تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1505 از 2605 اولاول ... 505100514051455149515011502150315041505150615071508150915151555160520052505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,041 به 15,050 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

با احترام به همه دوستان
    در اینکه قیمت های ارائه اینترنت در کشور ما خیلی بالاست و کیفیت آن خیلی پایین است شکی نیست. ولی آیا ما فرهنگ استفاده داریم.؟ من یکی از کاربران اینترنت مخابرات هستم که به دلیل نیازهای پژوهشی و دفاع از پایان نامه ماههای اخیر شدیدا نیاز به استفاده از اینترنت داشته ام. متاسفانه خط تلفن من از نوع فیبرنوری است و از هیچ شرکتی نمی توانم اینترنت بگیرم. وضعیت وایمکس هم برای همه روشنه. هزینه های راه اندازی وایرلس هم که بالاست.
    در این چند روز متوجه شدم که برخی از دوستان به شکل 24 ساعته از پهنای باند مخابرات دانلود دارند. در حالیکه من برای باز کردن چند پیج ساده به شدت کلافه می شوم. از دوستان عزیز سوال می کنم واقعا تکلیف افرادی مثل بنده چیست؟
    برداشت آزاد
    بنده قصد توهین به هیچ یک از دوستان ندارم.
    ما خودمون باید همیشه رعایت خودمون بکنیم من و شما کاربرای عادی هستیم باید مراعات حال همو بکنیم مثل همسایه نه اینکه بشینیم صبح تا شب فقط دانلود کنیم
    یکی از دوستان بود من دیدم نزدیک 200 گیگ دانلودی داشتن حالا برای هر منظوری 200 گیگ دانلود حجم کمی نیست...ایا این کار درست هست که چون لزوما هیچ محدودیتی نیست ما هم از تمام ظرفیت به صورت بی رحمانه استفاده کنیم؟اونم به قیمت اینکه فقط به بقیه کاربرا فشار بیاریم
    وقتی ما رعایت نمیکنیم خب مخابرات هم هیچ دلیلی نمیبینه که بخواد دیگه ارائه بده و دست به همچین کارایی میزنه من یادم نمیره سال 89 اون موقع دقیقا با 14 کیلو دانلود میکردم هنوز خطارو با سرعت اسمی 128 کیلو رانژه میکردن و اینجوری نبود که مثل الان مثلا 1024 با 1150 رانژه کنن و به همه 1 مگ و 2مگ نمیدادن واقعا اون زمان خیلی خیلی خوب بود چه سرعت دانلود چه وبگردی چه بازی
    من دوتا بازی میکردم با همون سرعت کم ولی همه میگفتن تو نتت چیه که پینگت انقدر عالیه....حالا ما چیکار کردیم که مخابرات داره این بلارو سر ما میاره؟
    من پیشنهادم این بود که همون دوستان دانلودر هم خطشونو جمع اوری نکنن شاید قضیه جدی نبود ولی در عین حال ازشون میخوام یه بازنگری تو محتوای دانلود داشته باشن واقعا اگر نیازی نیست انجام ندن ما باید همه با هم رعایت همدیگه رو بکنیم
    امیدوارم کسی ناراحت نیشه منم قصد جسارت به کسی ندارم

2. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با احترام به همه دوستان
    در اینکه قیمت های ارائه اینترنت در کشور ما خیلی بالاست و کیفیت آن خیلی پایین است شکی نیست. ولی آیا ما فرهنگ استفاده داریم.؟ من یکی از کاربران اینترنت مخابرات هستم که به دلیل نیازهای پژوهشی و دفاع از پایان نامه ماههای اخیر شدیدا نیاز به استفاده از اینترنت داشته ام. متاسفانه خط تلفن من از نوع فیبرنوری است و از هیچ شرکتی نمی توانم اینترنت بگیرم. وضعیت وایمکس هم برای همه روشنه. هزینه های راه اندازی وایرلس هم که بالاست.
    در این چند روز متوجه شدم که برخی از دوستان به شکل 24 ساعته از پهنای باند مخابرات دانلود دارند. در حالیکه من برای باز کردن چند پیج ساده به شدت کلافه می شوم. از دوستان عزیز سوال می کنم واقعا تکلیف افرادی مثل بنده چیست؟
    برداشت آزاد
    من یبار این حرفو زدم دوستمون سرب داغ ریخت تو حلقم!!!!
    ولی
    این دلیل نمیشه که کسی میتونه استفاده کنه مخابرات باید محدودش کنه
    مخابرات قرارداد بدون تاریخ انقضا نوشته که به همه 24 ساعت هفت روز هفته سرویس نامحدود بده حالا، اما و اگر میشه خلاف قرداد...خلاف قانون!

یک طرف دیگه این مسئله البته اشتراک 1 به 8 هست!!

4. 3 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با احترام به همه دوستان
    برداشت آزاد

من موندم اینا چی میگیرن 24 ساعت دانلود........................

والا منم اون شات ها رو دیدم موندم

یه نفسی به این پی سی بدین بابا

6. 2 کاربر از cerita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تا شرکتای گردن کلفت ازشون سرویس میگیرن اعتراض منو و شما کاربر عادی ذره ای تاثیر نداره و اصلا براشون مهم نیست اگه کاربرا براشون مهم بودن 2020 زودتر از نیم ساعت گوشی رو برمیداشت وقتی شما درخواست تخلیه بدی با این وضع در واقع داری به خودت کمک میکنی . اینا سیاست کاری هست هدف چیزه دیگست
    شخصا بعد از اجرای این قانون میرم برا تخلیه

8. 2 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها توجه کنید لطفا
    من قبل ازینکه بیام مخابرات از داتک هشت سال ونیمADSLداشتم،سرعت 256...
    بعد ازینکه منزل رو عوض کردیم من بخاطر اینکه مرکز مخابراتی جدید رو داتک ساپورت نمیکرد مجبور شدم از مخابرت بگیرم
    اول 256 که بعدا 512 شد،باور کنید چند ماه اول برای من شکنجه و عذاب بود خوب سرویس داتک متقارن بود این در حالی بود که آپلود مخابرات رو برای 256 رو 8 بسته بودن و مثلا اگر یه عکس 2 مگی میخواستی اتچ کنی به ایملت نیم ساعت طول میداد آخرش هم بیفایده!!!
    نوسان شدید و پایین اومدن سرعت از اوایل شب تا اویل صبحگرفتن IPهای عجیب وغریب که باعث میشه
    در سایت های بانکی و بعضی سایت دیگه که به IPحساسن به مشکل بربخورید،پشتیبانی در حد تعطیل،نامتقارن بودن
    سرعت که در بالا به اون اشاره شد فقط مشکلاتی هستن که خیلی عذر میخوام اینطور میگم دهن مردم رو سرویس کرده
    حالا مشکلات دیگر که بماند...
    حالا لطفا یکی منو مجاب کنه که منی که فقط به نامحدود بودن دلمو خوش کرده بودم برای چی مخابرات بمونم مگه خر مخمو گاز گرفته!
    در ضمن مخابرات به این آسونی ها تخلیه نمیکنه واشک آدم رو در میاره اینو من خودم سال پیش شاهد بودم که برای یکی از دوستان اتفاق افتاد
    Last edited by mehryar1973; 19-04-2015 at 21:32.

10. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان مرسی از تمامی شما که حالا یا فقط جوابی که به تیکت بنده دادن رو سایت مخابرات کپی کردین یا یه جوری تو این اطلاع رسانی شرکت داشتید خوشحال شدم دیدم این همه ادم پیگیر وضعیت سرویسشون هستن
    بنده رو فروم پرشین تولز این مطلب قرار دادم تا اطلاع رسانی بشه و خوب دوستان زحمت کشیدن اینجا هم کپی کردن

از همه خواهش میکنم خطوط تخلیه نکنن و دست نگه دارن و حداقل اول اعتراض کنن نصبت به این عمل کثیف مخابرات تا ببینیم اصلا جوابی میده یا نه چون تخلیه خط یعنی اینکه ما عقب نشستیم و مشکلی با این حرکت مخابرات نداریم یه جورایی به نفع مخابراتم هست که دیگه با خیال راحت سرویس حجمی به درد نخورش بفروشه پس ما نباید بذاریم این اتفاق بیوفته حالا چه جوری؟؟

دوستان اگر میخوان اعتراض کنند رو این ادرس میشه براشون تیکت گذاشت تو قسمت ارتباط با ما ،تالار گفت و گو هم جوابشو حدودا 24 ساعته میدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حداقل اینه بنویسید که اخه چرا این کارو کردید و بنویسید چرا دیگه 1و2 مگ نامحدود نمیدن الان پر شده از پیام های با این مضمون

اینجا هم برید تو پروفایلتون اون پایین سمت چپ نظر سنجی گذاشتن که ایا راضی هستید یا خیر میتونید براشون بنویسیم که نه راضی نیستیم دارن این کارو میکنن

اینا حداقل کارهایی هست که میشه انجام داد اگه به کس دیگه ای هم که میشناسید نت مخابرات داره بگید حتما انجام بده شاید شاید به جایی رسیدیم

این مهم ترین کاری هست که باید انجام بشه و اونم انتقال اعتراض به بازرسی هست!امیدوارم که جواب بده هر چند اگر واقعا پای سازمان تنظیم وسط باشه عملا مخابرات تقریبا هیچ کارس(حداقل تو کوتاه مدت)

از همه خواهش میکنم این کارو بکنن چون واقعا زمانی نمیبره باید بفهمن که اینجا سر گردنه نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیمی بگیرن اونم چه تصمیمی؟40 گیگ 1 مگ؟؟؟من زمانی که تیکت میزدم گفتم حداقل 100 گیگ میدن دیروز هم یه تیکت دیگه زدم که اگر کسی این حجم تموم کنه چی میشه ولی هنوز جواب ندادن اونم بچه ها میتونن از همونجا پیگیری کنن به اسم گیوه

یه چیز مهم هم اضافه کنم اونم این که به جز جوابی که به من دادن به صورت رسمی هنوز هیچی اعلام نکردن رو سایت ،باید دید که واقعا جدی هست این مساله و اینکه چقدر جدیه؟مثلا پهنای باند محدود میشه؟یا حجم ازاد حساب میشه؟یکم با حوصله پیگیری کنیم خوبه تا اخر ماه بعد همه چیز مشخص میشه تقریبا

مرسی برای همکاری
    من شکایت فرستادم به اون آدرس آخر
    دو جا دیگه هم میشه شکایت کرد:
    شرکت ارتباطات زیر ساخت:

وزارت ارتباطات:

12. 2 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با احترام به همه دوستان
    برداشت آزاد
    ما خودمون باید همیشه رعایت خودمون بکنیم من و شما کاربرای عادی هستیم باید مراعات حال همو بکنیم مثل همسایه نه اینکه بشینیم صبح تا شب فقط دانلود کنیم
    یکی از دوستان بود من دیدم نزدیک 200 گیگ دانلودی داشتن حالا برای هر منظوری 200 گیگ دانلود حجم کمی نیست...ایا این کار درست هست که چون لزوما هیچ محدودیتی نیست ما هم از تمام ظرفیت به صورت بی رحمانه استفاده کنیم؟اونم به قیمت اینکه فقط به بقیه کاربرا فشار بیاریم
    وقتی ما رعایت نمیکنیم خب مخابرات هم هیچ دلیلی نمیبینه که بخواد دیگه ارائه بده و دست به همچین کارایی میزنه من یادم نمیره سال 89 اون موقع دقیقا با 14 کیلو دانلود میکردم هنوز خطارو با سرعت اسمی 128 کیلو رانژه میکردن و اینجوری نبود که مثل الان مثلا 1024 با 1150 رانژه کنن و به همه 1 مگ و 2مگ نمیدادن واقعا اون زمان خیلی خیلی خوب بود چه سرعت دانلود چه وبگردی چه بازی
    من دوتا بازی میکردم با همون سرعت کم ولی همه میگفتن تو نتت چیه که پینگت انقدر عالیه....حالا ما چیکار کردیم که مخابرات داره این بلارو سر ما میاره؟
    من پیشنهادم این بود که همون دوستان دانلودر هم خطشونو جمع اوری نکنن شاید قضیه جدی نبود ولی در عین حال ازشون میخوام یه بازنگری تو محتوای دانلود داشته باشن واقعا اگر نیازی نیست انجام ندن ما باید همه با هم رعایت همدیگه رو بکنیم
    امیدوارم کسی ناراحت نیشه منم قصد جسارت به کسی ندارم
    من یبار این حرفو زدم دوستمون سرب داغ ریخت تو حلقم!!!!
    ولی
    این دلیل نمیشه که کسی میتونه استفاده کنه مخابرات باید محدودش کنه
    مخابرات قرارداد بدون تاریخ انقضا نوشته که به همه 24 ساعت هفت روز هفته سرویس نامحدود بده حالا، اما و اگر میشه خلاف قرداد...خلاف قانون!

یک طرف دیگه این مسئله البته اشتراک 1 به 8 هست!!

من موندم اینا چی میگیرن 24 ساعت دانلود........................

والا منم اون شات ها رو دیدم موندم

یه نفسی به این پی سی بدین بابا
    از اونجایی که تنها من و یکی دو تا از دوستان شات مصرفشون رو قرار داده بودند پس میتونم استنباط کنم که روی صحبت این دوستان با بنده هم هست.
    اول بگم من نه تنها از دانلود زیاد ناراحت نیستم بلکه الان با این وضع مخابرات بسیار خوشحالم که این حساب و کتاب رو انجام داده بودم.
    دوم اینکه وضعیت وبگردی با دانلود با چند کانکشن بوسیله نرم افزار کاملا فرق میکنه.شما در وبگردی به انواع سرورها کانکت میشید ، پینگ تاثیر میگذاره ، لاست پیج تاثیر میگذاره در صورتی در دانلود شما اینها رو متوجه نمیشید.من هم که میخواستم وبگردی کنم با اینکه متوقف کرده بودم مشکل داشتم.
    سوم اینکه وقتی شما سرویس نامحدود میگیرید حتما متوجه این موضوع هم بودید که این سرویس مورد توجه دانلود کننده هاست ، اگر شما دانلود کننده نبودید بهتر بود میرفتید سرویس حجمی میگرفتید که کیفیت مطلوبی میداشت.
    نه زمانی که کیفیت سرویس خوب میشد دانلود کردن ما باعثش بود (چون در زمان کیفیت خوب هم ما دانلود میکردیم) نه زمانی که کیفیت بد میشد دانلود کردن ما باعثش بود (بارها خودتون دیدید که مسئولان هم راجع به وضعیت بد بدلیل مشکل در زیرساخت توضیحاتی دادند).در اصل الان که نظرات بچه ها رو میخونم میبینم تعداد دانلودرهایی مثل من در میان مشترکین مخابرات خیلی کم بوده پس ما نمیتونستیم تاثیر انچنانی رو وضعیت نت شما بگذاریم.

14. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن مخابرات به این آسونی ها تخلیه نمیکنه واشک آدم رو در میاره اینو من خودم سال پیش شاهد بودم که برای یکی از دوستان اتفاق افتاد
    چند روز طول میکشه ؟

16. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها توجه کنید لطفا
    من قبل ازینکه بیام مخابرات از داتک هشت سال ونیمADSLداشتم،سرعت 256...
    بعد ازینکه منزل رو عوض کردیم من بخاطر اینکه مرکز مخابراتی جدید رو داتک ساپورت نمیکرد مجبور شدم از مخابرت بگیرم
    اول 256 که بعدا 512 شد،باور کنید چند ماه اول برای من شکنجه و عذاب بود خوب سرویس داتک متقارن بود این در حالی بود که آپلود مخابرات رو برای 256 رو 8 بسته بودن و مثلا اگر یه عکس 2 مگی میخواستی اتچ کنی به ایملت نیم ساعت طول میداد آخرش هم بیفایده!!!
    نوسان شدید و پایین اومدن سرعت از اوایل شب تا اویل صبحگرفتن IPهای عجیب وغریب که باعث میشه
    در سایت های بانکی و بعضی سایت دیگه که به IPحساسن به مشکل بربخورید،پشتیبانی در حد تعطیل،نامتقارن بودن
    سرعت که در بالا به اون اشاره شد فقط مشکلاتی هستن که خیلی عذر میخوام اینطور میگم دهن مردم رو سرویس کرده
    حالا مشکلات دیگر که بماند...
    حالا لطفا یکی منو مجاب کنه که منی که فقط به نامحدود بودن دلمو خوش کرده بودم برای چی مخابرات بمونم مگه خر مخمو گاز گرفته!
    خیالت راحت باشه الان مثله اب خوردن تخلیه میکنن.مشتریهای تجاری واجب ترن

18. 3 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه اوه این مصرف منصفانه دیگه چی بود به بدختی هامون اضافه شد.......

همه جای دنیا به فکر ارتقا کیفیت و افزایش رضایت مشتری هستن اونوقت اینا برعکس عمل میکنن .

سوال : دوستان من از کجا میتونم بفهمم چقدر مصرف کردم؟ در ضمن اگه از حجم تعیین شده بشتر استفاده کنم چه اتفاقی میوفته ؟

20. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •