تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1505 از 4428 اولاول ... 505100514051455149515011502150315041505150615071508150915151555160520052505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,041 به 15,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ديروز اومدن و سرويس ٥١٢ ما هم وصل شد سرعت دانلود روزانش حدود ٢٠٠ تا هستش در كل خوبه يه سؤال داشتم دانلود شبانه چه ساعتيه در ضمن براي دانلود كه نميخواد مودم رو خاموش روشن كنيم همين كه دانلود قبل إز پايان ساعت شبانه تموم بشه كافيه؟

2. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

۱) آیا حتماً نیاز به مودم های تایید شده ی خود اونها هست؟
    ۲) مشکل از کجاست که من اینترنتم هنوز وصل نشده؟
    1 - خیر با هر نوع و مدل مودم میتوانید از سرویس خود استفاده کنید . این صحبت ها رو معمولا نمایندگان پارس آنلاین برای فروش مودم خود پیش میکشند .

2 - شما Vpi/Vci خود را 0-59 گذاشته اید ؟ چون در حالت عادی 0-35 است و باید به 59 تغییر بدهید . برای اطمینان شما یکبار مودم خود را روی حالت Bridge (استفاده از کانکشن) کانفیگ کنید و هر خطایی که دریافت کردید را در اینجا قرار دهید تا بهتر بتوانیم کمک کنیم

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

سلام ديروز اومدن و سرويس ٥١٢ ما هم وصل شد سرعت دانلود روزانش حدود ٢٠٠ تا هستش در كل خوبه يه سؤال داشتم دانلود شبانه چه ساعتيه در ضمن براي دانلود كه نميخواد مودم رو خاموش روشن كنيم همين كه دانلود قبل إز پايان ساعت شبانه تموم بشه كافيه؟
    بستگی به منطقه مخابراتی شما دارد . در اکثر مناطق از ساعت 12:30 الی 7 صبح رایگان میباشد و در مناطق دیگر از ساعت 1 بامداد الی 7 .

پ . ن : با توجه به اختلاف زمانی ساعت پارس آنلاین با سیستم کاربران برای استفاده از ساعت های رایگان اضافی برای اطمینان از کم نشدن شارژ لازمه که از ساعت 12:35 تا 6:55 استفاده شود . برای دوستانی که 12:30 الی 1 برای آنها روزانه حساب میشود در ساعت 1:05 وصل شوند
    Last edited by 251251; 08-02-2012 at 20:51.

4. 4 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم؟
    من الان دو روزه ADSL مخابرات گرفتم و وقتی کانکت میشم همش این پیغام میاد:

و اون دو تا چراغی که وقتی Send&Receive میکنی چشمک میزنن،بعد از دیسکانکت کردن هم بازم چشمک میزنن!!واصلا دیگه نمیتونم وارد تنظیمات مودم از طریق 192.168.1.1 بشم!!
    من از ازطریق Bridge وصل میشم.

معذرت میخام میدونم جاش اینجا نبود ولی مجبورشدم اینچا بپرسم.

باسپاس...
    دوست عزیز به طور حتم در قسمت Tcp/Ip4 واقع در Local Areal Connection شما آی پی وارد شده است . آی پی وارد شده را با بالا و یا پایین بردن 2 رقم انتهایی آی پی ( بین 50 تا 99 ) تغییر دهید و در صورتی که هنوز پیغام پابرجا بود روی حالت Obtain Automatically قرار دهید .

6. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1 - خیر با هر نوع و مدل مودم میتوانید از سرویس خود استفاده کنید . این صحبت ها رو معمولا نمایندگان پارس آنلاین برای فروش مودم خود پیش میکشند .

2 - شما Vpi/Vci خود را 0-59 گذاشته اید ؟ چون در حالت عادی 0-35 است و باید به 59 تغییر بدهید . برای اطمینان شما یکبار مودم خود را روی حالت Bridge (استفاده از کانکشن) کانفیگ کنید و هر خطایی که دریافت کردید را در اینجا قرار دهید تا بهتر بتوانیم کمک کنیم

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

بستگی به منطقه مخابراتی شما دارد . در اکثر مناطق از ساعت 12:30 الی 7 صبح رایگان میباشد و در مناطق دیگر از ساعت 1 بامداد الی 7 .

پ . ن : با توجه به اختلاف زمانی ساعت پارس آنلاین با سیستم کاربران برای استفاده از ساعت های رایگان اضافی برای اطمینان از کم نشدن شارژ لازمه که از ساعت 12:35 تا 6:55 استفاده شود . برای دوستانی که 12:30 الی 1 برای آنها روزانه حساب میشود در ساعت 1:05 وصل شوند
    دوست عزیز مطمئنی تا 7 صبح همه جا رایگانه؟؟
    تو سایت که زده تا 6 رایگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    علاوه بر سوالات بالا
    من حجم نتم داره تموم میشه همین روزا.فرصت زیادی برای انتخاب ندارم.
    وضعیت سرعت و کیفیت لود صفحات چطوره در پارس به نسبت صبانت یا شرکتای دیگه؟
    حجم ترافیک به صورت درست کم میشه یا بیش از اندازه مصرف کاربر کم میشه؟

9. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

2 - شما Vpi/Vci خود را 0-59 گذاشته اید ؟ چون در حالت عادی 0-35 است و باید به 59 تغییر بدهید . برای اطمینان شما یکبار مودم خود را روی حالت Bridge (استفاده از کانکشن) کانفیگ کنید و هر خطایی که دریافت کردید را در اینجا قرار دهید تا بهتر بتوانیم کمک کنیم[COLOR=Silver]
    خیلی خیلی متشکرم....
    مقدار VPI و VCI را درست و همون مقدار ۰ و ۵۹ وارد کرده ام. در قسمت تنظیمات مودم نوع اتصال را به حالت Bridge تغییر داده و کانکشن مربوطه را هم ساختم اما در هنگام اتصال با خطای زیر مواجه می شوم:

مشکل از کجاست؟ من نام کاربری و کلمه ی عبورم را هم درست وارد می کنم و نیز با اونها به اکانتم در سایت پارس آنلاین دسترسی دارم.

بازم متشکرم....

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    علاوه بر سوالات بالا
    من حجم نتم داره تموم میشه همین روزا.فرصت زیادی برای انتخاب ندارم.
    وضعیت سرعت و کیفیت لود صفحات چطوره در پارس به نسبت صبانت یا شرکتای دیگه؟
    حجم ترافیک به صورت درست کم میشه یا بیش از اندازه مصرف کاربر کم میشه؟
    من متوجه سوالات بالا و لینک مذکور ! نشدم ! در صورت نیاز دوباره سوال خود را مطرح کنید .
    اما در مورد پست شما :
    وضعیت سرعت و کیفیت لود صفحات بسته به منطقه مخابراتی و سرویسی که خریداری نموده اید متفاوت است . در نهایت برای اظهار نظر قطعی باید SNR شما مشاهده گردد .
    در مورد مصرف : بله بیش از اندازه از مصرف از اعتبار کاربر کم میشه . معمولا 10% باکت لیست رو دارید /
    Last edited by 251251; 08-02-2012 at 22:09.

12. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من متوجه سوالات بالا و لینک مذکور ! نشدم ! در صورت نیاز دوباره سوال خود را مطرح کنید .
    اما در مورد پست شما :
    وضعیت سرعت و کیفیت لود صفحات بسته به منطقه مخابراتی و سرویسی که خریداری نموده اید متفاوت است . در نهایت برای اظهار نظر قطعی باید SNR شما مشاهده گردد .
    در مورد مصرف : بله بیش از اندازه از مصرف از اعتبار کاربر کم میشه . معمولا 10% باکت لیست رو دارید /
    سوالای اون لینک که دادم دو تا هست
    1-اگه حجم سرویس خریداری شده از پارس وسط دوره تموم بشه میشه یه دوره دیگه تمدید کنیم یا قبل از پایان دوره فقط میشه حجم اضافی با قیمت هر گیگ 5 تومان خرید؟به عبارتی اگه کسی 256 سه ماهه با حجم 8 گیگ داشته باشه و بعد از دو ماه همه حجمش تموم بشه چه کار میتونه بکنه؟تمدید یا خرید حجم اضافه یا هر دو

2-تفاوت دانلود شبانه برای 128 و 256 در چه حدیه معمولا؟اصلا تفاوتی دارند یا نه؟

و اما جوابهای شما
    اینکه گفتید 10% حجم بیشتر مصرف میشه فقط مختص پارس آنلاین هست یا وضعیت در شرکتهای دیگه هم همینطوره؟اگه مختص پارس هست دلیل خاصی داره؟

و اما در مورد لود صفحه هم شما همه چیز رو کلی و نرمال در نظر بگیر.یعنی در شرایط یکسان فرقی بین پارس در این مورد با بقیه شرکتها هست یا نه؟مثلا خود من چند جا خوندم که پینگ پارس به نسبت بقیه شرکتها مثل صبانت بالاتره

14. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.
    یادش بخیر حدودا 3 ما پیش پارس آنلاین داشتم 256-سه ماهه هرشب 2.5 ~ 3 گیگ رو شاخم بود.
    ------
    دوستان یک سوال داشتم؟
    من الان دو روزه ADSL مخابرات گرفتم و وقتی کانکت میشم همش این پیغام میاد:

و اون دو تا چراغی که وقتی Send&Receive میکنی چشمک میزنن،بعد از دیسکانکت کردن هم بازم چشمک میزنن!!واصلا دیگه نمیتونم وارد تنظیمات مودم از طریق 192.168.1.1 بشم!!
    من از ازطریق Bridge وصل میشم.

معذرت میخام میدونم جاش اینجا نبود ولی مجبورشدم اینچا بپرسم.

باسپاس...
    در اکثر موارد این مشکل از مخابرات و سرویساش هست باید بزنگی و مشکلت رو بگی تا برطرف بکنن.
    به حالت هم هست که اگه همزمان هم وایرلس و هم با کابل LAN به سیستم وصل باشی خطای کنتاکت آی پی یا همین ارور رو میده ، شما با لپ تاپ چنین مشکلی داری ؟ باید از یه طریق به نت وصل باشی .مثلا در صورت استفاده از LAN باید وایرلس رو خاموش کنی

16. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سوالای اون لینک که دادم دو تا هست
    1-اگه حجم سرویس خریداری شده از پارس وسط دوره تموم بشه میشه یه دوره دیگه تمدید کنیم یا قبل از پایان دوره فقط میشه حجم اضافی با قیمت هر گیگ 5 تومان خرید؟به عبارتی اگه کسی 256 سه ماهه با حجم 8 گیگ داشته باشه و بعد از دو ماه همه حجمش تموم بشه چه کار میتونه بکنه؟تمدید یا خرید حجم اضافه یا هر دو

2-تفاوت دانلود شبانه برای 128 و 256 در چه حدیه معمولا؟اصلا تفاوتی دارند یا نه؟

و اما جوابهای شما
    اینکه گفتید 10% حجم بیشتر مصرف میشه فقط مختص پارس آنلاین هست یا وضعیت در شرکتهای دیگه هم همینطوره؟اگه مختص پارس هست دلیل خاصی داره؟

و اما در مورد لود صفحه هم شما همه چیز رو کلی و نرمال در نظر بگیر.یعنی در شرایط یکسان فرقی بین پارس در این مورد با بقیه شرکتها هست یا نه؟مثلا خود من چند جا خوندم که پینگ پارس به نسبت بقیه شرکتها مثل صبانت بالاتره
    1 - بله میتوانید میان دوره تمدید اشتراک کنید ولی باید به این نکته توجه داشت که همه چیز 0 و از اول میشود . یعنی اینکه تعداد روز و مقدار اعتبار به دور بعد منتقل نخواهد شد .

2 - بسته به شهر و منطقه مخابراتی دارد . در صورتی که منطقه مخابراتی خلوت باشد 128 و 256 هر 2 روی 2mb بسته میشوند . در غیر این صورت 128 روی 1 و 256 روی 2 بسته میشود ( که روزانه بین 100 تا 200 کیلوبیت بر ثانیه دانلود خواهید داشت ) . برای شبانه باز هم به منطقه ی مخابراتی بستگی دارد .ضمن اینکه خود پارس آنلاین یک سری محدودیت هایی اتخاذ میکند اگر تعداد کاربران برای استفاده از شبانه زیاد باشد سرعت شما کم خواهد شد ( بین 5 تا 20 ) و اگر تعداد کاربران برای دانلود شبانه کمتر باشد سرعت شما بین 40 تا 200 متغیر خواهد بود . خود من هر شب بین 3 تا 4 گیگ دانلود دارم ولی دوستم در شهری دیگر بین 300 تا 400 مگابایت .

3 - من به غیر از پارس از فن اوا هم اشتراک داشتم که در آنجا این باکت لیست به چشم نمیخورد و فقط در پارس آنلاین من این مورد رو مشاهده کردم . پس نتیجه میگیریم یه جورایی مختص پارس انلاین هستش و دلیل آن هم چیزی نیست جز دزدی اعتبار کاربر ! البته در مورد صبا یا شاتل تا جایی که اطلاع دارم این مورد کمتر به چشم میخورد .

4 - در مورد پینگ و سرعت . سرعت که خب با توجه به گفته های قبلی ام بسته به سرعتی که شرکت برای شما میبندد دارد که بین 100 تا 200 در روزانه و 0 تا 200 هم در شبانه ( با توجه به توضیحات قبلی ) متغیر خواهد بود . اما در مورد پینگ به طور عادی پینگ شما بین 300 تا 450 متغیر خواهد بود که برای باز کردن صفحات نه خیلی عالی و بی نقص میباشد و نه بد ! میشه گفت راضی کننده .

18. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •