چه جالب دقیقاً بوکمارک من هم همینطوره فقط برعکس
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چه جالب دقیقاً بوکمارک من هم همینطوره فقط برعکس
قیمت ها رو دوباره زیاد کردند ....کیفیت هم کم...![]()
برای چی میخواید؟
تنظیم مقررات گفته افزایش قیمت قانونی هست!
خوب خدار را شکر این نامحدود ها را محدود کردن بلکه وضعیت پینگ خوب بشه! چون بعضی ها تا خرخره دانلود می کردن! ضررش هم برای کسانی بود که سرویس محدود دارن و پینگ براشون مهمه
واقعا خدارو شکر
انشالا نت بقیه دوستانی هم که محدود دارن،محدودتر کنن که شما پینگت یه وقت نره بالا ناراحت شی!
تا وقتی این افکار باشه...
اولا بنده 256 داشتم با این سرویس نهایت ساعتی 108 مگ میگیرم پس پینگ شما خراب نمیشد!
دوما سرویس محدود با یه رنج IP دیگه وصل مشه که کلا به نامحدود ربطی نداره!
سوما به قیمتش کاری ندارم!
چهارما وقتی دو مگ محدود شبی 8 گیگ میگرفت ما میگفتیم خدا کنه سرعت شما رو کم کنن؟!
واقعا خجالت آوره!
دوستان!
این عکس قبل اسفند پارساله! کسی از این ، عکسی داره که رو یکی از سرعتا کلیک شده باشه؟؟؟؟
![]()
دوستانی که مگن سرعت کم بشه اینترنت بهتر میشه نه عزیز دل نه به این ها نیست شما هر کار بکنی نه نمیشه چرا چون اسیاتک انقدر پورت میفروشه که باز هم پینگ شما بالا میره پس به همین خیال باش![]()
وضعیت سرعتها چطوره الان ؟ درست نشدن ؟
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4
به نظر من تمام دوستانی که از این شرکت ناراضین(که الان باید تمام کسایی که نامحدود دارن ناراضی باشن و عده شون هم کم نیست) بعد اتمام دوره شون پورتشون رو تخلیه کنن برن از یکجای دیگه بگیرن(با اینکه بقیه جاها هم تعریف آنچنانی نداره) چون اگه مشتری بمونه اینا بازم به این کاراشون ادامه میدن!
اگه الان به عنوان مثال به من نت حجمی شون رو نصف قیمت هم بدن تمدید دیگه نمیکنم با این شرکت چون یک روزه زد اعتماد تمام مشتری هاش رو خراب کرد(نامحدود ها که کم هم نیستن)،اول اینکه سرعت های که اسمی بود کاهش دادن که بازم گفتیم باشه،خوبه،به این راضی نشدن قانون مصرف منصفانه گذاشتن و سرعت هارو هم که میبینین...،یکی نمیگه تکلیف کسایی که قبل از اینکه بفهمن شما چکار میخواین بکنین،تمدید کردن چی؟
واقعا گل گاشت آسیاتک...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)