تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1505 از 1759 اولاول ... 5051005140514551495150115021503150415051506150715081509151515551605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,041 به 15,050 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من به یه مشکلی خوردم
    Adsl 512 ult مخابرات دارم تا یه هفته پیش درست بود با سرعت 60 تا دانلود میکرد که یهو سرعتم نصف شد زنگیدم گفت پورتا مشکل داره اما تا امروز که باز مشکل دارم اما مشکل پورتا درست شده (شایدم اصلا نبوده برای پیشچوندن گفتن)
    اما من وقتی کانفیگ میکنم مودمو سرعتم نصف میشه یا خیلی کم میشه اما وقتی کانکشن دستی میسارم همه چی حله
    چرا؟
    این ارور چیه ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من به یه مشکلی خوردم
    Adsl 512 ult مخابرات دارم تا یه هفته پیش درست بود با سرعت 60 تا دانلود میکرد که یهو سرعتم نصف شد زنگیدم گفت پورتا مشکل داره اما تا امروز که باز مشکل دارم اما مشکل پورتا درست شده (شایدم اصلا نبوده برای پیشچوندن گفتن)
    اما من وقتی کانفیگ میکنم مودمو سرعتم نصف میشه یا خیلی کم میشه اما وقتی کانکشن دستی میسارم همه چی حله
    چرا؟
    این ارور چیه ؟
    یه تیک هست باید بزنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahriman323; 17-06-2013 at 22:14.

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام

من از مودم 2520U-Z1 D-link استفاده ميكنم الان چند روزي هست كه ديگه Lan كار نميكنه و چراغش خاموشه و ديگه كار نميكنه حتي چند بار مودم رو ريست كردم و رو چند تا كامپيوتر ديگه تست كردم اما بازم كار نكرد،چند باري Lan قطع و وصل ميشد اما با چند بار روشن خاموش مشكل برطرف ميشد.اما الان ديگه كار نميكنه و مجبورم از USB ‌استفاده كنم.الان اولش كه مودم رو روشن ميكنم چراغ Lan‌ واسه دو ثانيه روشن ميشه و دوباره قطع ميشه و Lan كار نميكنه. ميخواستم بدونم آيا راهي است مطمئن بشم كلا مودم لنش از كار افتاده يا نه؟يا كلا مشكل از جايي ديگس يا بايد تنظيمات خاصي رو انجام بدم ؟

و يه نكته تو قسمت سيتم چك مودم كه ميرم تست لن رو مينويسه FAIL يعني كلا مشكل پيدا كرده؟يا مشكل نرم افزاري هستش؟

تصوير:

ممنون ميشم راهنمايي كنيد...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد .
    راستش من تازه اين سايت رو پيدا كردم و از تاپيكا خيلي استفاده بردم .. يه مشكل واسم پيش اومده ، البته فكر ميكنم تو اين تاپيك جواب داده شده ولي به خاط اينكه 1500 صفحه تاپيك رفته جلو امكانش نيست جستجو كنم ، واسه همين ازتون ميخوام يا آدرس صفحه رو بهم بديد يا لطف كنيد و يه بار ديگه جواب بديد كه مشكلم حل شه ! اگه بتونيد همينجا پاسخ بديد ممنون ميشم.

من چند روز پيش يه مودم Dlink DSL-2640U دست دوم گرفتم ..من الان چندتا مشكل با اين مودم دارم ..
    يكي اينكه نميدونم در صفحه ي تنظيمات مودم ( همون 192.168.1.1) واسه وايرلسم پسورد بزارم و يه سوال اينكه امكانش هست بشه تنظيم كرد كه مثلا دوتا دستگاه از طريق وايرلس بتونن وصل بشن آيا؟؟ يعني ميشه اتصال وايرلس رو به تعداد خاصي دستگاه محدود كرد ؟
    دومين مشكلم اينه كه وقتي يه لپتاپ يا يه موبايل رو ميخوام از طريق وايرلس اين مودم به اينترنت وصل كنم ، موبايل يا لپتاپ وايرلس رو پيدا ميكنه ، كانكت هم ميشه ولي پيج باز نميكنه و پينگ نميده!
    سومين مشكل و مهمترين مشكلم اينه كه الان مودم اتوماتيك كانكت ميشه به اينترنت ، ميخوام از حالت اتوماتيك درش بيارم .. لطفا بهم بگيد تنظيمات مربوط به اين مورد كجاي صفحه ي تنظيماته :!
    يه سوال ديگه كه داشتم اينه كه ، مودم تنظيماتي واسه بازيهاي آنلاين داره آيا ؟

فراموش كردم بگم ، اينترنت رو از شركت مخابرات ميگيرم.

شما می تونید با بستن مک آدرس ها فقط محدود کنید که این مک آدرس ها وارد مودم بشن
    یعنی اگر کاربری رمز هم درست بزنه باز هم نمی تونه وارد مودم بشه مگر اینکه در مودم مک آدرس اون رو اضافه کنید
    ولی به نظر من وقتی مودم رو خریدید یک بار یست می کردید بهتر بود
    سلام

من از مودم 2520U-Z1 D-link استفاده ميكنم الان چند روزي هست كه ديگه Lan كار نميكنه و چراغش خاموشه و ديگه كار نميكنه حتي چند بار مودم رو ريست كردم و رو چند تا كامپيوتر ديگه تست كردم اما بازم كار نكرد،چند باري Lan قطع و وصل ميشد اما با چند بار روشن خاموش مشكل برطرف ميشد.اما الان ديگه كار نميكنه و مجبورم از USB ‌استفاده كنم.الان اولش كه مودم رو روشن ميكنم چراغ Lan‌ واسه دو ثانيه روشن ميشه و دوباره قطع ميشه و Lan كار نميكنه. ميخواستم بدونم آيا راهي است مطمئن بشم كلا مودم لنش از كار افتاده يا نه؟يا كلا مشكل از جايي ديگس يا بايد تنظيمات خاصي رو انجام بدم ؟

و يه نكته تو قسمت سيتم چك مودم كه ميرم تست لن رو مينويسه FAIL يعني كلا مشكل پيدا كرده؟يا مشكل نرم افزاري هستش؟

تصوير:

ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
    من تا حالا همچین مشکلی ندیدم
    شاید مشکل از کابل باشه
    شایدم مودم خراب شده باشه
    Last edited by Armin.Computer; 18-06-2013 at 13:01.

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی
    در مورد کانفیک کردن کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه ؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی
    در مورد کانفیک کردن کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه ؟
    تو كانفيگ مودم تو گزينه lan شما يه گزينه داريد با نام Dhcp كه يا Enable هست يا Disable
    اگه گزينه فعاله Enable تداخل نباشه فقط كافيه تو كنترل پنل حالت اتوماتيك ايپي رو فعال كنيد تا تو آيپي گرفتن
    اگه هم غير فعاله گزينه Dhcp تو كنترل پنل يه ايپي كه تو رنج باشه و استفاده نميشده باشه وارد كنيد

obtain an ip address automatically

9. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شما می تونید با بستن مک آدرس ها فقط محدود کنید که این مک آدرس ها وارد مودم بشن
    یعنی اگر کاربری رمز هم درست بزنه باز هم نمی تونه وارد مودم بشه مگر اینکه در مودم مک آدرس اون رو اضافه کنید
    ولی به نظر من وقتی مودم رو خریدید یک بار یست می کردید بهتر بود
    مرسي دوست عزيز .. ولي من مودم رو بارها و بارها ريست كردم .. اگه آموزشي در رابطه با صفحه ي تنظيمات مودم وجود داره لطفا يه آدرسي چيزي بهم بديد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوست من
    آیا ریست فکتوری کرده اید؟ ( بوسیله ی سوراخ پشت مودم )
    سلام.آره ریست هم کردم فرقی نکرد. ممنون به هر حال.
    =========
    ویرایش:حل شد موضوع.پسورد بود کلمه عبور.

ممنون از همه.
    Last edited by pealeph; 18-06-2013 at 20:40.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مرسي دوست عزيز .. ولي من مودم رو بارها و بارها ريست كردم .. اگه آموزشي در رابطه با صفحه ي تنظيمات مودم وجود داره لطفا يه آدرسي چيزي بهم بديد .
    آموزش تنظیم مودم رو می تونید از دفترچه راهنمای مودم که تو جعبه هست ببینید
    اگر نبود به سایت شرکت سازنده بردی د اون رو دانلود کنید
    تو اینترنت و گوگل هم سرچ کنید مطالب زیادی پیدا میشه

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا مودم adsl وایرلسی وجود داره که بشه برای هرکس که وصل میشه حداکثر سرعت تعریف کرد ؟
    مثلا اگه سرعت دانلود خط adsl برابر 128 کیلوبایت باشه طوری تنظیم کنیم که هرکس به وایرلس وصل میشه حداکثر با 32 کیلوبایت بتونه دانلود کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •