
من الان از نوکیا با 40 دانلود کردم .
در صورتی که همین لینک رو جای دیگه با سرعت 3مگ در ثانیه دانلود کردم . البته اوونجا دقیقاً چسبیده بود به سرور ISP.
عجیبه که تا ساعتای 1:30 سرعت روی 60 بوده ولی الان که نگاه میکنم باز همون 400 مگ رو گرفته!
مثل اینکه جدی جدی باید یه شب بیدار بمونم یه حالی بهشون بدما!!
دوستان مشکل جدید رو در یابید به شدت قطعی افتده روی شاتل واسه من که دیشب هر یک دقیقه قطع میشد الان هر 10 دقیقه قطع میشه..!!!!!!
آقا اینا بستگی به سرور ی داره که فایل ها رو آپلود شده.من فقط میدونم سرور سایت های آسان دانلود و دانلود ها و کمیاب آنلاین یکی هست.
من و دوستام یه سرور داریم.که فایل ها رو رو اون تراسفر می کنم با 40 دانلود میکنم.ولی با دانلود ها و.... با 60 دانلود می کنم.
CPU سرور ما Core2Quad ولی فکر کنم سایت ها ی بالا که با 60 ازش میشه دانلود کرد Core i7 باشه.
هم اکنون 240 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 240 مهمان)