سلام
اگر منظورتون اینه که سرعت وای فای مودم را کم کنید آره فکر کنم اکثر مودم ها همچین امکانی دارند ولی اگر تک تک کاربر ها رو بخواید کم کنید بعید می دونم
سلام
اگر منظورتون اینه که سرعت وای فای مودم را کم کنید آره فکر کنم اکثر مودم ها همچین امکانی دارند ولی اگر تک تک کاربر ها رو بخواید کم کنید بعید می دونم
همچین چیزی اگر بخواهید که امکانش هست
ولی باید دستگاه های مربوطه رو داشته باشید
اگر مودم وایرلس محدود کننده سرعت داشته باشه میتونی ولی فکر نکنم اینطوری باشه چون یکی از دوستام باگوشی به وایرلس کانک میشه همون سرعت هست میگفت هیچ فرقی نداره
نه سرعت وای فای منظورم نیست منظورم اینه که هر کاربری به مودم وصل میشه با تمام پهنای باند نتونه دانلود کنه و سرعت اینترنتش محدود باشه
منظورتون سرور میکروتیک و غیره هست ؟
منظورم شرکت خاصی نیست
روش های خیلی زیادی هست
بستگی به هزینه و ساختار شبکه داره
نرم افزارهای مدیریت وایرلس فکر میکنم این کارها را بکنند
سلام
من از خط تلفنم برای تماس استفاده نمیکنم فقط adsl
میخام بدونم اگه ازsplitter استفاده نکنم مشکلی پیش میاد؟ ممکنه باعث بشه پول تلفن بیاد اگه ازش استفاده نکنم؟
سلام
نه دوست عزيزم هيچ ربطي نداره اسپليتر فقط جدا كننده صدا و ديتا هست همين . شما اصلا اسپليتر پشت مودمتون نزاريد و سيم تلفن رو مستقيم به مودم بزنيد و با خيال راحت استفاده كنيد .
من جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم ، اینجا میپرسم
من مودمم TP-Link میباشد . امروز ایپی 192.168.1.1 رو وارد کردم تا به تنظیمات مودمم بروم ولی با صحنه ی عجیبی مواجه شدم ، صفحه تنظیمات یه مودم D-Link اومد !!!!!!!!!! , و من میتونستم توش تغییرات ایجاد کنم و به هر قسمتش بروم.
این یعنی من ه+ک شدم ؟؟؟
نا گفته نماند که چند وقت یکبار هم یه ارور IP Confilict تو قسمت نوتیفیکشین میاد.
چیکار کنم؟
ممنون.
با وایرلس وصل می شی؟
شبکه داخلی دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)